Reklama

Gamblerství

LUK (Po, 22. 2. 2016 - 16:02)

11. den bez gamblu

Zdravím vás a hodně síly a energie Abstinentce a Bikerovi! Sračky, který jsme si nadělali díky gamblu se nevyřeší hned. Bude to trvat u někoho i pár hezkých let. Asi to tak má být. Já osobně hrál 15 let a teď bych chtěl za pár týdnů, aby vše zlé odešlo a zůstalo jen pěkné. Tak to bohužel nefunguje. Musíme si vyžrat do dna, co jsme si nadrobili. Určitě nehrát je základ! Říká se, že uzdravování gamblera trvá 3 roky (3 fáze úzdravy a a každá trvá rok) + celoživotní ostražitost. My chceme všechno hned. Prohraný peníze nám už nikdo nevrátí. A ti co mají splatitelné dluhy, tak to může i nějaký rok trvat, ale věřím, že se z toho vylížete a za čas budeme žít plnohodnotný život i s nějakou hotovostí na zábavu, koníčky, restaurace, dovolené:-). Víc nepotřebuji... A pokud nezaplatíš Bikere, stane se co? Hovno... Dlužit Albáncům bych nechtěl, ale Cetelemu?:-) Dají tě holt do registru a budou ti naskakovat úroky... Nejde o život a jakmile bude líp, dluhy za Cetelem snad umoříš!

LUK

BIKER (Po, 22. 2. 2016 - 15:02)

Ahoj, chodím jsem občas a...Ahoj,
Jo udelam to tak, stejne nic jineho nejde delat, ale.je to fakt na bednu

BIKER (Po, 22. 2. 2016 - 14:02)

Ahoj Bikere

Resim uplne to...Jak rikas, je to proste napalicu, ale zacit zase hrat, tak to je uplnej konec.
Bez gamblu me prijde, ze to nejak proste zvladnu, snad to dopadne a nebudu resit jenom dluhy a dluhy a zebse ti otoci.

Vsem dekuji za podporu

Abstinentka (Po, 22. 2. 2016 - 13:02)

Ahoj ,
tak vás všechny...Ahoj Bikere

Resim uplne to same. Veci ktere musim zaplatit a neni na ne. Uz jsem z toho na nervy a v depresich. Jen jedine mi je jasne, pokud bych pokracovala ve sve "hracske" kariere byla bych na tom jeste hur. Tak hlavu vzhuru

BIKER (Po, 22. 2. 2016 - 12:02)

Lemogu dekujo za to hak jsi me zprazil a ver ,ze hrat nejdu!!!

Mirku brno, dekuji za podppru, asi tak nejak to udelam a hotovo.

Dekuji vsem za podporu

Mirek Brno (Po, 22. 2. 2016 - 12:02)

Ahoj, chodím jsem občas a čtu příspěvky. Je to zajímavé, sledovat osudy lidí a držet všem palce ať vydrží. Ty co štvu, těm se omlouvám. Některým lidem můj příběh ukázal i jinou cestu, a že to jde přestat a žít bez jakýchkoliv omezení financí. A dost lidí se divilo, že tak silný závislák dokázal přestat. A sám bych tomu také vůbec nevěřil, že jsem za 2,5 roku neměl žádné bažení, hazard mi nic neříká a byl bych padlej na hlavu, kdybych tam dal Korunu. Úplně vymazáno z hlavy. Píšu pod svým jménem, dost lidí mne v Brně zná z toho hnusného prostředí gamblu a nemám důvod si vymýšlet.
Bikere, vem ty peníze co máš a rozešli je ještě dnes na splátky. Ideálně všem věřitelům aspoň něco. Budou vědět, že splácíš a nejsi neplatič a snáze počkají na zbytek. A Tobě se zmenší tlaky na psychiku. Držet ty peníze a být pod tlakem je velké riziko recidivy. Každému z nás se mockrát podařilo vyhrát si na splátky, ale také ještě víckrát prohrát a psycho se znásobilo, člověk sháněl víc peněz a bylo ještě hůř.

Lemog (Po, 22. 2. 2016 - 10:02)

Ahoj ,
tak vás všechny...Ahoj BIKERe,

zaplat co jsi schopen, dal se neohlizej, neni v tuto chvili pro tebe nic dulezitejsiho, nez NEHRAT.
Vis co se stane kdyz nezaplatis cetelemu? VUBEC NIC. Jen takove "drobnosti", ze ti budou volat, obtezovat a vyhrozovat penalema a ze to predaji inkasni agenture, ti exekutorum a podobne kecy. V tom jejich cool centru pracuji "jen lide", kteri taky majio sve rodiny , sve problemy a tam chodi do prace a maji naaucene fraze jak mluvit s lidmi, kteri nestihaji platit.
To ze ted nezaplatis plnou castku se drive nebo pozdeji vyresi.

