Reklama

Gamblerství

Gamblerka (Út, 9. 2. 2016 - 07:02)

28 dni bez hrani

Dobre rano vsem

Koukam ze se nam to tu vcera rozjelo :)

Musim poznamenat ze od te doby co abstinuji se kazde rano budim a den je hezci. Kdyz si vzpomenu na rana po prohranych nocich, okamzite depresi a sebenenavisti jsem za kazde takove rano stastna. Tohle jsem si pridala na seznam opatreni proti bazeni.

Dneska je rizikovy den (pokud uz konecne pritel dostane vyplatu) ale dnes se citim tak nejak silnejsi. Hodne me zamrzel Luk a ja nechci prestat abstinovat kdyz uz z meho pohledu jsme vydrzeli to nejhorsi za co povazuji prvnich 14 dni. Krize a deprese zcela jiste opet prijdou ale bazeni je slabsi a v mensi intenzite a a se nechci vracet na zacatek a prochazet si tim znova.

Hezky den a Abstinenci zdar
Vsem silu do naseho boje - nepolevujme je to skoda a ta tu chvili v hernach to urcite nestoji - nasledjy pote jsou dlouhodobe

Anonym D (Út, 9. 2. 2016 - 04:02)

Zdravím

Tak jsem tu delší dobu teď nebyl a pročetl příspěvky, které tu přibily.
Každopádně držím všem palce, aby vydrželi abstinovat, měli pevnou vůli při bažení a užívali života jak to jen jde.
Mně osobně to zatím de více méně nad moje očekávání.
Kromě úzkostí bažení nepřichází již delší dobu.
11.2 to bude měsíc co abstinuji.
Asi to bude znít divně, ale od té doby co čtu různé knihy o autosugesci a afirmacich a potom co si denně opakuji různé afirmace nemám vážně bažení. Nevím jestli je to tím nebo to teprve přijde, ale před tím mi stačily 2 max 3 týdny a neměl sem myšlenky na nic jiného než
Gamble.
Uvidíme časem.

Abstinenci zdar

Petr Brno (Út, 9. 2. 2016 - 00:02)

Trošku mi blbne numerická klávesnice. Prostě nemúžu si pomoct. Tak sázím dál. Ale třeba já nevím, jeden den dám nějaké zápasy, dva tikety po korunách. Pak druhý den nic. Když celý měsíc nic nevyjde, jsem cca 3 táci v mínusu. Ale proti tomu co jsem vyváděl, zvlášt když jsemm se doslava ožral, je to nic. Už let, co jsme spolu mám prostě nějaké zábrany, neumím to vysvětlit. Prostě potřebuji mít boke nějaké peníze ,kdyby odešla pračka (hodně duležitá věc na praní) nebo třeba lednička. Prostě se tak nějak hlídm a držím si nějaký kredit= zústatek na průssrové věci. Vím že může přijít den kdy jeden večer to vše podělá. To vím.Naštěstí moja ví že jsem gambler a když mám peníze navíc, tak je vyberu a dávám do obálky, kterou ona hlídá. A co jat zlatá že by si nedovolila si zcít z tama ani korunu. Jsem rád že ji mám. Je moje zlato. A hodně mi pomáhá. Nechápe naši nemoc ale i přesto pomáhá.

Petr Brno (Po, 8. 2. 2016 - 23:02)

Nakoupím za 1500 a pětikilo si nechám na hraní.
Jsme spolu 5 let. Už to není ta zamilovanost jako na začátku, ale mám ji rád a chci se o ni a o její dti postarat. Ale důležité je to, že jsem poznal lidi, co mít tisíc korun a nemít, je hranice mezi strádáním a nestreadaním. Mě to hodně dalo. A když jsem v Ag viděl jak někdo zastaví barák za koule kvůli tisíc, tak to mě dostalo. určitě jsem pro, aby AG dál fungovalo,ikdyby nemělo žádný pozitivní efekt. Mi to efekt dalo. Dalo mi to to, že za týden můžu být o táců v mínudr plus dalších na ůrocích. Mě to prostě dalo takový varovný prst

Petr Brbo (Po, 8. 2. 2016 - 23:02)

Pro Biker.
Víš, já mám 37 a měl jsem několik partnerek.A moje současná se kterou jsem 5 let, je samoživitelka. Mám ji moc rác. Miluji ji. No a když jsem ji poznal a viděl, jak funguje, že nemá na jídlo a přišla ji nějaká koruna ze sociálkny a zaplatila nějaké věci do školy a na jídlo zbylo jen tolik že koupila 4 jogutty, nějaký salám a půl chleba a jeji 2 dcary prostě v život neviděli plnou lednici, tak prostě to mě strašně změnilo. já nevím. JSem gembler. Hraji pořád. Ale abych jak dřív, někde veče nechal litr. to radši udělám nákup za kč a pak si třeba to pětikilo někde projedu.

