Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Jinoch (Pá, 9. 8. 2019 - 22:08)

Asi má baculku pokaždé plnou a jednou jsem ji vyděl chcát až mezi nohy a teklo jí to pořádně z tý chcací díry jak měla pysky od sebe a kolena roztažený taky a mohla se z baculky uchcat a chcala snad minutu a stále jí to ještě stříkalo z tý díry ven . Ta nemohla chcát asi skoro den, když chcala jako protržená. A asi se i trochu pochcala,protože když si vyhrnovala sukni už jsem viděl,že něco začíná z ní jít a to ještě kalhotky se teprv chystala stáhnout a měla je mokrý.

Návštěvník (Pá, 9. 8. 2019 - 23:08)

A už jsem z toho vyteklej. To musíš číst víckrát a představit si Míšu a její šílený chcaní a jsem hotovej. Slušná síla. Já bych ji ho tam nasunul a za chvilku bych vytek znova.

Míla (Pá, 9. 8. 2019 - 20:08)

Super! Holky už to bude ok. Užívejte si víkendu!

Miška (Pá, 9. 8. 2019 - 20:08)

Holky se sprchují v koupelně a asi půjdou do pelíšku a já za nima. Klára už byla zase unevená,ale ještě má léky a hlavně v pondělí ráno musí na kontrolu a tak půjdu s ní já,protože maminka půjde do práce. Nikola snad doma s Ťufíkem počká. Mílo za sebe taky děkuju nejen tobě za podporu a zkusíme si další dny užívat jak to půjde.

Pavlína (Pá, 9. 8. 2019 - 17:08)

Kláro jak se cítíš? Posílám pozdrav a sílu. Jako malá holka jsem na tohle trpěla často až do skoro dospělosti. Žádný ofuk to teda není.

Miška (Pá, 9. 8. 2019 - 13:08)

Klára po obědě usnula a spí spolu s ní i Nikola. Jsem na zahradě a je hodně teplo a tak je nechám samotné spinkat v klidu. Ještě to asi je na ni hodně a ty prášky jsou prý taky silný. Byla jsem s Klárkou a Nikolou před obědem čurat venku a dávala jsem pozor,jak bude baculka Kláry čurat. Čurala sice hned jen si Klárka stáhla kalhotky, ale jen malým pramínkem na zadeček a pak pomalu už skoro normálním proudem a když jí to přestalo Klára zatlačila a čurala znovu a rozčurala se ještě do jednoho proudu a pak jí to stékalo ještě dlouho zase jen na prdelkua už jen malým pramínkem. Prý ji to už skoro nebolí, jen po vyčurání. My jsme s Nikolou hned na bobečku baculky uvolnily a šlo nám to hezky proudem ven a rychle. Klárce to jde už skoro normálně, ale ještě to není úplně ono. Taky když se jí chtělo na malou dříve tak si často jen stáhla kalhotky a baculka rovnou čurala proudem. Ale snad se jí to srovná.

Host (Pá, 9. 8. 2019 - 13:08)

já bych ji postříkal taky. Zatím jen na dálku ve své fantazii. Bohužel.

Tak (Pá, 9. 8. 2019 - 12:08)

si ho bude honit sám nebo mu pomůže klára a nechá si to nastříkat na tvář nebo na prcinu zvrchu a hned se jí uleví.

Noon (Pá, 9. 8. 2019 - 10:08)

Klárka už je velká holka a tak se těžko pochčije no a kdyby tak co? V tyhle situaci bych ji naopak byl oporou a povzbudil ji ,než ze bych si u ní utahoval jaká je počůranka. To se může stát každýmu.

Martina (Pá, 9. 8. 2019 - 08:08)

Klárko jestli už uděláš malou potřebu bez bolestivého přetlakuv močové trubici a měchýři, tak už prášky zabraly. Jak píše Míla ještě ale zůstaň v klidu. Přemýšlela jsem o tom a radila se se známou a ta dokonce tvrdila,že se ti mohl dostat do močové trubice bičíkovec, který žije v přírodních vodách často a pokud jsi v té vodě při koupání i čůrala, tak se při čůrání ústí močové trubice logicky tím proudem moči více otevře a pak se ti to tam mohlo dostat taky a je to bolestivé a nepříjemné. Známá dokonce tvrdí že v tropech v Amazonii žijí ve vodě takový čertíci, že se tam přísně zakazuje do vody čůrat, protože oni hned proniknou u kluka i u holky dovnitř a způsobí okamžitou palčivou bolest a navíc se proderou dál do celého těla a usadí se v játrech a způsobí těžko léčitelné onemocnění. Tak tohle zrovna tě nepostihlo,ale pozor i ty naši čertíci mohou způsobit tedy nepříjemný zánět .

No (Pá, 9. 8. 2019 - 09:08)

myslím si,že se stejně Klárka pochčije až se jí ta roura uzdraví. To není fór nebo ironie. Po takovém zánětu bývá málo citlivý svěrač a člověk když si nedojde hned jak zaregistruje potřebu tak to pak nekontrolovaně samovolně pustí aniž by si toho byl vědom a jen mokré kalhotky dají stopku. Prostě to tak je. Já to měla taky a když jsem šla po zánětu na malou ani jsem necítila,že čůrám a kdy to začalo a skončilo a to trvalo tak skoro týden a tak jsem radši chodila preventivně častěji a na noc jsem měla plínku. A kdo se mi teď bude smát tak tomu bych to přála zažít. V osmnácti usínat s plenkou není žádná ostuda po takové anabázi. A první dvě noci bohužel byla vždy plenka mokrá a tu první noc dokonce dvakrát .