Chces to resit hranim? No to by sis dal. Co by se stalo kdyby jsi vyhral na tuto splatku? Jako vitez by jsi sel zaplatit cetelemu a stokrat by jsi si mohl rikat ze mas zaplaceno a uz nepujdes hrat...HAHAHA......byl by jsi v tom kolotoci znovu a nejen ze by jsi prisel o vsechny penize a velmi brzy by jsi opet resil jak zaplatit cetelem ale hlavne sam pred sebou se stanes pitomcem a nebudes se moci na sebe podivat!!!!!!Co nam tady v takovem pripade napises? Stal by jses zase podclovekem, ktery nesvepravne haze sve penize do kanalu.

Nestane se vubec nic, to obtezovani od cetelemu sneses, priprasv se na to, hlavne nehraj, verime ti, ze to zvladnes.
Ber to jako dalsi zkousku, za nejaky cas se nad tim pousmejes, jak jednoduche bylo reseni

Lemog

BIKER (Po, 22. 2. 2016 - 10:02)

Ahoj ,
tak vás všechny ještě jednou zdravíím,

dluhy , sluhy a ještě jednou dluhy,
to je to jediné co řeším, min. týden jsem ustál tržbu, že to vrátím do dneška (nějak to prostě nemám kde vzít) a ještě se k tomu přidqal cetelem který prostě nehodlá čekat atd....potřeboval jsem zaplatit do konce měsíce 44tis a stahnul jsem to na 28tis co potřebuji, ale opravdu nemám kde to vzít a mám obavy, že to neustojím.
dneska jsem měl u sebe poslední litr co mám a tendence jit hrát byla veliká, ani nenvím jak jsem to ustál a nikam jsem nešel, ale prostě je to beznaděj.
Prostě už fakt nevím co dál..
o víkendu jsem našel uplně zuboženou kočku, tak ju doma dáváme nějak dohromady, sakra další peníze, ale ne moc , zatím jenom spí a jí:-) přece ji nevyhodím, ale abych za chvilku měl kde bydlet já...
prostě automaty jsou jedno velký kurevstvo!!!
mám chuť ty všechny hervy vypálit, aby už nikdo memohl jít hrát!!
nějak jsem to ze sebe potřeboval dostat.

abstinenci zdar

BIKER (Po, 22. 2. 2016 - 08:02)

23. Den bez gamblu

At se vsem dari

Abstinentka (Po, 22. 2. 2016 - 07:02)

41 dni bez hrani

Abstinenci zdar a uspesny den

Lemog (Po, 22. 2. 2016 - 06:02)

Ahoj všem: 162. den bez gamblu a cigaret

Lemog

BIKER (Ne, 21. 2. 2016 - 17:02)

22. Den bez gamblu

Peknou nedeli vsem

Abstinentka (Ne, 21. 2. 2016 - 08:02)

40 dni bez hrani

Hezkou nedeli a abstinenci zdar

Tom (Ne, 21. 2. 2016 - 07:02)

Ahoj všem: 161. den bez...Ač tě neznám, tak držím palce.

Lemog (Ne, 21. 2. 2016 - 06:02)

Ahoj všem: 161. den bez gamblu a cigaret

Lemog

Lemog (So, 20. 2. 2016 - 20:02)

to neni nic tajneho, da se to normalne dohledat, nevim pod jakym nickem tam psal kdysi a mozna, treba se tam najde. Neni to podle me kompletni, nezobrazuji se odpovedi ke konkretnim prispevkum, nicmene ja jsem cetl i tuto neuplnou diskuzi.

