Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Ne, 21. 7. 2019 - 14:07)

Tááák! A vo to to jééé?! No né?!

Jedovatej (Ne, 21. 7. 2019 - 14:07)

" Jako jeden z mála z českých politiků Výborný podpořil myšlenku, že by se v Česku mohl konat sjezd Sudetoněmeckého landsmanšaftu. „Dovedu si to představit, není to věc, která by mi jakkoli osobně vadila. Dokonce bych v situaci, kdy potomci sudetských Němců rezignovali na majetkové či finanční požadavky, v tom viděl jakousi symbolickou tečku za vzájemným vyrovnáním všech historických křivd, které Němci způsobili Čechům za druhé světové války a které potom v některých excesech způsobili po konci války Češi Němcům,“ zdůvodnil Výborný na závěr, proč k takovému nápadu chová sympatie." (Zdroj: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Sef-lidovcu-Ano-v-Cesku-by-se-mohl-konat-sjezd-Sudetonemeckeho-landsmansaftu-589718) ----- Říká se, co lidovec, to špinavec, a něco, nebo docela dost na tom může bejt... Černoprdelníci u nás dlouhý roky kolaborovali s komunistama v Národní Frontě, teď by jejich náčelník rád viděl sudeťáky na srazu, konaným v Česku... a to už jeho stranickej spolukumpán Herman na ty srazy vyrážel a slizce se jim vlichocoval jako "milejm krajanům"... No jo... jen naprostej blb volí socany, pro lidovce platí to samý - i když vobě tyto tlupy nejspíš ve vysoký politice pomalu končej, socanům i lidovcům voliči vodcházej, lidovecký členstvo řídne vodchodama k Pánubohu, nebo spíš klepe na brány pekelný...

Návštěvník (Ne, 21. 7. 2019 - 12:07)

A každý rozumný skaut volí ČSSD! Jedinou starou klasickou státoprávní historickou českou demokratickou stranu!

Jedovatej (Ne, 21. 7. 2019 - 14:07)

"...každý rozumný skaut volí ČSSD?" Velký kulový, socany přece volí jen naprostej blb. Je ale zajímavý, že takovejch blbů stále ubejvá, a nezdá se mi, že by všichni natáhli ráfy, je teda možný (a vysoce překvapivý), že je lidská blbost léčitelná. Ty, sdfg, ovšem můžeš bejt klidnej, u tebe je pravděpodobnost úspěšný léčby nulová.

Návštěvník (Ne, 21. 7. 2019 - 18:07)

V tvém případě se nejedná ani o literární akt, to je prostá šuk, čurda. Nejlepší by bylo tvé příspěvky vytisknout, nalodit a tu loď nechat podpálit zrcadlem od Caliguly a ještě bych mu za to poděkoval.

Návštěvník (Ne, 21. 7. 2019 - 18:07)

Já zapomněl, že tvoje znalosti se omezují pouze na to znát cestu jak trefíš do hospody, nazpátek si tě již najde příbuzný a odveze tě na trakaři přes ves a uloží do chlíva na slámu...než se pak vzpamatuješ a chvilku si myslíš, že si chytrý (spíš pod vlivem alkoholu se ti to zdá) a píšeš tu své nemožné cancy a kydy na úrovni žáka zvláštní školy.

SKAUT sdfg (Ne, 21. 7. 2019 - 12:07)

Cinkali by ste znova klíčem vy bando z**íčená! Moje rodina trpěla pod komunisty, byli jsme šikanováni! Já bych vás všechny vypráskal z této republiky do severní koreje vy ouchylní komunističtí pohrobci, bando flákačů, vyžírků a neskautských šmejdů!

Taky (Ne, 21. 7. 2019 - 14:07)

bych tě rád šikanoval. Tvoje blbost je neomezená

Návštěvník (Ne, 21. 7. 2019 - 12:07)

Moje skautská čest a úcta k pravdě mně zakazuje komunikovat s takovými hormonálními hybridy, flákači, netáhly a lumpy!

Hlavně (Ne, 21. 7. 2019 - 14:07)

nevíme, komu odpovídáš blbečku

Návštěvník (Ne, 21. 7. 2019 - 12:07)

Běž leštit zadnicí hubice hasičských hadic...ty špinavá komunismem čpící komudíro!

sdfg (Ne, 21. 7. 2019 - 12:07)

Tady žádný jiný skaut nediskutuje, takže tím je to jasný, sbohem a šáteček vy špinavé starým režimem ulpělé a stále čpící komunistické pracky patrně většina srdcem a údem z Teplic...