Petr Gambler (Po, 8. 2. 2016 - 23:02)

Už jednou se mě tu někdo ptal, jetli jsem tak blbý nebo jsem napitý. Odpovím předem. Dopil jsem 6tý pivo a těším se do pelechu.
Nikdy jsem tu nepsal střízlivý. Nevím, asi jsem srab. Ale jak mám jedou za14 dní, či 3 týdny něco v sobě tak cítím potřebu prostě se otevřít. A blbý asi nebudu. A jestli jo, tak prostě jsem se blbý narodil a i přesto mám právo na život. stejně jsem si o sobě nikdy nemyslel že jsem nějak vyjímečný. Lidi, držte se....

BIKER (Po, 8. 2. 2016 - 23:02)

V dubnu to budou 2 roky si ce...Ahoj Peto,
Asi te trochu chapu a pokud to dokazes udrzet na tom trochu hrani tka proc ne,ale znas to ....jednou se to zvrhne a jedes z kopce a hodne rychle.
Ja nehraju 10 dni, to je fakt malo, ale rekl jsem si doat a chci to zvladnout.
Verim ,ze to tak Zvladnes:-)

Petr Brno (Po, 8. 2. 2016 - 23:02)

Beru to tu jako diskuzi, kde si člověk s jiným prodiskutuje své, přečte si názor jiných a tak. Nejsem na sebe hrdý. Ani trochu. Ale myslím si že právě díky Ag Brno jsem udělal pokrok. Viděl jsem tam tolik zjevů co jsem za půl roku potak la byly totálně v piči. A to chtěli přestat. Prostě to nedali. Ty vole, tam se vytočí tak 200 nových lidí ročně a skoro nikomu není pomoci. Exemplarní gambleři. Oni ani vlastně asi nechtějí přestat. Ale pozor, je tam stabilní jádro, cca 7 lidí, co x let nehrají. Třeba díky právě Ag nebo jen díky náhodě, Nevím. Jeden splatil dluhy a čeká rodinu. Dřív by neměl odvahu. Víte, je ti těžké. Kdo si tu chodí vylít zlost na gamblerech a vysmát see jim, to jde poznat, KDo tu přujde pro radu, kdo sem přijde jako do jediného místa kde si může vylít srdce, pro toho je tu tato diskuze. Jsem silnýdost abych překonal případné nadávky. Něčím jsem už prošel. Nejsem sám. Kdybych byl single gambler, tak všechny pošlu d prdele. Jsem gambler co má přítelkyni s dětmi a to není prdel fungovat, když mám tohle postižení. Přeji všem velkou sílu a prosím, když už hrajete, tak se nezničte. Brze zas napíšu

BIKER (Po, 8. 2. 2016 - 23:02)

Ahoj vsem,
Tak ja dnesek zvladnul, vPlata je na uctu a to byl cil:-)
Tak si ctu ,ze LUK to mezvladnul, ale jw to jesno swlhani a pokud se s tim dokaze vyrovnat, proc hazet flintu do zita, je to na nem, hlavne 110tis na zapas....no ,nevim ,nevim, je na kazdem jak to ude bere...
Ja mam dnes jednu spatnou zpravu a to je ,ze mi konci brigada a to jw problem, tak kdyb nekdo vedel o nejake brig. v brne, tak sejte tip,
Dekuji a vsem pekne dny bez gamblu!!!!

Petr Brno (Po, 8. 2. 2016 - 23:02)

V dubnu to budou 2 roky si ce hraji (bohužel) ale už ne na tzv. úvěr, ale jen z toho co si můžu dovolit, t.j. max. pár tisíc měsíčně. Já vím že to je špatně. Ale bohužel jsem gambler a nedokaži přestat. Půjdu do pekla. vím to. Ale na AG jsem si uvědomil, že ikdyž jsem zrůda, a chci hrát, tak prostě budu za mín a aspon jednu, kurva jednu jedinou dobrou věc ve svém život udělám: když už musím hrát, tak jen z toho co mi zbyde, když koupím mojí družce co potřebuje k životu a zaplatím kroužks, školné at.d pro děti do prdele. Chlapi, pokud chcetehrát a nedokážete přestata jako já tak prvně zajistětě ti co je důležité a pak z toho co zbude, si dělejte co chcete. Já dokázal prohrát 40tisíc za hodinu. Dnes prohraji když je blbý měsíc, 5 tisíc za měsíc. A sere mě to. Ale vím, že odešel jediný počítač doma, tak jsem kurva šekl a koupil nootebok, odešel mražák, tak jsem urfra šel a koupil ho. A měsíc nehrál. Jsem sobec, protože hraji. Ale za poslední skoro dva roky jsem zjistil že mi trochu víc záleží na jiných. OsDUD TE ME, já se toho nebojím. A Asi zasloužím aby mi tu někdo nadal. Jsem sračka co nevydrží nehrát. Ale prostě jsem se posunul asi do doby kdy jsem začínal, kdy jsem si vsadil na zápas za desetikorunu. A to je 10 let zpátky. Já jsem zase tam. A proč? Potřebuji hrát ale už fakt nechci na dkuh a chci konečně človíčkům co se o ně starám dát to, co by SPRAVNY chlap měl dát.

