Reklama

Poluce-jak mu to vysvětlit

Petr (Ne, 1. 9. 2019 - 21:09)

pokud bývalý manžel se o kluka vzorně stará, může o těch věcech poučit. Pokud klukovi nikdo nic neřekne o poluci nebo masturbaci, tak to je chyba. Kluka to poškodí nebo znevýhodní. Je pro něj hloupé, když se snaží poluci různě maskovat. Nebo o masturbaci není poučený a používá deviantní praktiky, kterými si může uškodit, poranit se.

Steve (Út, 4. 4. 2017 - 17:04)

Samohana je jako actus...:-D Vždyt' máš úplně jedno co má jaké názvy ... označení. To si zavedli kvůli odlišnosti určití lidé. Příroda tyto věci má za normál a standard - jak u zvířat, tak u lidí. Je to to samé ... akorát o tom moc přemýšlíme. Že to někdo považuje za něco hnusného, hanlivého, štítivého - jeho problém.

chytré dítě (Út, 4. 4. 2017 - 13:04)

Mám 14-letého syna.Asi...pro boha

To jo (Pá, 16. 3. 2018 - 21:03)

Mně je 16 a běžně honím...vědátore, ale ně baví honit 4x za den. Kvalita spermií mne opravdu v 16 nevzrušuje. Nikoho oplodnit nechci, zvláště ne ty pošahané zelené holky, co odmítají antikoncepci. V mý mrdce pod mikroskopem se to tam pěkně mrská. Na to jsem se chtěl podívat.

no (Pá, 16. 3. 2018 - 20:03)

masturbovalo se vždy, ale dřív se to uměle nezvyšovalo. Tím myslím porno a výchova na školák, kde se jim vykládá, jak je masturbace zdravá a potřebná. Masturbovat víckrát denně rozhodně zdravé není. Co se týče kvality spermií, tak kdo masturbuje víckrát za den, tak jeho semeno kvalitní nebude. Spermie potřebují dozrát, častá ejakulace vede taky k menšímu objemu v rámci ní. Kde pár nemůže otěhotnět, tak se radí míst styk ob den až dva, Optimální množství ejakulátu i spermií, ty můžou dozrát.

Hanz (Pá, 16. 3. 2018 - 20:03)

Mně je 16 a běžně honím...taky mě kamoška nechá si šáhnout, to si mosím stoupnout naproti ní jen v boxerkách a můžu si šáhnout přes tričko na kozu, pak přes rifle ji můžu šáhnout mezi nohy , no to už mě většinou stojí jako topol a kamarádka se mě pak zeptá jestli si taky může šáhnout. No jasně a usměju se ,nevím jak to dělá ale vždycky jak si na něj sotva šáhne tak se udělám. Je to krásné. :-* Asi tě miluji Veru :-*

To jo (Pá, 16. 3. 2018 - 20:03)

kluky není třeba...Mně je 16 a běžně honím 4x denně. Je ti paráda. Holku mám, nechá mi šáhnout i na kundu, ale pořádnou prcačku nechce.

luci (Pá, 16. 3. 2018 - 18:03)

kluky není třeba...Kvalitu spermií ovlivňuje způsob života a kvalita potravy,čistota životního prostředí.Masturbovalo se vždycky,muži i ženy.K zplození potomka bych preferovala mladého,zdravého samce,ne starce protože má peníze.Ale každý to má nastavené jinak.

ne (Pá, 16. 3. 2018 - 17:03)

kluky není třeba instruovat, že mají masturbovat. Polucím to nezabrání. Kluci masturbovali vždy, přetože tu výchova byla opačná, stejně to nepomohlo. Ale povzbuzovat kluky, aby to sami dělali, to je zvrhlost. Jedna věc je, když kluk občas vymasturbuje, protože se zcela neovládá. Ale pokud má dojem, že to je prospěšná věc a honí si ho víckrát za den, tak to není ani zdravé a je to patologie. Pro kluky je lepší, když mají sexuální napětí, hormonálně jinak fungují. Pokud má nižší hladinu testosteronu díky hodně časté masturbaci, tak jednak jeho zájem o dívky bude nižší. A taky dívky ho jinak vnímají, hormonální hladina se projeví i feromony, nadržený kluk k sobě holky přitahuje, ten co jen honí, tak přitažlivý moc není. Dnes každý studuje skorem do 30 nebo i déle, je dost těch, co nemají partnery a partnerky a jen masturbují. Dřív byl každý nebo každá ve 30 dávno vdaná, měla děti, dnes jsou single, po 30 shání parnera, před 40 zkouší nahonem mít děti. Dřív se tolik neradilo masturbovat, ale kvalita spermií se stále zhoršuje. Není to náhodou tím, že mladí kluci leckdy i před pubertou honí své ptáky, mnohy i víckrát za den?

ano (Pá, 16. 3. 2018 - 17:03)

masturbace nezabrání polucím zcela. Klukům není třeba nic vysvětlovat, i ze školy o polucích vědí. Dnes v časopisech pro dívky, co čtou i kluci, se jeden dočte i detaily orálního sexu ap. Takže že tu jsou nějaké poluce, kluci ejakulují, tak tohle holky v 11 dobře vědí. A kluci taky, akorát možná zájem o sex u nich začne o rok, dva později.

