Reklama

Gamblerství

Lemog (Po, 21. 3. 2016 - 15:03)

Tipaci, mate s Margasem podobne startovaci datum, tady se neprodava kouzelny proutek a svihem je zavislost pryc. Musis na sobe makat a brzy se dostavi prvni vysledky anebo dale muzes brecet a nadavat na nespravedlnost tohoto sveta.

Rad budu komentovat, u tebe nevidim smysl svych komentaru, vsechny dostupne informace m,as zde na foru.

Pokud to sam nezvladas, vyhledej odbornou pomoc, myslim ze kdybys to udelal a absolvoval PL, tak nam vsem po absolvovani lecby tady das prednasku a bude z tebe jiny clovek.

Hodne sily v tvem bnji

Abstinentka (Po, 21. 3. 2016 - 15:03)

Tipaci

Bohuzel ty stale nechapes. To je ta nmoc - dostat penize zpet - to se bohuzel nestane. Je potreba se s nima rozloucit. Ja taky vzdy vse platila (platim do dnes), zadna exekuce, ani jeden den po splatnosti, vzdy darky pro blizke a rodinu a presto jsem gambler. O tomhle to neni - je to pouze a pouze o nutkani hrat dal a dal.

Tipac (Po, 21. 3. 2016 - 15:03)

Lemog

Prosim komentuj

Nikdy jsem nesahnul na prachy,ktere byli na rodinu,hypo atd.

Stve me,ze tenhle spas,rozmar me stal napr octavku a mam nutkani dostat zpet.tadnou potrebu hrat denne,za kazdou cenu apd.

Lemog (Po, 21. 3. 2016 - 15:03)

tipaci, nic jsi nepochopil, je mi to lito, chtel bych zrusit cely svet gamblingu ale to neni mozne.
Jak vite, jsem ruletak...taky jsem cele dny studoval ruletove systemy a oslepen a naprosto ovladan zavislosti delal jednu blbost za druhou.

neni mozne aby gambler vyhraval, muze jednorazove vyhrat ale stejne vse prohraje .....gambler prohrava mimo penez hlavne svuj zivot, svoji dustojnost, svoji svobodu

Tipaci , az pochopis, rad te mezi nami privitam jako rovneho, v tuto chvili jsi ovsem ovladan zavislosti.

Mam velmi dobry pocit co se tyka pochopeni principu zavislosti z LUKA, Tragik (samozrejme), Abstinentky spritelem, Biker - ten to ma slozite a dobre se drzi, tak jen tak dal, jepice stema zakernyma kombinacema fakt se drzis dobre, Reyzi - s tvym pristupem bych te rad brzy videl ve skupine tvrdeho jadra (a vezmes sebou i jepici, ,ze ...), Petr Brno - nepise casto ale kdo se proklika na podzim loni - tak uvidi rozdil (Petre - zdravim , drz se ), a pokud se Margas buedu drzet toho, co tyden pise na vedlejksim webu - neni bez sance, v tuto chvili se mi tve nazory libi, kdyz nepolevis v praci na sobe samem - nastartujes se

Nevim co je s Anonymem D - uz se dlouho neozval, jeho prispevky zde maji hlavu a patu tak snad je v pohode a to ze se neozyva je zapricineno jeho osobnim pristupem ke sve samolecbe

a ted ten druhy breh - nebudu komentovat
kdysi a mozna
Lubos
Tipac

samozrejme ze takovym nejvetsim prikladem pro nas vsechny muze byt Mirek Brno, jediny dlouhodobe abstinujici a aktivne prispivajici do nasi diskuze.

Margas 34 (Po, 21. 3. 2016 - 14:03)

Ahoj Margasi

Ja po...Zdravim zacal sem tipovat asi pred 4 rokmy ze zacatku to bylo skur pro zabavu za 5e az 10 e obcas sa my podarilo vyhrat 100 az 200e tak cim to islo dal tak som si hovoril preco by to nevyslo aj za vysie sumy tak som zvysoval 100 200 az 400e na zapas samozrejme to nevyhadzalo ale som mal v hlave ze to raz musi padnut to bol mol ciel cim sa viac moj konto zvysovalo tym viac som hral v hlave som len jedine ako ziskat prehrane peniaze naspet a tak po 4 rokoch dostal az k sume asi 16tis eur strasne ked vydim tu sumu.pracujem v zahranici a docela dost zarobim ale vsetky peniaze isly do tipovania.pred 2 tyzdny som prehral celu vyplatu a to bol asi ten podnet nieco stym robit takto dal nejde proste to uz nechcem zazivat stresy.a zabudol som povedat ze dlzim svojmu kamosovi 4000e asi rok stale som sa doterz vyhovaral a klamal ho ze mu to uz zacnem splacat ale jasne ze nie jednoducho som nemal s coho!!!az teraz som sa rozhodol mu povedat pravdu co je so mnou preco mu to nesplacam bol prekvapeny ale aj natolko ze som klamal suhlasil stym ze spravime spladkovi kalendar a ten musim dodrziavat.tak asi to momentalne je so mnou budem sa snazit a bojovat s mojou chorobou nechcem uz z nova do toho spadnut

