Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Miška (St, 11. 9. 2019 - 15:09)

Byla jsem chvíli s kámoškou u Dyje a obě jsme potřebovaly na záchod a zašly jsme stranou mezi stromy a pustily to. Vyčuraly jsme skoro stejně,protože jsme skončily čurání ve stejném momentě a baculky nám dělaly stejný proud,ta moje moč proudila vic dopředu její více pod ní,protože měla baculku sevřenou a u moji baculky se tím proudem moči víc otevřela čůrací dírka.

Aneta (St, 11. 9. 2019 - 12:09)

Kluci jako Ondra je tip,že radši koukaj na netu na porno nebo na čůrání u holek a vyhoněj si ho u toho než aby měli vztah. Jsou nesmělí nebo úchylní a stydí se za to.

Ondra (St, 11. 9. 2019 - 09:09)

Ondra...jen chci říct že jsem se teda ztrapnil před tebou jako nezkušený kluk co se neumí ovládnout a udělá se .

Markéta (St, 11. 9. 2019 - 10:09)

To nemusíš. Pak chápu,že stačí fantazie a jde to. Holku určitě najdeš,já studuju v Olomouci a to je daleko,kdyby ses chtěl scházet. A čůrat bych se stejně s tebou styděla,když tě neznám,ale kdybych byla blíž poznala bych tě ráda.

Ondra (St, 11. 9. 2019 - 11:09)

Já už se stydím i psát i tobě. Tohle jsem žádný holce nenapsal,že bych se u toho vypustil a myslel jsem,že nikdo nezareaguje. Čůrací holky se mi libí,ale já bych chtěl holku hlavně na partnerství. Teď asi když si to nějaká holka přečte,tak nemám šanci

Markéta (St, 11. 9. 2019 - 11:09)

Hele nedepkuj,nic se neděje proč by ses měl za to stydět? Tohle je přece hezký a určitě to brzy nabídneš nějaký ty svý...,abys to nemusel dělat si sám do ruky. Pa.

Tom (St, 11. 9. 2019 - 21:09)

Líbí se mi tvoje odhodlání a otevřenost, Markéto :) Nechtěla by sis o čůrání a koukání na to víc psát?

Markéta (St, 11. 9. 2019 - 21:09)

Ale proč ne? O čem by sis chtěl se mnou psát?

Tom (St, 11. 9. 2019 - 21:09)

Třeba o tom, jak se cítíš, když tě při čůrání někdo pozoruje, jestli jsi jinak stydliva a jak třeba stydlivost překonáváš... posouváš svoje hranice.. a tak ;)

Markéta, (St, 11. 9. 2019 - 21:09)

hele napíšem si více třeba zítra a další dny, budu se muset brzy odpojit ,jsem utahaná a sice ještě není škola,ale mámráno brigádu. Tak ale když jsem se vyčůrala před tím kamarádem,ani jsem si to nějak neuvědomila, on potřeboval a čůral a já když vidím někoho čůrat, hlavně holky,když jdeme střeba spolu dvě, tak se mi chce hned taky a víc a víc. Tady to bylo stejný a vlastně jsem to udělala automaticky a dřepla si a pustila to a až pak jsem zjistila, zní to blbě, že jsem holka a čůrám u kluka, byť kamaráda. Ale udělala jsem to všechno, přestože se díval,ale já se taky dívala na jeho pinďu jak čůrá. U jinýho kluka bych se styděla protože jsem od malička spíše stydlivější a tohle byla taková situace,která byla s tím klukem jiná, automatická.Když jsem byla malá tak jsme čůrali jako děti dohromady kluci i holky a to jsme nějak neřešili asi tak do první, druhý třídy a pak už jsem se styděla před klukem a nikdy jsem už nechodila s klukem, společně jen s holkou. Tome dobrou noc, ozvu se ti a napiš i ty jaké máš pocity a jestli jsi viděl někdy čůrat holku nebo jsi s nějakou čůral. Jestli ses styděl a tak. Taky jsem trochu zvědavá a říkám si ,jestli jsem normální nebo ne.

