Reklama

Obřízka

Martin (Po, 30. 9. 2019 - 15:09)

368 : 100 = 3,68 neumíš počítat? Je to v průměru jedno dítě za 3 až 4 dny! Pořád čekám, že to podložíš nějakým zdrojem. Ale u tebe, pokud někdo chce relevantní informace hned obracíš, odvádíš řeč jinam a obviňuješ z agresivity! Nejsem agresivní, jenom jsi předložil ve veřejné diskuzi nějaké údaje, tak se ptám čím je máš podložené?!

Martin (Po, 30. 9. 2019 - 14:09)

A ani sem nezkoušej dát odkaz na článek, jak to nějací uprchlíci z Ghany dělali svému dítěti doma sami! To je totiž ta tvoje neskutečná demagogie. To bys mohl psát i o tom, jak si někdo doma operoval slepé střevo, nebo vrtal zuby Narexkou a provrtal se až do mozku.
Rád si ale přečtu důvěryhodný článek o tom v jakém špatném stavu mají v USA zdravotnictví, že tam každý třetí den v nemocnici někdo umře po obřízce. Jsem zvědavý jak se předvedeš.

Tony (Po, 30. 9. 2019 - 14:09)

Přes sto dětí za rok není každý třetí den, demagog jsi ty. Vidím, že nedokážeš unést, že zrovna ty jsi musel o tu kůžičku přijít a proto jsi tak agresivní.

Tony (Po, 30. 9. 2019 - 14:09)

ono těch případů bude více. u miminka se dá úmrtí svést na kdeco

Martin (Po, 30. 9. 2019 - 13:09)

Zdroj těchto informací? Nějaká studie? Zpráva o stavu nemocnic a porodnic v USA?

Tony (Po, 30. 9. 2019 - 09:09)

občas si to ohavné cirkumfetišisické božstvo vybere oběť nejvyšší, jenom v USA přes sto dětí ročně po obřízce zemře

Martin (Po, 30. 9. 2019 - 09:09)

K ubližování na zdraví tady radíš jedině ty....o to horší a zákeřnější to je, že na první pohled vypadáš jako odborník, teprve až po přečtení několika tvých příspěvků je každému jasné, co jsi zač....

Martin (Po, 30. 9. 2019 - 07:09)

Že jsem si zatím nevšiml, že by Tony někdy někoho na tu plastickou chirurgii poslal. Zatím všem nemocným jen radil počkat jestli se to spraví samo nebo jim nadával, že si svoje problémy vymysleli a jsou Zkoumal. To je ten dojem, který za sebou nechává! Samozřejmě v tvém případě to bylo jinak, tobě ta fimoza po branickém patoku utekla sama od sebe, hned jak jsi ji Tonymu ukázal. Stejně jako prezidentovi přes víkend odešla cukrovka.

Tony (Po, 30. 9. 2019 - 09:09)

Už jsem hodně lidí za jedním primářem poslal ale na jiných fórech, tu jenom fejkaří a multinikuje Zkoumal. A tobě to předsevzetí už jsem nechodit vydrželo opravdu dlouho.

Zkoumal (Út, 1. 10. 2019 - 22:10)

Ty to máš gine nějaký fakt pomatený, tady píšeš o primáři, ale na tom jiném foru, posíláš lidi k veterináře ! Měl bys jí zkusit především sám, určitě by ti s tou "neurologickou" nemocí pomohla a když ne s tou , tak určitě s tou alkoholickou.

Tony (St, 2. 10. 2019 - 01:10)

On se Johnny velice mýlil, když ti radil nereagovat na mé provokace, včera odpoledne jsem tu vůbec nic nenačmáral a ty přesto ryješ. Ti bys totiž musel popřít sám sebe. Provokatér jsi totiž ty a ne já. A pro evangekikála to platí jakbysmet.

Johnny (St, 2. 10. 2019 - 08:10)

Abyste se z toho nepodělal, Vy cirkumfetištický pokrytče bez vzdělání ohledně tématu, kde lidi za hranou zákona uvádíte v omyl.
Moje hrubost je přímo úměrná Vaší nebezpečné úchylce a poruše osobnosti.

Martin (Po, 30. 9. 2019 - 07:09)

Ne ožralá jahodo. Mýlíš se, mě jen nehorázně žere kretenismus takových jako jsi ty a Vlas, kteří vydávající se za odborníky šíří lživé a nefunkční návody, dávají nemocným zbytečnou naději a prodlužují jejich trápení! Přitom vědí že by se svých problémů mohli zbavit hned. To je jako léčit rakovinu nějakou šarlatánskou metodou. A myslím že i toto je na trestní oznámení, když už s ním Vlas vyhrožuje.

ShabbaTot-Jahoda (Po, 30. 9. 2019 - 07:09)

podávej si co chceš ty inteligente frustrovaný,zakomlexovaný,dle tvé psychologie,když onemocní prst,tak uříznutím celé ruky se vše vyřeší,že?!..Jak jsem říkal,existuje něco i jako plastická chirurgie P.L.A.S.T.I.C.K.Á CH.I.R.U.R.G.I.E....já píši CapsLock tak,aby ti vůbec ti došlo a trestné oznámení ohledně dizkuze na Doktorce na vlákně Obřízka,to bude ale sranda...nějak zde začíná být živo a já jsem povznešen,ha,ha,ha

ShabbaTot-Jahoda (Po, 30. 9. 2019 - 07:09)

na to jsou přece jiní a fundovaní odborníci,kteří tu fimozu dokáží chirugicky vyřešit a to tak,aby nebyla a při tom předkožka zůstala tam kde má být.Ne nějaký Martin!Ne nějaká jahoda!Ne Tony!Ne Zkoumal a jiní na tomto vláknu a neříkej že to nejde,všechno dnes jde,je to pouze otázka peněz!Třeba v Praze,anebo v Olomouci ,Hradci Králové tací specialisté v nemocnicích musí být,takže tady ze sebe nedělej neinformovaného ,nestastného ,to je tvůj problém,ne těch,kteří ještě mají šanci svůj problém řešit ...Jak se u nás v Česku říká...aby se vlk nažral a koza zůstala celá,mže..?

