Reklama

Gamblerství

kdysi a mozna (So, 20. 2. 2016 - 13:02)

Pevna vule na gambl nestaci, alespon u me ne, pro me ty prijemny chvile pri dilci vyhre, v mozku vzdy spolehlive prebily prusery ve forme vysokych proher. Pro me je dulezita tzv. brzda, pres kterou vlak nejede. Proste zaprisahat se, ze kdyz jeste budu hrat, stane se neco strasnyho me nebo blizkym. To funguje docela spolehlive, dokud si to nejak neomluvim a nezacnu znova!

Abstinentka (So, 20. 2. 2016 - 09:02)

9. den bez gamblu

Zdravím...Ahoj Luku

Na me funguje si v tu chvili ihned promitnout nejakou velkou prohru a pomyslet si jak mi opet bude hrozne ten druhy den rano (i dny pote), kdyz si jako prvni myslenku promitnu prohru. U me to funguje dobre.
Zvladam to i s penezi (ktere se snazim mit na splatky) a tudiz do doby splatky k dispozici. Takze u me nebylo zapotrebi se uplne odstrihnot od penez. Je to o vuli a hlavne o tom CHTIT :)

LUK (So, 20. 2. 2016 - 09:02)

9. den bez gamblu

Zdravím všechny! Je tu krásné sobotní ráno. Nemít finance na gambl je prostě základ. Proč jsem to pochopil až po x letech? Nehrát - na to nestačí pouze silná vůle, chce to udělat několik opatření, a pak se s tím dá žít... Otázka na ostatní: Jak překonáváte bažení pokud se objeví? Máte nějaký svůj návod? U mě se bažení projeví tak, že se mi začne v hlavě přehrávat nějaká minulá výhra. Jakmile toto začne, okamžitě se snažím začít myslet na něco jiného a vůbec se stou myšlenkou nezabývat, jinak začne zesilovat...

Abstinentka (So, 20. 2. 2016 - 08:02)

39 dni bez hrani

Dobre rano a abstinenci zdar

Lemog (So, 20. 2. 2016 - 06:02)

Ahoj všem: 160. den bez gamblu a cigaret

Lemog

BIKER (So, 20. 2. 2016 - 03:02)

21. Den bez gamblu

kdysi a mozna (Pá, 19. 2. 2016 - 20:02)

Ahoj vespolek, nezavidim vam tyhle starosti ke gamblu. Musi to bejt desny nervy, ale vite, vime, to sami. U bedny se penize nevydelaj, jednorazova, byt sebevetsi vyhra znamena dalsi a vetsi prohru, takze pruser.Jednou jsem vyhra 400 papiru, do tejdne jsem byl v minusu. Dva spoluhraci se obesili, spousta jich ma exekuce, rozvraceny rodiny, gambl je smrt, vime to sakra dobre a stejne nas to pritahuje. Je to pekelny svinstvo, ale nam nezbyva, nez se s tim poprat. Preju vam hodne sily. Klidnou nedeli!

BIKER (Pá, 19. 2. 2016 - 11:02)

Dikec vsem za reakce, musism to nejak ustat, ale proste memam kde pujcit.
Proste nejak to snad ukecam, ale do herny nejdu, nemuzz , pac to b bylo minus dalsich pet a devet uz bych neukecal:-)

Abstinentka (Pá, 19. 2. 2016 - 09:02)

Ahoj Lemogu

Jo je to peklo 2x po sobe v jednom mesici kdyz setrim na tu platbu co me ceka prosti tyden. Neni to za malo ty opravy takze jsem vystavena jak citron. Ja mam bohuzel tolik spoju s mhd abych se dostala do prace ze me to stoji vic jak phm takze auto je priorita. Pohodicka to nebyla - docela jsem byla s nervama v kyblu a pomysleni na hru bylo intenzivnejsi nezli jine dny ale ustala jsem to a jsem za to rada.

Ahoj Bikere

No jak rika Lemog s tou trzbou je to osemetny. Fakt si radeji nekde pujci, protoze prijit kvuli tomu o praci kterou ted potrebujes vic jak jindy za to nestoji.

Je to obecne peklo ale musime si to vyjist do dna jelikoz jsme si to napachali vesmes sami.
Ale bude lip. Je dulezite preklenout tyhle nejhorsi pocatky pak uz zavazky budou ubyvat. Nejdulezitejsi je jiz nikdy nepodporovat hazard

Abstinenci zdar

Lemog (Pá, 19. 2. 2016 - 08:02)

Ahoj Abstinentko , BIKERe,

BIKERe, penize z trzby neni dobry napad, dnes to nejak vyres (treba zalzi ze jsi to ztratil nebo jestli si mas kde v rodine kratkodobe ty 4k pujcit).....priste radeji at pocka banka, z trzby to je fakt mirne receno - nestastne reseni.

