Reklama

Můžou větší děti při cestování nosit plenky?

Tom (Út, 17. 9. 2019 - 22:09)

Baví tě pořád ty plenky

Děcko (Čt, 19. 9. 2019 - 09:09)

Spíš jsem si na ně už úplně zvyknul . Takže je to hlavně o tom a dalo by se říct, že mě asi i baví je nosit . Mamka říká, že je to lepší než když bych třeba kouřil nebo fetoval .

Návštěvník (Pá, 13. 9. 2019 - 22:09)

Bylo by celkem fajn kdyby sem někdo hodil naky dobrý videa z youtobe

Jeník 10 (Pá, 13. 9. 2019 - 12:09)

Tak dneska ráno jsem musel jíti na kontrolu k lékaři ale musel jít semnou Strejda jelikož mamka musela do práce tak se o mne stará strýc a mamka mne ráno prebalila kolem 4 hodin a do 7 hodin jsem byl durch mokrý tak mne strejda normálně prebalil ale dal my jen paprsky s jednou látkovou plinkou a s gum kalhotky a čisté bavlněné punčocháče a místo kalhot leginy dětské a šli jsme já jsem spíše jel jo a obuv jsem měl prestige zlutocerne proč jsem jel on mne tlačil on je strýc se servisu invalidních vozíku tak nijaky měli opravený tak ho chtěli jen vyskouset jak vše funguje a už jdeme na řadu a paní doktorka se ptá proč jsem na vozíku s anginou a strýc říkal že je ze servisu a že to takhle skousi že musejí využít dítě do deseti let. A dětská lékařka si všimla že mám punčocháče s leginami a možná i plínky si všimla ale to nevím určitě a budu ještě týden doma a tak si budu nadále užívat plenek už jsme doma a strejda mne jen sundal leginy a punčocháče mne nechal akorát my přidal do pampersky dvě lat plenky takže mám celkové 3 látkové pleny a pampersku a punčocháče a řekl jsem mu aby mne dal ještě přes punčocháče bodyčko teď už zase ležím v posteli a cumlam dudlík a už se nese oběd krupicova kaše s ovocem a ptal jsem mne kde mám brindacky a já mu řekl že je nemám tak počkej jdu tedy pro látkovou plinku a zavázal mne jí kolem krku a já budu jist sám ne nebudeš já tě nakrmim a po obědě půjdeš hezky spát i s dudlikem až přijde kamarád s úkoly abys byl čili tak to jo strejdo jsi dobrý a muzez se klidně o mně kdokoliv postarat a on říká nemluv a vem si dudlajze a spát a po spánku ti připravím bananovi Sunar do kojenecké láhve. Ale ten spolužák co ke mne chodí tak mamka ho vždy prebaluje to já už dávno vím tvoje mamka si ho prebali už sama jak se vyspis tak už bude dávno doma a strejdo prosím ještě krátkou pohádku mne řekni nebo mi ji pusť na dvd prosím a nežli ji on pustil tak jsem s toho usnul jako pravé miminko s plenkami mezi nohama.

Jeník 10 (Čt, 12. 9. 2019 - 12:09)

Nejsi v tom sám aspoň já to tak doma také mám. A minule spolužák koukal v čem to ležím a že konzumuje sušené mléko s rozmixovane piškoty v kojenecké lahvi a musel mít pak i dudlík do večera jsme se oba pomocili i posraly mne mamka normálně prebalila do čistých látkových plen a jemu dala klasické natahovací pleny s gum kalhotky a bavlněné punčocháče čisté a pak se oblékl sám zbytek oblečení a vyrazil domů a mamka mu řekla že kdykoliv může přijít že vždy to pronej bude připraveno a mamka mi říkala že koupí ještě jednu dětskou postýlku cestovní. A já teď marodim mám angínu jsem nikde chytil tak jsem celý týden v plenkách a punčocháčích s bodyckem teď ležím v posteli ale klasické postýlku cestovní používám jen nikdy a vždy před přebalování si ještě zamasturbuji a pak dostanu 5 látkových plen s gum kalhotky a pak bodyčko a na závěr punčocháče dětské bavlněné ale dvoje abych se vypotil nikdy si myslím že jsem pocurany ale jsem pouze spoceny a dostávám dětský čaj v kojenecké lahvi a když přijde kamarád tak mne přináší úkoly. A jeho mamka mu dala sebou dvě pleny aby je vrátil mne aby mne neschazeli. A moje mamka mu říká Petřík vysvlect do naha a šup na přebalovací podložku na přebalovací pult a veškeré věci na přebalování má veskrini pod prebalovacim pultem.