ShabbaTot-Jahoda (Po, 30. 9. 2019 - 08:09)

a navíc jsem četl na internetu,že operace fomozy je naprosto banální záležitost ,která trvá pouze několik minut,,tam se skalpelem oškrábe problémové místo,popřípadě zařízne tak,aby se uvolnilo sevření a protože je ta kůže elastická,sama se rozchodí a zahojí tak,jak je třeba .Jenže toto se týká hlavně mladých a zdravých lidí,kteří mají problém vrozený,pokud se nechá takto operovat chlap s diabetes,asi by to bylo ničemu,neb kvasinku na žaludě neodstraní ani operace.Tam se pak musí řešit jiný problém...ano...pokud by nešel řešit a to je případ,kdy se již musí podávat inzulín,potom by bylo třeba namístě tu amputaci zvážit,ano,je i tato možnost....Ty hele Martine...momentálně mám zánět průdušek a beru antibiotika,takže pivo nesmím,ale již o víkendu se napiji na tvé zdraví,to mě taky povznese..ha,ha,ha,pivo říznu kalvádoskem,již si dávám pozor,abych pouze konzumoval a nechlastal,protože jak správně uvedl Tony,recidiva banalitidy a fimozy je v mém případě reálná.....tak 10-14 dní nic a pak se klidně sežeru jak prase.

ShabbaTot-Jahoda (Po, 30. 9. 2019 - 06:09)

a navíc!...At mě nikdo netvrdí,že neexistuje něco jako plastická chirurgie?!..A proto se i ta fimoza dá řešit šetrněji !...Tebe prostě žere,že tu předkožku nenáš a že někdo bud v tvém ranném dětství anebo ty sám,ses rozhodl k radikálnímu kroku a nyní ti vadí,že to již nelze vzít zpět!...nemáš jinou možnost jak se se svou chybou smířit!Takže to udělej a neurážej jiné ,já dizkuzi začal ve vší slušnosti

Martin (Po, 30. 9. 2019 - 02:09)

Na tebe se fakt nedá nereagovat! Nadáváš evangelikálovi a přitom seš nehoráznej pokrytec sám! A jako příklad, že fimoza jde rozchodit si bereš nejakého tobě podobného chytráka, který to (prý) dostal po pivu???!!! No vy jste fakt dvojka! Alkoholik s fimozou a druhý alkoholik, co mu ji roztahal :-D A z čeho si myslíš, že mají fimozu děti? Nebo mladíci, co nikdy pivo nepili? Seš nehoráznej hlupák! Vám oběma - tobě i tomu troubovi s pivem bych přál abyste se s fimozou narodili, aby vaše rodiče to pod vlivem hloupých rad takových pitomců jako seš ty to ani moc neřešili a čekali (bůhví na co) až se to spraví asi samo. Abyste měli trauma z toho, že to při přetahování bolí, že se tam nemůžete pořádně bez bolesti umýt, trauma z vyhlídky na žádný nebo zničený sexuální život! Pak by tě ten tvůj debilní aktivismus proti obřízce přešel!!! Obřízka by pro tebe byla vysvobození. Škoda, že tohle ani jeden z vás senilních a ožralých dědků nikdy nezažije! Pokud to ještě tady někdo čte normální - nějaká maminka, co to řeší - neposlouchejte Vlase, pokud máte s předkožkou problém - dejte v klidu dítě obřezat! Nic to není a uchráníte ho mnohých trápení!

Tony (Po, 30. 9. 2019 - 08:09)

U dětí je fimoza fyziologická, radíš k ubližování na zdraví.

ShabbaTot-Jahoda (Po, 30. 9. 2019 - 06:09)

jo a banalitida a fimoza k tomu se pivem dá ale fakt uhnat a po 40-cítce by si měl každý chlap,podotýkám chlap což ty asi nejsi,dát pozor.Pivo je velice energetický nápoj a stačí jich pouze asi 10 a je již vyčerpána denní dávka kalorií pro dospělého člověka...jenže alkohol stimuluje i mozek a to touhou přání a pocitem nedostatečnosti něčeho a zpravidla to bývá pocit hladu,který se zahání jídlem a k tomu patří i nadbytečné kalorie.Takže,abych to zhrnul,pokud je následkem nezdravé životosprávy nadmíra glukozy v krvi,ta banalitida se vyloupne ajncvajdraj a ani nevíš jak!..Jenže takový neobřezaný chlap je alespoň varován a ví že se neco děje,kdežto jako obřezaný banalitidu nedostanež,neb budeš mít obřezaný žalud a nic tě nebude varovat.No...správnou životosprávou a léky s pohybovou aktivitou a redukcí váhy se opět vše vrátí do normálu,tam je veliká šance,jinak ale,pokud se problem neřeší,protáhne se chronicky i na celé roky.

Reklama

Přidat komentář