Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

!! (Út, 20. 8. 2019 - 12:08)

kuá, má doma chlapa, dej si pdel do lavora!

Radka (Út, 20. 8. 2019 - 12:08)

Proto píšu škoda že tam má ukrajince.Nebo na něj srát?

Miluno (Po, 19. 8. 2019 - 06:08)

I ty se potřebuješ přece vymluvit, proto sem přece píšeš. Buď ráda, že s dětmi nachází cestu, i když tady ti snad nikdo nevěří, že váš vztah vydrží. A padla tady dobrá rada od Pils, já se k ní připojuji.

Miluna (Po, 19. 8. 2019 - 12:08)

Jo vymluvit se potřebuju ale on se tak nevymluvuje o sobě ale pořád už pak jede témata co mě nebaví,nebo stačí říct jednou a on se pak opakuje.To je jedno ale.Dělá to jen někdy a měla bych to už tak u každýho člověka.Schovky ale už mam,tu ubytovnu když budu chtít,takže už je to lepší.Zbavovat se ho ale nechci tak doufam že ten vztah vydrží jen si občas přeju ty přestávky pro svuj klid.Zažila sem si že být s nim denně,víc jak týden je na prd a být uplně bez něj když se neozýval kvuli kreditu jak sem se pak bála bylo taky špatný.Stačí mi odpočinek bez něj dva až pět dní a pak ho zas chci.Takhle sem zjistila že to mam.A právě sem ráda že s dětmi nachází cestu.Tak sem to dostala tak sem ráda že akorát na volno.Jdu do práce až zítra na noční.Jako to oddělení Interna je drsnější než Chirurgie.Je to náročnější bych řekla tim že je tam hodně starých lidí.Na Chirurgii sem měla i dost mladých po úrazech a se sádrama a to ošetřování kolem nich bylo takový jednoduší a ne tak na psychiku.Na Interně mam dost starých ležáků s plenama,tak je to náročnější ale jak maji takhle udělaný ty služby tak je to skvělý že tam fakt nemusim denně.To vůbec na tý Chirurgii takhle nebylo.Tam mi často cpali 8h a to se tam pak musí denně.Takhle si oddělam 12ky a pak víc volna.Fakt s timhle mi překvapili.Fando tak takhle to je a co ty jak si na tom? Alici bych už zase taky viděla ráda.A jak se ti s nima líbilo? A o Otíkovi nechci psát podrobnosti,jen sem to vedla já ten sex ale nechci o tom psát.

Radka (Út, 20. 8. 2019 - 10:08)

A co ta Lucka? Psala už ti někdy? Včera jsem se pohádala s manželem a je mi smutno.Potřebuju tě,aspoň jako kamarádku.

Alice (Út, 20. 8. 2019 - 10:08)

Ta Lucka jí spíš nenapsala protože nepíše od začátku července ani mě.Lucka byla v pohodě ale její přítel a jeho kamarád,neměla jsem moc radost že tam byli když jsem u ní byla.Nebylo s nima co říkat,přijdou mi takový tupý,myslím ty dva a ne Lucku.A přidávám se i já s Jirkou teď nic moc.Potřebovala bych oddech a někam vypadnout.

Radka (Út, 20. 8. 2019 - 12:08)

Aha tak to jo.A není ta Lucka přeci jen taky nějaká divná? Mně se doma taky nechce být.Nejradši bych odjela k Milče.Potřebuju jí a aspoň jen uklidnit od ní.Vlastně my dvě máme spolu něco společného a to Milču.Mně už chlapi vůbec nebaví.Kdyby neměli ty péra tak jsou člověku jen pro zlost.Včera se ta hádka tak vyostřila že jsem na něj vytáhla slovo rozvod a vyváděl jak pominutej.Řval na mě a mlátil s dveřma že jsem myslela že se vysype sklo.A to člověk jen naznačil,tak kdybych se pak chtěla rozvod někdy opravdu tak to nevim jak by to vypadalo co jsem včera viděla.Úplně jsem si vzpoměla na toho Milči ukrajince že to máme podobný.Škoda že si ho tam nastěhovala,jak by bylo skvělý jet k ní a klidně i ty.Pamatuju si jak jste se chtěly setkat s Luckou ve třech tak kdyby místo Lucky se mnou.Chtělo by se ti? A co u vás doma bylo? Já myslela že jste v pohodě jak tady Fanda psal že se s váma sešel.

Alice (Út, 20. 8. 2019 - 12:08)

Lucka je v pohodě ale ten její už je horší.Vyhodili ho i od kamionu a ten jeho kamarád ten už je takovej asociál.Necítila jsem se tam dobře jak tam byli, za to Lucka dobrý.Ale teď nevím proč se Lucka tak dlouho neozvala.Že ty Milunu pořád miluješ viď:) ? To si měla doma teda veselo.Ale chápu tě.Já bych třeba někam zašla než sedět u Miluny a koukat tam na ukrajince.Doma tady divná atmosféra.Jirka v depce,zemřela mu příbuzná.Bohužel se stáhl a není s ním řeč a mě to znervozňuje.Fanda je ukecanej,chvíli se s Jirkou napil.Dusím se tu,už pár dní.Klidně bych se sešla v Praze nebo Písku.

