Reklama

Gamblerství

David (Čt, 24. 3. 2016 - 23:03)

A provozovatelům přeji to nejhorší, hlavně ten Valenta od Synotu s tím šítkem. Zmrd. Ještě řekl, že je jen několik málo padlých lidí z hazardu. Hovno,jen ti padlí mu dávají prachy a pak se v nich topí čurák.Asi jste už dlouho nehráli,tak píšete, že přeci ti provozovatelé nějak žít musí a každý dělá co umí. Ale hovno, kdyby chtěli, nemuselo by to být tak hrozné. Ale oni radši vymýšlí hry tak, aby se člověk od nich nemohl odpoutat. To není jen tak.. Ta hra musí přitahovat lidi, nějak blikat apod. Je toho hodně, spolupracují s psychology apod. jen aby ty lidi u automatů udrželi. Proč myslíte, že v hernách nejsou rulety. Jsou nudné. Automaty lidi hrají, protože ví, že rychle umí vyplatit výhru a táhnou lidi!

David (Čt, 24. 3. 2016 - 23:03)

Jsem podrážený, ale gambl je největší likvidací peněz prostě, nic horšího na peníze není.

David (Čt, 24. 3. 2016 - 23:03)

100x hadry za např. 1000 Kč = 100 000 Kč a ty hadry jsou ve skříni, nenošené. Dobrá!Ale dají se prodat za nějakou cenu, já prohru nikomu neprodám.

Margas 34 (Čt, 24. 3. 2016 - 23:03)

A este som zabudol prajem vsetkym vesele prezitie sviatkou

Margas 34 (Čt, 24. 3. 2016 - 23:03)

Zdravim vsechny.

Tento tyden bol dost tazky myslim tym pracovny ked ze sa blizia sviatky a pracujem na hotely tak mam plno.Uz to budu skoro 3 tyzdne bez hry bez tipovania ja viem nie je to nic ake citim sa o vela lepsie nemyslim na kurzy zapasou štatistika atd to bola pred tym moja napln celeho a kazdeho dna.pomaly zustijem ze existuje aj druha strana zivota,Zivota lepsieho na kroru sa teraz pokusam dostat,viem bude to stastne ale chcem pre to spravit vsetko a dokazat to pre seba a zacat znova zit co bolo bolo do pekla uz nie!!!!

Abstinentka (Čt, 24. 3. 2016 - 23:03)

Davide ver ze jako zena jsem stokrat koupila hadry ktere jsem nemela nikdy na sobe takze taky vyhozeny prachy ;)

David (Čt, 24. 3. 2016 - 23:03)

A ještě jedna věc, dnes jsem to pojebal a naházel jsem tam všechno do poslední koruny. Teď jsem v řiti a to doslova. A dobře mi tak.A ani kilo si od nikoho nepůjčím na jídlo, ale nějak to přežiju z obědů z práce.Toto je už na mě moc, napíšu sem, až budu čistý. A máte pravdu, pořád si odůvodňuji, proč jsem to tak posral a nechci se smířit že je to jen kvůli mě.Jo, můžu si za to sám.Tak to je z 99%.

Reyzi (Čt, 24. 3. 2016 - 23:03)

Ahoj vsem,
Davide řekni si STOP!,dokud mas cas....zda se mi,ze porad hledás klicku,co a jak,co kdyby...
Je jenom jedna cesta ven,NEHRAT,vymazat gambl v palici....

Biker,....az vybouram dvere doma,oprasuji kolo......tesim se na blato s únavou... ; ))

Vy dve hrdlicky,zavidim tise.... ; )))

Dąvid (Čt, 24. 3. 2016 - 23:03)

A ještě jedna věc, snad si kámo nemyslíš, že provozovatelé beden vydělávají na tom, že si tam někdo jen tak za týden hodí 50 Kč!LOL ty vole, to je založený na gamblerech, ty to krmí, ne normální lidi, umíš si to představit, že by něco vydělali z nějakých mincí co tam hodí štangasti?NE!

Margas 34 (Čt, 24. 3. 2016 - 23:03)

Zdravim vsechni

David (Čt, 24. 3. 2016 - 23:03)

Pičovina, když je někdo závislý na nakupování tak nekoupí za 100 tácu nic přece něco za to koupí, něco má, má to hodnoto a my máme HOVNO!Blbej příklad!

David (Čt, 24. 3. 2016 - 23:03)

Pičovina, když je někdo závislý na nakupování tak nekoupí za 100 tácu nic přece něco za to koupí, něco má, má to hodnoto a my máme HOVNO!Blbej příklad!

David (Čt, 24. 3. 2016 - 23:03)

Pičovina, když je někdo závislý na nakupování tak nekoupí za 100 tácu nic přece něco za to koupí, něco má, má to hodnoto a my máme HOVNO!Blbej příklad!

