Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

hlavně (Pá, 11. 10. 2019 - 21:10)

že si sám se sebou rozumíš

Návštěvník (Pá, 11. 10. 2019 - 21:10)

Nemenuješ se ty Dněprostroj Kolja nebo Ilja?

Návštěvník (Pá, 11. 10. 2019 - 20:10)

Mahátmá Gándí by mohl být nazván "ten jenž přestal hrát Bridge" tedy sport nebo karetní hru , která vytvořila doslova "Most mezi národy."

Návštěvník (Pá, 11. 10. 2019 - 20:10)

Móhendžodáro a haraptská kultura v údolí řek Indus a Ganga obstojí a přestojí mnohé nepřístojnosti.

Návštěvník (Pá, 11. 10. 2019 - 20:10)

Helvétská víra je pevná jak svahy Kilimandžára.

Návštěvník (Pá, 11. 10. 2019 - 20:10)

Jedovatý neonacista se pne svým údem snad i k takovým vyvrhelům lidství jako je A. Breikvik. Hanba.

Návštěvník (Pá, 11. 10. 2019 - 20:10)

Jedovatý neonacista se pne svým údem snad i k takovým vyvrhelům lidství jako je A. Breikvik. Hanba.

Návštěvník (Pá, 11. 10. 2019 - 20:10)

Zajímavé (zřejmě jsou to zlé a hodné dvojče) s zuřivým helvétistickým hebrejistickým bojovníkem si velmi rozumí a diskutuje.

Návštěvník (Pá, 11. 10. 2019 - 20:10)

Až tady návštěvník nebude diskutovat, tak budete jako sirotčí vojkso po smrti Mistra jena z Žižkaperku.

Jedovatej (So, 12. 10. 2019 - 09:10)

"Až tady návštěvník nebude diskutovat"? Ubohej trapnej blbečku sdfg, kdo ti nakukal, že diskutuješ? Vždyť ty sem pouze bleješ nechutný zvratky svýho zmršenýho duševna, chudinko.

11.10. (Pá, 11. 10. 2019 - 19:10)

Tmářství, p.Soukupe na čem vlastně stojí schopnost státu a politiků vládnout lidem?

Návštěvník (Pá, 11. 10. 2019 - 19:10)

Komunikace hodná blázna, tady opravdu není žádný filtr pro toho kdo tu může diskutovat.
Podle toho to taky vypadá. Bezcharakterní usilující kout pletichy proti komukoliv pouze pro své zvrácené potěšení.

aladin (Pá, 11. 10. 2019 - 18:10)

"V Manchesteru pobodal útočník pět lidí, čin šetří protiteroristické oddělení".....Ono Angláni nestačí vydat zákony na ochranu menšin, je také třeba pomocí masmedií poučit původní obyvatele o tom, že si MUSÍ zvyknout na tyto "lidi" a také si zvyknout na jejich zvláštnosti !!! A hlavně se musí nejdříve nechat napadnout a pak teprve volat policii !!! Při tom napadení musí dávat pozor, aby se útočnikovi nic nestalo, třeba aby neupadl a neublížil si, doporučuji, když útočník bude padat, rychle si lehnout pod něk, aby se neuhodila probůh, aby si něco nezlomil !!! Kdyby mu při tom pádu vypadla z ruky kudla, vyskočit a honem mu ji podat, aby se mohl bránit !!! Vidím to jako špatnou práci vlády a medií !!! Přijďte se poučit k nám jak se to dělá !!! Nejlepší informace vám poskytnou sluníčkáři, havloidi, kavárna a některé neziskovky, které zachraňují člověka v plísni !!!

aladin (Pá, 11. 10. 2019 - 18:10)

"KOMENTÁŘ: Rozvrat Západu – Alexander Tomský"......."A přesně toto je také jedním z důvodů současného rozpadu Západu a jeho někdejších skutečných hodnot, o jakém autor v článku píše." Velice by mně zajímalo jaké že to má, či měl západ hodnoty, ožádných nevim !!! Snad jen lži, podvody, podrazy, zločiny. násilí, vraždění a to vše pro zisky !!! Ale jinak pan Tomský má pravdu !!!