Miluna (Ne, 18. 8. 2019 - 15:08)

Tak co Pils našla si nějaký houby? A chodíš třeba sama i někam hloubš do lesa.Já sem tam tenkrát přespávala v jednej boudě a bála sem se tam.Teď sem ve službě a vše v pořádku,sem spokojená.Ten Sergej za to včera nemohl,on mi nic špatnýho nedělal,jen víc mluvil.Teď je doma sám s dětma.Die díky ta autoškola by fakt pomohla.Doufam že to zvládnu a jak se kdo máte?

co (Ne, 18. 8. 2019 - 16:08)

to znamená, že víc mluvil?

Miluna (Ne, 18. 8. 2019 - 20:08)

Že se rozpovídá na několik hodin a mluví a mluví a i věci který mě nezajímaji a já sem pak z toho nervozní a nevim jak mu říct aby mluvit přestal.Je mi to pak líto ale nemůžu za to.Ale když sem byla ve službě udělal i dětem jídlo a nějak si k němu postupně nachází cestu,takže zbavovat se ho nechci.Jen potřebuju občas ty svoje chvilky jen pro sebe.Možná kdyby jsme bydleli v domě všechno by bylo snadnější ale takhle ty malý byty,tak je to náročnější.Proto někdy ráda využiju ubytovny.

Fanda (Po, 19. 8. 2019 - 06:08)

Jo v domě bys to měla snadnější.Než v dírách bytech,tam si lidi začnou snadno lézt na nervy.A co jinak? Co pacienti? Já byl nedavno s Jirkou a viděl jsem i Alici.Aco Ota jakej byl v posteli ani si nenapsala.

die (Ne, 18. 8. 2019 - 09:08)

Miluno tak to je fajn že tě přijali, já jsem ti psala že máš šanci. Ještě aby ti vyšla ta autoškola.

Pils (So, 17. 8. 2019 - 20:08)

Milu, chlapi jdou často na nervy, ale spíš až později, ne v tomto stadiu. Snaž se s ním tedy vydržet aspoň do té doby, než budeš po zkušebce, potom bys mohla být soběstačná. Já dnes vyrazila na houby a les na mě působí jako balzám. Bude smaženice i omáčka.

Pils (Pá, 16. 8. 2019 - 22:08)

Cože Milu - máš práci? Takže to klaplo, vidíš! Já tu pár dní nebyla. Takže moc moc gratuluju, a hlavně vydrž. Až budeš mít po zkušební době, můžeš sem tam mít někdy potíže - jako každý, ale teď ne. Já před chvílí dorazila na venkov, vybalila jsem, a teď jen padnu padnu a usnu.

Miluna (So, 17. 8. 2019 - 13:08)

Dík Pils.Po pravdě sem na tom teď tak že zase radši už abych vypadla do práce.Dneska mi to tu se Sergejem nebaví,nějak na něj nemam náladu.Je mi to blbý mu to přiznat ale dneska mi leze na nervy.Bolí mě břicho a ještě sem to nedostala,tak sem mrzutá ale zase radši práce i když sem bolavá ale fakt mi to tady dneska nebaví.Myslela sem že vypadnu na ty jízdy ale instruktor mi změnil termín.

Miluna (Pá, 16. 8. 2019 - 21:08)

Ale jo někdy přijedu Otí.Andy to já už si odpočinula a akorát se chystam ven.Ještě nevim jestli jen na lavičku někam nebo jestli do nějakýho podniku.A dobrý to ježdění a nebo máš blbej pocit z toho silnýho provozu?

Andrea (Pá, 16. 8. 2019 - 19:08)

Milu, taky jsem teď přišla a jsem unavená,ale za chvíli to přejde a budu zase fit, řidičák mám,jezdím i v tom hrozném provozu,byla jsem donucena

Ota (Pá, 16. 8. 2019 - 16:08)

Dneska je tak hezky.Kdybych byl teď s tebou tak jsme mohli večer třeba grilovat.Bojim se že už za mnou nepřijedeš.

Miluna (Pá, 16. 8. 2019 - 11:08)

Andruško jak sem včera přijela tak já už nebyla schopná nic.Jen se najedla,padla a usla.A v noci mi zas vzbudil Sergej jak se nademnou dělá.Sám vstává taky brzo a přesto ho v noci vzali chutě a ráno když vstával tak znova:-O ale vůbec nešel do mě,chtěl jen takhle sám sebe a u toho používal mě že jen na mě sahal,to je všechno a byl do minuty:-) ..to já s nim už neměla asi týden nic.Nějak mi zas ten sexuální život vázne.Dneska sem vděčná že mam volno.Přiznam se že to bylo na těsno mých sil.Ale je pravda že sil mam teď zrovna zase míň protože už bych to měla dostat.Na zítra mam domluvený jízdy a to mě jde,spíš abych zvládla teorii.No dneska se na to zase podívam.Ty máš Andy řidičák? To se tam v práci taky nachodíš dost.Já si to taky zkusim změřit ale jedna sestra mi taky zrovna o tom říkala a že prý nejmíň nachodila 10km a nejvíc 16km.Já mam v neděli zase denní.A pak mam úterý středa noční a sobota neděle denní.

Reklama

Přidat komentář