Daniel (Pá, 16. 3. 2018 - 17:03)

Ano, masturbace zabraňuje...Já jsem začal honit ve 13 na radu kámoše. Asi právě včas, jelikož výstřik už byl docela silný. Takže žádnými polucemi jsem celkem netrpěl. Ale někdy se to mi to stejně stalo. A třeba i v den, kdy jsem poctivě 3x vyhonil. Ale stalo se mi to možná jenom 20x za život. Vždycky se stejnou imaginární holkou v latexovém overalu, kterou jsem nikdy v reálu neviděl. Ta mi vždycky způsobila noční poluci.

Steve (Pá, 16. 3. 2018 - 17:03)

Ano, masturbace zabraňuje nekontrolovatelným polucím ... Pokud tomu nevěříte či máte to za blbost, tak si to vyzkoušejte sami na ssobě! Měsíc tak a další měsíc bez masturbace.Taktéž není pravda že se masturbací zvyšuje nucení výronu semene. Ano, pokud zvyšujete častost masturbací, poté to pohlaví začne vyžadovat. Ovšem není pravdou že jsou později (dostaví se) poluce ... NEJSOU!Vyzkoušejte si to safra sám na ssobě, a neblábolte nějaké teorie nevyzkoušené v praxi.Dospívajícímu je nutno vysvětlit aby začal s občasnými masturbacemi pokud nechce mít noční poluce a šílet vzrušením a nespaním v noci. Také je mu nutno vysvětlit aby masturbací nezneužíval více nežli je nutnost, aby z něho nebyl masturbační honič. Všeho moc škodí, ale škodí také nedělat nic. (nechat ho trápit touhami a nočně polukovat) Poluce je jako přepadová přepážka na přehradě když je zastaven odtok.OK?

POLUCE JE POTRE (Pá, 16. 3. 2018 - 11:03)

Hodne lidi koukam ze se snazi nejak polucim zamezovat a jeste decko trestat, coz je hloupe. Poluce prokazuje zralost genitalu a jelikoz kluk nema jeste sex a masturbuje jenom "na test", semeno musi unikat z tela ven, aby se nehromadilo /to je nezadouci/.. Podrobne zde -- https://www.vimax.cz/poluce/

Jakub (Po, 9. 5. 2016 - 19:05)

Samohana je jako actus...Smrtelný....to už by lidstvo dávno vymřelo!

Ondřej (Po, 9. 5. 2016 - 04:05)

Nechte chlapcům, co je jim od přírody vlastní

Tonda Vlas (Pá, 11. 3. 2016 - 19:03)

Samohana je jako actus humanus smrtelný hřích, kdežto močení a vyprazdňování střev je pouze actus hominis.

Steve (Čt, 10. 3. 2016 - 20:03)

No ještě to neumí ... :-D Jo, všechno se musí učit, všecínko!Já jsem se z toho nikdy nezpovídal ... proč? Toje jako bych se měl zpovídat za vymočení nebo vyprázdnění střev. Tohleto je taky vyprázdnění i když mírně jiné, no a co.

Dan (Čt, 10. 3. 2016 - 19:03)

Ja ale pri honeni nestrikam...To víš že jo, tak teď ještě tu o perníkové chaloupce.

fira4 (Út, 8. 3. 2016 - 16:03)

Ja ale pri honeni nestrikam je mi 12 strikam jenom při poluci ale to je blby protoze si postrikam spaci trenky a tilko. Jam to mám zastavit??

Matej (Ne, 6. 3. 2016 - 23:03)

Církev dává od toho ruce...Cesi patri mezi nejvetsi neznabohy na svete takze je jim jedno, ze honeni zakazuje. Navic staci zpoved a honicovi odpusti. Ja bych na to u zpovedi sel tak, ze Buh nam dal chtice jako druhy nejsilnejsi pud, takze nejsem schopen ho potlacit. Kdyby Buh nechtel abych mastil, dal by mi chtice slabsiho, ktereho bych prekonal a uzival si bolestivych zanetu prostaty, pri kterych bych videl vsechny svate.

Reklama

Přidat komentář