Luk (Po, 21. 3. 2016 - 14:03)

Lidi, jste padli na hlavu? Proc sem davate odkaz na stranky tipsportu o velkych vyhrach? Chcete nekomu vyvolat bazeni? Tipaci, pokud furt chodis na tyhle stranky, tak chod. Je to tvoje vec. Pokud chces sazet , znic se... necpi to ovsem nam!!! Je to velmi nebezpecne. Nechapu, co delas na techto strankach...

Abstinentka (Po, 21. 3. 2016 - 14:03)

A ted jsem si vzpomela kolikrat jsem slysela jak nekdo ba bednach vyhral ze 100kc 100t. Ano podarit se muze, ale neni to pravidlo a stejne jsou v vsichni a urcitou dobu v prdeli.
Byt tebou jen bych se tomu dnes zasmala.

Abstinentka (Po, 21. 3. 2016 - 14:03)

Precetla jsem ale neverim. Pokud jim to vyslo tedka nemuseli vyjit dalsi zapasy a vime prd kolik maji celkove skore. Jednou to vyjde ale vetsine pripadu ne. Tohle jsou velci hraci a gambleri.

tipac (Po, 21. 3. 2016 - 13:03)

To ALL

Ahoj všem,
vím, že tohle by sem spíše nemělo patřit , ale nemá cenu strkat hlavu do bubliny .

Pak , že to nejde . Proč tihle borci mají štěstí ? Vyvolení , náhoda ? Něvěřím

https://www.tipsport.cz/clanek/3734-vikend-velkych-vyher

Abstinentka (Po, 21. 3. 2016 - 10:03)

Zdravim vas vsechni a dekuji...Ahoj Margasi

Ja po poslednim majstrstychu kdy jsem prohrala penize potrebne na zaplaceni pojistky jsem se strasne na sebe prinasrala. Nerikam ze jsem se po kazde prohre neproklinala - ale spis mozna litovala ze jsem chudak a proc mi to nepadlo a samo nadavky na sracovnu. Tehdy napisledy jsem se nasrala sama na sebe! Zacala jsem hledat informace a nasla tuto diskuzi (pokud bych nekdy recidivovala mam v planu vyhledat odbornou pomoc). Po procteni cele diskuze jsem vysla z nasledujiciho:
- byli tu nekteri kteri se z toho dostali silou sve vule a odhodlani
- vetsina pribehu je smutna (stejne tak u me)
- konce pokud to clovek neutne kdyz jsou jeste alespon male sance jsou devastujici a nekdy koncici i smrti - to nechci
Rozhodla jsem se tedy skoncovat se zavislosti a premenit se z gamblera na abstinujiciho gamblera. Pocatky krute (cca tak 14 dni) kdy zavislost delala co nejlepsiho umela. Presto treba rana jsou ruzova kdy clovek nemusi hned myslet na noc ktera se nevyvedla podle predstav (sen o vyhre) a dalsi honicka sehnat penize na zalepeni pruseru a dalsi hru.
Je to krute ale strasne osvobozujici. Pomalu se zacne vracet znalost hodnoty penez, vnimani okoli, prirody a malickosti.
Precetla jsem nekolikrat Nespora, jednou tuto celou diskuzi a nasla co na me funguje. Stale mam v hlave jen posledni prohru a nepremyslim nikdy nad chvilemi vyher. Ani jsem nenasadila metodu mit u sebe max. 100 kc a nemit pristup k penezum.
Ver ze se ti hlavne ulevi - ten maraton je devastujici.

Muzes napsat svuj cely pribeh a jake je tvoje skore ( prohrane penize, dluhy...)?