Tom (Pá, 13. 9. 2019 - 22:09)

Ahoj Markéto, nenašla sis ještě chvilku, nebo už se ti psát nechce? :)

Markéta (So, 14. 9. 2019 - 08:09)

Čekala jsem Tome, jestli napíšeš. Za mail děkuju,ale jsem na tyto kontakty opatrná. Jestli chceš budeme si psát tady. OK?

Tom (So, 14. 9. 2019 - 11:09)

OK, Markéto, mám radost, že jsi napsala. Já sám se při čůrání jako kluk moc nestydím, rád se kouknu i na ostatní, hlavně holky, ale na to jsem zblízka nikdy neměl moc přležitost, spíš z dálky, když se nějaká neschovala moc dobře. Snažím se koukat nenápadně, abych je pak nepřiváděl do rozpaků. Zblízka to šlo jeden čas u mé partnerky, teď už moc nechce. Možná pár kamarádek vypadá, že by se to někdy mohlo podařit překecat :) Jinak jsem hlavně v pubertě pak koukal na penisy kamarádů při čůrání. A je zvláštní, že se mi čůrání, hlavně holek, vždycky líbí, ale ne pokaždé mě i vzruší. Tvou opatrnost u mailové komunikace chápu, mám to podobně, takže mám pro tyhle případy zřízenou schránku zvlášť. Někdy mi to mailem přijde lepší, nevím, jestli bych měl odvahu všechny svoje myšlenky napsat otevřeně sem :)

Markéta (So, 14. 9. 2019 - 11:09)

Asi jsem příliš zvědavá,ale ráda bych pochopila jak to u mužů funguje. Proč tě vzruší sledovat holku jak čůrá? Je to tím, že má odhalený zadeček a dámské přirození nebo tím, že z ní něco z těch míst proudí ven nebo je to jinak? Já když jsem se někdy dívala na čůrajícího kluka tak mně na to lákalo nejen ,že vidím jeho penis, ale taky něco tajemného. Dá se to složitě popsat. Pro nás holky je čůrání venku složitější, protože musíme zadeček odhalit celý a vy ne.

Tom (So, 14. 9. 2019 - 11:09)

To vzrušení bude obojím, tím odhalením a tou ještě intimnější situací, když to proudí. Zároveň, aby mě to vzrušilo, tak ta holka (nebo i kluk, výjimečně ;) musí mít v sobě ještě to "něco", čím je pro mě sexuálně přitažlivý. Jinak je to "jen" hezký až roztomilý pohled. Ale to odhalení mi nepřišlo tak hrozný, z běžného pohledu u vás jde jen o ten zadeček, zbytek vidět není, jen trochu při vstávání :)

Tom (St, 11. 9. 2019 - 22:09)

Dobrou, Markéto. Zní to zajímavě, jak to popisuješ. asi to máme trochu podobný. Ozvi se třeba na [email protected], napíšem si víc.

Ondra (St, 11. 9. 2019 - 08:09)

Holky ,skvělý. Markéto,jen jsem si te představil,ze jsem já ten kluk se kterým čůráš a tvoji pipinku jak čůrá a neudržel jsem se a hned jsem to měl hotový a pro tebe jsem se udělal do postele.

Markéta (St, 11. 9. 2019 - 09:09)

Teď se trochu stydím já. Jako,že ses z toho udělal jen sis mně představil, jak čůrám u tebe...

Ondra (St, 11. 9. 2019 - 09:09)

Teď už bych ti to nenapsal,protože se za to taky stydím,ale jak jsem byl v euforii.... musel jsem to ti říct. Tak.

Markéta (St, 11. 9. 2019 - 09:09)

Tak jsme stejně. Ty asi nemáš holku na tyto věci?

Reklama

Přidat komentář