Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Miška (Pá, 28. 6. 2019 - 20:06)

Moc děkuju,jsem unavená,musím spát. Zitra

ikk. (Pá, 28. 6. 2019 - 18:06)

Hele Míšo,doufâm,ze neuděláš nějakou blbost. Já bych za tebe dejchal. Ten psycholog je skvělý nápad a zajděte tam. Míšo máš velkou šanci na lepší život,klidně ti půjdu na svatbu !

Klára (Pá, 28. 6. 2019 - 17:06)

Miško k tomu psychologovi tě objednám a ráda a nic víc zatím neřeš ohledně nějakých úhrad nákladů. Pozdrav z chaloupky a posíláme velkou sílu a podporu!

Gabina (Pá, 28. 6. 2019 - 17:06)

Miško dlouho jsem se odhodlávala dodat si odvahu napsat. Chci ti vyjádřit velkou podporu a poslat ti lásku a sílu. Dnes večer za tvoji tetu zapálím svíčku a pomodlím se za její klid duše. Máš můj obdiv.

Tony (Pá, 28. 6. 2019 - 13:06)

Já teď mám dvojité trápení, protože mě ovládla myšlenka, že to, co tu naposled psal "Jakub" napsala Laguna, aby nás zmátla o on to už má též za sebou. Ikk. v tom měl pravdu. Chtěl bych vidět zavilého ateistu Jakuba, jak on dělá nějaký slib v kostele.

Klára (Pá, 28. 6. 2019 - 13:06)

Miško řekni mamče,ze ti je špatně a že chceš domů,ona to určitě pochopí. Musíš hodně pít,když je ti tak zle ,ikdyby se tělo vzpouzelo a vracelo to ven a je jedno kudy. Mamča ti určitě zastaví jako včera a pak odpočívej. Pij colu,ta ti to zklidní. Moc na tebe myslime. Všichni!

Miška (Pá, 28. 6. 2019 - 16:06)

Maminka mne vzala domů, je z toho taky špatná. Dojeli jsme bez nehody (břišní), ale trochu jsem se zklidnila a šla jsem se ochladit do bazénku. Jak jsem blinkala a měla průjem tak jsem tak bez vody,že skoro ani nečurám, jen trošku. Maminka mi dala jídlo a budu ležet a odpočívat. Bojím se večera, že ho propláču a že to stýskání bude hrozný. Až teď jsem dočetla a hlavně si uvědomila nabídku od tebe a ikka a je to nádherné,ale nemohu takovou oběť po vás chtít,ale moc si toho vážím.Víš bojím se pohřbu a já tam nemám sílu jít a nevím ,co dělat. Moc bych chtěla za tebou,ale maminka do té doby to nedá mne tam dovézt a nevím jestli by s tím souhlasila. Prosím tě k tomu psychologovi mne tedy objednej ,já to asi potřebuju ,ale z Dačic do Turnova je to daleko abych tam pravidelně dojížděla,ale třeba mi pomůže jednoduchá rada. Všechny náklady ti zaplatím, ikdybych se u vás zdržela více přes prázdniny abyste se mnou neměly výdaje navíc. Moc děkuji,jsem unavená,jsem ti moc vděčná za vše. Kdybych nepísla ta se o mně neboj jsem doma a asi bych to buď zaspala nebo plakala a nebyla schopna napsat. Moc děkuji. Já bych chtěla za tetou.

Klára (Pá, 28. 6. 2019 - 17:06)

Miško ok, v klidu odpočívej a když ti bude smutno, klidně mi to zde všechno napiš, třeba v noci a já si to přečtu ráno a odpovím ti. Moc se na tebe těším a Libor tě taky pozdravuje. Musíš hodně pít a zkus jíst aby se tělo srovnalo a zavodnilo a tvoje pipinka rozčůrala normálně. Já ví,že bys chtěla za tetou,ale to nejde. Ona tě takto bude chránit a bude mít radost,když budeš šťastná a mít rodinu. Kdybys chtěla za ní odejít doopravdy tak bys ublížila všem okolo a já bych byla celý život nešťastná a zoufalá. Mám těmoc ráda a nejen já.

