Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Miluna (Ne, 1. 9. 2019 - 22:09)

Proč bych s Deniskem byla ve sračkách??? Napsal mi že nad tim celý den přemýšlí a jak sem odjela že se mu začlo stýskat.Že prý se mu často stýskalo i tak proto prý vzal mýho kluka na výlet a Maruška že mu mě připomínala ale já sem prý já že sem mu víc vyhovovala.Tak když mi píše takový věci tak mam ještě u něj šanci??? Sem z toho teď trochu mimo že mi tohle napsal.A tu práci i kdybych vydržela pár měsíců by byl pro mě dobrý.No pujdu zase teda dělat a Sergejovi všechny jeho peníze dam,asi se bude divit ale jestli mam ještě u Deniska šanci tak to budu muset řešit.

Denisovi (Ne, 1. 9. 2019 - 23:09)

vyhovovalo jaký jsi prase. Maruška je asi ještě málo zkušená.

? (Ne, 1. 9. 2019 - 22:09)

Tak to jsem zvědavá, jak dostane Miluna z bytu Sergeje, možná skončí v posteli místo Marušky. A úplně beze studu a vyčítek.

Miluna (Ne, 1. 9. 2019 - 22:09)

Horší že já se kvuli dětem do Prahy odstěhovat nemůžu,takže tohle nevim jak bysme řešili.No a do toho mi Sergej teď ohrabává protože už chce sex.

peníze (Ne, 1. 9. 2019 - 23:09)

bereš, tak mu podrž, je to přece taková tvoje práce.

Návštěvník (Ne, 1. 9. 2019 - 22:09)

Na sladké řeči je tady jen Radka a Ota. Ostatní reagují jak reagují, kdyby se rozepsali bylo by to podobné jako tvůj názor.

Lalla (Ne, 1. 9. 2019 - 22:09)

Však já vím

sany11 (Ne, 1. 9. 2019 - 22:09)

Myslim, ze Lale se asi moc nelibi, co momentalne podnikas, mne take ne, ale jak te zname, tak si stejne udelas, co budes chtit, tak je to zbytecne ti neco k tomu jeste psat. No, ze ti tu ted dost lidi pise nehezky, tak na to uz jsi zvykla. Kdosi to tu napsal, ze ti vetsina fandi, kdyz napr. najdes praci, atd. a pak zase naopak, kdyz je zklames. Tak to tu chodi prece porad.

Miluna (Ne, 1. 9. 2019 - 21:09)

Ne jen kvuli ubytovnám to neni.Mě ta práce s lidma baví celkově nejvíc.Neni to stereotipní činnost.Člověk chodí,pak zas chvíli sedí je to prostě pro mě nejlepší a nic jinýho mi dělat nebaví a třeba podle restaurací je tam klid,neni tam rachot a zároveň se pořád něco děje.Je nad čim přemýšlet a nemusim pak myslet na svuj život.Zítra už mam domluveno zase jinou nemocnici.Vy dvě semnou píšete tak hezky a přemýšlim kdo mi tady tak nadává.Bojim se už napsat že Denis mi píše a dost hezky.

Lalla (Ne, 1. 9. 2019 - 22:09)

Jenže to, že tě něco baví je pro zaměstnání strašně málo. To je jen něco navíc. K tomu, abys mohla práci dělat, musíš mít předpoklady, vlastnosti, talent. A pro náročnou práci taky tu zmiňovanou vůli. Jak já bych chtěla být malířkou, úplně vidím ty obrazy, které bych malovala, kolik vášně bych do nich dávala. jenže mám smůlu, nemám výtvarný talent. ...………..Oni tě, Milu přijmou i do další nemocnice, o tom nepochybuji. Ale to, že bys tam vydržela déle než pár týdnů nebo měsíců, je minimálně pravděpodobné. Každý personalista, který by o tobě věděl jen desetinu toho, co my tady, by tě nepřijal. Takhle tě přijme, ale časem to tak jako tak vyjde najevo. Milu, určitě bychom tady měli všichni radost, kdyby ses začala chovat jako rozumný, dospělý a zodpovědný člověk A ne jen v tom o jakou práci se začneš ucházet. Je mi líto, hraju s tebou fér a ne sladké kecy, musela jsem ti to napsat

Miluno (Ne, 1. 9. 2019 - 22:09)

tak se ti podařilo rozbít vztah, který měl šanci fungovat. Bravo, doufá, že jsi na sebe pyšná. Ale štěstí ti to nepřinese, budeš zase ve sračkách jak už tolikrát. Té Marušky je mě líto a Denis je idiot. No však ty se mu odvděčíš tak, že toho bude litovat, hodně litovat.

