Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

N (Po, 19. 7. 2021 - 04:07)

Aha)

Míla (Čt, 8. 8. 2019 - 08:08)

Tohle Klárce nepřeju. Chce to opravdu klid a už žádnou vodu v rybníku nebo na koupališti. Hlavně ať si Miška nebere na sebe vinu. Tohle se může stát i v ošetřeném bazénu. Já osobně mám na chlór třeba citlivou oční sliznici a když plavu tak pak je mám rudý a jinýmu to nevadí. Asi to bude chtít léky. Myslím,že cévka se dává jen v kritických momentech a ona je mladá holka a tak to její tělo zvládne rychle a i přes otok močové trubice se dokáže vyčůrat ikdyby měla hodně tlačit a po lécích se to uvolní. Já být ale maminkou Klárky, tak bych za ní dojela a odvezla si jí domů a druhou dcerku taky. To není výčitka vůči matce Míšy, jen bych se o své děti bála.

Jitka (Čt, 8. 8. 2019 - 07:08)

To vypadá jako byKláru do pipinky štípla včela nebo vosa... Ne vážně, tohle je opravdu nepříjemné. Moje dcerka takhle přijela z tábora loni,byla někde na Nežárce a stěžovala si doma,že jí to bolí tam a stále si jí drbala nebo mačkala a taky musela na malou každou chvíli a stěžovala siu toho na bolest. Dostala od doktora Amoksiklav a během dvou dnů jí to přešlo, ale všechno prospala. Ten první den se i ve spánku v posteli počůrala,ale neřešila jsem to ikdyž ji bylo jedenáct. Asi to bylyna ní silný léky.

Gabča (Čt, 8. 8. 2019 - 07:08)

Toho jsem se bála. Tohle je nepříjemný a asi ji dají taky antibiotika.Pokud alespoň trochu čůrá ikdyž jí to bolí tak dobrý,jinak by jí museli dát do močový dírky hadičku -cévku a to by bylo nepříjemný a musela by asi ležet v nemocnici než otok splaskne a bude moci čůrat. Moc na ni myslím a Nikolku uklidni.Bude to dobrý.

Miška (Čt, 8. 8. 2019 - 06:08)

Klárka jede s maminkou k doktorovi. V noci ji baculka bolela a byla třikrát na malý a strašně ji to bolelo až plakala,protože potřebovala čurat a nešlo jí to a byla jsem s ní dvakrát a vždy čurala jen malý pramínek a hodně jí to bolelo,prohlédla jsem jí baculku a ona má čurací dírkuhodně napuchlou okolo ní aprý jí to bolí i dovnitř i do tý druhý dírky a že když se s problémy vyčurá tak musí za hoďku třeba zase a chce se jí hodně ale teče to málo. Prý se když jsme se včera koupaly i v tý vodě dvakrát vyčůrala do vody a tak se jí tam mohlo něco z těch sinic dostat.Já jsem z toho špatná.Maminka je s ní už na cestě k doktorovi a Nikolka nebulí,ale je taková vyděšená. Ona měla včera zarudlé fleky jak je guma od plavek a na stehně a ruce,ale zmizely, jinak čurá normálně i normálním proudem a nebolí ji to. Já taky čurám normálně,trochu mně to pálilo večer ale jen jednou. O Klárku mám strach.Nikola chce ke mně a já vidím,že ji to teď víc dochází a už se jí chce plakat. Zkusím ji zklidnit.Budu psát později. No a už je v posteli a bulí.

Miluna (Čt, 8. 8. 2019 - 01:08)

Taky jsem jednou čůrala u rybízu a zrovna jak se tak na ni dívám,na ten silný proud protože jindy to sotva teče tak mi ho tam frkl soused.Teda myslím že to byl on.Nezmohla jsem se na nic a nakonec jsem na trávě na tom mokru pěkně uklouzla.

(St, 7. 8. 2019 - 22:08)

Bych se do Klárky vystříkal a hned by měla kundičku zdravou.

Gabina (St, 7. 8. 2019 - 22:08)

Klárko a Míšo čtu vás a sleduji pravidelně,ale dnes chci zareagovat na dvě věci, za prvé se mi líbí,že ignorujete ty chudáky,co pod vaším jménem tady blijí oplzlosti a děláte dobře, ignorujte je dál a nereagujte na ně. Za druhé Klárko ty problémy s ženským přirozením neignoruj ,naopak. Já jsem tohle měla před šesti roky a jen díky tomu,že jsem měla citlivost na sinice vyšší než ostatní jsem skoro týden protrpěla a řešilo se to antibiotiky. Opravdu taky radím důsledně se omýt tam třeba i po každém vyčůrání a dát bylinkový čaj a kdyby byl problém tak zítra hned k doktorovi.

