Reklama

Gamblerství

MIrek Brno (Po, 7. 3. 2016 - 18:03)

Zdar a sílu.:) Když jsem potřeboval na gambl kdysi, tak sem musel prodat byt ( měl jsme postupně tři a všechny prohrál:)) a měl jsem na něm hypotéku. A RB si tenkrát naúčtovala 10% za předčasné splacení. Známej tam dělal ředitele, tak mi sjednal pokutu jen 5%, ale i tak to tenkrát bylo 210k. Masakr. Ten byt jsem měl tenkrát asi 1,5 roku, krásnej. Koupil jsem ho za 4,7 + provize RK snad 230k a prodával za 6,3mio. Mínus náklady na hypotéku a splátky za tu dobu, mínus to penále, mínus daň 190k a i tak to dalo hodně slušnej zisk. Ale k čemu to bylo, když jsem to pak prohrál za tři večery?:)Do Thajska mě lákali v únoru kámoši thajboxeři, jeli v únoru asi na 15 dní velká skupina. A já sem nemohl kvůli už domluveným akcím v ČR. Ale ty večírky tam, masáže, alkohol a tréninky, to bych asi nějak zvládl.:) Ale jestli je radek fakt v Thajsku? Jeden známej tam loni trávil několik hodin denně postováním fotek na facebook jak kokot.:)

Abstinentka (Po, 7. 3. 2016 - 17:03)

Pokuta za predcasne splaceni je bohuzel nekolika nasobne vysi % ze zustatkove castky - takze asi tak a vice jiz to tu nebudu popisovat - a uz specialne ne s tebou Radku.

Luku - ani ve spatnem pocasi v Thajsku bych nevidela jako prioritu prispivat do teto diskuze a propocitavat neci pokuty za predcasne splaceni :) tady holt nekdo neni zjevne v Thajsku a mysli si ze nas tim odboura - me to nechava klidnou a rozhodne nezavidim a myslim ze ani vy ostatni ;)

LUK (Po, 7. 3. 2016 - 17:03)

V Thajsku musí být asi špatné počasí, když má někdo potřebu řešit něco, po čem je mu...:-)

radek (Po, 7. 3. 2016 - 14:03)

Lemog neodpovídá ani na konstruktivní a slušné dotazy o řešení svých dluhu. Banda si za vzor bere neplatice co své úcty neplatí a ani nemá zájem zjistit si kolik a komu všemu dluží.
Abstinentko, dluhy mas 800? Barák za 16mega, když 5% za ps je 800? Nějaký nesmysl.
Kolik dáš ročně za úroky, poplatky z dluhu? 150,200,250? Kolik let budeš tech 800 splácet a kolik te v součtu vyjdou úroky? 600t? Víc? Pochybují, ze mas kromě hypotéky někde RPSN pod 10%. Kreditky jsou i pres 20%.

jepice (Po, 7. 3. 2016 - 13:03)

Ahoj zdravím vás všechny...
Radek si s tou dovcou dělá určitě srandu, jako s léčebnou...
Jinak mně přišel ten doplněk na potlačení chuti na alkohol, hned jsem jeden slupla... a jak říká lemog cekam až zatuka bazeni na dveře... už jsem zapudila první příznaky..
Jinak jsem šla dnes do knihovny a půjčila si knihu od Nespora JAK PŘEKONAT HAZARD a hrdě jsem nakracela k pani knihovnici... nemůžu se schovávat za lži...
Jinak já budu svůj stav nehrani psat pouze večer, protože mé hraní probíhalo vzdy v noci...

Jestli me mezi vas počítáte, večer dodám moji mejlovku..

BIKER (Po, 7. 3. 2016 - 13:03)

36. Den bez gamblu

Pratele, zdravim vsechny,

Abstinentko a lemogu,
opravdu by bylo dobre nektere veci resit po emailu, zacinaji sem chodit ruzni lide a me to zrovna dvakrat nedela dobre ciat tady tY rozepre.

Jinak pane RADEK,
Musim rict ,ze po precteni tveho prispevku je jasne, ze jsi tezky gambler a kopes okolo sebe. Dal uz bych te neresi

Abstinentka (Po, 7. 3. 2016 - 11:03)

Moje posledni reakce na Radka

Vis uplny kulovy - kamaradu hracu jsem mela spoustu - byla to ale jejich svobodna vule - urcite jsem je nenutila hrat a prohravat jejich penize. S tim ze tam za mnou prisli nebylo urcite po premlouvani.
Za dva vecery jsme tvoje thajsko nikdy neprohrala - ano prohrala jsem dost to nepopiram.
Proc o sve dovolene prispivas ma diskuzi? To je to takova nuda za tech 100tisic? Na dovolene jsem byla jako kazdy rok loni v lete takze nedostatkem slunce a more netrpim.
Prodat barak? Poplatek bance za predcasne splaceni hypo = vyse mych dluhu = problem to neresi. Tak asi tak
Hezky pobyt v thajsku a doporucuji prijemnejsi aktivity nezli procitani prispevku nas abstinujicich gamleru

radek (Po, 7. 3. 2016 - 10:03)

