Reklama

Gamblerství

LUK. (So, 19. 3. 2016 - 23:03)

Jo jo snížila na jednu......Pokud je to tak, jak jepice píšeš... tak ty nesmíš ani pít již nikdy. Já nesmím nikdy hrát. Jsem gambler. Pokud tobě alkohol vyvolává bažení na gambl, tak nesmíš již nikdy pít! Copak ty nevíš, že alkohol a drogy snižují sebeovládání? NA jednu stranu si problém přiznáš, ale hned nezapomeneš dodat, že nechceš celoživotně abstinovat od alkoholu... Nechápu. Nechci tě nijak štvát, ale nemohu mazat med kolem úst:-(... toto byla moje poslední rada, od teď se budu soustředit již jen sám na sebe a svoji abstinenci.. Zdravím Abstinentku a Lemoga!:-)

Petr (So, 19. 3. 2016 - 23:03)

Jepice, jsi alkoholická. Priznej si to a drz se. Myslis, ze normální lidi berou kudzu nebo odolávají chuti na skleničku?
Opilá hazard nikdy neukocirujes. Už ti otrnulo. Si myslím, ze nebudeš chvíli pit a hrát a pak už jako opilá nebudeš mít bazénu na gambl? Budeš.

jepice (So, 19. 3. 2016 - 23:03)

Luku pokud by u mě nastala recidiva, určitě na AA zajdu, ale zatím mi stacite vy tady...

jepice (So, 19. 3. 2016 - 23:03)

Jo jo snížila na jednu... Já nebudu a ani nechci být abstinent, ráda si dam na oslavě alkohol, já nemám problém s alkoholem jako takovým, ale s tím ze u mě spouští baženi... tudíž až budu zvládat baženi odpalkovat, pak se určitě mužů napít... dnes mi přišla chut na alkohol, protože mám nauceny vzorec.... SPORT...ADRENALIN...ALKOHOL... tak jsem pila u biatlonu vodu, protože dnes bych v klidu večer mohla vypadnout a jit do sráčovny... NEMÁM GAMBLING POD KONTROLOU, TUDÍŽ NEMŮŽU DRÁŽDIT KOBRU BOSOU NOHOU A NAPÍT SE...

Abstinentka (So, 19. 3. 2016 - 22:03)

Kdepak jste všichni? V...Ahoj Jepice

Super ze jsi to ustala. Vcera jsem si na sobe vyzkousela co dela alkohol na abstinujiciho gamblera. Fuj timhle si prochazet nechci.
A co ta Kudza? Snizovala jsi uz davky?

Abstinentka (So, 19. 3. 2016 - 22:03)

luk
kez by to bylo tak...Tomu sam Tipaci neveris. Tohle je ta nemoc a ten zacarovany kruh. Vyhrat, zaplatit a nechat toho - touhle naivitou jsme si proslu vsichni. Ikdyz by vyhra prisla never ze to skoncis. Vsadis opet a za nejakou dobu spicitas ze vyhra je v prdeli a jsi jeste vic v minusu.
Jedina sance je se smirit s tim, ze penize jsou v prdeli. Ver ze u nikoho znas to bylo kehky si to uvedomit. Ja hlavne nechci prosrat dalsi penize. Stalo se stalo.

tipac (So, 19. 3. 2016 - 22:03)

A veškerý hráčský účty...luk
kez by to bylo tak jednoduche, zrusil jsem ucty,ale stejne te je znovu na OP obnovi .
rikam si, jedna sack,risk o vse ,a vrati se me zpet vse a seru na to

LUK. (So, 19. 3. 2016 - 21:03)

Ahoj jepice, mám dojem, že si psala, že u tebe je spouštěč gamblu alkohol. Zkoušela jsi nějak bojovat s tím alkoholem? Já být tebou, tak chodím na AA. V Karlových Varech máte skupinu! Není nutné jezdit do Prahy na mítinky AG. Sama jsi psala, že to kvůli práci nestíháš, ale AA by jsi v místě zvládala. A věž, že spousta alkoholiků, kteří tam chodí mají i problémy s hraním. Máš štěstí v neštěstí - bydlíš ve velkém městě. Co mají dělat lidé na vesnici a pod. To musí být ještě obtížnější.

all: bojujte, držte vlajku, spolubojovníci:-)

jepice (So, 19. 3. 2016 - 20:03)