Petr Brno (Po, 8. 2. 2016 - 23:02)

Abych to zkrátil. Ať je Mirek z Ag Bro svatý a nebo zrrd a hajzl v jedné osobě, to nezjistím. Namám jak. Ale jedno vím. Objevil jsem se tam pred 2 roky a během té doby do dneška se tam párkrát ukázal. Co mi to dalo? Viděl jsem lidi, co přisli o barák jen proto, že prohráli 20 tisíc a aby nebyl průšvih, tak si pučili 40 tisíc s tím že není možný aby tu dvacku dostali zpátky. Bohužel najednou byla ztráta 60 tisíc a aby manželka na to nepřišla, tak museli zariskovat. A nejadnou byla ztráta 200 tisíc. prostě viděl jsem že člověk se dokaže totálně zničit za půl roku. Já tam občas zajdu a pomáhá mi to. Jak? Jsem furt gambler. Takže mi klidně můžete napsat cokoliv. Nadávejte mi. Ale mě to pomohlo v tom, že jsem si uvědomil, že mám ženu=přítelkyni, děti a že budu se snait nehrát a když UZ tak za par korun, (abych nasidil svou závislost) ale hlavně nedopadnou jak ti které jsem tam viděl.

Petr Brno (Po, 8. 2. 2016 - 23:02)

jsem tu zas asi 3 týdny nebyl a trochu jsem proletěl diskuze. Zase se tam objevlo AG Brno. víte, trošku mě mrzí že tu lidi kritizují Mirka co vede AG Brno. v prvé řadě to založil protože měl v té době asi nějakou vizi. Pomůžu sobě a někomu jinéhmu kdo sem bude chodit a on tím pomůže mě. Určitě je to lepší než sedět doma a čeket až to na mě přijde a půjdu zíta hrát. Asi ení svatý. Má dluhy a nesplací je. To není fér. Ale ono jak dluhy řesáhnou určitou hranici, tak ani není na úroky. Prostě nic nemá smysl. Prvořadý cíl je nejěkou dobu nehrát (pokusit se překročit tu svou hranici nehární, kterou má někdo týden, někdo měsíc a někdo 2 měsíce).Když nehraji 2 měsíce, tak mám víc peněz než kdybych hrál. A pak můžu splácet.

Lemog (Po, 8. 2. 2016 - 21:02)

LUKU,

pred tremi lety jsem take poprve vyhledal diskusi s gamblery a nadsene napsal nekolik prispevku.....nevydrzel jsem a nechal jsem se ovladnout svou zavislosti a vezl se tim vlakem do pekla.
Pripada mi , ze jsi v podobnem rozpolozeni jako ja tehdy.....
Jestli chces zachranit svuj zivot, nebo minimalne usetrit par let zivota a spoustu penez, OKAMZITE PRESTAN HRAT A VYHLEDEJ ODBORNOU POMOC.

Neni lepsi okamzite nasednouit na vlak, letadlo autobus nebo treba pesky a jit za Nesporem, nez delat kaspara v herne a pitomecka pro majitele herny?

JE TO JEN NA TOBE. Dalsi rady jsou zbytecne, musis chtit sam.

Preji ti, at se rozhodnes spravne.

Lemog

Gamblerka (Po, 8. 2. 2016 - 20:02)

Luku to je mi lito. Drz se. Asi banky nebyly rychle ve stazeni moznosti nabizenych fin produktu a ty jsi mel stale znacnou hotovost v snadnem pristupu k ni. Skoda ale drz se. Mam jen obavu ze tvoje dnesni velka vyhra je cestou ke dnu :( zkus se nad tim zamyslet a treba to nekam investovat nebo ulozit a zacit zase od znova.

