Reklama

Gamblerství

Lemog (Pá, 22. 1. 2016 - 13:01)

Nezní, je to trochu jinak...Ahoj Mirku,

ja vim, ze to je trochu jinak, protoze znovu procitam celou tuto diskuzi, narazil jsem na original teto modlitby a protoze Tragik vi, ze mi modlenio neni moc po chuti, dal tady zrejme upreavenou verzi............proto pisu "Zni to dobre... takto..."

A jsem rad, ze tady taky neco pises, ....myslim ze tady musi koukat vice lidi ale jen minimum neco napise.............smutne koukaji a vecer jdou hrat......tak uz toho hrani vsichni nechejte

Lemog

Gamblerka (Pá, 22. 1. 2016 - 13:01)

Ahoj vsichni
Kazdy mame sve metody a vyhovuji nam. O bankomatech kam se da vkladat slysim poprve a je to fajn vec. Pokud clovek Nechce tak si myslim ze i s penezi tam nepujde ale asi jsem mozna naivni :) zatim se drzim ikdyz u sebe nejakou tu kacku mam protoze nechci. Rozhodla jsem se pro boj a bojuji. Mozna boj prohraji ale mozna ne ale nechci do konce zivota chodit se 100 v penezence.

Mirek Brno (Pá, 22. 1. 2016 - 13:01)

Nezní, je to trochu jinak Lemogu. Ale stejně tam většina lidí v Boha nevěří a říká to jen jako prázdná slova.
Ty vkladomaty jsou super věc. Být to za dob, kdy jsem gamblil, třeba by mi to trošku pomohlo.:) Takhle sem přišel občas s výhrou v noci domů a plné kapsy peněz.:) Odpoledne do banky a v noci sem to často zase vybíral z karty jako kokot.:)
Také si nedokáži představit chodit po městě se stovkou v kapse a navíc bez karty. Nikdy nevíš co si budeš chtít koupit a ta omezení svobodu a psychiku ničí. Ale ta nemoc je silná, nejde to asi jinak pro většinu závislých.

Lemog (Pá, 22. 1. 2016 - 12:01)

Tragiku, neni toto:

"Přeju vám všem vždy odvahu změnit to, co změnit můžete
Sílu přijmout to, co změnit nelze
a moudrost, rozeznat jedno od druhého."

ta modlitba na AG? Zni to dobre... takto...

Lemog

Lemog (Pá, 22. 1. 2016 - 11:01)

Ahoj Tragiku,
Banka bohuzel...Ahoj Gamblerko,

ja taky nekdy dostanu penize vecer ale prece jsou bankomaty do kterych se da vkladat non stop, takze klidne vlozim v 22h vecer a jsem v klidu......ucet mam zrizeny u sporitelny , nevim jak je to u jinych bank, jestli maji taky vkladove bankomaty, taky zalezi odkud jsi, v Praze je jich u sporitelny nekolik a pokud tvoje banka nem,a tuto moznost, jestli by nestalo za uvahu prejit k bance, ktera temito vkladovymi bankomaty disponuje

Lemog

Lemog (Pá, 22. 1. 2016 - 11:01)

Dobré ránko,

v...Ahoj Tragiku, ahoj všem,

Mam to tak nejak podobne s Tragikem, co se tyka planu jak nalozim s penezi, pokud vim , ze tehdy a tehdy dostanu tolik a tolik.

Kdyz jsem toto planoval v polovine zari lonskeho roku, vyresilo se to samoi v tom smyslu, ze aniz jsem to chtel ovlivnit, zakaznik mi sam navrhl, ze mi posle penize na ucet. Tim se tehdy tzv. sama vyresila otazka toho, abych zodpovedne odnesl penize do bankomatu. Potom nekdo ze zde diskutujicich podotkl, ze neni reseni dozivotne mit v kapse 100 kc a trast se pri kazdem prijmu penezni hotovosti. Zkusil jsem to pri pristi vyplate, cast jsem odnesl do banky a nekolik tisic si nechal u sebe s jasnym planem jak je chci pouzit a ze nesmim jit do herny a se spoustou protiopatreni v pripade bazeni.

Automaticky a zdrave nazhaven na dodrzeni abstinence jsem bez zavahani zvladl s penezi nalozit dle planu a dnes mam bezne u sebe dle potreby na bezne nakupovani ale jsem ve strehu.
Ted jsem mimo civilizaci, coz jeste par tydnu potrva a na jare uz budu mit za sebou pul roku abstinence tak to bych byl blazen abych udelal nejakou hovadinu, mam v zive pameti jak se mnou cvici moje ZAVISLOST, kdyz je u kormidla.

