Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Miška (Čt, 8. 8. 2019 - 21:08)

Klára už zase spí a Nikola taky a byla u Klárky celou dobu a hladila jí a pak jí četla dokonce pohádku,co tady našla O pejskovi a kočičce. No úlet jako hrom,ale já jsem musela utéct ven ,protože se mi z toho jak se mají rády . Chtělo strašně moc plakat a nechtěla jsem doma. Já se moc bojím,že zítra Klárka a Nikolka odjedou ,moc se bojí,m. Já to nechci aby odjel yk

Noon (Čt, 8. 8. 2019 - 21:08)

Miško neplakej, jdi za holkama a spinkej nebo jdi za maminkou nebo taťkou, ale nevím, jestli je on s vámi. Nemůžeš plakat . Holky se vyspí a Klárka se posílí spánkem a zítra bude lepší a dejte ráné skype nebo ať Klára zavolá domů, že je in a je vše ok a když to nebude lež a bude jí líp, tak bude s vámi ještě další dny. Nejradši bych ti teď utřel slzičky a pohladil tě a políbil, ale já jsem o patnáct let starší a ty bys mně asi nechtěla, a tak ti posílám sílu takto na dálku z Benešova u Prahy.

Noon (Čt, 8. 8. 2019 - 21:08)

hele, tohle mně docela bere, tohle nemůže vymyslet jeden člověk jako fantazii. Tady si z toho někdo dělá srandičky. Už to tady trvá dlouho a ty holky je mi dneska opravdu dost líto. Třeba se jí tam dostalo z vody nějaký agresivní svinstvo, ne jenom sinice, když se do toho dvakrát vychcala.Kdo ví.co v takový vodě je za breberky. Miško a ty nebul, jsi moc hodná holka ,ale nesmíš se utrápit. Klára se z toho dostane a pak sem napiš jaký to bylo. Moc bych si přál taky abyste si ještě užili prázdnin v poho.

Miška (Čt, 8. 8. 2019 - 23:08)

Chceš pochcat?

Míla (Čt, 8. 8. 2019 - 20:08)

Moc děkuji. Zitra to bude dobrý,ale ať je ještě v klidu. A za ten nočnik se stydět nemusí. Miško ty máš Klárku moc ráda a já to vnímám hodně dobře. Jsi moc skvělá holka! :-)

Míla (Čt, 8. 8. 2019 - 17:08)

Myslím na vás. Jak je Klárce?

Miška (Čt, 8. 8. 2019 - 20:08)

Je jí líp. Snědla večeři a prý už čurá skoro normálně, ale bolí ji to ještě. Maminka kdyby se ji to do rána nezlepšilo tak si ještě zitra pro ni přijede. Koupila jsem jí nočník a má ho u postele,ale vyhodila mne s tím,že ani náhodou,ale nakonec ho má tedy pod postelí. Teplota jí klesla na 37,5 a tak zo snad bude dobrý. Kdyby měla zítra odjet domů tak bych to asi chápala,ale bulila bych pro ní každou noc,jak by se mi stýskalo. Ani to nemůžu psát a už bych se rozplakala. Vic radši zítra.

No (Čt, 8. 8. 2019 - 16:08)

Holky radši si zkontrolujte i ty vaše nové ptáčky, jestli z těch sinic nemáte zánět předkožky

Pissík (Čt, 8. 8. 2019 - 14:08)

To je napínavý,ale určitě bych to nechtěl zažít. Ale żivot je bohužel někdy i o tomhle.

Kluk (Čt, 8. 8. 2019 - 14:08)

Miško na Klárku moc myslím taky,ale asi to není v téhle chvíli úplně right,ale myslím na tebe jak jsem ti psal jestli bys chtěla se se mnou skamarádit. Mysliš ,že by to šlo? Já mám na tebe opravdu velkou slabost a moc bych tě chtěl poznat víc.

Miška (Čt, 8. 8. 2019 - 16:08)

Jsi asi hodný kluk,ale napiš mi něco víc o sobě. Klára leží,občas spí.

Miška (Čt, 8. 8. 2019 - 13:08)

Klára pospavá a teď si vzala k obědu jen polévku a rohlík a říká,že ji bolí hlava. Byla čurat,ale sama na záchodě a prý čurá víc,ale bolí ji to stejně. Večer dame skype s její maminkou. Já bych chtěla aby se Klára uzdravila a byla tady ještě s námi. Nikola je s Ťufíkem na zahradě a maminka ještě šla po obědě do práce. Ani nechci taky nic psát o nasem čurání s Nikolou,moc náladu na to nemám. Ani nechodíme ven do trávy ale jen na záchod. Byla jsem s ní před chvílí a když se vyčurala tak jsem šla já,ale chtelo se mi u toho i kakat a tak jsem ji poslala pryč. Kakat se stydím s někým ikdyž je to holka. Venku možná bych to udělala.

Gita (Čt, 8. 8. 2019 - 11:08)

Moc držím Klárce palce! Asi tím máte pokažený den,ale ono se to brzy zlepší.

Hynek (Čt, 8. 8. 2019 - 11:08)

Cortimoxazol správně Al forte je účinné AB a Kláře pomůže. Ta únava je k tomu. Nechte ji v klidu a hodně tekutin.

Miška (Čt, 8. 8. 2019 - 11:08)

Klára dostala Cortimoxazol forte a dělám ji čaj. Byla jsem s ní čurat než usnula ,šlo ji to trochu víc,ale stejně malý proud,bolí ji to,má 38,6 horečku,maminka ji udělala urologické bylinky a maminka Kláry to ví a Libor taky. Kdyby se to nezlepšilo, tak ji v sobotu odveze domu a přijede pro ni. Klára už spí a není ji dobře. Nikola odešla ven a je stále neklidná. Ani se jí nedivím.

Miška (Čt, 8. 8. 2019 - 11:08)

Maminka už je s Klárkou tady. Klára šla hned do postele a hned usnula. Bojím se s Nikolou,aby jí bylo lépe. Prý po kapačce byla ospalá a usínala i v autě

Miška (Čt, 8. 8. 2019 - 09:08)

Klára je na kapačce a dostala prášky,taj ji snad pustí domů. Jsme tady jako na jehlách a Nikola si vlezla do postele a chvílema je na slzičky,ale dáme to spolu a počkáme na Klárku. Niki snědla alespoň banán a trochu čaje.

Martina (Čt, 8. 8. 2019 - 08:08)

Miško Klárka se z toho dostane brzy. Myslím na vás!

Miška (Čt, 8. 8. 2019 - 08:08)

Klára psala,že musela dát moč a stále ji to stále bolí a čurá pomalu, má teplotu 38 a ještě jí brali krev a čekají. Já to Nikolce neřeknu, ona ani nechce jíst snídani, ale nebulí už, ale bojí se o sestru. A já se zase bojím, ab y si Klárku tam nenechali a aby si pro ni nepřijela maminka a neodvezla si ji domů. Já ji mám moc ráda a chtěla bych s ní tady ještě užívat volno. Moc se bojím a jsem taky smutná.Klidně se o Klárku tady budu starat. Ikdyž nočník nemáme, klidně jí ho koupím ve městě aby nemusela vstávat na záchod daleko z postele a budu jí vařit čaje.

Návštěvník (Čt, 8. 8. 2019 - 08:08)

Jsi moc hodná Miško, jen nezanedbávej ten svůj sex moč a horký výstřik, ať se ti nepřitíží. Abys byla uvolněná

Reklama

Přidat komentář