Míla (St, 7. 8. 2019 - 20:08)

Kláro použij heřminkové mýdlo na intimní místa a pořádně to opláchni i dovnitř ,pro jistotu ať ti maminka Mišky nebo Miška uvaří urologický čaj a kdyby to zlobilo i dál tak k doktorovi. Kdo je citlivý může to chytit i do zánětu. Hodně pij a hodně čůrej, nejlépe prudce když zatlačíš, abys to případně vyplavila .

Klára a Miška (St, 7. 8. 2019 - 20:08)

Dnes jsme si překvapivě toho koupání užily méně a ne ani kvůli počasí ikdyž se zatáhlo,ale na vodě se objevila zelená fólie sinic,kterou vítr nafoukal na pláž. Stejně jsem se vykoupaly,ale mně po tom trochu pálila pipinka nejen při čůrání. Miška je bez problémů a ségra měla trochu zarudlou kůži ale pak to zmizelo. Tak jsme se vrátily a já byla čůrat před chvílí a stejně mně to v pipince pálí přestože jsme se všechny důkladně osprchovaly i mezi nožkama. Tak uvidíme ,co bude zítra. Houby tady nerostou a co je hrozný, okolo Zvůle a nejen tam i okolo Dačic jsou vykácené velké plochy lesů a ten pohled mi zůstane jako velké nepříjemné zjištění. Maminka Mišky říká,že je to kvůli kůrovci a že je to obrovská přírodní tragédie. Jsem z toho smutná a nemám ani náladu psát víc. Snad zítra to bude lepší. Mám nějakou depku. Libor je daleko ,ale přijede v pátek a tak nevím jak on to zdevastovanou přírodu zkousne,protože on ji taky má rád.

Klára+Miška (St, 7. 8. 2019 - 19:08)

My jsme vám totiž chtěly udělat radost a tak jsme si nechaly narůst i ty ptáčky,abychom měly horků střik jako Karel.Mě teda Karel zajímá jako kamarád, d o mě stříká Vilík vlastně Libor,ale Miška by byla ráda.Ale nechce u toho hned čůrat,to až pak až y se poznali

Klára (St, 7. 8. 2019 - 19:08)

A taky trochu počůrala Nikolku, protože ta jí držela ptáka jednou rukou a druhou sobě svého ptáka.

Pozorovatel (St, 7. 8. 2019 - 19:08)

Hovada! Jste lůza a kradete nicky slušné holce.

Klárka (St, 7. 8. 2019 - 19:08)

A taky trochu počůrala Nikolku, protože ta jí držela pysky jednou rukou a druhou sobě baculku

Klárka (St, 7. 8. 2019 - 19:08)

My dnes čůraly s Miškou odpoledne na zápraží,a Miška mi trochu počůrala záda, protože se ve stoje netrefila. Ale to nevadí,pak jsme se umyly v tom Rakousku v bazenu

Ivi (St, 7. 8. 2019 - 19:08)

Dnes jsem si trochu počůrala paty,protože venku to moc neumím

Anina (St, 7. 8. 2019 - 19:08)

Já si zase to pustím často na zadek a do stran, když mi to nejde rovně z pipiny než semi rozestoupí ,abych mohla chcát přímo.

Eliška (St, 7. 8. 2019 - 14:08)

Viděla jsem dnes po obědě jak čůrá kluk u zdi za hospodou ve dvoře. Natolik mně to inspirovalo,že jsem pak za pár minut šla a počůrala jeho loužičku mojím čůráním a pak jsem rychle zmizela domů a pod dekou si hrála se svou kačenkou tak dlouho až se mi to stalo.

Karel (St, 7. 8. 2019 - 15:08)

Eliško, a jak dlouho ti to trvalo, než jsi se udělala? A měla jsi ji při tom hodně mokrou?

Eliška (St, 7. 8. 2019 - 19:08)

Nevím jestli je to bvhodné sem napsat,ale trvalo mi to asi 10 minut a byla jsem vlastně vyčůraná,ale stejně jsem si při tom nakonec do ruky načůrala krátce znovu.To se mi stalo vůbec poprvé ,až jsem se zalekla.

Reklama

Přidat komentář