Rades (Pá, 16. 8. 2019 - 16:08)

Ahoj holky. Klárko a Miško. Rád bych vás obě poznal, samozřejmě ve vší počestnosti a slušnosti. Jsem obchodní zástupce a do Dačic jezdím. Dříve jsem tam jezdil víc, měl jsem tam příbuzné, ale pokud tam stále trávíte prázdniny, rád bych vás poznal. Napište.

Miška+Klára (Pá, 16. 8. 2019 - 18:08)

Děkujeme,po dnešní zkušenosti se Standou si vystačíme. Ještě budeme spolu do neděle a tak se omlouváme všem,co nám fandí,že píšeme méně. Pak budeme častější. Jinak ta diskuze těch kluků tady je opravdu stokou a Tonda Vlas se taky ukázal jaký ve skutečnosti je povahově podřadný člověk. Dnes půjdeme večer do restaurace. Libor bohužel nepřijede ,dodělávají zakázku ve Vrchlabí. Klárka cítí,že jsem smutná,že s Nikolou odjedou a taky jí to není jedno. Nechci na to moc myslet. Ještě máme skoro tri dny.

Gita (Pá, 16. 8. 2019 - 19:08)

Holky v pohodě. Uživejte pohody. A vám závistivci chci jen říct,s
táhněte do hajzlu vy! Jste sami uz trapní a nikoho neoslníte. Tečka!

Pozorovatel (Pá, 16. 8. 2019 - 19:08)

Už tím nikoho neoslníš. Fakt by jsi mohl táhnout do hajzlu.

Libore autore (Pá, 16. 8. 2019 - 18:08)

Jsi čím dál trapnější. Napřed jsi Tondu mystifikoval, tahal ho do nějaké polské zadnice, měl si přizpůsobit plán jak se to tobě hodí, lhal jsi o citlivých věcech jako je nemanželské dítě a k tomu všemu jsi Tonyho citově deptal. A to trapné zneužití nicku Jakub, který je pro Tonika dost důležitý. Jsi stále ubožejší, místo, abys mu dal pokoj, tak budeš zase kvákat, že je povahově podřadný člověk??? Dej si bacha, ať ti fakt někdo nezmaluje ciferník a věř, že by tě nikdo nehledal dle fingovaných adres, které se zde snažíš uvádět.

Touho (Pá, 16. 8. 2019 - 19:08)

Jsi sama dál a dál trapnejší. Martina.

Touha (Pá, 16. 8. 2019 - 21:08)

Fakt Marti? Jsem ráda, že mi to píšeš, od tebe to beru. A jak se máš ty, už jsi se dlouho neukázala na Cinkání. Nebo jsi to tam vzdala jako já?

Kluk (Pá, 16. 8. 2019 - 18:08)

Já jsem si to myslel, že se ani nebudete zlobit, když nepřijedu, vy jste na kluky i muže dost akční a to mi vadí tak díky a mějte se fajn

Miška (Pá, 28. 6. 2019 - 13:06)

Já klidně udelám cokoliv,klidně půjdu čurat d prvním klukem,klidně de nechám poniżovat od Jakuba,klidně pujdu do kostela a naučím se prosit pannenku Marii,aby se teta vrátila. Já chci domů.

ikk. (Pá, 28. 6. 2019 - 14:06)

Míšo,je to nespravedlivý,ale nezvratný. Tetě je už dobře,kdyby ležela a nic,bylo by to ještě horší. Mně tobolì za tebe a dneska se opiju,protože,je zo krutý.

Klára (Pá, 28. 6. 2019 - 13:06)

Jj Miško vpohodě. Jen nebuď daleko sama. Kdyby se ti udělalo ještě hůř,to by nebylo dobrý. Prosím. To vše jsou nervy,musíš bÿt blízko maminky. Prosím,bojím se o tebe,udělej to i kvůli mně. Moc prosím.

Klára (Pá, 28. 6. 2019 - 12:06)

Miško ,budeme obědovat a pak jedeme na chaloupku. Bojím se o tebe,nechci nic rozebírat a jen mi dej vědět,jestli jsi ok,tedy v rámci možností. Ta nabídka přijet hned za tebou platí,ikdybychom měli jet z chaloupky treba o den,dva později. Miško mám tě moc ráda a jsem smutná a Nikolka pro tebe plakala ráno taky. A už nemohu

Reklama

Přidat komentář