LUK. (Čt, 24. 3. 2016 - 21:03)

1)
Davide, neřeš automat, ale sebe! Možná máš pravdu, že kdyby nebyly automaty, tak nemáš problém. Možná. Spíš si ovšem myslím, že bys hrál ruletu, poker nebo vsázel na zápasy. Ty máš (stejně jako my) problém s gamblem a ne s automatem! To si musíš uvědomit.

2)
Automaty jsou zlodějina? Nesouhlasím. To že se na nich nedá dlouhodobě vyhrát je všem známo. Že jsem je hráli a ještě k tomu nekontrolovaně je naše blbost. Že na zápasech a ruletě se nedá dlouhodobě vyhrávat je všem známo. Matematicky je to jasné jak facka. Jistě že v hazardu je vždy šance na výhru na straně provozovatele... Když si dobrovolně půjčím od banky na velký úrok - je banka zloděj? No není! Nic mě nenutilo si jít půjčit. Byla to jen moje blbost, že sem podepsal půjčku při nevýhodným úroku. Není to zlodějina v pravým slova smyslu, je to naše nemoc co nás ovládla, změnila a téměř zničila... tohle si musíš uvědomit. Zde musíš hledat vinu a problém... Uvedu ještě jeden příklad... Žena závislá na nakupování - nabere půjčky a nesmyslně utratí. Je obchod zlodějina nebo je nemocná žena, která se musí léčit?

3)
Jak řekl Mirek, nejsou zde looseři. Jsou zde bojovníci, kterých si nesmírně vážím. Looser jsem byl když jsem stál u mašiny

AZ!

Lemog (Čt, 24. 3. 2016 - 20:03)

kdyz si ctu knihu, predstavuji si jak postavy z knihy vypadaji, jsou nejak popsany.
Podobne to mam tady na diskuzi.
Vsechny co se tady vyskytuji si nejak predstavuji, Jepice byla uplne jasna , presne takto jsem si ji predstavoval.
Velmi prijemne stravene odpoledne a to se mi jeste nakonec podarilo rozesmat 3 pokladni najednou ac jsem pochopitelne platil pouze u jedne.

jepice (Čt, 24. 3. 2016 - 20:03)

Ahoj všichni tak už jdu s informací o pěkně stráveném odpoledni pozdě...
S Lemogem jsme se dnes sešli, bylo to super, povídali jsme si jako bychom se znali 20 let. Kdybych nemusela domů ( končila mi vychazka, jsem na neschopence) tak tam možná sedíme ještě teď, vid Lemogu...
Jinak jsme probírali mimo jiné letní zájezd za Nešporem a jestli se nás takhle sejde více, nebude to mít chybu...
Všem přeji hezký večer, hlavně bez gamblu...

Abstinentka (Čt, 24. 3. 2016 - 18:03)

Ahoj Lemogu
Tise zavidim vasi kavicku s Jepici - hned bych si dala s vama a poznala vas. Myslim ze si mame co rict ;)

Tak hezky vsichni uzivejte nadchazejici velikonocni svatky. Ja jdu s partou kolegu na pokec

Lemog (Čt, 24. 3. 2016 - 18:03)

Biku: tak si to uzij, zaslouzis si.

Tragiku - zaváhal jsi :-)), byl jsem v K. Varech drive a kavicka s Jepici v prijemnem prostredi byla fajn.....no, hlavne jepice je fajn a plna odhodlani uz nikdy negamblit. Jepice to ma pekne vymyslene, srovnane a v te trojkombinaci gambl - alkohol- ucet ve sracovne - se orientuje pevnyma nohama a verim, ze udelá vbse proto aby postupne dospela do vytyceneho cile.

Co si mám myslet o Davidovi? Ze prisel tady - tak asi vi, ze existuje neco, co se jmenuje gamblerstvi ale dokaze nejak definovat co to to gfamblerstvi je? Na zaklade sve definice by potom dokazal zaujmout nejake stanovisko , pri kterem by na minimum eliminoval vliv zavislosti na jeho jednani. Davide , zpomal , nepremyslej jak oklamat autiomat, chtej - aby jsi se zacal probouzet.

Abstinentko, ty jsi v pohode, jdes dobrym prikladem ostatnim, tak jen tak dal.

David (Čt, 24. 3. 2016 - 18:03)

I tak se to dá říct. Je to čistá zlodějna a člověk musí bojovat.

Mirek Brno (Čt, 24. 3. 2016 - 17:03)

Hele, nevidím tady žádné smolaře. Jen bojovníky, kteří se rozhodli na rozdíl od 90% gamblerů se závislostí bojovat. Většina gamblerů svou závislost ani neřeší a stráví s ní celý život hluboko pod své možnosti a v menší či větší chudobě a v depresích. Teda kromě těch s IQ pod 90, pro které je normální žít z hodiny na hodinu a večer nemít na rohlík.

Reklama

Přidat komentář