Abstinenci zdar

Margas 34 (Po, 21. 3. 2016 - 09:03)

Zdravim vas vsechni a dekuji lemongovi ze mi odporucil tuto stranku.sem rad ze sa mozu s nekym o tom porozpravat.mam tu na vas otazku ako ste to riesili vy v zaciatkoch boli ste u psychologa alebo dokonca liecenie?som rad ze som konecne otvoreny o tom hovorit s niekym doteraz som bol uzatvoreny nic ine v hlave ako a kde nast zapas ktory bude vyherny pol dna som presedel o pc .vsetkym som klamal.to uz musi skoncit uvedomujem si ze ty vsetky prehrane peniaze su prec ale jedno viem ze jedina vyhra bude NEHRAT!!!

jepice (Po, 21. 3. 2016 - 07:03)

Dobre ráno všem..
Především vítám Mirgase, asi ti k tomu víc psat nebudu, Lemog a abstinentka ti vše už napsali. Pro každého z nás je těžké udělat tu tlustou čáru a vše co bylo hodit za hlavu. Musíš to udělat, ale hlavně to musíš udělat kvuli sobě... i když to budeš dělat jen kvuli tomu, aby se ti nerozpadla rodina, aby atd... tak to nefunguje... Musíš si to uvedomit, že to chceš ty sám, uvidíš že život bez hazardu je hezčí, klidnější.... já už cestou NEHRANÍ jdu dnes 17 den a je mi čím dál líp...

Tipáči, zastav se a zapřemýšlej, co ti prohra nebo i výhra vezme... a věř mi, že ti toho vezmo moc, Jsme jen jednou na světě, tak proč si ho ničit hazardem a posílat na dovolenou smějící se majitele sráčoven nebo sázkovejch společností... to si radši na tu dovolenou pojedu sama...

Lemogu , taky jsem strašně ráda, za každý tvůj příspěvek, ráda si čtu tvé názory a dá se říct že mám stejný úhel pohledu...
Abstinentko už se pomalým krokem blížíš ke stovce, jen tak dál...

Luku, Biku,Tragiku pomyslně vámmávám, a určitě jsem si z vašich příspěvků něco vzala....

Tak od dneška svůj počet dní píšu také ráno, protože vím, že dnes hrát nebudu a zítra... zítra se uvidí...

Dnes 17 dní bez a bez...

Abstinentka (Po, 21. 3. 2016 - 07:03)

69 dni bez hrani

Dobre rano vsem

Vitam Margase - jsi tady mezi svymi, jsme vsichni naplno zasveceni. Na kazdeho funguje neco jineho ale vsichni NECHCEME HRAT. Je to tvrdy boj ale osvobozujici. Hrani at uz v jakekoliv forme je kolotoc jen kolem hry, shaneni penez, obcasnych vyher a vetsinovych proher. Naskedky po prohrach jsou psychicky devastujici a stahuji na vetsi a vetsi dno.
Je dobre ze si uvedomujes svuj problem. Jen trochu pochybuji zda to nedelas kvuli rodine a blizkym protoze to nefunguje. Musis ty sam chtit a hlavne kvuli sobe.
Nacti co nejvice info, knihu od Dr. Nespora "uz jsem prohral dost" ( volne stazitelna z cz webu). Rozluc se s penezi co jsi prohral a udelej tlustou caru. Co se stalo stalo se. To uz nikdo znas nezmeni ale budoucnost muze byt jina.

Abstinenci zdar

Lemog (Po, 21. 3. 2016 - 06:03)

Ahoj všem: dnes 190. den bez gamblu a cigaret

Tipaci, pojd do toho znovu, zacni Nehrat NETIPOVAT,
zacni tim abys nemel pristup k penezum, od toho se muzes odpichnout............kazdy to ma s penezi trochu jinak, ty znas sam sebe nejlepe, tak zvol pro sebe system bezneho fungovani tak abys nemel pristup k penezum, ktere by mohly zapricinit recidivu............
Vse potrebne uz je trady napsano, jestlize chces - DOKAZES TO

Margasi zdravim - tak jsem rad ze jsi sem zavital a verim, ze tady najdes a maximalne vyuzijes osobnich zkusenosti zdejsich abstinentu.
Pro ostatni zde - ja jsem ten , kdo sem privedl Margase, nba NEHRAJ.sk to funguje podobne jako tady, jen si myslim , ze nas abstunujicich je tady vice a kazdy ma svuj pribeh a dokazeme si vzajemne dodat povzbuzeni a verime si. Na nehraj .sk kluci abstinenti to nemysli spatne ale kazdeho hned posilaji do PL, my se tady snazime kazdeho nove prichoziho povzbudit, tak jsem Margase pozval mezi nas.
Margasi - mas tyden nez se vratis na slovensko, muzes tady nacerpat informace od zivych abstinujicich gambleru a pak se rozhodnout, jaky postup lecby zvolis. Uz vis, ze uz nikdy nesmis hrat, ze musis pro nastartovani abstinence nastavit pravidla svehio dalsiho fungovani, cti tady (nejlepe celou tuto diskuzi - ja uz ji cetl 3x), ptej se, zacni praktikovat opatreni, ktera zabrani recidive

hodne sily preji, zacatek neni lehky ale da se to zvladnout

Lemog

Margas 34 (Ne, 20. 3. 2016 - 23:03)

