Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Markéta (St, 11. 9. 2019 - 09:09)

Tak jsme stejně. Ty asi nemáš holku na tyto věci?

Markéta (St, 11. 9. 2019 - 09:09)

Klik ti je roků? Ja studuju ekonomiku na vejšce,je mi 21 a kluka stálého nemám

Ondra (St, 11. 9. 2019 - 09:09)

Mně je 16 a jsem momentálně na gymplu v Písku,t.č doma

Ondra (St, 11. 9. 2019 - 09:09)

Nemám.

Markéta (St, 11. 9. 2019 - 07:09)

Taky jsem viděla kluka jak močí, no byl to můj kamarád a potřeboval asi hodně a tak ho vyndal a hned mu to teklo a velkým obloučkem čůral dlouho a mně se chtělo u toho taky a tak jsem si vedle něj svlékla kalhotky, vyhrnula sukni a dřepla a pustila to taky a on se taky koukal jak mi to jde-asi jsem se neotočila a bylo to vidět jak čůrám, ale neřešila jsem to a pak se mi později přiznal,že se mu to moc líbilo a od té doby někdy čůráme a nemáme s tím problém. Nestydím se vůbec před ním a když chce koukat tak mu s pipinou neuhnu a čůrám klidně přímo před ním ikdyž je mi u toho pipina vidět . U jinýho kluka kdybych ho neznala, tak tam bych se trochu styděla. Asi trochu víc.

Šárka (St, 11. 9. 2019 - 07:09)

Včera jsem byla s klukem na rande. Večer mě šel vyprovodit domů a potřeboval čůrat. Tak šel k jednomu stromu vytáhl si ho a močil. Já jen viděla ten proud. Pindoura jsem neviděla. Měl strašně velký proud. Stejně ty kluci to mají bez problémů. I ve škole, stoupnou si k mušli a hned močí a povídají si.

Miška (St, 11. 9. 2019 - 07:09)

Já jsem taky ráno čurala hodně ale byla v koupelně maminka a já měla baculku plnou a čekala jsem a zoufalá držela si ji rukou aby se mi nepočůrala a pak když bylo volno jsem tamrychle zaplula ,kalhotky dolů a okamžitě to ze mně vystříklo až jsem trochu počurala okraj mísy .Mně se chtělo totiž na malou už v noci, ale zaspala jsem to a tak jsem byla ráno tak hodně plná. Včera jsem taky měla jedno velky čurání na zahradě,držela jsem to dlouho a nějak na to zapomněla a pak se mi chtělo najednou strašně a tak jsem odběhla za strom a hned to pustila ani ne velkým proudem,ale zase to šlo taky dlouho a když jsem trochu zatlačila baculka se mi rozčurala znovu ikdyž před tím už skoro přestávala, ale mně se ještě čurat chtělo a tak jsem to tak dělala abych byla celá vyčuraná.Ve škole jsem byla včera s holkou na WC a ta asi měla zánět močových cest, protože jí to hodně bolelo když čurala a říkala, že stejně se jí pořád chtělo ale už neměla co vyčurat a tak měla na baculce danou vložku,kdyby si trochu učurla . Večer mi poslala zprávu,že má horečku a byla na pohotovosti a dostala prášky a asi bude dnes doma. Já to znám, já tyhle problémy mívám taky několikrát do roka ,hlavně na podzim nebo v zimě a tak když je chladno nenosím už krátkou sukni, ale včera bylo teplo tak jsem sukni měla ,ale taky silonový punčocháče, protože ráno bývá už chladněji a nechci nastydnout. Dnes si ty silonky pod sukni vezmu taky. Když potřebuju nutně čurat,tak se kalhotky se silonkama svlíkají hůř a pomaleji,ale snad se nepočurám při tom.

Klára (St, 11. 9. 2019 - 06:09)

Včera večer byla NIkolka u mně a hodně jsme si povídaly, ona byla zvědavá i na Libora a na některý věci intimní a tak jsem ji jen opatrně něco prozradila,ale hlavně se myslím zklidnila tím,že jsem ji ujistila,že nikam neodcházím a že se v tom domečku musí hodně věcí opravit a udělat tak,jak bychom třeba jednou chtěli a to á nějaký čas a hlavně bude to mít ke mně dvě- tři minutky a může za mnou kdykoliv přijít, pokud bych tam do budoucna bydlela . Byly jsme se před chvilkou vyčůrat a vydržely jsme to celou noc a tak nám pipinky čůraly hodně a víc vyčůrala ségra,protože tam seděla déle a furt jí to teklo. j8 to pustila taky hodně,ale ztlačila jsem při tom a bylo to venku rychleji. A teď´ půjdeme na snídani- ségra už tam je v kuchyni a pak do školy.