U nas zatim dobre. Vyplata neprobehla prestoze byla dnes slibena takze riziko odlozeno o den. A moznost ze by pritel stihl prohrat vyplatu behem pul hodiny co mu trva cesta domu je nulova :)

Tragiku,
Ano tohle je v ramci mych planu. Potrebuji se odrazit ode dna a nemohu si dovolit nechat se stahovat zpet. Pritel je zvlastni patron v tom ze vudci osoba jsem ja a on dela to co reknu takze o nej obavy nemam (on je zvlastni forma gamblera ikdyz se vam to bude zdat divne - spis to delal kvuli me ). V pripade ze se mylim a precenuji ho, bude nase odluka nutna
Abstinenci zdar - drzte se vsichni co odolavate i ti co neodolali

LUK (Po, 8. 2. 2016 - 19:02)

Omlouvám se... Nedal jsem to:-(. Dnes se to nedalo vydržet. Musel jsem. Vybral jsem poslední hotovost 110K... a vsadil. Ještě že sem to vydržel a nešel hned na automaty a pouze vsadil na dva zápasy. Zápasy nakonec vyšly, ale nemám ani radost z velké výhry. Vím, že to nemám pod kontrolou a je jen otázka času, než se karta otočí. Musím nějak svůj problém vyřešit, někomu se svěřit, odevzdat finance a objednat se k psycholožce. Momentálně sem psát asi nebudu, protože, je blbost sem přispívat, dokud nenajedu zase na abstinenci. Musím ale nějak vyřešit abych neměl přístup k financím. Moc mě mrzí, že už s vámi nemohu momentálně pokračovat a být motivací pro ostatní:-(. Držte se...

Tragik (Po, 8. 2. 2016 - 17:02)

Ahoj zase po nějaké době...

Někdo tu psal že se odmění úvěrem na nějaké spotřební zboží. Rád bych ho varoval. Jednak je to hloupost jak sám řekl a jednak úvěr jako takový může být hodne silným spouštěčem gamblera. Raději zkusit šetřit někam a pak si něco koupit. Nejlépe někam kde nemůžeš vybrat sám a s někým se dmluvit.

Gamblerko.. já ti to psal taky. S tím přítelem to fakt je hodně rizikový. Je to známá věc. Buď velmi opatrná. Tvoje abstinece musí být na prvním místě. Bude to znít hnusně ale i před vaším vztahem. Je jasné že chceš pomoci oboum ale pamatuj že kdyby to šlo dokopru ty se nesmíš nechat stáhnout i za cenu vašeho vztahu. Ostatně by jsi mu tím nepomohla. Promiň že to píšu vím že je to tvoje osobní věc.

Přeju všem co nejpohodovější týden. Já měl v neděli sen o hraní a bylo mě z toho smutno. Celkem trvalo než jsem se z toho snu dostal. Dnes ráno ale super. Vrátil se mi pocit pohody.

Gamblerka (Po, 8. 2. 2016 - 15:02)

Gamblerko, tak to mam dneska...Biku, ja bazeni zatim nemam. Nejakou tu kacku jsem u sebe po celou dobu mela a nesla. Mam obavu jak to ponese pritel a zda bude mit napady na odreagovani a ja nepodlehnu. Sam nepujde - takze risk je u me abych ve slabe chvili nepodlehla "bezva" napadu. Prekoname-li dnesni vecer bude to pro zatim ok. Je to zkouska ohnem ale budu se branit zuby nehty. Dnes ma praci do vecera tak snad bude vycerpanej a toto tema vubec nepadne.

A (Po, 8. 2. 2016 - 14:02)

Ano rada bych si neco...tak to ano,pokud je placení,tak to je samozřejmě na prvním místě.

BIKER (Po, 8. 2. 2016 - 14:02)

Ano rada bych si neco...Gamblerko, tak to mam dneska podobne jako ty, dostal jsem vyplatu, mam ji take v hotovosti a bazeni prislo, su uplne nervozni, musim to uvladnout a odvest so banky.
Hlavne zadnej skrat!!!!
Pekny den vsem

Gamblerka (Po, 8. 2. 2016 - 13:02)

aby vás to tolik nelákalo...Ano rada bych si neco koupila. Dala jsem si ale momentalne prisnou disciplinu s penezi dokud nepoplatim to co hori. Jak jsem psala ted bude par mesicu krizovych ale pak uz to nejak pujde.
Nikdy jsem neumela setrit ikdyz jsem nehrala takze mam vse co potrebuji k preziti a k tomu vypadat a chovat se "normalne" v ocich okoli :)
Momentalne je mym nejvetsim pranim abstinovat a zaradit se mezi normalni spolecnost. Pak si budu plnit prani v oblasti hmotnych statku

Reklama

Přidat komentář