Lalla (Ne, 1. 9. 2019 - 22:09)

Pokud tomu tak je, tak takový mužský nestojí ani za úsměv, natož aby se pro něj Maruška trápila. Takový člověk tak jako tak ve vztahu selže, nemá šanci žít normální partnerský život

Sany11 (Ne, 1. 9. 2019 - 22:09)

Ano.

Lalla (Ne, 1. 9. 2019 - 21:09)

Podívej, Milu. Ono je celkem jedno, co my si myslíme o tom, že chceš za každou cenu dělat sanitářku. Nás nemusíš přesvědčovat, že máš pravdu. Důležité je, aby sis sama srovnala v hlavě, proč tě z takového postu už dvakrát za sebou vyhodili. Zda vina je vždy na někom jiném, ne náhodě, na nějakých okolnostech, které ty nemůžeš ovlivnit. Zkus mluvit upřímně sama se sebou. A také, proč tu práci vlastně chceš dělat, zda to není hlavně o těch ubytovnách. Je to na tobě

sany11 (Ne, 1. 9. 2019 - 21:09)

Jinak, s tou sanitarkou, no… jenze ty nejsi v pohode kazdou chvili, je to narocna, namahava prace a hlavne s lidmi. Nevim, zda je to to prave orechove pro tebe, v soucasne dobe.

Miluna (Ne, 1. 9. 2019 - 20:09)

A ta vůle teda znamená co? Znam jen slovo pevná vůle jako například když někdo sekne třeba naráz s těma cigárama a vydrží tak to znamená pevná vůle ale nevim jestli si tohle myslela?

Sany11 (Ne, 1. 9. 2019 - 21:09)

No, tak nejak. Kdyz mam nejaky cil, predsevzeti a je to spojeno s urcitou namahou (napr.), tak proste nepovolit, prekonat se, i kdyz se mi nechce, nemuzu. Ja zacala s tim plavanim napr. tak ctvrthodinou a postupne pridavala, az ted v pohode plavu hodinu v kuse a kdyz si myslim, ze nemuzu, tak si jeste pridam navic 10 minut. Nemam nejak extra pevnou vuli, ale snazim se ji trenovat.

Miluna (Ne, 1. 9. 2019 - 20:09)

Tady se nosí učetelkám kytky jen na poslední den na vysvědčení.A navíc děti maji chlapa třídního.Už jdou do devítky,teď sem se jim akorát věnovala a byla nakoupit.Ani jednomu se do školy nechce mi říkali že prý maji divný pocit jak je to poslední rok základky.A jinak já Sany na tu sanitářku mam ale teď sem tam chodila v nervech kvuli Sergejovi a vyhodili mi vlastně teda kvuli němu hlavně teď.Jinak máte toho hodně zasebou těch brigád a tolik dní dělat na ryfle ty jo,to byly teda časy co.

Sany11 (Ne, 1. 9. 2019 - 20:09)

Jo, ta prvni brigada mi vydelala akorat na ty dziny. Smely jsme tenkrat delat jen 6 hodin, protoze nam bylo 15. Staly pres 600. To by mi nasi nekoupili ani nahodou. Tak kdyz to tak spocitam, tak to bylo nejakych 20 dni po 6 hod. Tak to byl vydelek 30 KC na den. tzn. 5 KC cisteho na hodinu? No to je masakr.:D Ale zase jsme jim tam neco sezraly.:d

Návštěvník (Ne, 1. 9. 2019 - 19:09)

stačí jedna květina to se u nás dává i na začátku školního roku, ale hlavně jak má děti oprané a vyžehlené, je šikovná, že to stíhá

Reklama

Přidat komentář