Zdravim tuto stranku mi doporucil znamy ktoreho som spoznal na sk stranke nehraj.sk.som tu aby som sa tu dozvedel viac o svojej chorobe som hrac tipujem priblizne 4 roky a prehral som priblizne 15e mozno aj viac .momenrmtalne uz viac ako tyzden netipujem a chcem sa liecit.pracujem v zahranici a pekne zarobim ale vsetky prachy idu na tipovanie.dokonca teraz mi to uz aj priatelka zistila ze tipujem ale chce mi pomoct sa stoho dostat a ja to chcem aj kvoli celej rodine a hlavne akvoli mne uz nechcem klamat nikomu chcem stym bojovat viem ze to bude dlha cesta ale idem do toho.

Reyzi (Ne, 20. 3. 2016 - 22:03)

Tipac,
nejde a nikdy neslo o penize,ty byly a budou....samozřejmě,se s nimi žije lépe.....Taky si moje zena našla jiné vzrušení,stáhla deti na svou stranu....ve finále,hruby odhad miliony...(ted bych ležel sam v baraku,porsche v garazi,ale byl bych sam...)Kdysi jsem se uměl radovat z maličkosti,krásného mraku na nebi,co vypadal jako jednorožec,uměl obejmout strom,cítit silu slunecniho paprsku(Lemog by tu magickou silu uměl lépe popsat,proto jej rad čtu a sleduji),ale nechal jsem se polapit komerci a konzumnosti tohoto světa....vice,větší,novější...vsechno je pryc....Oddal jsem se praci,zachranila me v nejtěžších chvilich,na soukromý zivot nemam cas....(s prominutim,Slecna,paní nekdy vecer ulehne vedle me,ale nejsem ji schopen dat vice,vice ani nezadam...nekdy jsou to trapné chvile radoby pri snidani....)Ale vim,ze když nebudu HRAT,budu mit zpět svou svobodu,budu moci doprat svým nejblizsim jejich sny...i když uz nebudeme rodina,princezny budou mit tátu...(na terapii to prirovnaly k havárii letadla,prvni musis nasadit masku sobe,abys mohl zachránit své nejblizsi)

Abstinentka (Ne, 20. 3. 2016 - 22:03)

Tipaci, naprosto chapu tvou situaci.
Na druhou stranu treba za rok dva potkas nekoho s kym budes chtit zit a co mu nabidnes kdyz ted ten kolobeh nazastavis? Lehko se rika hure kona ja vim ale nikdo z nas nevi co mu zitrek prinese. Je spousta lidi kterym vztah nevysel a hledi dal. U nas je problem s gamblerstvym a utek ke hre ale neznamena to ze nas zivot skoncil a nikdo na nas neceka. Ja taky zacala hrat kdyz jsem nemela partnera a nenapadly me dusledky do budoucna.

tipac (Ne, 20. 3. 2016 - 21:03)

Dobry vecer,
klasicky pribeh...
reyzi
drsne,smutne,tezko hledat slov
kolik jsi celkem prohral ?
citim tam velkou parallelu, taky mne nefunguje rodina,
rozpadá se mne (ne díky tipu ) ,ale jinymu chlapovi paní
Utek od reality je to sazeni, hra , jinej svet , muj
Nestvou me ani tak ty penize, ale pocit prohry , selhani

Vsichni rikate, jak dulezite je najit si neco jineho , jiny smysl atp ,
ale ptam se jak , kdyz s Vama ti ktere milujete , zametaji a ztracite vse co mate tak radi ? Jak si pak nenajit ten svuj zpusob uteku ?

Nekdo to ma v chlastu , nekdo drogy , nekdo devky (pardon) , nekdo se stane workoholikem , nekdo kombinaci vseho ?

Ale vsichni mame v sobe ten zakladni vzorec nastaven

Reyzi (Ne, 20. 3. 2016 - 21:03)

Reyzi smutny pribeh tako jako...Ve finále mam praci,kterou miluji,s detmi se znova stykam a citim jejich lásku,i když to pry vypadá divne(v jejich veku se ke me tuli a mazli,i když jsou pubosky)S bývalou ženou znova komunikuji, .... ale chybí mi rodinné teplo,i po těch letech...

Abstinentka (Ne, 20. 3. 2016 - 21:03)

Reyzi smutny pribeh tako jako vetsina.
Muzu se zeptat jak jsi na tom ted?

Reklama

Přidat komentář