Kdepak jste všichni? V poledne jsem měla chuť si dat skleničku, no hodně jsem se napila vody a baženi zvládla...o piti nejde, ale pak bych třeba neukocirovala chuť na hru... zvládla jsem to 15 dní bez hraní a alkoholu

LUK. (So, 19. 3. 2016 - 20:03)

A veškerý hráčský účty u sázkových společností zruš!!!! Napiš na papír žádost o zrušení hráčského účtu na sázení, svoje iniciály, rodné číslo, OP, telefon, podpis... a odešli do sídla společností! To je základ. Taky jsem si tím prošel! Toto je nejdůležitější krok! Pokud nezrušíš účty, bude tě to lákat sázet dál, peníze jsou převedeny na hráčský účet za pár sekund... A peklo může začít nanovo

LUK. (So, 19. 3. 2016 - 20:03)

Pro Tipace:

Pokud to sám nezvládáš (a to není ostuda - ostuda je kapitulovat a nepřiznat si problém), musíš vyhledat pomoc. Snad ambultantní pro začátek - objednej se k psychologovi. Zkus využít svépomocné skupiny (nejlépe AG, klidně i AA jsou v každém větším městě). Pokud by ani tato možnost nepomohla, doporučuji ústavní léčbu v PL (Praha, Opava)...A poslední rada - peníze jsou v prdeli. Navždycky. To si zapamatuj. Gambler nemá šanci peníze vyhrát zpět, nedejbože zbohatnout hrou! Já je už taky nikdy neuvidím. Ale zbytek života chci prožít v klidu, bez nervů, věnovat se starým dobrým koníčkům a usínat jako spokojený muž:-).

AZ!

abstinentka (So, 19. 3. 2016 - 20:03)

67 dni bez hrani

Dobre...ctu to stale ,ale zatim se me nedari to zvratit .
hraju, nemam ani chut hrat , jako to nazyvate ,,bazeni,, ale mam pocit viny a touhu dostat to zpět , protoze clovek dre jako vul a pak rocni penize co vydela posle behem 3 mesicu komplet do hajzlu

Abstinentka (So, 19. 3. 2016 - 15:03)

Kdo se smeje naposled ten se smeje nejlip

Majitel herny (So, 19. 3. 2016 - 13:03)

Tak koukam ,ze nekteri uz se k nam vraci a dalsi cekame hahahahaha
Tak se na vas vsechny tesim, biku, luku, abst. , jepice, lemogu a dalsi
A koukejte co nejdrive, chci vzit opet celou rodinku na dovolenou na kubu.
Opravdu me bavi cist ty hovna co zde pisete a vsadim se ,ze do pul roku jste zpet v herne ,nebo u sazek

Tak sup sup

Abstinentka (So, 19. 3. 2016 - 12:03)

Taky bych potrebovala udelat jarni uklid ale nemam sil. Naordinovala jsem si dnes jen vytvarku a rucni prace.

jepice (So, 19. 3. 2016 - 11:03)

po ranním čaji se jdu dát do jarniho úklidu...musím se do večera unavit a pak lehnout a spát... a zitra se mi vrátí rodina...

BIKER (So, 19. 3. 2016 - 11:03)

Ahoj Biku
Dnes je to uz...Jak rikas, zdrave jadro je modre:-)

Uzivejte sobotu a ja jdu aspon na chviku na bike, radeji trochu mrznout, nez sedet v teple v pekle:-)

AZ

Abstinentka (So, 19. 3. 2016 - 11:03)

7 tydnu nebo 49 dni bez...Ahoj Biku
Dnes je to uz super a bazeni na nule. Noc byla neprijemna ve smyslu mysleni na VLT ale i super ve smyslu odreagovani. Uprime to tedka zase na dlouho odbouram a radeji vyuzijeme jinych aktivit.
Ano, pamatuji cim nepriznivejsi pocadi a vetsi zima, tim silnejsi chut zalezt do tepka (pekla) sracovny. Treba vloni v lete kdyz byly ty extremni tepla, predstsva sedet u salajici bedny byla nepreddtavitelna presto ze meli klimu.

Abstinentka (So, 19. 3. 2016 - 11:03)

Jak jsem jiz psala - modra je dobra ;) takze nase zdrave jadro zda se byti cele modre.
A modri jiz vedi...... ;)

BIKER (So, 19. 3. 2016 - 11:03)

7 tydnu nebo 49 dni bez...Jeste jednou ,ja uz jsem vlastne modrej...:-)

Reklama

Přidat komentář