Reklama

Gamblerství

Abstinentka (Po, 28. 3. 2016 - 11:03)

A jeste jedno ponauceni - kazdy gambler ma sanci s tim seknout. Je jen na kazdem kam to az necha dojit. To ze nekdo s tim sekne s dluhem na par mesicu a nekdo s dluhy ktere nikdy nesplati je na kazdem z nas a nasi vuli a odhodlanim.

Abstinentka (Po, 28. 3. 2016 - 11:03)

Ja treba i hravala karty o penize, kostky atd. Kdyby nebyly herny tak jsem treba frcela na necem jinem. Ale opet vse byla moje volba.

Jepice - pokud budes v kruhu rodinem tak snad k nicemu nedojde. Pouze ocekavam ze se u tebe mozna projevi bazeni (cerpam ze sve zkusenosti).
Ale kazdopadne drzim palce at to dobre dopadne

jepice (Po, 28. 3. 2016 - 10:03)

To víme sami, ze kdyby nebyl hazard, že jsme všichni v pohodě.... treba by se u nás vyskytla zase jiná závislost...

jepice (Po, 28. 3. 2016 - 10:03)

Ahoj všem...

Dnes 24 dní bez hraní...

Na alkohol nemám chuť, ale dnes nevylučuji jeho požití na velikonoční sešlosti u nás... večer napíšu jak jsem dopadla...

Mám stejný nazor na věc jako abstinentka a o Davidovi si myslím, že tím kopáním kolem sebe a obviňováním někoho jiného vůbec nechápe podstatu problému, ktery má... hlavně, ze musí začít především u sebe a prijit na to, že si vše zavinil sám...

Abstinentka (Po, 28. 3. 2016 - 09:03)

76 dni bez hrani

Krasne velikonocni rano

Davide - ja si stejne trvam na tom, ze si za to muzu sama. Pamatuji ze par kamosu si prislo obcas zahrat a nepropadli hazardu. Tak proc my? Protoze jsme se nudili a nebrali to jako treba jit obas do kina ale chteli jsme snadno a rychle zbohatnout a po nejake dobe se zrodila zavislost. Nikdo te nenutil hrat otocku za vic jak 5kc.
Je snadne hazet chybu na ostatni ale ja si to priznam. Jsem gambler a muzu si za to sama.

Abstinenci zdar

Lemog (Po, 28. 3. 2016 - 06:03)

Ahoj všem: dnes 197. den bez gamblu a cigaret

pekne velikonoce vsem

Lemog

David (Ne, 27. 3. 2016 - 23:03)

A ještě jedna věc,ale já to řeknu i když mně je to momentálně u prdele..Navrhovalo by se,aby se prodloužil čas mezi otočkami hry anebo se omezila výše sázky třeba na 5 Kč max.To by bylo řešení,jenže hazardová lobby to nechtěla,hádejte proč.To říkám jen tak,abyste si nemysleli,že za to herny nemůžou.U nás má hazard na svých rukou krev spousta lidí. Neříkám že všichni,ale něktěří jako abstinentka apod. vítě o tom velké kulové a ještě řeknete,že to byla vaše chyba a že jste si za ty prachy mohli koupit věci co byste nepotřebovali.Jsou lidi jako třeba já a asi někteří z vás,co se z toho ještě můžou vykroutit,ale jsou lidi,co jsou kvůli tomu pod drnem anebo zadlužení jak piča,že to nikdy nesplatí.Trosky nějhrubšího zrna.Kurva tak jim řekněte,že si za to můžou sami dopiče!

David (Ne, 27. 3. 2016 - 23:03)

Snad to někdo nebude srovnávat s alkoholem nebo cigaretama,snad se tu někdo taký nenajde.Protože hazard je cíleně mířený na okrádanání lidí a samozřejmě člověk při smyslech by se okrádat nenechal a proto čerpají ze závisláků,kterých je VĚTŠINA!!! Je to zlodějna a kdo to nehchápe,tak je asi naivní. FAKT ZKUSTE NĚKOMU BLÉZKÉMU OD OBĚTI GAMBLU,KTERÝ SE ZABIL,ŘÍST ŽE TO BYLA JEHO CHYBA!!!