Rakato (So, 12. 10. 2019 - 15:10)

Hlavně jedná evropská hodnota teď citelně chybí - starat se o své zájmy, ty mít na prvním místě. Také chybí dříve příkladné
zajišťování bezpečnosti obyvatel, a zásada: kdo nepracuje, ať nejí. Místo toho tady máme lásku ke každému zahraničnímu debílkovi, náhubkové zákony, zakazující kritizovat imigranty, mastné sociální dávky pro ně a podpora islámu v Evropě.

aladin (Pá, 11. 10. 2019 - 18:10)

"Barrandov News
INSTINKTY Jaromíra Soukupa".......Pane Soukup, nemohli by si ti dva dát ty hnáty dolů ??? Tento posed je vrcholně arogantní !!!

Jedovatej (Pá, 11. 10. 2019 - 14:10)

A ještě pro Jahodovýho: Vobčas se mě ptáš, co já NATO, teď se zeptám já, co ty NATO, Jahodovej - není náhodou Turecko taky členem NATO a kandidát na vlezení do Evropský socialistický unie? To teda podle mýho není moc uklidňující - člen NATO jinejm členům vyhrožuje, že jejich území zamoří imigrantama, dost možná, že náčelnictvo Evropský socialistický unie je stále vochotný přijímat nejen západobalkánský země, ale i to Turecko... docela pěknej galimatyáš, nezdá se ti? Takže - co ty NATO, Jahodovej?

Rakato (Pá, 11. 10. 2019 - 15:10)

Řekl bych, že v mezinárodní politice nejde jen o obchodní zájmy, nejen o ideologickou spřízněnost, nejen o geopolitické a strategické věci, ale i obecně o protiklad izolace. Každá země chce mít co nejvíce spojenců nebo aspoň jí příznivé nakloněných režimů - to pro všechny případy, kdyby došlo k lámání chleba. Čímž myslím nejen vojenské ohrožení a hospodářskou blokádu, ale i vydávání trestně stíhaných občanů, přístup turistů, nákup méně běžného zboží, logistickou podporu (viz americká podpora V.B. ve válce o Falklandy) apod. Jinak řečeno - stále vidíme, jak ideologie ustupuje před touhle obecnou zásadou. No a ani USA či Evropa si proto nemůže dovolit ignorovat Čínu. Pak by to ale měl Západ čestně přiznat, a nechat svých trapných řečí o jakési obraně demokracie a svobody. Např. nejdůležitější partneři USA (Čína, země zálivu, Turecko) viděli demokracii a svobodu obyvatelstva z rychlíku a někteří z nich hodlají utahovat šroub. ------------------------------------------------------
Konečně, občas to Američané i přiznají - americký president např. jednou řekl o panamském diktátorovi Noriegovi: Je to sice čubčí syn, ale náš čubčí syn.

Jedovatej (So, 12. 10. 2019 - 09:10)

"stále vidíme, jak ideologie ustupuje před touhle obecnou zásadou. No a ani USA či Evropa si proto nemůže dovolit ignorovat Čínu." --- Přesně tak... a taky je daleko jednodušší a bezpečnější vomotat se tibetskou vlajkou a pořvávat v malý zemi v srdci Evropy... Že ti protestanti nevyrazej rovnou do Číny? Nebo by taky mohli vyrazit s poučkama vo lidskejch právech do některý arabský země... nejlíp s mobilem, aby průběžně posílali selfíčka, až by je tam (v lepším případě) třeba kamenovali... --- Von ten svět si nemůže dovolit ignorovat ani Rusko, ale tady jde spíš vo něco jinýho - je potřeba vyblblýmu evropskýmu vobyvatelstvu servírovat vobraz vymyšlenýho nepřítele, aby si nevšímalo bordelu před vlastním prahem, však vono se spousta blbců "chytne", názornej příklad je zdejší voblíbenec Jahodovej...

Návštěvník (Pá, 11. 10. 2019 - 12:10)

Byl bych ochotný sem psát, ale nebudu házet perly sviním zadarmo. Koruna příspěvek standard, nasící sazba +5Kč za ho*vna s hákama od jedovatého a za blbé kecy Jahody +4Kč.
Suma sumárum, mám vyděláno milion.

Reklama

Přidat komentář