Pripad Mahowny je pro nas gamblery si myslim urcita forma terapie, tam se musi videt kazdy gambler, kdyz Mahowny bezhlave a smyslu zbaveny vsazi nesmyslne sazky proti matematicke vyhode kasina a po prohre nekolika milionu odjizdi starym, sotva jedoucim autem.

Tak se tady momentalne schazime 4 bojopvnici, tak se vsichni drzte, abstinenci zdar

Lemog

Gamblerka (Pá, 22. 1. 2016 - 11:01)

Ahoj Tragiku,
Banka bohuzel nepripada dnes v uvahu jelikoz predavka bude az po 6 vecer a to uz banky bohuzel nepremavaji :( a ta predavka se uskutecnit musi protoze oproti tomu predavam praci kterou potrebuji.
U me byly vetsinou pocity jit a vyhrat nebo alespon skoncit na nule ale v mem pripade to v 90% byl minus. Jak jsem psala ja v zivote vazne nevyhrala temer nic - takze prevazuji myslenky na to ze to nevyhraju a vlastne prohraju coz je v pripade bazeni u me pozitivni mysleni. Penize zatim u sebe nosim je to v radu tisic az dva. Vim ze s tim do herny nema ani cenu chodit protoze i u mych malych vsazenych castek to je na chvili a to by me ani neuspokojilo. Penize na uctu pokud tam neco zbyde po vsech splatkach mam tam kde k tomu nemam kartu takze vyber nehrozi :) jen dnes je to rizikove ale jsem pripravena bojovat
Hezky slunecny mrazivy den

Tragik (Pá, 22. 1. 2016 - 09:01)

Dobré ránko,

v rychlosti... Gamblerko je to AG na pavláku.

K tomu pocitu "nikdy jsem nevyhrála" nevím jeslti to je dobřenebo špatně tohle říkat.

Spíš ti řeknu jinout věc. Taky z příběhu vlastního i ostatních.. Nejhoší průser nebyli prohry ale právě výhry. Po každé větší výhře nastala šílená jízda. Je to jako nalejt benzín do kamen. Takže spíš než "nikdy jsem to nevyhrál" bych si já řekl "no to by to dopadlo.. 10tis takže tak -30tis ve výsledku ten večer" Reps přesnějí minus tolik kolik by se mě povedlo sehnat.

K riziku peněz. Ono je to nanic.. zajdi si někdy za nešporem nebojiným odborníkemna tu problematiku. Ty peníze jsou častý spouštěč. Těch spouštěčů jsou mraky a kolikrát se je ani nepovede identifikovat.

Já hotové peníze nanosím.. nosím kolem stovky. Pokud mám něco dostat dělám to tak aby to zkončilo na účtu.
Kartu nenosím. Není proč. Když si ji beru tak proto že jdu nakoupit jídlo třeba. Vybírat nemůžu.

Pokud se nevyhnu hotovosti... už se to jednou stalo. Je to u mě jasný plán. Naplánuju si předem jak to bude třeba:

OK.. ve 14 přijde pan XY přinese mě těch 5 tis.
¨najdu si nejbližší pobočku mojí banky. Najdu si cestu. Plán dodržím.

Gamblerka (Pá, 22. 1. 2016 - 07:01)

10 den bez hrani

Dobre ranko
Dekuji za vasi podporu dnes je muj prvni den kdy tu bude riziko ale nasadim vsechny mozne zbrane aby to dopadlo dobre a mohli s Lemogem odpalit to pomyslne sampano :)
Nevim Lemogu jestli to co se vcera stalo bude fungovat i do budoucna, sama jsem byla prekvapena ze to bylo vcelku snadny. Ovsem negativni vzpominky na ty chvile proher taky mohou pomoci jelikoz obecne v pripade bazeni clovek sni o vyhre a me napadla prohra. Dnes jsem vyzbrojena a pokusim se bojovat zuby nehty :)
Take se Anonyme chystam zhlidnout ten film.
Moc dekuji za vasi podporu
Hezky den a abstinenci zdar

Lemog (Pá, 22. 1. 2016 - 06:01)

Ahoj všem: 131. den bez gamblu a cigaret

Lemog

Anonym D (Čt, 21. 1. 2016 - 22:01)

Právě jsem dokoukal případ Mahowny.

Další případ, jakou neskutečnou sílu závislost má, co díky ní je člověk schopnej udělat.
To je samozřejmě nutné si pořád uvědomovat, nejvíc právě proti boji s ní i při bažení.

Gamblerko věřím, že to zítra zvládneš, my všichni tady. Jsme s Tebou a myslíme na Tebe.

ABSTINENCI ZDAR

Lemog (Čt, 21. 1. 2016 - 21:01)

Ahojky Tragiku
Moc rada bych...Ahoj Gamblerko - dnes to pro tebe dopadlo dobre ale je to to prave? .....rict si "Nikdy jsi to nevyhrala tak nemysli ze by to dnes bylo jinak".....je toto i do budoucna ta spravna veta na zahnani bazeni?