Děcko (So, 14. 9. 2019 - 15:09)

Tak mě mamka hlídá abych nemasturboval . Jak říká malý kluci to nedělají. Na přebslení má vždy vše už nachystané. Tak jako dnes ráno. Přišla pro mě do pokoje a když mě vyndala z mojí postýlky, tak někdo zvonil . Byl to kamarád . Ona mě odvedla do koupelny , kde šlo vše dolů a umyla mě. Kamarád na mě celou dobu koukal . Mamka mě rychle usušila a potom položila na přebalovací stůl. Tam už měla složené a nachystané pleny . Hned je podemě dala a po namazání do nich pevně zabalila . Pak se zeptala kamaráda jak je na tom . On nuc neříkal, tak když mě sundala tak si ho zkontrolovala. Byl pokaděnej tak ho hned přebalila do nových plen . Já tam stál jen tak v plenkách. Potom nás zavedla do pokoje . Původně jsme měli jít ven , jenže počasí bylo nic moc tak se mamka rozhodla nechat nás doma . Každý sme dostali na sebe overal a pak se šlo na snídani. Tady mě čekal šok. U stolu byly dvě dětské židle. Mamka nás do nich posadila a připoutala popruhy . Přinesla dva talíře pro batolata i s lžícemi. Dala nam bryndáčky a nechala jíst kaši. Pití bylo v láhvi. Celé dopoledne nás nechsla si hrát. Po obědě a spánku můžeme jít konečně ven . Samozřejmě oba v plenkách.

Děcko (St, 11. 9. 2019 - 14:09)

Já nosím do školy jednorázové a to tena flex small . Umim si je totiž nasadit sám. Stejně se musím vždy tak jednou ve škole přebalit na wc . Kamarád se nechává přebalovat na osetrovne , on nosi jiné, protože se i pokakává. Když přijdu domů, tak se musím svléknout a vše dělá už potom mamka . Dostanu jednorázovou plenu typu abdl a dovnitř ještě dvě až tři bavlněné aby byla větší savost . Potom punčocháče a body nebo overal . Po udělání úkolů buď přijde kamarád ke mě nebo já jdu k němu. To se vždy snažím přeběhnout rychle . Přece jenom jsou pleny vidět. Jak doma tak i u něho se nesmíme samy přebalovat. Udělá to některá s maminek . Pití je vždy v láhvi a něco smíme jist samy , ale jen z talířů pro batolata . O výměnu plen si samy říkat nesmíme. Večer po koupeli dostanu 4 až 5 bavlněných plen a přes to jednorázovou plus gumové kalhotky . Potom podle teploty . Nekdy overal a to spím jen tak . Když dostanu body , tak jsem ulozenej ve fusaku . Ráno mám vše úplně durch , takže následuje koupel . Když jdu do školy tak už se obslouzim dál sám. O víkendu mě, ale mamka zabalí sama a oblékne jako batole .

Jeník 10 (Út, 10. 9. 2019 - 14:09)

Tak jak jsem se spoluzakem dorazil domu tak mamka měla vše připraveno vše dětské i s plenkami a řekla jeniku vysvlect pěkně do naha a pak přejdi do svého pokoje máš tam připravené punčocháče body gum kalhotky 4 látkové pleny atd. Ale mami dnes ne mám tu spolužáka říkal že by byl doma sám tak chce být u nás do večera. A mamka na něj chtěl bys také plenky a on ano chtěl bych jelikož potřebuji dát jinou plinku tu co mám na sobě tak zřejmě bude mokrá měl na sobě natahovací kalhotky ale i s gum kalhotky tak mu mamka řekla že mu dá tedy také 4 látkové pleny a jeho gum kalhotky a bavlněné punčocháče a řekla mu ať si udělají úkoly a pak si oba lehnem na hodinu až si odpočinete tak si můžete dělat cokoliv budete chtít pak budete mít připravenou svačinku mne mamka říká v čem to bude ale pro tvého kamaráda to bude asi překvapení s čeho to bude komzumovat a mamka mi říkala že mám mu půjčit i dudlík. A ke svačině bude asi Sunar s piškoty budou romixovane do něj on to není Sunar ale sušené mléko ale jeto v krabici od sunaru nebo li nutrilion ale mne to vůbec nevadí co to je hlavní je že to je v kojenecké lahvi. Tak říkám kamarádovi aby si lehnul do postele a on mne říkal kam si lehnul já já mu říkám zachvili uvidíš mamka přišla do pokoje a řekla ty jsi hodný že kamarádovi jsi půjčil postel mne vytáhla dětskou postýlku rozlozila jí a položila mne do ní a pustila nám pohádky a dala dudlíky a k posteli každému kojenecké láhve s obsahem sunaru s piškoty.