Host (Pá, 9. 8. 2019 - 09:08)

Nepočůrá se, nedělej z ní nesvéprávného trotla. Jestli jsi ty měla problémy tak jseš pochcálka i nyní.

No (Pá, 9. 8. 2019 - 10:08)

Tys prožil kulový,co je taková nemoc a tak se nepovyšuj. Přála bych ti,aby ses taky jednou počůral a s ostudou,pak budeš mluvit jinak

Míla (Pá, 9. 8. 2019 - 08:08)

Miško, nech ještě Kláru dnes v klidu a vař ji urologický čaj a ať ještě odpočívá. Jestli chceš si s ní užít další dny ,tak to je potřeba ještě vyležet, ono mírné zlepšení je skvělé, ale když by se jí to vrátilo tak takový opravdu velký zánět se pak léčí třeba dva týdny a člověk může mít takové bolesti, že ani nechodí jen leží. To bys jí pak musela pod pipinku doopravdy ten nočník dávat aby se do něj vyčůrala v posteli a to přece nechceš, aby Klára takto trpěla. Klárko pozdravuji tě a včera jsem na tebe moc myslela a držím palečky na celý den! Už to bude jen lepší! Míla.

Klára (Pá, 9. 8. 2019 - 08:08)

Mílo a i ostatní děkuji za podporu. Nemám moc invenci psát ,ale chci ti to říci,že si tě vážím. Je mi líp,chodím čůrat často,ale už to tolik nebolí,spíš po vyčůrání a až dovnitř a tak si sednu na něco co mi na pipinku tlačí jako roh postele nebo židle a ona ta bolest se utlumí a nebo si na ní tlačím rukou jako když potřebuju hodně na malou,ale tady proto aby se ta bolest taky zmírnila. Libor má o mně starost a přijede asi už dnes k večeru a nebo zítra. Vůbec nemám pomyšlení,že by mohl si s moji pipinkou hrát jako muž a milovat se ,ale on to ví a nemá s tím starost,ono by mně to asi moc bolelo,ono to bolí trochu i když jsem zdravá,protože ji mám drobnou a já nechci teď ani psychicky,protože mi není ještě moc dobře. Je mi to trapný, já ho miluju a snad si kvůli tomu nenajde jinou holku. Až budu mít pipinku vyléčenou tak se s ním budu mazlit a milovat dovnitř neskutečně ráda.

Míla (Pá, 9. 8. 2019 - 12:08)

Kláro,vůbec nepřemýšlej, že kvůli tomu, že máš nemocnou pipinku by si Libor hledal jinou holku. Jestli tě má rád a miluje tě tak to v téhle situaci nebude po tobě chtít. Vůbec se tím netrap. Kdyby to udělal jakýkoliv kluk v tomto stavu, že by šel za jinou, tak bych ho nechtěla. Libor podle mne tě miluje a tohle by ti nikdy neudělal.

Klára a Miška (Pá, 9. 8. 2019 - 08:08)

Klárka je dnes už vzhůru se mnou a jsme u sebe a Nikola taky už nespí. Maminka jí ráno volala a hned daly skype před chvílí a Klárka ji uklidnila,že je vše ok a že by tady ještě chtěla pobýt a s Nikolou ji nakonec uprosily,ale stejně ještě budou navečer v kontaktu a dají skype znovu. Klárka v noci byla čurat dvakrát a já s ní a tak jsem si všimla, že už dělá skoro normální proud z baculky ale ještě ne úplně prudký jako když se chce čurat,a prý ji to bolí jen po vyčurání,ale při tom už ne. Ráno měla jen 37,3 ale mamince řekla že je ok,aby se nestrachovala. Já myslím,že se to u ní nadále bude zlepšovat. Dnes ráno jsme čuraly s Nikolou už venku a Klára jen na wC a taky asi už to pro ni nebylo nějak asi bolestivý. Já i Nikola jsme ale venku nečuraly moc,protože jsme byly v noci a já udělala krátký rychlý proud jen do menší loužičky a Nikola dělala mírný proud jen chvilku. Včera jsem byla z Klárky opravdu vyděšená, asi nejvíc jak v noci čurala a šlo jí to z baculky jen pomalu a ona měla takovou bolest až plakala,že se jí chce nutně a nemůže to vyčurat najednou. Ale už jsem klidnější dnes.

Kluk 17 (Pá, 9. 8. 2019 - 06:08)

Já taky

Návštěvník (Čt, 8. 8. 2019 - 23:08)

Ne,jen se dívat

Tonda Vlas (Čt, 8. 8. 2019 - 22:08)

Kdyby byla obřezaná, tak by se jí to nestalo. Ani v Chlumu. Koukám na Jupitera a je to svéráz.

Reklama

Přidat komentář