Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Ne, 25. 8. 2019 - 18:08)

Brazilky ty vědí co na chlapa sexuálně působí, hezky bikiny a pěkně brazilská bikiny depilace a pořádný předklon před chlapem. A ne nějaké woman pride a podobně.

25.8. (Ne, 25. 8. 2019 - 18:08)

Strašidelná továrna lidského genomu někdy dělá divy.

aladin (Ne, 25. 8. 2019 - 17:08)

"Dezinformace jsou velký byznys, tvůrci falešných zpráv si přijdou na miliardy"......ČT vydělá 7 miliard měsíčně !!! ČT nelže, ČT jenom neinformuje, ale my ji platíme za informace !!! ČT porušuje práva protizákonně platících diváků !!! Pokud nechcete platit poplatky za TV, musíte ji odhlásit a doma nesmíte mít žádné zviditelňovací zařizení (mobil, PC, video, ....., jinak se vystavujete pokutě 10 000 Kč !!! Tento zákon je darebácký, protiprávní a fašistický !!!

aladin (Ne, 25. 8. 2019 - 16:08)

"ČT24
DW - Focus on Europe"........Ti co si mysleli, že nastane nebe na zemi byly hlupáci !!! Kapitalizmus v čele s demokracií je založem na zlodějně, vydírání a vraždění !!!

aladin (Ne, 25. 8. 2019 - 16:08)

"ČT24
DW - Focus on Europe"..........A kdy skončí před soudem Americká zločinecká vláda vraždící po celém světě lidi pro své zájmy ???

aladin (Ne, 25. 8. 2019 - 16:08)

Ohně po selém světě založil(y) ten(ti), kdo chce urychlit El Ňiňo !!! O kolik metrů stoupne mořská hladina ??? Kolik území bude zaplaveno mořem ???

aladin (Ne, 25. 8. 2019 - 16:08)

Budou Špicberky další na řadě v zájmu USFT ??? Norsko by se mělo připravit !!!

Návštěvník (Ne, 25. 8. 2019 - 16:08)

Bordel , který je dnes v ČR je jen záplava podnětu a soupeření všemožných myšlenek a konstruktů politických, společenských, kulturních fenoménů a paradigmat, které se snaží dohnat tu železnou oponu 40 let, kdy nám utekl svět po té moderní stránce. No ono to tak trochu může být i výhoda.
Životní úrovní jsme na tom dobře, ale mentálně prostě nejde všechno zvládat. Je to záplava informací, často protichůdných, různých způsobů života, potíž je, že ten co tu byl za socialismu už je pro mladé nevyhovující a nepoužitelný. Takže ti co jsou už na konci pracovní dráhy, si mohou výskat, ale ti mladí si ten styl nějak hledají. Mně je to jedno, ať jsou třeba neo-hippie-vegan-rasta-městští hippsteři.

Rakato (Ne, 25. 8. 2019 - 18:08)

Svět se tisíce let potýkal s problémem, že informací bylo málo, a když byly, tak se o ně nikdo nechtěl podělit. Tak to bylo např. v historických dobách se střelným prachem, papírem, hedvábím, porcelánem, benátským sklem, vlámským suknem apod. Teď si můžeš najít na internetu kde co, např. jak vyrobit atomovou bombu, a zase ti to není recht - prý jsme informacemi zahlceni. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Já zahlcený nejsem - vybírám si dobré prameny, umím rychločíst a utíkám před žvanílky, kteří jen prázdně melou pantem, a myšlenku nemají. Že na to mentálně nemáš, je jen příznakem stáří a alzheimera.

aladin (Ne, 25. 8. 2019 - 16:08)

"Bitva o evropské stamiliony pro Agrofert. Víme, o které se Babišova „bývalá“ firma bát nemusí" "Ministerstva odmítla ukázat senátorům audity o Babišovi, šéf komise se obrátí přímo na Brusel".......Je to tak obrovská závist a nebo jde o odstranění Babiše, protože je proti imigrantům ??? Nejspíš o obojí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aladin (Ne, 25. 8. 2019 - 16:08)

"Mezinárodní koalice vedená USA podnikla letecký úder proti provládním silám v Sýrii a zabila na sto bojovníků, uvedla CNN s odvoláním na štáb koalice. Jednalo se o odvetu za útok provládních sil proti spojencům koalice z arabsko-kurdských milic SDF ve východosyrské provincii Dajr az-Zaur. " .................Amíci mají novou ISIL a důvod proč nemohou odejít ze sýrie !!! Takž jsem se nemýlil, když jsem před časem napsal, že Amíci ze Sýrie neodejdou, jsou tam suroviny !!! Pravděpodobně příjde další útok v rozměru jako ve Vietnamu, tam jsou také suroviny a proto Američtí Sionisté napadají státy kde suroviny mají !!! A s pokřikem : Chráníme své zájmy !!! Jsou to celosvětoví vrahové !!!