Ja bral penize na hru taky z penez, ktere jeste v te chvili nebyly moje (zaloha od zakaznika na stavebni material)..............dnes, kdy nehraji - jak si libuji, ze mam dostatek najidlo, na bydleni a do prace

Abstinentko - ty teda válíš....jaká pohodička.....auto bude drive nebo pozdeji v pohode .............mi se stalo, ze vyplivlo auto a ja jezdil do prace mhd ( abych vydelal na opravu auta) - na tom by nebylo nic zvlastniho, kdybych nemel na zadech v metru krosnu a v ni 25kg pytel s omitkou.....krasne vzpominky - dekuji uz nechci ....

Takze vzdy muze byt huř, nebudeme-li hrat - huř nebude

Lemog

BIKER (Pá, 19. 2. 2016 - 08:02)

20. Den bez gamblu

Ahoj vsem,
Dneswk bude tezky. V bancr za poslesdni dny trochu dobre zpravy, ale jeste dneska misim vratit penize za trznbi v praci, ktere jsem dal na splatku pujck A nejak nevim kde je vezmu....
Mam 5 tis a potrebuju 9 , takbjen doifam, ze to ustojim

Abstinentka (Pá, 19. 2. 2016 - 07:02)

38 dni bez hrani

Dobre rano vsem a abstinenci zdar

Lemog (Pá, 19. 2. 2016 - 07:02)

Ahoj všem: 159. den bez gamblu a cigaret

Lemog

BIKER (Čt, 18. 2. 2016 - 08:02)

19. Den bez gamblu

Abstinenci zdaar

Lemog (Čt, 18. 2. 2016 - 07:02)

Ahoj všem: 158. den bez gamblu a cigaret

Lemog

Abstinentka (Čt, 18. 2. 2016 - 07:02)

37 dni bez hrani

Dobre rano a abstinenci zdar

BIKER (St, 17. 2. 2016 - 21:02)

Ahoj Bikere

Muzu se zeptat...Ahoj abstinentko,
Gratulace k tomu jaknjsi to dneska ustala.
Banka me odlozila splatku cou me pomohlo, ale uvidim jak cetelem, pokid udela to same bide to cajk a pokid jestebbrigisa jak ma bej ,budu u nejhorsiho venku.
Tak asi tak,ale vyhrano urcite nemam, ceka me sva roky masakru

Petr Gambler (St, 17. 2. 2016 - 21:02)

Zdravím všechny. Zatím se držím. Nenaboural jsem se do účtu (sice ani nevím jak bych to udělal když email na změnu hesla je na moji lásku) a jsem rád že konečně dělám další pokroky. Rok a tříštvrtě jsem vydržel hrát jen z toho co mi zbylo na účtu a ted konečně jsem postoupil dál, čili nehraji vůbec. Jsou to jen 3 týdny. Je to nic. Ale aspon pokrok. Spousta lidí se nikam neposunula. Já aspon někam. Chlapi, držte se.

Abstinentka (St, 17. 2. 2016 - 19:02)

Zdravim vsechny,
Tak v...Ahoj Bikere

Muzu se zeptat jak reagovala banka? Jsou ochotni pristoupit na nizsi splatky? Jen sonduji situaci zda taky neco podobneho nezkusit v me dnes neutesene situaci.

Abstinentka (St, 17. 2. 2016 - 19:02)

Hezky vecer vsem

Tak opet stresova sitace, auto jiz po druhe tento mesic becekane v servisu. Vsechny fin plany opet naruseny. Jo holt kdyz se to sere tak se to sere a vse na jednou - nemluve o dalsich vecech. Samo me mozek nezklamal a pomyslel jit to prubnout - bud a nebo.
Nastesti me opet zachranila ta "rozumejsi cast mozku a pomyslela jsem na zo ze kdyz to nevyjde (samo ze to nevyjde) tak budu jeste ve vetsi prdeli tak jsem jela domu. Jo holt posledni lednovy majstrstych me dost odrovnal a ted si to musim vyzrat se vsim vsudy.
Ale zase bude lip, za ten pocit klidu to stoji. Jen musim prekonat tyhle mesice a nejak se srovnat.

Abstinenci zdar

Reklama

Přidat komentář