Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Miluno (Ne, 1. 9. 2019 - 13:09)

nenapadlo tě, že ta pohoda, kterou jsi tam prožívala, vytvářela Maruška svým klidem a pohostinností? Nedivím se, že spálila oběd, určo cítí, že ji ohrožuješ a není taková, že by vyvolávala hádky. Chceš se jenom přiživovat na klidu, který oni dva vytvářejí, to je smutné

Návštěvník (Ne, 1. 9. 2019 - 13:09)

Taky to přesně takhle vidim.Zajímalo by mě co teda Denis bude dělat.

ale (Ne, 1. 9. 2019 - 12:09)

To co děláš teď, se nedělá. Takhle to budeš dělat pořád?
Ve třech asi žít nebudete a když se rozhodne pro tebe, omrzí tě o5 stereotyp, budeš chtít změnu a když nedejbože bude dítě, bude to katastrofální, to mi věř. Nedělej si představy, že ti pomůže, má svou těžkou práci. Ale tohohle už se ti tady píše pořád.

Miluna (Ne, 1. 9. 2019 - 12:09)

Když mam teď srovnání tak zlatej stereotyp oproti hádkam se Sergejem.Já se začla řídit podle Sany jak tu jednou napsala že jestli ono ten zlatej klidnej stereotip neni lepší než pak když je něco špatnýho.Já rozhodně ve vztahu nějakou itálii nepotřebuju a nesnášim.Miluju klidno a co nejmíň hádek.Já se rozhodla udělat co bude chtít on,necham všechno na něm ať on rozhodne co a jak.Sama si netroufam něco rozhodovat a ani sama Sergeje opouštět,nemam na to odvahu,musel by mi Denis pomoct aby mi Sergej nenapad.Pro mě je důležitý že sem se Denisovi svěřila a že ví jak to mam.Teď už je vše na něm,já udělam to co mi řekne.

Miluno (Ne, 1. 9. 2019 - 11:09)

Víš, myslím si, jestli se k tobě Denis vrátí, v což máš naději, neudělá z tebe vzornou matku. Nechej jej na pokoji, neubližuj ženě, která má šanci. Ty máš svou poruchu a šance, že budeš žít normální život, je velmi malá.

Miluna (Ne, 1. 9. 2019 - 12:09)

Asi mi máte už za odepsanou co.Ale já chci aspoň kouskem žít jako sem žila v lednu a únoru když sem byla s nim.Tohle se nedá to co bylo třeba minulý týden.Akorát to bude týden kdy mi ani Sergej nenechal se vyspat na práci a rejpal do mě i v noci.Deniska sem měla já první,tak ať rozhodne on co bude.Sem mu v noci brečela a říkala že po něm nechci aby jí opustil ale že ho potřebuju občas cítit jeho blízkost a jeho bezpečí,abych to zvládala nějak.Tak já nevim co on teď bude dělat nebo jak mi vlastně bere,nevim nic ale sem vděčná že sem měla jeho vyslechnutí,pohlazení,rty a ruce.

Miluna (Ne, 1. 9. 2019 - 11:09)

Tak ještě u nich sem.Řekl mi ať ještě počkam na oběd a pak budu muset jet,kvuli dětem jak už jdou zítra do školy.A v noci zamnou přišel tak sem se mu vypovídala to co sem chtěla a potřebovala a zjistila sem že on na mě pak prděl kvuli Sergejovi.Myslel si že když sem si našla Serheje že prostě chci žít tak a na něm mi už nezáleží že to mam v sobě uzavřený,tak si pak našel jí někdy v červenci.Ted sám koukal jak lituju že nejsem se Sergejem šťastná že ho stejně srovnávam s nim.Ono jak člověk měl jednou takovýho vzdělanýho chlapa kterej neni agresivní a nekouří,tak to už pak jde těžko mít jinýho jak vidim.Češi o mě stejně nezavadí mimo Otíka,to sem odepsaná a žít už pořád tak jak sem začla se Sergejem to se asi nedá trvale.Fakt na hlavu.No je ze mě Denis teď asi rozhozenej,já sem věděla že to neni mezi náma uspaný,podle pohledů mezi náma.Přeci jen už i to mimi semnou měl a moje děti má rád.No dopadlo to tak že sem se mu vybrečela na hruď a že se semnou pomazlil bez styku ale líbání a něžnosti jsme měli.Ani sem nemusela nic,jen sem ho v leže obejmula a on pak mi hhladil a líbal sám od sebe a ta ruka jeho jako kdyby mi někdo dal do ní rivotril- neskutečný uklidnění ta jeho ruka jak mi uklidňovala.A zas ten pocit když sem ho objala že objímam schopnýho chlapa kterej zachraňuje životy,to je tak krásný když tohle člověk vnímá.Achjo no,teď nevim co bude dělat.Maruška má taky dělat co se sebou.Ona je prý z dvouletýho oboru na Zahradnici a teď dělala uklízečku ale momentálně už nemá nic.Nevim co teda bude.Teď nemluví ani on sám,ona vařila oběd ale spálila to,tak se za to postavil on a míchá na pánvi a je tu ticho a Maruška jen sedí a kouká a já nevydržela to napětí,tak radši už ťukam do mobilu.

huha (Ne, 1. 9. 2019 - 10:09)

konečně chce zabit všechny kurvy

anka (Ne, 1. 9. 2019 - 09:09)

nechte Milunku moji na pokoji, nebo vas zabiju vsechny!!!!! kurvy!!