Jeník 10 (Po, 9. 9. 2019 - 12:09)

Tak jsem nedostal 4 látkové pleny ale pouze kalhotkove pleny a dlouhé tričko a ráno byla plenka suchá tak jsem ji měl i do školy dostal jsem jen punčocháče bez trenek a kalhoty já už používám punčocháče jen slabší silonky mám číslo 1 to jsou nejmenší snad xs a pak ponožky a stačí mne to když nemám tělocvik tak to jde minule jsem Zapoměl cvičební ubor a cvičil jsem v punčocháčích a myslel jsem že budu pro smích ale nebyl jsem asi ostatní čekali kdo bude první 2 holky nosí punčocháče a pět kluků taky ale já jsem výjimka že mám silonky a oni klasické dětské bavlněné a já jsem jediný co nosí obuv prestige dětské. Ale že občas mám i tu plenku to nikomu zatím nevadí že ji mám. Nijaky spolužák půjde semnou domů a já mu říkám aby to nedělal a on řekl proč bych s tebou nešel s jednoho důvodu když já přijdu domů tak musím dát vše oblečení že sebe pryč musím být celý do naha a on proč celý do nahá nechápu to a já mu říkám že dostávám dětské oblečení a 4 látkové pleny s gum kalhotky a bavlněné punčocháče s bodycke

Petas (Ne, 8. 9. 2019 - 17:09)

Hned Bi chtěl. Bit prebaleny chovat se jak mimino vozit v kočárku bit klidně všude prebaleny

Jeník 10 (Ne, 8. 9. 2019 - 16:09)

Tak jsem přišel domů už pomoceny a pokadeny a celé to proteklo skrze pleny říkal jsem mamce o gumové kalhotky ale ona říkala že když to neprotece doma tak ani venku a stalo se úplné neštěstí jsou mokré tepláky i punčocháče teď jsem v koupelně a vše půjde dolů botky a punčocháče a plenky mám ještě na sobě musím si vše jako punčocháče a plenky sundat ve vaně. Pak mne klasický dá 4 látkové pleny s gum kalhotky bez punčocháču.

Jeník 10 (Ne, 8. 9. 2019 - 14:09)

Teď jsem šel na procházku se psem a musel jsem si nasadit kalhotkove pleny které mamka mne připravila a do nich my dává ještě dvě látkové ale to mne musí už pomoci je dát mezi nohy a pak upravit a koukám že mne připravila ještě bavlněné punčocháče s tepláky tak vše už mám a mohu vyrazit ven a je to vše příjemné už jsem se pocural už cítím že plenky jsou mokré ale nemusím mít strach že protecou já když jsem doma tak je normálně mám na sobě ale jen tak bez punčocháču jen dlouhé tričko mám. Ale pak jak přijdu domů tak mne dát jen prý čisté plenky ale budou jen látkové s gum kalhotky a bavlněné tričko a nebo punčocháče a nebo obojí. Tak uvidím.

A (Po, 2. 9. 2019 - 10:09)

Já jsem dostal pleny odpoledne včera a do večera jsem byl durch mokrý i pokadena a na noc jsem dostal 6 látkových plen a k ránu mne mamka musela prebalit kolem třetí hodiny to mne prebalila tak že jsem otom vůbec nevěděl že mne prebaluje prý jsem byl úplně mokrý musel jsem hodně čůrat už pleny prosakovali a pak ráno jsem měl už přípravene jednorázové pleny kalhotkove je nasazovaci a samozřejmě i slabší silonove punčocháče pod kalhoty a obuv prestige dětské dennimky modré a mohl jsem vyrazit směr škola a mamka mni říkala že až přijdu domů tak prý nebude doma ze na posteli bude vše připraveno že si látkové pleny mám nasadit sám i s gum kalhotkami a bavlněné punčocháče si mám také vzít a pak odpoledne až přijde tak mne normálně prebali ona tak jsem ve škole a cítím ve trideze se asi nikdo posral strachy ale nebyl jsem to já ale nikdo jiný a zrovna se přihlásil jeden kluk že by potřeboval vyměnit čistou plenku toto je speciální škola kde jsou pleny normálně povolené a paní učitelka mu povedela že musí počkat až o přestávce ho může prebalit a ještě se ptá všech dětí kdo má ještě tady pleny a jestli nepotřebuji taky vyměnit pleny nikdo se neozval já si řeknu o přestávce protože jsem se pocural. Jsme jenom tady 2 kluci 4 holky co musejí nosit plenky ze zdravotních důvodů denní a noční pomocovani jenže já jsem zjistil že nemám sebou žádné čisté pleny tak jsem poprosil p. Učitelku jestli nemá čisté pleny a ona že má ale pouze látkové.

