Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Martina (Ne, 8. 9. 2019 - 07:09)

Z toho si nic nedělej, já to taky nedělám s partnerem. Udělala jsem to zkusmo asi dvakrát a vždy to skončilo špatně a venku, jsou i jiný techniky. To tě Libor naučí jestli je šikovnej. A taky dopředu k tomu zítřku vše nej!

Míla (Ne, 8. 9. 2019 - 06:09)

Klárko vše.nejlepší k.dnešním narozeninám ! :-) :-) :-) :-)

Návštěvník (Ne, 8. 9. 2019 - 00:09)

Nad tímhle už asi nikdo.Bez nápadu a tak nějak pořád dokola.Myslím že už to ani nikdo nečte jak se to opakuje.Tomu snad věří jen pár blbek.

Dotaz (So, 7. 9. 2019 - 21:09)

Libore, vzrušuje tě, jak si tu nad tvými příspěvky, který píšeš za holky, jiný chlapi honí vocasy?

Honza (So, 7. 9. 2019 - 20:09)

Miško,musel jsem. Udělal jsem si to s tebou při tom tvým čůrání. Chci to s tebou v reálu...

Miška (So, 7. 9. 2019 - 19:09)

Dnes jsem se vyčurala nejvíc venku,když jsme šly s kámoškou a zašly jsme cestou k nám za malý úkryt a ona hned čurala a j to měla taky narychlo,ale klasicky jsem nemohla rozepnout zip u kalhot prostě se zasekl v tu nejpitomější chvíli a to bylo hrozný na počurání a než jsem to rozepla tak jsem si dvakrát trochu učůrla do kalhotek,ale nebylo to až moc a když jsem je konečně svlékla pakmi z baculky vystříkl prudký proud a kámoška se jen smála, že se mi muselo chtít šíleně,když mi to tak hodně jde. No a před chvílí jsem si odskočila doma WC a už jsem čurala normální intenzitou i normálně hodně.

Miška (So, 7. 9. 2019 - 08:09)

Já jsem už taky vzhůru.Chtěla bych moc za Klárkou,ale dohodly jsme se že se sejdem až bude teď víc dnů volna napodzim . Já jsem čurala jen na záchodě a taky po ránu hodně,ale taky spíš kolísavě ,chvíli málo a pak se to rozproudilo víc ale už mám baculku hezky prázdnou. Tady u nás je taky ošklivo a dnes budu dělat novou fotoknihu a ještě půjdu za kámoškou a chceme jít jen tak posedět a pokecat třeba do cukrárny nebo do pizzerie. Když to nebude nutný, nechám si baculku plnou a budu čurát pak venku ,kámoška taky už se mnou několikrát čurala. Je to kromě Klárky a Nikoly jediná větší kamarádka,co mám tady a důvěřujeme si. Klíára ji viděla a sedly si taky spolu dobře.

Klára (So, 7. 9. 2019 - 08:09)

Tady se nějakej kluk vsázel jestli použijeme v noci nočník, tak jsme ho nakonec použily ale až ráno. Já jsem měla pipinku plnou a vzbudilo mně to na čůrání asi kolem sedmé,ale ségra ještě chrněla a tak jsem si lehla na břicho a držela jsem to. Když se už trochu chrula tak jsem rychle vstala a dala nočník pod bříško a hned to pustila dost rychle a to už se Nikola vzbudila úplně když mně slyšela jak hodně čůrám a chtěla taky a hned jak jsem dočůrala jsem jí ho podržela pod pipinkou a ona to pustila do něj taky hodně, ale mírnější intenzitou ze začátku a načůraly jsme ho skoro do tří čtvrtin . Libor mně už poslal smajlíka ,že za chvíli vyrazí a já se na něj moc těším. Je tady ošklivo a poprchává a tak nevím jestli půjdeme na houby, Nikola mi řekla,že ať jedu klidně se koupat ,že ona bude doma. No to by muselo být jedině s Liborem,protože kdyby jela i mamča, tak vím přesně,že by Nikola byla v pohodě jen do chvíle než bysme odjeli a pak by bulila a já ji už znám. Tak uvidíme jak to uděláme. Asi nakouknu na houby než Libor přijede. Teď na nás čeká snídaně. Tufík už papá to svoje.

