Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Návštěvník (Pá, 26. 7. 2019 - 15:07)

Jedině, kdybys mu sehnala byt. A chtěl by tam jít. Anebo se odstěhoval sám. Nemůžeš ho vyhodit z bytu, když je tam přihlášený. Teda agresivního opilce doma, to si užiješ.

Miluna (Pá, 26. 7. 2019 - 14:07)

Tak to je hrozný jestli ho vyhodit nemůžu,kdyby se to opakovalo?? Já teda bych se bála ale kdyby se opakovaly ty scény jak se včera předvedl,v tom by se nedalo vydržet.Ještě aby na mě sáhl! To nevim co by bylo.Ja si taky nenecham všechno líbit.Já nevim že sem se tak nechala zblbnout.Ale posral si to u mě citově že by se musel hodně snažit aby to ze mě zmizelo.Otí řval na mě že nejsem schopná s nim někam jít zrovna když má volno,jestli to dělam schválně.A výčitky že se snaží finančně že podle mě dře a že sem sobecká.A já mu říkam že nemusí řvát že stačí se domluvit až se mi bude chtít jít.A on že dělam jako by měl tolik času.Už byl napitej když se takhle choval.Pak i kopnul do věcí co máme položený na zemi.Teď drží hubu a sedí tady vedle mě a já se bojim aby se zase nezačal nudit.Nemam prostě na nic a na nikoho náladu a vůbec ne koukat jak chlastá a mele hovna.Je mi líp jak má zavřenou hubu.Otí teda je to škoda no.Já to sezení dlouho v jedné místnosti s nikym nevydržim.Nevim proč to tak mam.Ale zase když sem ti to slíbila,neudělala bych ti to že bych nepřijela.S bytem si nedělej starosti.Jedno přespání bych zvládla.Přijela bych v srpnu.

Ota (Pá, 26. 7. 2019 - 13:07)

Já jsem jí lhal v bydlení.Jak se mi ptala jestli si u mě může zalézt do pokoje kde by byla sama,tak právě taky nemůže.Já mám jen jednu místnost.Takže jestli přijede tak jí čeká že bude místo na něj koukat na mě.Tak nevim jestli jí to pomůže to je to nejhorší a ještě je horší to že tu nemám wifi,takže si nepustí ani to video.Jak jsem psal,nedávno jsem se sem přestěhoval kvůli že je to levnější abych to utáhnul.Je to takovej kutloch.Je to fakt nemožný když se člověk sotva postará sám o sebe.Život je náročnej.Když nemáte vzdělání a všude těžká práce.Hodně se dělaji dvanáctky.Každej to nevydrží.Jsem rád že jsem našel zkrácený úvazek ale podle toho taky vypadá to bydlení s plísní a místo žaluzie tu mam jen hadr pověšenej.Vzal mě ten záchvat z toho určitě si myslim že jí tak zbožňuju a že jsem musel tajit tuhle díru a nervy co na to řekne.Tak a jestli si to teď se mnou rozmyslí tak by mě to zničilo.Je to jediná moje motivace proč se snažit.

die (Pá, 26. 7. 2019 - 13:07)

Oto a nejsi třeba ženatý a máš kopu dětí :-)

Návštěvník (Pá, 26. 7. 2019 - 13:07)

Miluno víš, že ho vyhodit nemůžeš?
Bude tě asi brzy mlátit, bude u vás veselo.

Ota (Pá, 26. 7. 2019 - 12:07)

Já jsem z toho Milunečko hotovej.Jak ti sám nemůžu pomoct a vaří se mi krev jestli on je na tebe zlej.Co na tebe jako řval? Já jsem ti v něčem lhal a teď nevím jestli s pravdou ven ale strašně se bojím že o tebe přijdu.Já jsem vůbec rád že jsi mě nezavrhla když mě chytl po schůzce záchvat.Já jsem byl v nervech i že jsem ti taky lhal.Ale já prostě o tebe tak strašně stojím a tolik jsem tě chtěl vidět.Ale když vidím jak na tom jsi tak asi to budu muset přiznat.Nemám chuť už ani jíst teď když trpíš a už mám 9kg pryč ale teď asi tím že mi nechutná jíst.

jestli (Pá, 26. 7. 2019 - 12:07)

jsi lhal, žádnou práci nemáš a jsi na dávkách, tak za to se stydět nemusíš. Stane se. Chlapské je se k tomu postavit na rovinu. V tom je tady pravdivý Aleš, napíše jak to je a ať si o tom myslí kdo co chce

die (Pá, 26. 7. 2019 - 12:07)

Miluno s Ukrajincem to dobré nebude, taky radím zbavit se ho. Ještě že tě nemlátí ale to když chlastá brzy přijde. Najdi si nějakou lehčí práci kterou zvládneš aby jsi na něm nebyla závislá.