Návštěvník (Ne, 25. 8. 2019 - 16:08)

Z nějakého skupinu jsou právě cikáni velmi odolní k rozkladu společnost a individualizaci na samostatné jedince, co někde sami pak pracují do 35 a pak najednou nemají rodiny ani partnera.

Návštěvník (Ne, 25. 8. 2019 - 16:08)

ČSSD má recept a je tím zvýšení životní úrovně všech, ale že je jedovatej neznalej a má dojem, že když bude mít cikán byt, peníze, tak že bude mít deset dětí, tak nebude, bude mít stejně jako majorita. Např. na Slovenku je největší porodnost, tam kde fasují příděli mouky a ne tam kde jako v Praze žijí cikáni začlenění v společnosti.

Rakato (Ne, 25. 8. 2019 - 18:08)

Trpíš fikcí o dobrých pracovitých cikánech. Jistěže jsou i takoví, je to část těch, kteří vyrostli v ústavech a cikáni na ně neměli vliv. Ale normální cikán, vyrostlý ve své rodině, takový většinou není. Je hlučný a dává najevo svou nespokojenost, že mu společnost neumožnila mít auto a byt mezi bílými, jen v noci je tichý jako myška, když vyráží za kořistí.

aladin (Ne, 25. 8. 2019 - 16:08)

"Podraz na občany ČR: Vláda v rámci politiky “greténismu” chystá na podzim zákon o uhlíkové dani pro majitele uhelných a plynových kotlů, které si před lety pořídili za evropské dotace v rámci ekologické výměny za úspornější a k přírodě šetrnější kotle! Pokud máte rodinný domek, zaplatíte při nákupu briket, uhlí, nebo koksu daň ve výši skoro 5 000 korun! .....Více na www.aeronet news

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 25. 8. 2019 - 16:08)

o a taky se tam píše o tom,že uhlíková dań na kotle je kvůlima tomu,že ČR nakoupila super zbraně z USA,aby se to zaplatilo...nu...tak když se již Aeronet zajímá o toto a opět lže,mlží,měl by se zajímat taky o tom,kam se poděl dluh Ruska vůči ČR,dluh,který prý pan Zeman Rusku odpustil...no...je to tak,je nenávratně pryč!Tak tento dluh by vrtulníky splatil několikrát.Pro ČR je obrovskou ctí nakoupit super americké braně a taky tak trochu i povinností starého,letitého spojence....ČR se účastní již léta boje proti mezinárodnímu terorizmu v Afganistanu,čečtí vojáci mají na české vlajce namalované hvězdy a pruhy,NATO a USA brání ČR již bez mála 20 let a CIA spolupracuje s BIS,pan Babiš si podává s panem Koudelkou kliku v Langley ve Virdžínii v centru CIA ...Tam je prostě velká spolupráce a proto je správnou věcí,že ČR nechá vydělat americkým zbrojním koncernům...již bylo na čase!

Rakato (Ne, 25. 8. 2019 - 18:08)

Vychcené USA vždy bránily a prosazovaly jen své zájmy, a jen naivkům se zdá, že hájí zájmy jiných. Sice to také bezděčně dělají, ale jen proto, že dočasně mají zájmy stejné.

aladin (Ne, 25. 8. 2019 - 16:08)

Nějak mi uniklo, že Novinky.cz neposkytly informaci o fašistickém útoku USFT a Turecka na severní oblast Sýrie a začaly tuto oblast zabírat !!! Stále stejná demagogie o preventivním úderu !!!

luci (Ne, 25. 8. 2019 - 16:08)

Samozřejmě a vezmou tu oblast pod svou ochranu . Jako náš protektorát v minulém století vůdce a říšský kancléř Adolf Hitler. Praktiky stejné , jen firma jiná. Jsem jen zvědava kdo jim vyhlásí sankce ?

Návštěvník (Ne, 25. 8. 2019 - 16:08)

Katastrofa pro dnešní mladé je, že již ti novináři jsou tak zmáklí tím kapitálem, že ani nedokáží zajímavé psát a nemají už témata, jen plytké šokující zprávy a zprávy o životních eskapádách slavných a bohatých, případně o katastrofách, chudobě, drogách a uchylkách, aniž by to něco řešilo.

Reklama

Přidat komentář