Reklama

Gamblerství

Gamblerka (Po, 25. 1. 2016 - 08:01)

13 dni bez hrani

Dobre rano
Ano vse je spojeno s pozitivnim myslenim a naslednymi ciny. Jak uvadi Dr Nespor "za myslenky a pocity nemuzeme ale za nasledne ciny ano"

Abstinenci zdar a vzhuru do dalsiho pracovniho tydne a boje za "Nasi" vec

Lemog (Po, 25. 1. 2016 - 06:01)

Ahoj všem: 134. den bez gamblu a cigaret

Lemog

Anonym D (Ne, 24. 1. 2016 - 22:01)

Dobrý večer,

Lemogu a Gamblerko, vlastně čerpám hlavně z toho co jsem za poslední necelé 2 týdny přečetl.
Co jsem přečetl je v podstatě všude stejné, jen v jiném příběhu. Zkrátka naše myšlenky tvoří náš život. Je třeba se mít rád, věřit si a myslet pozitivně.
Vše je to u mě vlastně opřeno o víru. Využívám autosugesce a různých afirmací, které si říkám každý den.
Co jsem si říkal včera:
Rozhodují se pro zdraví, duševní klid, jež zahrnuje i osvobození od mé závislosti. Protože jsem přesvědčen, že mi v mé volbě pomůže i všemocná síla ukrytá ve mně, vím že této svobody, zdraví a duševního klidu dosahnu. To co nyní říkám jsou pravdy, které se ve mě rozvinou a uplatní se v mem životě. Jsem uvolněný a prostupuje mnou boží mír.
Tak to je jedna z mých afirmací.

Hezký večer

Gamblerka (Ne, 24. 1. 2016 - 17:01)

Ahoj Anonyme
Super ze jsi zazehnal bazeni. Co jsi aplikoval? Na me asi nejvice funguje metoda soustredeni se na nohy jak se dotykaji zeme a opacne a pomysleni na katastroficky scenar jak by to dopadlo.

Lemog (Ne, 24. 1. 2016 - 17:01)

Anonyme D,

pouzil jsi pri bazeni neco z tech knih, co jsi ted cetl?

"Koupil jsem si 2 knihy a už jsem je i přečetl. První se nazývá:muž, který chtěl být šťastný a ta druhá: moc podvědomí."

Díval jsem se na popis a to jsou temata, ktera mne taky zajimaji.

Lemog

Anonym D (Ne, 24. 1. 2016 - 11:01)

Zdravím

Včera v noci jsem nemohl spát a nudil jsem se.
Přišlo to na mě.
Tak jsem si řekl pár připravených vět a pravd a dost rychle jsem se z toho probral.
Vím, že to bylo ještě slabý a čekají mě mnohem silnější chvilky jít odevzdat peníze, ale věřím, že to zvládnu, stejně jako Vy Gamblerko, Lemogu, Tragiku a ostatní.

ABSTINENCI ZDAR a hezkou neděli

Gamblerka (Ne, 24. 1. 2016 - 10:01)

Ahoj Lemogu
Ano, a doufam ze oba vydrzime stejne tempo :) a oba tady jednou budeme moci napsat alespon tech 133 jako ty dnes a vsichni i urcite mnohem mnohem vic

Lemog (Ne, 24. 1. 2016 - 08:01)

Gamblerko, Anonyme D, tak to mate plus minus nejakou hodinu stejne , co se tyka zacatku abstinence.

Nastavit si zrcadlo, podivat se sam na sebe, videt se .......

Gamblerka (Ne, 24. 1. 2016 - 08:01)

12 dni bez hrani

Dobre nedelni rano vsem

Anonyme ja maluji ruznymi metodami ale asi nejradeji mam pastel.
Vcera jsem poprve videla film Vsichni moji blizci a dostalo me to. Nase problemy jsou oproti tomu co se delo NIC ale nezname na to ze by jsme meli ukoncit nas boj :)
Abstinenci zdar

Lemog (Ne, 24. 1. 2016 - 06:01)

Ahoj všem: 133. den bez gamblu a cigaret

Lemog

Anonym D (So, 23. 1. 2016 - 21:01)

Dobrý večer,

Tato stránka je určena k tomu, aby jsme si navzájem pomáhali, motivovali se a předávali si užitečné informace a jestliže je tu někdo, kdo se snaží tu dělat špatnou atmosféru potom to nejlépe nečtěte a nereagujte.

To je náhoda Gamblerko, moje přítelkyně taky ráda maluje a říká, jak se u toho krásně odreaguje. Co a čím maluješ? Já taky rád čtu, poslední dobu Teda hlavně psychologické a motivační knihy.
Mimochodem včera jsem viděl perfektní dokument - MILUJ SVUJ ŽIVOT.
Jinak moje koníčky jsou hlavně sport. Stolní tenis, plavání, běh, lyže a bowling. Rád koukám na filmy, hlavně komedie a vše co vytváří úsměv na tváři.
Jinak abstinovat se mi daří zatím velmi dobře, ale jak sem říkal, moje bažení teprve přijde tak 2 až 3 týdny od posledního odevzdavani peněz a naposled jsem odevzdal 11.1.
Už se ten čas blíží a jsem neskutečně připraven a věřím, že se nezklamu. Asi je to trochu odvážné to takhle napsat, ale chci být pozitivní.