Děcko (Ne, 1. 9. 2019 - 12:09)

Tak kamarád je od pátku u nás. Přišel se svojí maminkou a zak sme si hráli spolu v pokoji . Ona pak odešla stím, že musí do práce a on bude u nás. Potom přišla moje mamka a zeptala se ho jak chce aby se o něj starala . Jestli jako o mě, tedy batole či ne . Já měl na sobě celou dobu abdl plenu doplněnou dvěma bavlnenymi, on jen obyčejnou jednorázovou. On si zvolil , že chce to samé co já. Mamka řekla, že fajn . Po večerníku nás vzala do koupelny aby nás oba pořádně vykoupala . Pptom nastalo balení do plen . Dala každému čtyři bavlněné a přes ně silnou abdl plenu a gumové kalhotky . Oblečeni sme byly oba do overalu se zapínáním na zádech. Pleny byly hodně silné a nutili nás jít s nohama od sebe . Řekla taky kamarádovi stejná pravidla jako mě a odvedla nás do pokoje . V postýlce jsem uviděl dva fusaky . Já na to zda musíme skutečně takto spát a odpověď byla , že jo když se chceme chovat jako batolata . Uložila nás do postýlkya potom přinesla každému láhev s mlékem na spaní. Po jejim vybumbani nám popřála dobrou noc a odešla. Po chvilce sme oba spaly . Ráno jsem se vzbudil úplně mokrej a taky opět pokaděnej. Mamka nás oba vzala rovnou do vany . Celý vikend se o nás starala jako o malé děti. O výměnu plenek si říkat nesmíme. Odpoledne jde kamarád domů, ale zítra jdeme společně do školy tak uvidíme co bude .

Návštěvník (Ne, 1. 9. 2019 - 20:09)

Z toho oweralu a fusaku hrozí přehřátí organismu, a plic (zápal plic) raději mamce řekni že pokuď tě chce na noc mít zajištěnýho at ti dá abdukační plenu nebo řemínky na kyčle ale na oblečení stačí jen bodičko

Děcko (Pá, 30. 8. 2019 - 18:08)

Tak nás s kamarádem dnes pustili oba domů. Zjistili sme , že se mamka s jeho maminkou znají ze základní školy a léta se neviděli. Tsk se hned dohodli , že ještě dnes se sejdeme u nás doma . Mám nakonec napsáno v papírech, že trpím inkontinencí moči IV stupně a musím stále nosit pleny . Po dojezdu domů se mě mamka zeptala , zdy chci aby se o mě starala přes víkend vždy jako o batole a v noci v týdnu a taky když přijdu ze školy domů. Já jí řek že jo . Mamka mezitím co jsem byl v nemocnici rozdělila můj pokoj na dvě části. Jedna část se podobá normálnímu pokoji , ale druhá je zařízena jako pro batole . Hned mě vzala na pult aby mě dala čisté pleny . Dostanu plenu typu abdl a ještě tři bavlněné. Přes to body a kalhoty na hraní. Po odpoledním spánku měl přijít kamarád, ale dorazí až později a bude u nás na víkend. On se na rozdíl ode mě i pokakává. Tak uvidíme jaké to bude dál.

A (Pá, 30. 8. 2019 - 16:08)