Rakato (Ne, 21. 7. 2019 - 15:07)

Skauti jsou pátá kolona v Česku, nůž, vražený do plece českého národa. Jsou jedním z kanálů, kterým k nám teče sračkoidní ideogie Me Too, korektnosti a feministického hnutí za obnovení matriarchátu. Fůůůj.

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 21. 7. 2019 - 17:07)

když jsem byl jako pionýr na pionýrském táboře,tak soudruh vedoucí řekl,že kdo zasekne sekyrku do špalku,ten pojede z tábora jak namydlenej blek....Já Jahoda ji ,když se nikdo nedíval zasekl do špalku a utekl jsem!...Nikdo mě neviděl a proto mě taky nikdo neudal jak bylo v komunistickém režimu zvykem....když jsem již byl v té pionýrské,sabotérské proamerické buňce,která nadávala na ruské okupanty,srala na sovětské raketové základně v jídelně na stůl,lavici a zem,aby okupantům šmakovalo,tak jsem v provokacím samozřejmě musel pokračovat i nadále kde to jen šlo....Jo a o té sovětské raketové základně se hovořilo na Hlasu Ameriky,USA a její orel bělohlavý vše věděl a měl to nejspíš ofocené z vesmíru družicí...pak najednou Rus odtáhl a již se tam neoběvil

Rakato (Ne, 21. 7. 2019 - 18:07)

Hraješ to na důchod jako disident?

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 21. 7. 2019 - 19:07)

můj děda dostal odškodnění za to,že bručel za bolševika jako politický vězeň...bolševik ho zavřel jenom za to,že to byl Němec!...Několik ubohých tisícovek za roky kriminálu a to ještě těsně před smrtí....zato Čuba bral statisíce,nic nedělal a když se NATO přišlo,tak tvrdil že to čestně vrátí.))))ale jo,nic proti zesnulému,budiž mu země lehká,ještě co se týče mě jahody,tak já to důchod jistě hrát nebudu,ale byl jsem,jsem a budu pořád svůj,od 7 let u oltáře jako ministrantík a Sokolík a ani jeden Slet Sokolů od r.1994 jsem nevynechal a o každém co se v Praze děl mohu psát paměti neb jsem je všechny zažil...třeba v r 2000 byla taková vedra,že lid sokolský padal jak mouchy pod Biolitem a sanity nestačily odvážet...v r. 2012 se již nesmělo na tribuny během zkoušek a všechno sokolstvo bylo na place před stadionem a bylo tam na desetitisíce lidí a jenom as 2 stánky s pivem!...Pak přišla během hlavního vystoupení ukrutná bouřka a jak byl největší leják a hromy a blesky,zaznel do to povel NA ZNAČKY NÁSTUP !! ..a Věrná garda nejstarších cvičenců beze slova nastoupila do té bouřky a šla cvičit....To je vlastenectví!...U Sokola se přísně hlídá pedofilie,jeden sleduje druhého a nikdy a nikde za 30 let co se zůčastním sletů jsem nezaznamenal ani jeden případ zneužitých mladistvých ,ani v kostele jako ministrant ne---ani jednou si na mě,anebo na spoluministranty nikdo jako na neochmýřené hošíky nemákl....Zato na Spartakiádě 1980 mě jako mladšímu žáku bolševický dozor omakával podpaždí a to ihned,.jak jsem přijel do Prahy již se to tam hemžilo perverzáky!

Nikdy (Ne, 21. 7. 2019 - 22:07)

jsem si nemyslel, že sokol rovná se debil. Ale ty jsi toho jasným důkazem

Rakato (Ne, 21. 7. 2019 - 20:07)

Sokolové se zasloužili při vzniku 1. republiky. I to jejich cvičení má něco do sebe, až na to, že je tak katastrofálně demode. V době, kdy zumbu střídá tai-či, macumba, tanec u tyče, stifit sokolové prostě jen normálně cvičí podle Tyrše. Proto dnes nikoho nezajímají, snad jen pamětníky. Ale hvězda za to, že dokáží udržet na uzdě své pedofilní touhy.

sardanapal* (Ne, 21. 7. 2019 - 20:07)

A při každé vzpomínce uroníš "kapku touhy" ...

Sokol (Ne, 21. 7. 2019 - 22:07)

Tipoval bych jahodu a zhrzeného homosexuála, který čeká na to, až ho někdo bude chtít. Ale zřejmě čeká marně

Reklama

Přidat komentář