David (Ne, 27. 3. 2016 - 23:03)

Řekni to člověkovi,kterému se rozpadla rodina anebo to rovnou řekni někomu, komu se nějaký blízký kvůli gamblu zabil, že HERNY ZA TO NEMŮŽOU, ŽE TO BYLA JEHO CHYBA.DO PIČE!

David (Ne, 27. 3. 2016 - 23:03)

Picovina! Ty masiny jsou udelane tak, aby se na nich chytla zavislost!!! Z ceho myslis, ze maji prachy, jedna se rocne o desítky miliard!!!Z ceho si to myslis, ze to oni maji???? Z čeho???Ty mašiny něco stojí,herny jsou na lukrativních místech-drahý nájem...Mají to ze závisláků a těch je naprostá většina. Je to tak udělané, je to jako pavoučí síť, do které se chytne moucha,několik much však může uniknout.Velká naivita, že za to herny nemůžou!!!!

Abstinentka (Ne, 27. 3. 2016 - 23:03)

Nechci se zastavat majitelu heren ale chyba byla pouze na me strane. Kdybych nechtela hrat tak bych nehrala a majitel herny me ke hre nenutil.
Ano stat by asi nepovolil prodejny drog kam by si chodili narkomani kupovat fet ale presto je jen moje selhani ze jsem gambler ( abstinujici :) ) a herny jsem vesele navstevovala.
Prijit do herny nedoctena gamblem, asi bych lidi co sedi u bedny odsoudila a myslela si ze jsou to zoufalci. Ze sve zkusenosti ale vim ze jsou to pouze nemocni lide chyceni do sparu zavislosti.

Abstinenci zdar

David (Ne, 27. 3. 2016 - 22:03)

Přeji všem abstinentům hodně zdaru.Ale nechápu jednu věc,proč se tady někdo zastává těch hajzlů a píše tu něco ve stylu, že majitel herny se živí jak se dá a nikdo hráče k hazardu nenutí. Je to stejné, jakoby k vám do spižírny chodil potkan a vyžíral vam jídlo. Co byste udělali? NEZAPOMÍNEJTE,TI ZMRDI VÁS PŘIPRAVILI O PRACHY!OKRADLI!

David (Ne, 27. 3. 2016 - 22:03)

Teď jsem několik dnů bez gamblu a docela se mi ulevilo. Jen přeji těm zrdům,ať nějakému gamblerovi rupne v palici a ustřelí obsluze v herně šišku.(argument že za to obsluha nemůže,neberu-mají provize a ví co za prasárnu dělají)

David (Ne, 27. 3. 2016 - 22:03)

takže Lemogu, za 1. je to NEMORÁLNÍ nikoliv nenormální
2. obsluze je to u prdele co tam hážeš, věř tomu

Reyzi (Ne, 27. 3. 2016 - 22:03)

Ahoj vsem,
dneska me prepadlo bazeni,schovane v predstave,jaké by to bylo,pri pohledu na ten bordel,kdybych vyhral a mohl tu rekonstrukci trochu popohnat....tak jsem vytahl kolo,nez zaschne penetrace....uzasne,uplne jsem zapomnel,jak moc mam rad pohyb....ty dve hodiny slapani v tom krásném pocasi....uplne vycistena hlava....

Lemog (Ne, 27. 3. 2016 - 19:03)

kolikrat jsem si rikal, ze bych se chtel videt, jak tam sedim a nezadrzitelne prohravam. Dnes , po nekolika mesicich abstinence mi dochazi, jak absurdni divadlo jsem hral pro obsluhu herny. Je to fakt dobre vymyslene, ze zacatku parkrat vyhrat, vypestovat zavislost a majitel herny ma jisty prijem ze zavislaka, ktery "si pujci penize v bance aby je odevzdal (prohral) u automatu" a pak to te bance splaci i s uroky. NENORMALNI..... co se tyka obsluhy herny - musi mit na to zaludek - divat se "strizlivyma" ocima na zavislaka jak to tam haze a treba si jeste odbehne pro dalsi penize...musi mit nejakou formu "brneni" aby se oprostil od reality, ze gambler prijde a hodi prachy do kanalu.

