Reklama

Gamblerství

BIKER (Út, 23. 2. 2016 - 13:02)

Chtel bych seknout i s...No, porad na tom nejsi jako ja....
Kam se podivam tam dluhy,ale hrat nejdu, to uz by dopadlo spatne.

Reyzi (Út, 23. 2. 2016 - 13:02)

Chtel bych seknout i s kourenim,přece jenom stovka za cigára denne je ted luxus,ktery si nemuzu dovolit. A usetrena sumicka za mesic bude taky krasna...prachy me serou,byly na material na zakazku plus byt a veskere mesicni výdaje.....

BIKER (Út, 23. 2. 2016 - 12:02)

24. Bez gamblu

Zdravim noveho clena,
Jak uz jsem ude psal, resim sracky dlihy a dluhy,ale nehraji, drzim se

Pekny den vsem

Abstinentka (Út, 23. 2. 2016 - 11:02)

Dekuji,vrhnul jsem se do...Reyzi

Tohle zname vsichni - v herne penize nemaji zadnou hodnotu ale pak vse v obchodech je priserne drahy :)
Pritel tedka vari podle toho co je v akci ne podle toho na co ma chut :)

Abstinentka (Út, 23. 2. 2016 - 10:02)

Ahoj Abstinentko, ahoj Reyzi,...Kdysi v pocatcich jsem parkrat byla v kasinu na rulete kde davali cigarety zdarma. My jak blahovi chodili na cigara zdarma a staly nas male jmeni :)
Nevim zda se da hovorit o stesti ale ruleta me nechytla. Tam to svisti priserne tychle a ja si chtela hodne a dlouho zahrat. Vysledek je stejny ale hravala jsem celou nocza to co bych na rulete nechala tak za pul hodky :)
No blazen

Reyzi (Út, 23. 2. 2016 - 10:02)

Dekuji,vrhnul jsem se do prace,abych zahnal depresivni myslenky.Mam moznost prodat auto,zaplatit a byt "jen" bez auta.Sice budu ten s nalepkou gamblera,co projel auto,ale budu cisty s novým zacatkem......jen mam strach,aby to nebylo jenom na chvíli,známe to vsichni,rychle nabyl,rychle pozbyl....uvidim,co mi dnes řekne terapeutka,měla by si na me udělat okno...peníze dam spravovat cizimu,(blízkému),nemam k nim hodnotu,(otacka za 200,- nevadí,ale rohlik za tři koruny je dráhy).....drzim všem palce...

Abstinentka (Út, 23. 2. 2016 - 10:02)

Ahoj Lemogu

U nas zatim vse probiha dle mych predpokladu. Pritel parkrat zminil ze ma bazeni tk jsem mu na to rekla ze to je normalni a a nedela Nic :)
Abstinujme oba dva a zvladame to zatim na vybornou :)
Jak jsem jiz zminovala nejhorsi bylo asi tech prvnich 14 dni kdy je clovek rozjetej jak parni lokomotiva a chce dostat zpet posledni prohru. Pak se to sklidnilo a prisly deprese. Ted uz i ty polevily, prichazi jen s blizicimi se splatkami a nervy kde na to vzit. Stale je to ale lepsi nezli prohravat dal. Vcera jsem zaslala splatku na kterou jsem to nahanela kde se dalo protoze hodne tento mesis sezraly opravy auta. Jeste musim tento tyden nekde sehnat na dalsi slatku ale ta je za vcelku malo tak si na ni nekde pujci a pristi tyden cekam uz vyplatu a ta me jak doufam vysvobodi z nejhorsiho. Brezen bude dobry na prijmy tak se pokusim pplatit co nejvic pujde at to trochu ubyde. Pak jeste tak rok to bude sibenicni ale pak uz by to melo byt unosne.

Ahoj Reyzi
Ver mi 70 tisic neni bezvychodnych pokud prestanes hrat. Jsme tu na tom podstatne hure a taky vidime svetlo na konci tunelu. Bud rad ze se to pokousis zastavit v teto fazi. Vetsinou to konci mnohem vice katastrofalne. Vitej mezi nami a drzim moc palce. Jako ostatne vsem spolubojovnikum.