Ota (Ne, 1. 9. 2019 - 10:09)

Anko překvapila jsi mě jak píšeš Milunku tvojí.Tobě se Milunka taky líbí? Já že vůbec nevim kam si tě zařadit.Ale je to milý jestli tu je někdo ještě třeba jako Radka.

Pils (Ne, 1. 9. 2019 - 09:09)

Hurá - jedeme k jezeru! Sany, taky mě napadlo, že k něčemu takovému to směřuje. Teď se pozná, kdo je silná osobnost. Pro chlapy je možná taková kombinace lákavá. Uvidíme, co napíše Milča. Jinak - houby nic moc, chce to vodu.

Sany11 (Ne, 1. 9. 2019 - 08:09)

Tak ja vas ‚holky‘ vezmu s sebou. ubytovani je velke. Aspon si pokecame. ;)Jinak, ta situace mi zacina pripominat trojuhelnik Jirka Alice Miluna.

ona (Ne, 1. 9. 2019 - 06:09)

Nepřestane, dokud to co chce nedostane.

Pils (Ne, 1. 9. 2019 - 06:09)

Tak to je horor. Sany, já včera usnula a teď se chystám do lesa, ale jezero jsem si prohlédla a je nádherné!! A na "Gardase" bych hned jela s tebou. :-) Milčo, vem rozum do hrsti a nech doktora a Marušku na pokoji, je to hrůza, navštívit je dvakrát po sobě, věř mi. Začíná mi být Marušky i líto. Jestli je holka z děcáku, asi moc radosti v životě neužila a s takovou situací si neví rady. Spoléhám jen na to, že doktor si zachoval nějaký rozum. Já vím, že život se Sergejem není to pravé, ale najdeš jiného. Jen bych už nesázela na UK.

Lalla (Ne, 1. 9. 2019 - 07:09)

Zdravím Pils a Sany, hlásím se k fiktivnímu výletu na Gardase. Jinak nemám co dodat, vše bylo řečeno. Jen snad, že na takového doktora slabocha bych v Praze nechtěla narazit

Miluna (Ne, 1. 9. 2019 - 01:09)

No a Sany ty děti v Písku to je taky problem.Ale kdybych Deniska mohla jezdit navštěvovat a vědět že zpátky pro něj něco znamenam třeba bych ten život zvládala zase líp.Takhle jak mi bylo poslední dny to se nedá.To už nechci.Já ten život pak nezvládam.

Miluna (Ne, 1. 9. 2019 - 00:09)

Sany když vidim jak je mi vedle něj v porovnání se Sergejem a do toho ta práce nejistá tak já sem na tom teď že bych pro něj to dítě asi i zkusila,hlavně ať ho mam nějak zpátky ať už i s ní nebo ne ale hlavně se mi nechce vracet za Sergejem tam do toho depresivna.Tady s nima je mi tak líp ale nechci být jen návštěva za kterou se jen zavřou dveře,chci zpátky něco pro něj znamenat.Anonyme zalezlá sem byla teď celou dobu a jak to dopadlo že už před pár dny už sem se bála že už to nevydržim.

Sany11 (Ne, 1. 9. 2019 - 00:09)

A jak by sis to predstavovala? Denis chce dite, tak by ho treba mel s tou Marus a jakou roli bys tam mela ty? A to bys bydlela s nima v jednom byte a co tvoje deti, v Pisku? Kdyby tedy to Marus akceptovala, o cemz silne pochybuji.
Vidis sama, Milu, jaky je to hrozny napad?

Miluno (Ne, 1. 9. 2019 - 00:09)

ty každýmu dokážeš jen zkazit život. Každý kdo s tebou přišel do styku je neštastný. Zalez někam a neotravuj život lidí kolem sebe.

Radka (Ne, 1. 9. 2019 - 00:09)

Zajímavý.Proč já jsem z ní teda teď šťastná? Milu jdu spát,líbám a drž se miláčku.Já tě chápu v tom že chceš být s tím a tam kde se cítíš dobře.Třeba Sergej vyzařuje něco negativního,co ti vyvolává depky a u Denise to je opačně.

Reklama

Přidat komentář