Ja to mám trochu jinak, v takovych pripade si rikam: "ja ty penize nepotrebuji, je to Nemoc, moje ZAVISLOST chce prevzit iniciativu aja ji to prece nedovolim".....a s usmevem na jakoukoliv cifru jackpotu odchazim a treba koupim zebrakovi jidlo nebo hodim par drobnych do kasicky na postizene deti, koupim si neco pro sebe a s blazenym pocitem viteze se pousmeji nad nesmyslnosti te myslenky

Mam jeste dalsi opatreni, ktera v pripade potreby musim bezpodminecne dodrzet, zatim nebylo nutne je pouzit

I tak za dnesek zaslouzis pochvalu a zitra se drz, mxslim na tebe a zitra vecer po uspesnem absolvovani dne s financni hotovosti a s uspesnym desatym dnem tve abstinence otevreme pomyslne sampano

Pekny vecer

Lemog

Anonym D (Čt, 21. 1. 2016 - 20:01)

Dobrý podvečer,

Děkuji, že jsem dáváte materiály, které jsou se závislostí spojené a vůbec vše co by mohlo nám všem napomoci. Jen tak dále

Gambkerka (Čt, 21. 1. 2016 - 19:01)

Ahojky Tragiku
Moc rada bych si vyslechla tvuj cely pribeh abych si treba vzala ponauceni kdybych mela tendenci k recidive
Jeste bych rada vedela zda chodis na Pavlak na AG nebo AA?
Dnes jsem byla u lekare a hned pobliz herna s blikajicim jackpotem 10litru. Bazeni prislo ale prekvapive druha polovina mozku zareagovala chladne a rekla mi - Nikdy jsi to nevyhrala tak nemysli ze by to dnes bylo jinak. A bylo po bazeni uff a to bych v kabelce nejaky ten litr nasla. Jsem na sebe dnes pysna a ted sedim v teplicku doma a jsem rada za prubeh :)
Hezky vecer

Tragik (Čt, 21. 1. 2016 - 17:01)

Přeju vám všem vždy odvahu změnit to, co změnit můžete
Sílu přijmout to, co změnit nelze
a moudrost, rozeznat jedno od druhého.

:o)

Tragik (Čt, 21. 1. 2016 - 17:01)

Ahoj všem,

přeji taky vše nej. Však na začátku naší skupiny věnujeme obvykle chvíli ticha a zamyšlení nad všemi co bojují. Tedy i Vám všem tady. Včetně Anonyma a všech co sem jen nakukujete a nemáte odvahu se zapojit.

Gamblerko.. abych ti nedlužil odpověď. Abstinuji tři měsíce CCA. Abstinuji podruhé po recidivě. Poprvé jsem měl vše po čase asi moc na háku a to že jsem doživotně ohrožen jsem si odmítl připustit. Dás se o tom povídat ještě dlouho. Klidně se ptej.

Anonyme.. když tak sosáš knihy. Trochu z jiného soudku ale mě celkem prospělo je kniha: Konec Prokrastinace.
Není to jen o odkládání práce ale tak nějak o zdravém přístupu.. zkráceně užívat si i tu CESTU ke svému cíli.

Gamblerka (Čt, 21. 1. 2016 - 16:01)

Parada diky moc stahnu a o vikendu skouknu

Lemog (Čt, 21. 1. 2016 - 16:01)

Ahoj Lemogu
V prve rade me...Případ Mahowny ke stažení zdarma např. zde : http://ulozto.cz/xbuwzta/pripad-mahowny-dab-avi

Gamblerka (Čt, 21. 1. 2016 - 15:01)

Ahoj Lemogu
V prve rade me moc potesilo ze pri me stojite a drzite palce. To stejne ja mam vuci vam. Vsem vam fandim a preji uspechy nejen v abstinenci.
Clane viz tvuj odkaz jsem precetla - chudak chlapec 28 let. No nemoc je to vazne strasna a pro gamblera jakykoliv pristup k penezum je vrazedny - zname vsichni - v danou chvili nejvetsiho zapalu hru tisice neznamenaji nic a druhy den je i chleba za 30kc drahy.
Pokusim se koupit si ten film. Podle popisku zajimave tema
Abstinenci zdar

Lemog (Čt, 21. 1. 2016 - 09:01)

znáte film podle skutecnosti "Případ Mahowny" - pokud ne, doporucuji zhladnout.......

cesky Mahowny
http://zpravy.idnes.cz/bankovni-urednik-dostal-sest-let-kvuli-zavislosti-na-hazardu-okradal-klienty-1xq-/krimi.asp?c=A100616_155007_krimi_js

Lemog

Reklama

Přidat komentář