Lemogu proč se vyhybas řešení dluhu i po dalším pul roce? Přijde ti to čestné a fer vůči těm co jsi je obral o penize ? Rádis tady, ale sam své kostlivce neresis. Mas dluhy, které neresis a které nesplacis. Nemáš nemocenskou, nebude důchod, nechal jsi to padnout úplně na dno. A přitom stačilo řešit to dřív. Proč se stydis za své křestní jméno a jaký důvod ma se schovávat. Když už jsi přišel o všechno? Proč nesepsat dlužníky, neomluvit se všem a říct jim pravdu? Gamblerko, já sem za 25 let prohrál asi 300t. Ty penize jsou smesne vzhledem k prijmum. Bylo to pobaveni a zabava. V léčebné sem nebyl, jen sem si z lemoga dělal srandu. Ale gamblery co tam byly znam a jejich vykládání jak se tam někteří zoufalci chodí rekreovat. Ty gamblerko jsi k hazardu pises dotahla spoustu kamarádů a udělala z nich gamblery? Není lepší barák prodat a vyplatit dluhy a nezit jak žebrák spoustu let? Spocitej kolik zaplatis jen na úrocich. A nemovitosti maji jít o třetinu dolu v krizi. Kdy jsi byla na pořádně dovolené? Ted sem s rodinou a s kamosema v Thajsku tři týdny. A nestojí to ani kilo co prohraje s za dva večery.

Abstinentka (Po, 7. 3. 2016 - 09:03)

Lemogu diky mocza objasneni - ted uz chapu proc sem leze.

Zrovna jedu do prace apremyslim o tom planovat nase "vyrocni zasedani" radeji pres maily a ty to zrovna navrhnes :)

Tak pro ty co jeste nevedi
[email protected]

Hezky den

Lemog (Po, 7. 3. 2016 - 08:03)

Abstinentko,

radek to tady popisoval nekdy na podzim......prohral nekolik set tisic kc, byl v lecebne , myslim, ze psal ze 2x - nepomohlo to - vesele gambli dal a rika ze tzv. "hraje kontrolovane".

Myslim ze to tady sleduje a tise nam zavidi, ze se nam dari............pri jakekoliv moznosti nevaha pisemne napadnout kohokoliv - je to proste klasicky gambler, ktery kope kolem sebe - vsichni jsou zli jen on za nic nemuze a odvraci pozornost tim, ze poukazuje na druhe.......no, kazdy je nejaky, tak ja ho respektuji takoveho jaky je - odmitam s nim ovsem diskutovat......

Uz jsi si vzpomela, jak te v prvnich dnech tve abstinence "povzbuzoval" at uz kvuli vyse tvych dluhu nebo ohledne priznani rodicum?
Mi jeho komentare uz nevadi, prehlizim je , kazdy novy napadeny se necha radkem na chvili vtahnout do rozepre, proto pokud muzete - nereagujte na radka, je to provokater.

A proto, ze nevime kolik takovych podobnych provokateru to tady muze cist - citlive informace si posilejme do emailu.
Pres email bych navrhoval resit i nami planovany vylet po Praze , pokud bychoim to resili verejne - nevime "jaky radek" nas muze sledovat z povzdali
Kdo jeste nema moji emailovou adresu : [email protected]

pekne pondelicko vsem, radkovi to nejkrasnejsi :-)

Lemog

Abstinentka (Po, 7. 3. 2016 - 07:03)

Lemogu goleme? Už jsi si...Radku stale nejak nechapu tvoje navstevy teto diskuze kdyz jsi "Mirek Dusin" heren a gamblu. Asi to neni tak ruzove jak pises.... Ja prohrat za dva mesice 200kc tak ani nezadam slovo gambler do vyhledavace a uz vubec nezacnu prispivat do diskuzi.