Miluna (Pá, 26. 7. 2019 - 11:07)

Právě že už je tu přihlášený.Jsme tu oba.Ale jestli se předvede jako včera a začne na mě řvát a předhazovat i ty prachy tak já už se taky neudržim v klidu a něco mu ukážu.Já na něj pak zařvala taky ale on se mi snažil překřičet a dal pokoj až když sem ho poslechla a šla s nim do hospody a to se mi nechtělo jít protože mi lezlo vsechno na nervy a to jeho mluvení dokola.Doma taky chlastal pak povídá pořád dokola i věci opakuje dokola.A to mi na tom nejvíc sere že se s nim nedalo normálně domluvit a jít někam až by se mi chtělo.Denis tohle nedělal.Sem teď ve výčitkách jestli sem fakt neměla radši zkoušet to dítě a i když už na to nejsem ale měla bych hodnýho chytrýho chlapa.Ale do poslední chvíle sem doufala že mi nenechá ale mizel mi pomalu.Fakt k vzteku všechno.Radko já nemam na nikoho ani pomyšlení.Já teď řešim jak ty dny vůbec přežít a byla bych ti k ničemu ale snažim se aspoň vypsat z toho jinak to snad už nezvládnu.V pondělí nebo úterý má jít asi do práce a já mam odjet na týden k Milánkovi a až přijedu tak pak ještě bude mít volno týden.

Návštěvník (Pá, 26. 7. 2019 - 12:07)

ha, přihlášený, tak to bude problém. Máš vůbec rozum?
Přihlásit si někoho po pár souložích?

Radka (Pá, 26. 7. 2019 - 10:07)

To je strašný,smutný.Já ale žiju v podobných pocitech a vnitřně trpím.Proto bysme spolu měly pokračovat a vzájemně se držet.Přemýšlej o tom Milu.

Miluna (Pá, 26. 7. 2019 - 09:07)

Mě už začla chytat i nějaká hysterie.Chce se mi brečet,klepu se až vstane co bude.Nevim jak se ho zbavit,on ten předchozí byt pustil a vše si zařídil tady.A já mam i strach bez těch peněz a teď by to použil proti mě že sem ho využila jen i na řidičák.Chodim srát,v žaludku mam na blití a třesu se,nevim jak se uklidnit.Do toho další horkej den a to už taky nedávam.Venku se v tom nedá být a auto má teď v opravně.A já nevim že se mi to vždy zvrtne a chlap se vždy chce jen nastěhovat a já sem tohle a to sem ho upozorňovala a on že mu to nevadí a přitom včera mi seřval.Nejradši bych se sama sebe už nějak zlikvidovala,to neni život když sem jiná a nezvládam nic.Už abych byla starší a mohla to ukončit (abych tolik neublížila rodině) aby už byl doufam klid.Andy nejhorší je že když sem chtěla jít k rodičum on chtěl jít semnou ale já ho tam tahat nechci,on je jinej má jiný názory než oni.A moc mu huba jede a já nechci aby se třeba chytli.To neni Denis:'( teď se mi po něm stýská strašně,ten byl klidnej a takovej jinej achjo to je život hnusnej.

Miluno (Pá, 26. 7. 2019 - 11:07)

Je tam přihlášený? Když ne , tak ho vyhoď, nebo nechej vyvézt policii.

Ona (Pá, 26. 7. 2019 - 08:07)

potřebuje, aby ji živil, protože se jí nechce pracovat přece. Někam jet a mít radost z dovolené taky neumí. Heslo Milči života je nuda a já, já, já

Miluno (Pá, 26. 7. 2019 - 08:07)

Proč si ty chlapy hned k sobě kvartýruješ?
14 dní jeho dovolené se pokuste prožít někde venku mezi lidmi, přece ti slíbil, že budete vyjíždět.Jinak to dopadne špatně. Jiná rada, prostě ho vyhoď. Ale nebudeš mít ty finanční výhody, pro které si ty chlapy k sobě bereš. Jiná rada asi není.

Andrea (Pá, 26. 7. 2019 - 06:07)

Milu,klid, řekni mu přímo že potřebuješ klid, zajdi k vašim na chvilku,projdi se,mluv s ním přímo,jinak se budete hádat,on takhle vlastně neví co ty chceš

Miluna (Pá, 26. 7. 2019 - 05:07)

Otí,Radko,Alice nějak se mi probudily nervy a je mi zle.Nemůžu už tady vydržet.Nevim kam mam jít abych se ho chvíli zbavila a rodičum nechci dělat starosti.Nějak se mi to vymklo kontrole a je mi špatně.Já už mam ten život stejně v prdeli.Nemůžu už spát je mi na blití,já nezvládam jeho požadavky abych se mu celý dny věnovala tak jak po mě chce a jak pomalu nezavře hubu a někam s nim pořád lezla jak chce aby mohl si dát chlast a hulit a zároveň byla od něj kontrolovaná.Nevim jak to mam už vydržet než vypadne do práce.Včera na mě vyjel.Nevim co už mu mam říct aby mi pochopil že sem na nervy že za to nemůžu že nesnesu s někym být celý dny.

? (Čt, 25. 7. 2019 - 13:07)

Už se Miluno učíš?

Miluna (Čt, 25. 7. 2019 - 20:07)

Jo učim ale je to tu už doma na hlavu.Už sem psychicky totálně vyšťavená.

Miluna (Čt, 25. 7. 2019 - 13:07)

To je hrůza tyhle dny.Už mi nějak hrabe.Je mi to jedno spíš Radko už.Tak si mi vem jak chceš ty.

Reklama

Přidat komentář