Já osobně jsem neviděl kluka aby v zadku měl cevku na srani to je už lepší ta plina ta je ostokrat lepší sice se dítě v ní potí ale když je nemocné a potřebuje ty pleny mít tak bych to takto řešil oni pleny ještě nikomu neublíží a nebo snad ano mne tedy vůbec nic neudělali mne vždy ráno mamka skontroluje jestli mám suchou plenu a když jo tak mne ji nechá a pak když udělám obě potřeby tak mne buď prebali a nebo my pleny sundá a pak chodím normálně na WC a večer se mne vždy zeptá jestli je budu chtít stejně vždycky vím že je má připravené kombinované jak látkové tak jednorázové ale i s bodyckem. A teď se mi ptá jestli nechci pleny jelikož jdeme na návštěvu k tetě a já jsem ji odpověděl že plenky budu chtít a teta o vším vi že nosím pleny tak už mne volá abych přišel k prebalovacimu stolu máme takový větší stůl upravený aby se na tom mohli prebalovat větší děti jako já tak jsem už v plence a mám kombinaci jednorázovka a látková plena a kraťasy se slemi a obuv prestige a můžeme jet naštěstí jedeme autem a mamka bere vše ostatní jako plenky a přebalovací podložky a vše co je potřeba budeme tam do neděle do večera tak pleny budou i tam a prý nebudu sám který nosí plenky na noc i její dcera i syn je noseji ale já jsem v zvědaví jak budou reagovat že já je mám nikdy i přes den tak jsem v autě a mamka mne sundala kraťasy a nasadila my dlouhé tričko a pak vzala ještě jednu látkovou plenu dala ji do trojúhelníku a tričko stáhla až dolů pod plenky a s plenou mne uvazala na draka aby tričko s plenkami drželi na správném místě ještě stále jedeme teď mám ještě v puse dudlík a říkám mamce že mám trochu hlad a žízeň ta s chladící tašky vyndala kojeneckou lahev s čajem a s druhé tašky Sunar v kojenecké lahvi prý na odpocivadle zastaví až už jsme zastavili a říkám ji ze mam mokro v plence cítím to a ona pak se kouknu na tvoje pleny ale nejdřív tě musím nakrmit vyndala ještě brindacek a uvazala mi ho kolem krku a pak držela láhev se sunarem a řekla mi abych sál a když jsem to vydudal celé tak mne položila do velkého kufru auta rozvazala plenu vytáhla tričko a rozepla jednorázové pleny a koukla jak jsem mokrý a byl jsem pořádně mokrý ale i pokadeny tak šla pro suché pleny a vlhčené ubrousky a dětský pudr a já ležel v autě polonahy se skrcenimy nohy a kolem šli nijake děti v mém roce a koukali na mne a já jsem koukl na ně také byli celé mokré měli to vidět na prádle tak mamka už jde s plenkami a stim ostatním ono ji totiž volala teta kde už jsme a ona ji řekla že na odpocivadle že mne musela nakrmit a ještě prebalit do čistých plenek a ty děti pak šli zase zpět ale s rodiči asi je byli umýt na benzine a prevlect do čistého prádla a zastavili se u našeho auta a koukali jak mne mamka zrovna dávala pleny mezi nohy a teď mne dala jenom 4 látkové pleny a gum kalhotky a to tričko které jen stáhla dolů a vytáhla mne s kufru auta a posadila zpět na sedačku auta a zapla my pásy už jsem myslel že pojedeme ale přišla ta pani těch dětí a ptala se mamky jak mne donutila dávat pleny a ona ji odpověděla že se přes den i noc pocuravam tak zvolila právě pleny a mamka té paní dala dvě jednorázové pleny až ty děti své donutí do plenek že toje nejlepší na cestu je dávat aspoň se dětem nestane taková nehoda udělají to do plen a mají vystaráno a pak se pleny vyhodí. A říkám ještě mamce že my zapomněla sundat brindacek a jen si ho nech stejně máš ještě cajik tak abys se nopolil tak ti ho nechám a až se trochu napijes tak si vem dudlík na chvíli se vyspinkej až jsi cili ale mne se nechce spát mamko ale zachvili se ti bude chtít už pomalu usínám a beru si dudlajzea pokračování článku zítra.

Návštěvník (Čt, 29. 8. 2019 - 17:08)

zajímavá představa místních úchylů. opravte si, v nemocnici by vám nedávali pleny, ale cévku

Návštěvník (Čt, 29. 8. 2019 - 22:08)

Nejsem úchyl na toto téma ale , shodou okolností jsme měli 6ti letého syna v nemocnici a v příjmacím dotazníku byla otázka jestli mu v případě potřeby dát cévku nebo plenu , zaškrtli jsme plenu a cévku opravdu nedostal.
Dali mu jednorázovou plenu, přes ni gumové kalhotky které byli na zámek aby si plenu nesundal.

Ahoj (Čt, 29. 8. 2019 - 16:08)

Drž se a uvidíš vše ti dopadne dobře a do plenek muzez i kadit a nebo to máš zakázáno od sester přeci když třeba v noci potřebuješ jít kadit tak nevolas sestru aby ti přinesla nočník a sundala ti pleny a jaké pleny dostavas látkové či jednorázové a dávají ti i gumové kalhotky s latkovymi plenkami.

Reklama

Přidat komentář