Lubos (Po, 7. 3. 2016 - 07:03)

Jepice - VYBORNE!!!

beres...Ahoj vsichni.
Ano uzivam si abstinenci plnymi dousky...Dalsi velmi pracovni vikend za mnou;ale prevladaji pozitivni pocity.
Tak zatim.
Jsem ze vas mam...;-)

Abstinentka (Po, 7. 3. 2016 - 07:03)

55 dni bez hrani

Dobre rano vsem, uspesny nadchazejici tyden a abstinenci zdar

Lemog (Po, 7. 3. 2016 - 06:03)

Ahoj všem: dnes 176. den bez gamblu a cigaret

Lemog

radek (Ne, 6. 3. 2016 - 23:03)

Lemogu goleme? Už jsi si zjistil kolik a komu dluzis? Psal jsi, ze musíš mít všechny faktury kes, aby jsi peníze ukryl před exekutora a veritely co? Proč nevyhrabes kostlivce dluhu ze skříně mudrlante? Solus ti to koukam pošle i pres SMS a soukromé věřitele si snad pamatuje s.
Já nikomu nic nedluzim. Od silvestra sem hrál jen jednou a prohrál 200korun. Jsem nekurak. Za 25 let hraní sem nikdy neměl dluhy ani exekuce.

Reyzi (Ne, 6. 3. 2016 - 22:03)

Ahoj vsem,
další den bez gamblu straveny s dětmi...Ani jsem nepotreboval kupu peněz,aby jsme si užili sami sebe....(vzdycky jsem mel spojeno,ze jako otec jednou za čtrnáct dni jim musím vsechno koupit,vynahradit....když jsem neměl korunu,raději jsem se vylhal na praci).....v tydnu me čeká sezení na terapii....citim a vim,ze bych mel začít žít,ze to je muj problem....prisel jsem o vše,co jsem miloval(rodina,zena) a porad se tocim v kolecku sebelitosti a neschopnosti,nechuti navazat jakýkoliv nový vztah,jakkoliv se posunout z místa....(jenom prace,herna,hospudka,proste utect pred životem,ze mi utekla zena i s dětmi)....časem se to stalo neúnosné,prasklo to a ja sekal latinu....pred 16. dny prisla recidiva a ja stojím znova na zacatku....

Abstinentka (Ne, 6. 3. 2016 - 22:03)

Jen bych jeste Radku chtela podotknout ze zrovna gambleri do systemu prispivaji hodne - at uz na sport nebo dane. Nebyt alkoholiku a kuraku tak stat prijde na spotrebnich danich taky o nemale penize. Takze kde je ten zakopanej pes?

Lemog (Ne, 6. 3. 2016 - 21:03)

ahoj radku,

ahoj vsem

nejprve: radek je ten provokater, ktery nas tady pred mesicem vsechny pourazel, me., Abstinentku, Tragika, Anonyma D,Petra Brno ...radek je nastvany na cely svet, rika, ze tzv. "kontrolovane hraje " a prohrava mesicne sve kapesne a naparuje se jaky je kabrnak.

Svymi poznamkami narazi na to, ze mam dluh na soc a zdrav. , muzu te radku ubezpecit, ze nedelam nacerno a pracovnici prislusnych uradu mi to spocitaji i s uroky. Timto bych uzavrel otazku mych zavazku vuci statnim institucim a jsem pripraven i s radkem vest diskuzi ve slusne forme.....mozna uz je radek pripraven trvale abstinovat - coz by bylo skvele...

Je pravda a muzu to potvrdit, ze nekteri vyuzivaji PL jako super dovolenou, nevim jak to bude s kamaradkou - byla tam ted poprve, snad to zacne resit....nebudu se ji ted ptat, pokud o tom bude chtit sama mluvit - vyslechnui ji, pripadne nejakou dobu pockam a pak ze zeptam co ji vedlo po tak kratke dobe k recidive.

Lemog

Abstinentka (Ne, 6. 3. 2016 - 20:03)

Někteří alkoholici a...Ano Radku, i takovy se najdou ale je i spousta jinych negambleru a nealkoholiku kteri sosaji stat a tech bych rekla ze je vic.
Predpokladam ze kdyz navstevujes tuto diskuzi, sam jsi gambler jinak bys sem nikdy nezavital.
Ja treba poctive vse platim, nikdy jsem nebyla v exekuci a jsem zamestnanec takze zadne uniky nemam a znam spousty prizivniku, vcelku hodne bohatych lidi co neplati nic a nechaji si vyplacet kdejaky prispevek. Tak bych tu rozhodne nehazel jen spinu zrovna na alkoholiky a gamblery.

radek (Ne, 6. 3. 2016 - 20:03)

Někteří alkoholici a gambleri chodí do léčebny jako na rekreaci. Jidlo a bydlení zadarmo. Dají se dohromady a po měsíci dvou třech rekreace jsou doma a fuk zase znova. Platí to daňový poplatníci. U gambleru v exekuci ještě horší/ ti dělají na černo a neplatí dané za který stát buduje silnice, platí policii, zdravotnictví. Do prdele je nakopat místo rekreace s kamaradama.

Reklama

Přidat komentář