Návštěvník (St, 11. 9. 2019 - 01:09)

Ale no tak

Martina (Út, 10. 9. 2019 - 19:09)

Moc blahopřeji!!! Hlavně ať se máte rádi,majetek je hezká věc,ale láska opravdová je vzácný dar a tuším,ze vy oba jste byli tím obdarováni. Chraňte si jej! :-)

Klárka (Út, 10. 9. 2019 - 19:09)

A když už chceš za mě psát, tak ony mně pak kluci ve třídě říkali, že smrdím, ale já si myslím, že ne, to jen moje pipinka. A ta je na to zvyklá

Martina (Út, 10. 9. 2019 - 19:09)

Jsi odporný hnus. Je to jen závist

Návštěvník (Út, 10. 9. 2019 - 20:09)

Seš idiot

Klárka (Út, 10. 9. 2019 - 19:09)

opět si někdo ukradl můj nick a píše tady za mně hovadiny. Včera jsem se stala poloviční majitelkou domečku,kterou kupuje Libor a s výkonným nabytím dnem mé plnoletosti. No stále mi to nějak nedochází. Byli jsme celou noc na Ještědu a bylo hnusný počasí a tak jsme si dali večeři a pak se schovali do pelíšků a propojili jsme se velmi vášnivě a na dlouho. Nešla jsem dnes do školy ,protože jsem počítala,že bych to nestihla a museli jsme pokoj vyklidit do desáté,ale ještě jsme spolu čůrali a milovali a bylo to nádherný a pak v klidu dali večeři tam nahoře. Jako dárek jem dostala kytici růží a přívěšek s monogramem Libora a mým a to mi udělalo takovou radost,že jsem skoro plakala dojetím. Nikola prý večer byla v pohodě a ani jí nebylo líto,že tam nejsem,ale mamča pak na ní večer přišla,že v postýlce stejně tajně plakala a prý hlavně se bojí, že se pak odstěhuju k LIborovi a tak jí chudinku dnes stále uklidňuju,že je to jen vedlejší ulice a na dohled od našeho domečku,ale ona to nějak nedává a chce,abych byla u ní do rána dnes,ale já jsem jí řekla,že ted dnes jestli chce, tak ať přijde ke mně do pokojíčku a je tam zase se mnou a tak prý jo. Ona je velká cíťa a dnes jak je z toho rozechvělá tak chodí často čůrat,ale nevyčůrá zase tolik, udělá jen rychlý prudký ale krátký čůrání.asi to jsou nervy. Musím ji přesvědčit,že neunikám. Taky mi to není jedno.

Klára (Út, 10. 9. 2019 - 20:09)

To je můj Nick nepiš za mě ano

Návštěvník (Út, 10. 9. 2019 - 21:09)

Ty vole, alias Klárko, můžeme si myslet o autorovi cokoliv,ale je naprosto nějvětší hyenismus ukradnout nick Kláry a zde ji ponižovat a zesměšňovat. Mějme úctu k tomu jejich příběhu,který je na motivy reálu jak jsem byl informován a nedělme ze sebe hovada a debily.

Mravní hlídka (Út, 10. 9. 2019 - 22:09)

Ano,tady to je skutečně přes čáru. Neberte si ty holky škodolibě na písmo a nechte je žít.

Klárka (Út, 10. 9. 2019 - 15:09)

Jak to trochu uschlo tak jsem se vrátila do třídy.Nikdo nic nepoznal a řekla jsem že se mě udělalo špatně.Trochu to studilo ale dalo se to vydržet.Uz jsem doma ani viadukt nebyl stačilo mě tam to.No možná to vypustim někde na zahradce když je hezky

Klára (Út, 10. 9. 2019 - 11:09)

O včerejsku napíši později. Ale ted jsem nedoběhla na záchod mám hrozně mokrý kalhoty.Takhle nemůžu do třídy všichni by se mě smáli.Co ted?Asi čekat

Klára (Út, 10. 9. 2019 - 14:09)

No zase si nekdo udělal legraci. To jsem nepsala já,pisnu večer.

Reklama

Přidat komentář