Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Pozorovatel (Po, 5. 8. 2019 - 06:08)

Ne není. Pouze je součástí předem připraveného scénáře.

Klára a Miška (Ne, 4. 8. 2019 - 18:08)

Jsme u Mišky v Dačicích. Mají taky hezký domeček a zahradu a bazének a moc se mi tady líbí. Cesta byla dlouhá a čůraly jsme dvakrát, jednou cestou u lesa a jednou v Dačicích,kde jsme byly na večeři a tak jsme si hned došly na WC. Jsem moc ráda, že jsem u Mišky ,ale těžko se mi odjíždělo z chaloupky a bude se mi stýskat. Ještě,že mám tady ségru. Já bych se asi kvůli ní vrátila za pár dní, kdyby tady nemohla s námi být,ale takto je to skvělý. Budeme spát dohromady v jednom větším pokoji, nočník tady nemáme, ale záchod je hned za dveřmi a tak to nebude ani v noci problém. Jdeme to ještě všechno prozkoumat a líbí se mi tady.

Klára+Miška (Ne, 4. 8. 2019 - 13:08)

Tak za chviličku vyjíždíme. Ťufíka bereme s sebou!

Host (Ne, 4. 8. 2019 - 09:08)

Tak si to užijte i dole na jihu Čech! Já myslím,že máte nadstandartní vztahy a to vám můžou mnozí závidět.

Gabina (Ne, 4. 8. 2019 - 08:08)

A vezmete Ťufíka?

Miška+Nikolka (Ne, 4. 8. 2019 - 08:08)

Klárka ještě s Liborem jsou nahoře a tak jsem s Nikolou na vyhlídce na zápraží, ale dnes je trochu chladno a tak jsme si vzaly ještě na sebe mikiny a kalhoty a na nohy ponožky.Chtěly jsme jít čůrat do trávy a bylo mokro a tak nejprve Nikola čurala na schůdkách a hodně zatlačila prý aby jí proud dostříkl pod zápraží na trávu a celkem se jí to povedlo,ale musela na bobečku dát víc nohy od sebe ,aby se jí baculka otevřela. Ale stejně hodně počurala schody. Ještě to moc neumí. Já jsem to zase vymyslela obráceně, na posledním schůdku jsem otočila zadeček ven a chytla se rukou zábradlí a čurala z větší výšky a tak to teklo do trávy skoro všechno a udělala jsem větší proud,protože jsem byla taky plná. Večer jsme se vyčuraly hodně a nočník v noci nebyl potřeba .
Dnes po obědeě pojedeme k nám. Tondo, tomu mlýnu se vyhýbám pravidelně, protože jsou tam divný individua a maminka ví, že se tam léčí psychouši a závisláci. Když jdu náhodou okolo,tak tam poblíž nikdy nečurám, ikdybych to měla radši pustit přes kalhotky a počurat se,ale já se tudy snažím chodit co nejméně. Pojedeme k nám po obědě a Libor odjede domů do Liberce. Je to dlouhá cesta k nám a tak si určitě uděláme pauzu na čurání. Já spíš budu hlídat Kláru ale hlavně Niku aby se nestyděla si říct, kdyby se jim chtělo, takže když se bude kroutit a dávat nohy k sobě ,zastavíme. Ale spíš si to ohlídáme preventivně. Už se těším domů, ale hlavně, že tam budou holky se mnou . Snad ne jen na týden.

Tonda Vlas (So, 3. 8. 2019 - 23:08)

Hlavně se tam vyhněte Podcestnému mlejnu.

Honič (So, 3. 8. 2019 - 22:08)

Já si představuji Mišku jaj ji má plnou a potřebuje ukrutně čůrat a rychle si svlíkne to co má pod sukní a okamžitě chčije a z baculinky ji teče moč proudem až se pod ní zvětšuje mokro. A pak si ji ubrouskem osuší,ale ještě trochu se jí chce a tak ještě pustí trochu pramen a pak už si baculinku vysuší ještě jednou a natáhne bílé kalhotky a upraví krátkou bílou sukni a je jí už dobře,protože je vyčůraná. U toho se vždycky vyhoním a hned vyteču a teď to musím udělat taky. Miška půjde za chviličku čůrat. Už to nemůže vydržet

Host (So, 3. 8. 2019 - 22:08)

No to mně poser,mně to zvedlo frajera. Jdu za starou.

Martina (So, 3. 8. 2019 - 21:08)

Já taky souhlasím. Ty holky jsou na sebe provázaný a mají úžasný vztah. Jsem přesvědčená, že ji Klárka ohlídá a kdyby se něco dělo, je schopna ji dovézt kdykoliv okamžitě domů třeba i autobusem nebo vlakem, kdyby to bylo nutné.

Míla (So, 3. 8. 2019 - 20:08)

Tak to jsem moc ráda.

Klára a Miška (So, 3. 8. 2019 - 20:08)

Nikolka pojede s námi!!! Jen na týden, ale to nevadí. Jupíííííí !!!!!!!!!

Klára+Miška (So, 3. 8. 2019 - 20:08)

Mamču jsme nepřesvědčily,aby jela Nikola s námi a já jsem z toho trochu špatná a Miška taky. Ona se ale bojí a ségra to asi zítra nedá a bude bulit a já budu na dně. Ani se mi nechce nic moc psát a nejradši bych nejela taky a přesto,že se k Mišce moc těším. Jsem bez nálady a Libor teď je u mamči a zrovna o tom mluví. Tak uvidíme.

Klára, (So, 3. 8. 2019 - 14:08)

tva mama se jmenuje Radka Krejbichová?

Rada zadarmo (So, 3. 8. 2019 - 11:08)

Najděte si holku do který se budete moct vycákat a nebudete si muset honit péra nad těmihle píčovinami na internetu. Zoufalci.

Pavla (So, 3. 8. 2019 - 10:08)

Ignorujte tyhle provokatéry a buďte v pohodě holky. Hezký den do Mikulášovic . Taky se přimlouvám, zkuste vzít Niki s sebou. Ona by si hodně stýskala a Klárko ty možná taky a ani to zatím tolik neprožíváš.

Klára +Miška -… (So, 3. 8. 2019 - 09:08)

Přemýšlely jsme i večer a dnes před chvílí o vaší nabídce. Takže Ano,přijímáme Vaši nabídku a jsme ochotné spolupracovat, ikdyž vůbec nevíme jak se taková kniha tvoří. Moc za to děkujeme a vážíme si toho doopravdy.

Zvedavý (So, 3. 8. 2019 - 10:08)

Kláro a Míšo,copak máte hezkého pod bříškem? Jestli je to,co si myslím já,tak to je to nejhezčí na vašem těle. A když to čůrá tak já pak z toho čůrám taky,ale jinak.

Klára+Miška (So, 3. 8. 2019 - 10:08)

To co máme pod bříškem je asi hezký a nejen když nám to čůrá,ale ne pro tebe. Hledej si dívku jinou.

Marta (So, 3. 8. 2019 - 11:08)

je tak to je hezký, ale nám doma by nevadilo ani kdybys měl pod bříškem ptáčka. Bylo by to takový pestřejší

Reklama

Přidat komentář