Abstinenci zdar

Lemog (Út, 23. 2. 2016 - 10:02)

Ahoj Abstinentko, ahoj Reyzi, BIKERe a ahoj všichni,

Reyzi, vymysli si na tyto nejbizsi dny nejake cinnosti aby jsi co nejsnaze zahanel depresivni myslenky z prohry - tyto myslenky prijdou a pokud by jsi se jimi nechal ovlivnit - byl bys na nejlepsi ceste zpet do herny v blahove nadeji, ze neco vyhrajes zpet. Toto je samozrejme utopie, neni mozne vyhravat a myslet si o sobe jaky jsem mistr sveta......ty krasne zarizene kasina a obcerstveni "zdarma" - to vsechno je za nase penize a tito podnikatele to delaji pro zisk a ne proto aby jak se tvari a jejich reklamy nam, namlouvaji , aby my jsme se citili pri zabave, kterou je hazard , prijemne. Prijemne a nerusene se mame citit proto, abychom jim odevzdali nase penize - kolikrat jsem si rikal co si o mne musi myslet servirky v herne - jejich pohrdave pohledy mluvily za vse , ja jsem to ovsem nevnimal a spechal abych honem reychle vsadil a s falesnym usmevem prichazejici obsluha mi prinasela "kavicku zdarma".
KuRVA TO BYLY DRAHE KAVICKY. Uz ne, uz jim nedam a radeji si zajdu na hodne drahou kavicku kdekoliv jinde a jak si ji za sve penize vychutnam.

Reyzi, musis preklenout prvnich par dnu, potom to pujde den za dnem a bude to lepsi a lepsi

Abstinentko, jak u vas s pritelem? Drzte se.

Lemog

Reyzi (Út, 23. 2. 2016 - 08:02)

Ahoj všem,4.den,zatim jenom cítím zhnuseni sám sebou,70 tisic dluhu,což me srazi psychicky dolu.Drzte se vsichni.

Lemog (Út, 23. 2. 2016 - 07:02)

Ahoj všem: 163. den bez gamblu a cigaret

Lemog

Abstinentka (Út, 23. 2. 2016 - 07:02)

42 dni bez hrani

Ahoj vsem a abstinenci zdar

Lemog (Út, 23. 2. 2016 - 06:02)

Ahoj všem: 162. den bez gamblu a cigaret

Lemog

Abstinentka (Po, 22. 2. 2016 - 21:02)

Ahoj Lemogu

Ano taky jsem si vsimla ze se nam Anonym D dlouho neozval. Pevne verim ze to zvlada a stale abstinuje.

Doufam ze nam pribyde novy clen a bude nas vic :)

Lemog (Po, 22. 2. 2016 - 21:02)

Nevim jak je to dlouho co se neozval Anonym D, taky uz ma jako Abstinentka temer mesic a pul bez hrani, pratele - kazdemu ty dny budou jen pribyvat, staci k tomu jedina drobnost - NEHRAT.

Je to prijemne hroziva situace, kdyz si uvedomim, s jakou lehkosti zvladam bezne starosti - nic neni problem, vse je resitelne PROTOZE JA NEHRAJI.

Jak prijemne zjisteni...dekuji sve ZAVISLOSTI, ze me naucila s lehkosti resit situace, nestresovat se tam , kde to vubec neni potreba, v klidu postupovat krok za krokem vpred.

Mejte krasny vecer

Lemog

Lemog (Po, 22. 2. 2016 - 21:02)

Reyzi,

prvnim dobrym znamenim, ze jsi na dobre ceste je to, ze jsi tady a dal jsi se do reci. To ovsem ani v nejmensim neznamena, ze vse pujde hladce , naopak - myslim , ze budes muset napnout veskere sve sily a schopnosti se branit teto zakerne nemoci.
Fraze - "je to v hlave" je tak ohrana a tak pravdiva.
Kazdy clovek ma jinou mentalitu a emocni schopnosti zvladat vypjate situace a pak je samozrejme nejjednoduchsi jit do "toho krasneho sveta blikacich svetylek". Tvari se tak vlidne a pratelsky, naseptava sladka slova ale pravda je uplne na druhe strane .........

Nevahej a upaluj k psychologovi hned zitra, rozeberte problem, proberte moznosti lecby, prijmi opatreni , ktera ted v kratkodobem horizontu zabrani dalsi recidive, musis se odpichnout k prvnim dnum abstinence.

Preji hodne sily v tvem boji, informuj nas o vyvoji, jsme tady pro tebe.

Koukni na BIKERa, je tady s mani par tydnu, v totalnich financnich srackach ale drzi se a nehraje a to je ted pro nej nejdulezitejsi. Reyzi, bud dalsim do nasi party, ktery se jen tak nevzda te zakerne potvore, ktera se nazyva ZAVISLOST. Je treba ji usmernit do takovych mezi aby si nedovolovala a byla pekne v koutku a aby ty jsi byl panem, sveho tela.