Abstinenci zdar

Gamblerka (So, 23. 1. 2016 - 19:01)

K tomu hrani dle vyse prijmu - asi spatne pochopeno Radku, co jsem chtela rict. Dle vyse prijmu se odviji vyse pujcek co clovek muze ziskat. U nas gambleru velmi bezna vec - krome takovych borcu jako ty. Ja ti to preji ze jsi bez dluhu a doufam ze i do budoucna s tvym kontrolovanym hranim stale budes.
Jedina pozitivni vec kterou jsem diky hrani ziskala je ze nikomu nezavidim, nikoho neodsuzuji a dokazi se vzit do situaci ostatnich lidi coz mnoho lidi kteri si neprosli nejakymi svymi "problemy" bohuzel neumi.
Abstinenci zdar a hezky vecer

XaX (So, 23. 1. 2016 - 19:01)

Jo typek ma recht. Jste dobry panoptikum!

Ale ty sem dobre zapadas Radku se svym kontrolovanym hranim brzo dostanes nobelovku pac to budes asi fakt prvni ty pohadkari (o;

Lemog (So, 23. 1. 2016 - 19:01)

Gamblerko,

ja vim, ze je tezke na tohoto provokatera radka nereagovat, kdyz jsem tady na doktorce byl par tydnu, taky me provokoval, tito nesebevedomi jedinci vyuzivaji anonymitu internetu , v realnem zivote jsou naprosto ztraceni.

Lemog

Gamblerka (So, 23. 1. 2016 - 18:01)

Tohle nema smysl ani komentovat.
Mam jen posledni otazku.
Proc sem Radku chodis kdyz nemas problem?

radek (So, 23. 1. 2016 - 14:01)

No gamblerko precti si co sem tady psal o mem hrani. Hrat sem zacal pred spoustou let. Zato u tebe ktera jsi teprve pred 14 dny objevila moznost prevence to ty jsi na zacatku cesty teprve. Ja nemusim doma lhat kolik sem prohral a jake mam dluhy. Rodice klepne kdyz si parkrat poradne zahrajes a uz to nezvladnes splacet pujckarko. Lemog se schovava pred odpovednosti a ani nezna kolik dluzi kazatel a podvodnik.
Gamblerka placa ze hraje podle svych prijmu pipka. Proto sve dluhy musi doma tajit. Kdyby hrala dle prijmu tak nedluzi sedm kil a davno uz nema hypoteku. Je to tady velka bzunda.

Gamblerka (So, 23. 1. 2016 - 11:01)

Radku,
Hypo do sveho dluhu za hrani nepocitam. To je dluh za bydleni a ne za hru. Pritel se pohybuje kolem 70 tisic vuci me pouze - takze oproti me bridil :)
Nevim proc to vysvetluji neni to podstatne. Kazdy hrajeme dle vyse svych prijmu. Ja si sve splacim a nikdy jsem nebyla pozde se splatkou a pro banky jsem lukrativni klient. Nemam dluhy vuci zadnym kamaradum ani pochybnym lichvarum. Vse mam v planu zaplatit a zadny bankroty vyhlasovat neminim :)
Ty si tu mastis triko jaky jsi kabrnak. Pockej za par let - takhle podobne to zacinalo u nas vsech. Parkrat za rok, zadny dluhy a pak se to zacne stupnivat. Ani nevim proc sem chodis "kdyz nejsi gambler". Ale mas pochybnost vid kdyz uz jsi zabrousil sem? No kazdy mame sve svedomi a vime jak na tom jsme. Dulezite je si priznat -JSEM Gamler. Do toho ty mas zjevne daleko a muzu ti jen poprat at prozres natolik brzy aby jsi se jeste zachranil protoze tvoje cesta vede pomalu ale jiste do pekel!
Abstinenci zdar

Lemog (So, 23. 1. 2016 - 11:01)

.....no to bude vesely vikend ......jak rikam - nereagovat, jeste s tim nechce prestat

Lemog

radek (So, 23. 1. 2016 - 11:01)

Nemam zadne dluhy. Narozdil od vas. Ulitnu tak 3-10x za rok za male castky. Ktere nijak nenici rozpocet.
Lemogu uz jsi zjistil vysi svych dluhu a zacal je splacet a prestal se schovavat pred veriteli??
Tragik je traged zkratka.
Gamblerko dluzis 700 litru a kolik hypoteka a kolik pritel?

Gamblerka (So, 23. 1. 2016 - 09:01)

Ahoj Radku
Ani jsem nechtela na tvuj prispevek reagovat ale rozpalil me :)
Kazdy mame svoje metody a nekteri z nas se s tim snazi zuby nehty bojovat a to neni k vysmechu naopak to velmi ocenuji. Tragik se snazi jen podelit o sve zkusenosti a pravidla ktere dodrzuje. Nekomu dalsimu mohou pomoci nebo nemusi ale zde je kazda rada nad zlato pokud to nekoho zachrani. Zjevne zavidis ze sam nevydrzis ani tyden a on uz 3 mesice. Kazdy den se pocita. Pochlub se nam ty se svymi zkusenostmi s gamblem a metodami jak nehrat at se treba poucime!
Abstinenci zdar

Reklama

Přidat komentář