Majka (Pá, 6. 9. 2019 - 22:09)

Pravda!

Návštěvník (Po, 9. 9. 2019 - 01:09)

Ještě jsi mu neodpověděla jak to tedy máš

Pepa (Pá, 6. 9. 2019 - 23:09)

A pak jdeš spát s mokrou ?A nebo když si ji vytřeš co s papírem ?

Návštěvník (Pá, 6. 9. 2019 - 22:09)

Kecy

Majka (Pá, 6. 9. 2019 - 21:09)

no já to nedelám pravidelně,ale když mně to v noci vzbudí tak si ulevím taky tímto způsobem a nikam nejdu

Návštěvník (Pá, 6. 9. 2019 - 21:09)

Tak podle některých komentářů chodí na nočník hodně holek a ještě jsou na to pyšné a ví o tom i jejich známí a partneři.

Holka (Pá, 6. 9. 2019 - 21:09)

nenapíšu ani své jméno pro jistotu,ale máš pravdu. Já to dělám taky a jsem skoro plnoletá. Kláře a Nikole se nedivím, když jsou někde na venku na chalupě. Je to pohodlnější. Jen se sesuneš z postele a jde to do nočníku. Člověk jen musí mít ho hodně blízko čůracího otvoru,jinak to netrefí úplně. Chce to jen trochu cviku.

Host (Pá, 6. 9. 2019 - 21:09)

no jestlipak holky v noci použijou nočník. Sázím,že jo. Ono je to snad i baví.

Vendy (Pá, 6. 9. 2019 - 20:09)

já nemohu taky sehnat holku na společné čůrání. Tak je občas zahlédnu spíš náhodně a to mi hned kolík stojí a jsem nabuzenej.

Návštěvník (Pá, 6. 9. 2019 - 19:09)

Někdo zase tuším brzo umře.

Klára (Pá, 6. 9. 2019 - 18:09)

Pozdravujeme z chaloupky. Je to už znát, že končí léto a je tu celkem chladno a tak na noc zatopíme. Jitko s tím čůráním to je asi opravdu spouštěcí reflex, když vidím jinou holku že čůrá tak chci taky a když potřebuju hodně tak se kroutím a křížím nohy a nakonec nehlídám ,ale rychle to udělám taky vedle ní. My jsme na chaloupku dojely bez čůrání, protože jsme si došly doma a jelo se plynule a tak jsme pipinky vypustily až před vraty u auta a je to. Libor přijede zítra a večer budeme asi lenošit a zítra půjdeme ještě asi do lesa a večer do hospůdky na šipky a něco pro pohodu. Myslela jsem i na koupání v Schandau,ale ségra ještě musí být opatrná a ikdyž už to má zahojený, půjde příští týden na kontrolu a tak do vody zatím ne. Ona se ani nesmí kolem ty jizvy moc sprchovat a musí být opatrná. Ale už je dobrá. Minule se jí to stalo tady a měla bolesti v břiše a hned tam dole na pravý straně a dostala průjem a horečku a několikrát blinkala a hned jsme volaly doktora a ten ji jen prohmatal břicho a hned jí naložil a odvezl. Já jsem o tom ještě nepsala a teď mi to taky nejde moc. Byla jsem z toho úplně na dně. Nikola hned šla na sál a já s mamčou čekala skoro tři hodiny a jen jsem plakala a plakala aby to Niki přežila. Nevím proč to teď píšu, už se celá z toho chvěju. Jsem šťastná za ni a doktorům moc děkuju za všechno. Dnes jí budu dávat tu největší sesterskou lásku jakou budu moci dát.

hovado (Pá, 6. 9. 2019 - 18:09)

hlavně ji to neudělej jako Mišce......

Reklama

Přidat komentář