Drzim palce

Lemog

Abstinentka (Po, 22. 2. 2016 - 21:02)

Vitej Reyzi mezi nas zasvecene ;)

Je to tezky boj a da se zvladnout jen pokud vazne Chces.
Jestli jsi mel momentalne recidivu neni to prijemne ale rozhodne to neni konec sveta. Uz jen to ze jsi se nad tim zamyslel a snazis se to resit (hledas info) je prvni krok k uspechu. Vetsina znas zde jak psal Lemog mame samolecbu a nasazujeme kazdy metody co na nas nejlepe funguji. Doporucuji precist si celou historii teto diskuze (je toho hodne a zabere to dost casu ale preklene prvni dny kdy by clovek sel do herny). Take je velmi prospesne precist knihu od Dr Nespora Uz jsem prohral dost ktera je volne stazitelna z netu.
Velka vyhoda je ze nemas dluhy. Ty jsou pro nas co je mame velky balvan a spoustec vetsich depresi a pocitu ci bazeni jit si zahrat a mit na dluhy (samo nejvetsi kravina ikdyby nahodou prisla vyhra).
Zkus se povznest nad tou recidivou. Stalo se a uz se to nevrati, mysli do budoucna a nekoukej zpet.

Drzim palce a doufam ze se k nam pripojis a budeme zde abstinovat vsichni. Odmenou je nsm v kete spolecny vylet na prednasku Dr Nespora a spolecne posezeni u kavy ;)

Abstinenci zdar a hodne sil nam vsem

Reyzi (Po, 22. 2. 2016 - 20:02)

Ahoj vsem,dekuji Lemogu za první slova...Můj pribeh se nijak nevymyka ostatnim nám všem známým zivotnim pribehum.Ochutnal jsem jako nactilety chut vyher a snadne vydelanych penez z te kouzelne bedny.Jejich hraní me provazi cely můj zivot s ruzne casovymi prodlevami,kdy mi zmizely z cesty,aby se pak vratily......Nikdy jsem se nedostal do zavratnych dluhu,vzdy jsem hral jenom za penize,jenz jsem mel.Nejsem svaty,stalo se mi,ze jsem trikrat neprinesl domu vyplatu(pote drel jak barevny a donesl dvakrát tolik)....ale naucil jsem se před problemy utikat ke svetylkum,mit svuj klid......a tak vznikla v me palici rovnice problem=automaty.....rozvod a ztrata těch nejblizsich(maty v tom nebyly) a cesta do pekel,unikání před realitou a bolesti....terapie,rok noveho zivota,kdy mi byly hlidany finance,jsem se dostal k hotovosti a dopadlo to zle....

Lemog (Po, 22. 2. 2016 - 19:02)

Ahoj Reyzi,

na kazdeho plati jina metoda lecby, my jsme tady spolek samolecitelu, ty musis nejprve zjistit jaka forma lecby je pro tebe nejlepsi, Tragik radi AG a v prvni fázi navstivitr odbornika , coz jsi zminil psychoterapeuta, tak tam hned zitra urcite zajdi aby ti poradil jak nejlepe z toho ven. My co tady chodime, sdelujeme si navzajem a podpoprujeme se, tady jsi mezi svyma, tady muzes rict, zeptat se, napsat svuj pohled na vec,
Pokud nam muzes trochu popsat svuj pribeh aby jsme byli v obraze a mohli na to reagovat, púak si muzes vybrat z nasich poznatku to, co muzes pouzit ke svemu dobru.

V tuto chvili, kdy jsi rozruseny a nastvany na cely svet - delej cokoliv - HLAVNE NECHOD HRAT!!!!!!!

Jsme tady i pro tebe, vykroc nba cestu k zachrane , bude to tezky boj ale da se to zvladnout a vyplati se na 100%

Lemog

Reyzi (Po, 22. 2. 2016 - 19:02)

Ahoj,nerad,ale přesto bych rad rozsiril vaše rady.Jsem gamber,po roce prisla recidiva s kurevsky velkým R.Procetl jsem si cely internet a vim,ze jsem v pekle.Budu se obracet na odbornou pomoc psychoterapeuta,i když uz to mam jednou za sebou.Prestal jsem byt ostrazity,prislo to nahle a rychle.Nikdo v mem okolí to nepochopi,tak se sverim aspoň vám.Dekuji

Abstinentka (Po, 22. 2. 2016 - 18:02)

Ahoj vsem

Presne z toho vychazim - nejde-li o zivot jde o hovno ;)
Ja vim a nenchci aby to co jsem nadrobila zmizelo mavnutim kouzelneho proutku. Chci si to vyzrat do dna, jen me mrzi ze se do toho primotaly absolutne necekane vydaje. Naopak kdyby se to vse vyresilo snadno, cesta zpet do herny by byla rychla.
A dnes si dokazu rict ze jit hrat propadla bych se jeste hloubeji do problemu coz me jedte nedavno vubec neprichazelo na mysl. Jo holt vsechno zly je k necemu dobry :)
Tak hlavu vzhuru a do boje at se v lete sejdeme :)

Reklama

Přidat komentář