Luku - no ja radeji herny budu obchazet obloukem, vzdy je jina moznost nez jit na pivo prave do herny.
Radeji odmitnu a budu vypadat pred kamaradem jako pitomec, nez riskovat, a treba se znovu chytit do pasti - mam jeste v zive pameti mou posledni recidivu trvajici 3,5 roku taky vlastne jenom z vterinoveho zavahani....
Vyzkousel sis to, aspon vis jak priste reagovat a jak pises, radeji se vyhnout.

jepice (Ne, 27. 3. 2016 - 19:03)

Ahoj Absolutko, hezky si to Lukovi napsala... a hlavně pravdivě...
Při pomyšlení, co si o mně myslela obsluha se mi chce zvracet a strašně se stydím. Ta zavislost vezme člověku důstojnost...
Jsem strašně ráda, že abstinuji...

Abstinentka (Ne, 27. 3. 2016 - 11:03)

Ahoj Luku

Ano tohle je pro nas neprijemna vec. Ja se hernam vyhybam velkym obloukem ale jak jsem jiz kdysi psala nastrahy jsou na kazdem rohu (losy na poste, sportka a losy v temer kazde trafice). Pokud lze tak se vyhybam, je to stejne jako kdyby alkoholik chodil na exkurze do pivovaru ci lihovaru s ochutnavkou vyrobku.
Ano vsichni tusime kam pani odbihala - bezna vec chodit si vybirat na dalsi hru - vzdyt ted uz to prece musi padnout!
Dnes uz chapu obsluhu heren co si o nas museli myslet a to jsme se s nekterymi i kolikrat prijeme bavili o ruznych vecech. Chudaci tam dreli za par korun a byli svedky jak nekdo prohrava celou vysi jejich vyplaty (vyplatu obsluhy a i gamblera). Ja bych si myslela to same byt na jejich miste.
Dnes s odstupem casu vim jak nechutne jsme museli vypadat, prichazet casto, hrat celou noc, proklinat automaty a odchazet se slzami v ocich.

Proto Abstinenci zdar - je to strasne osvobozujici a clovek se opet citi clovekem

LUK. (Ne, 27. 3. 2016 - 09:03)

45. den bez gamblu

Ahoj všem. Včera jsem byl nucen s kamarádem jít na pivo do herny, kam jsem dřív chodíval hrát. Vůbec se mi tam nechtělo. Nebylo ale moc na výběr, protože to je v okolí jediná kuřácká hospoda, všude okolo jsou již nekuřácké a tam by kamarád nešel. Byl jsem v klidu, protože sem měl u sebe málo peněz, ale přesto se mi tam nechtělo. Pokud mám na výběr, jdu do hospody, kde nehrozí nebezpečí. Necítil jsem se tam dobře. Bažení se nedostavilo, ale vždy když jsem šel na wc a kolem automatů, musel jsem se směrem k automatům podívat. Takže možná minimální bažení to bylo, těžko říct... Ale jinak v pohodě. Kdybych měl u sebe hodně peněz, tak to bych si hrál s nataženou zbraní. Přesto všem radím, nejlepší je se podnikům s bednama úplně vyhýbat. Lehký napětí jsem po těle cítil celou dobu... A během toho večeru jsem si všiml jedné ženy (tipuju kolem 50 let), která minimálně třikrát z herny odešla, třikrát přišla a ani jednou jsem nezaregistroval, že by volala na obsluhu výběr! Kam odbíhala asi víme všichni...

AZ!

Abstinentka (Ne, 27. 3. 2016 - 09:03)

75 dni bez hrani

Dobre rano - dnes slunecna nedele lakajici k vyletu. Hezky si ji vsichni uzijte

Abstinenci zdar

Reklama

Přidat komentář