LUKu, poslal jsem ti to do mailu
pro ostatni - Tady je odkaz:
http://miniaplikace.blueboard.cz/kniha/mhrk2sjor1xot3scerphaet3psu7ii

Lemog

LUK (So, 20. 2. 2016 - 20:02)

Ahoj Lemogu, mám zájem o ten archiv. Díky moc!
Pošli na mail: [email protected]

Lemog (So, 20. 2. 2016 - 19:02)

Ahoj kdysi a mozna,

vidím ze pamatujes doby, kdy jeste byl gamblingstop, potom co jsem zaregistroval se nazev zmenil na stopzavislosti a v polovine roku 2014 byla diskuze zrusena............Mirek Brno se priznal, ze kvuli nemu - no jak se na to kdo bude divat, dnes uz je to uplne jedno, muze se to brat i tak, ze kde dochazeji argumenty, tam konci diskuze. Nemam duvod neverit Mirkovi Brno, ze je neco jinak nez rika - nevim jaky by k tomu mel duvod. Mirek Brno sem chodi a cas od casu neco napúise, poradi, nenuti. Pokud se proklikas na teto diskuzi nekolik let dozadu , narazis na jeho prispevky i tady. Na netu je dohledatelny neuplny archiv diskuze ze stopzavislosti , ja jsem tam taky nasel sve prvni - vpravde velmi naivni púrispevky, tehdy jsem jeste nebyl pripraven postavit se a zprima sve zavislosti koukat do oci. Jsou tam prispevky i Mirka Brno pred odjezdem do Peru, myslim ze kdo pochopi obsah jeho tehdejsich a dnesnich prispevku, nemel by pochybovat o jeho slovech. Nemusim s nim ve vsem souhlasit, kazdy to ma trochu jinak ale jedna vec se mu neda uprit - neuhyby, argumentuje dle sveho presvedceni a slusnou formou. Nekteri se pri ubytku argumentu uchyluji k vulgarismum, to jsem u Mirka nezaznamenal. Ja do Peru nepoletim, ja si z jeho i jinych komentaru beru to, co me obophati a pomuze najit smer spravne cesty - cesty bez gamblu.

Pokud by mel nekdo zajem, muzu poslat odkaz na ten archiv ze stopzavislosti

Lemog

kdysi a mozna (So, 20. 2. 2016 - 18:02)

Lemogu, dobre napsano, naprosty souhlas.

Apropos, Mirek Brno sem chodi? A vazne po svem navratu z J. Ameriky nehraje? To by byl zazrak. Psali jsme si kdysi na gamblingstopu, nez tam zrusily diskuzi. Je tu nekdo dalsi odtamtud?

Drzte se!

Lemog (So, 20. 2. 2016 - 16:02)

Ahoj,

zdravím tvrdé jádro i LUKa a kdysi a mozna.

Gamblerství ma svoji diagnozu, a presto kazdy gambler vnima a snasi ataky zavislosti v ruzne intenzite. Neni univerzalni navod na lecbu teto nemoci (tedy lekari se asi snazi lesit univerzalne, nevime, chybi nam tady ten absolvent PL), pro nekoho je zaklad nemitr u sebe penize, pro nekoho pravidelne AG, pro nekoho absolvovani lecby formou hospitalizace, pro nekoho napr mit u sebe knihudr. Nespora, pro nekoho brzda ve forme zaprisahnuti se.
Mirek Brno , ten to ma jeste jinak asi nejidealneji, nema zadne bazeni - absolvoval cestu do Peru za tamnimi samany.

Tak jako nikdo jiny nez ja (ikdyz muzeme polemizovat do jake miry stat reguluje hazard, investuje do prevence apod.) jsem si prohral a prosedel v hernach cast sveho zivota, tak i pouze ja a nikdo jiny muzu ovlivnit to . jak, v jake kondici (obecně) se vratim zpet, jak budu posilen nebo oslaben svou zavislosti.
Chci se vratit silnejsi nez drive, beru si ze svych proher to, co muze pozitivne ovlivnit me dalsi pusobeni v tomto zivote.

Jsem pripraven pracovat na ladeni ctyr zakladnich rovin - emoce, mentalita, duchovno, fyzično, a dostat se do faze, kdy sve zavislosti nedam sebemensi sanci na to, ze by jen pomyslela na utok. Muzu se tedy drzet a pridrzovat obecnych pravidel, ktere napr. dr. Nespor popisujhe ve sve knize, nicmene tak jako jsem netradicne zvolil samolecbu a spousta lidi me od toho odrazovalo, tak i zde volim svou metodu a za podpory informaci, ktere jsem schopen ziskat na netu ci od kamaradu a pratel, pokracuji ve svem naordinovanem stylu.

Kazda rada zde muze byt ta nejdrazsi a ta stejna pro nekoho jineho tak zbytecna.
Smysl nasi komunikace zde vidim ve vymenovani nazoru a zkusenosti a jsme kazdy samostatny vzorek a muzeme si pomahat jen tim, ze tady jsme jeden pro druheho - ale stejne si kazdy jeden z nas ten svuj boj musi vybojovat sam

Lemog

Reklama

Přidat komentář