Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Tony (Čt, 20. 6. 2019 - 19:06)

Já jsem tam tu bužírku měl týden v říjnu, v nemocnici v Mostě na urologii a mohu potvrdit, že je to velice hnusné.

Klára (Čt, 20. 6. 2019 - 15:06)

Nikolka dostala urologický čaj od mamči a má teplotu 37,5 a usnula. Tak snad se nepo....v posteli. Když tu čtu ty jiné zkušenosti,ale ví že jsem ji dala k posteli nočník a tak to snad zvládne když tak do něho. Mamča se na mně zlobí a mně je to líto.

Klára (Čt, 20. 6. 2019 - 14:06)

Miško ségra dostala injekci a má prášky a jâ jsem přišla domů a mamča mi dala pâr facek. Nikdy mne neuhodila dříve,ale já vím,že si to ale zasloužím. Ségra to u doktora musela říct jak to vzniklo. Teď neleží ale je u sebe,já se jí věnuju jak můžu a omluvila jsem se jí. Byly jsme před chvílí čůrat venku do trávy na zahradě tak ona už čůrá normálně a už ji to tolik nebolí. Já mâm taky pipinku ještě po včerejšku citlivou,ale zvládám to. Pod viaduktem jsem ale taky čůrala na poslední chvíli a tak jsem ani nešla na bobeček,jen jsem víc roztáhla nohy a dala kalhotky z pipinky na stranu a udělala to ve stoje. Takhle moc nečůrám,ale šlo to rychle a když jsem si taky držela chvíli už pipinku rukou přes kalhotky jak moc se mi chtělo,tak to bylo jednodušši.

Miška (Čt, 20. 6. 2019 - 13:06)

Klárko netrap se tím,vždyť jsi to neudělala schválně a Nikolka se z toho dostane. Moje baculka je taky ještě citlivá a chodím na malou často a cestou ze školy jsem to musela pustit v parku za stromem. Šli nějaký lidi,ale já už I přes ruku na kalhotkách pod sukní začala trochu učurávat a tak jsem ry hle na bobeček a šlo to ven. Jestli se někdo koukal,tak mi to bylo jedno,protože bych se jinak počurala.

Švigo (Čt, 20. 6. 2019 - 12:06)

Jakub se pomstil za nářez a nakonec to odskákala ta úplně nevinná.

Míla (Čt, 20. 6. 2019 - 10:06)

Tak a máš to! A to tady píšeš jak Nikolku nade vše miluješ !

Klára (Čt, 20. 6. 2019 - 10:06)

Píšu ze školy, Miško ségra pry ve škole měla bolesti a učitelka ji našla brečet na záchodě a trochu i počůranou, že to nestihla,.prý utekla prřímo z hodiny a dlouho nešla zpátky. Tak učitelka zavolala a jmamča ji vyzvedla a šly k doktorovi. Já bych si nafackovala, že jsem jí do toho natáhla. Jsem z toho nešťastná.

Gabina (Čt, 20. 6. 2019 - 09:06)

...jenže se jí to může opakovat pak často. Mám dceru ,už je jí dvacet ale když byla malá tak podobný problémy měla často, a dokázala se i ve svých devíti letech počurat,protože v zánětu to prostě nevydržela a tak jsem ji dávala při zánětu plenku a přes noc ji měla mokrou pokaždé a přes den to dávala do plenky ještě než doběhla na WC a bylo ji to dost trapný. Terapie je přes antibiotika a když ji buchtička pálila dávala jsem jí na ní nahřátou plenku po vyčurání a ta zmírnila nepřijemné pocity.

Míla (Čt, 20. 6. 2019 - 08:06)

Jestli jste čekaly něco jiného,tak jste praštěný. U Nikoly to vidím jako,že jste ji tím způsobily nepříjemný zánět a tak vám může poděkovat. Když ji to tak bolí a mírní si bolest i při čurání rukou nebo kapesníčkem na močovém otvoru tak taky může skončit na antibiotikách.

Klára (Čt, 20. 6. 2019 - 07:06)

Mamča ji dala ještě brusinky,prý to pomáhá. Tak uvidím. Je mi to líto.

Miška (Čt, 20. 6. 2019 - 07:06)

Já často čurâm,byla jsem I v noci a hodně,trochu mně to pálí,ale celkem to jde,ještě mám ten čaj a budu ho pít I teď. Nikolky je mi líto,ale dej ji taky ten čaj. Moc na vás taky myslím a písnu vice přes den. Pa

Klára (Čt, 20. 6. 2019 - 06:06)

Asi jsme to pohnojili. Nikola mně vzbudila v noci,že ji moc bolí pipina aťjdu s nì čůrat,držela si na ní kapesník a nedala ho dolů ani při čůrâmì a čúrala do něj a do ruky a I pak si ho tam stâle držela. Prohlìdla jsem ji pipinku a mâ ji zarudlou a prý už byla v noci na malý a gurt ji to tam bolí. Teplotu nemá a tak șla za mamčou. Já to mâm celkem dobrý. Iku bylo to 10 minut,byl to překlep. Myško a co ty? Myslím na tebe.

Tony (St, 19. 6. 2019 - 23:06)

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Erik-Best-Milion-chvilek-Ochrana-Bakaly-kvuli-OKD-A-Capi-hnizdo-taky-586008

Vy se tu bavíte, ale mně jednou kvůli tomu močení vzteklá průvodčí vysadila na nádraží v Rynolticích (Klárka by měla vědět, kde jsou ty Rynoltice). Tenkrát jsem jel trochu nachmelen tehdejším zrychleným vlakem, kterému se říkalo Krajánek z Liberce do Děčína a před Rynolticemi mne přepadlo náhlé močení, neměl jsem čas hledat ve vlaku kde je WC, tak jsem si otevřel dveře a v tom motoráku jsem močil ze dveří za jízdy. Já nevěděl, že tam mají k tomu signalizaci, že jsou otevřené dveře, průvodčí se tam šla podívat, a když mě viděla jak ve vlaku z otevřených dveří močím za jízdy, tak mě nemilosrdně , v následné stanici, v Rynolticích, z toho vlaku vysadila.---------------------------Měl jsem tehdy co dělat, rychlým krokem jsem musel šlapat do Jablonného v Podještědí, abych tam šafnul ještě šichťácký autobus do Nového Boru, ten jsem šafl tehdy jen tak tak. A pak z Nového Boru vlakem na Jedlovou a odsud dalším vlakem do Děčína. Tu průvodčí, která mě v těch Rynolticích vysadila, jsem při křižování v Benešově nad Ploučnicí radostně pokynul, že se i přes vysazení z vlaku, jak mě v Rynolticích vysadila, do toho Děčína nakonec dostanu. Čuměla na mě jak vrána. Ale chápu, musel to být pro ní šok, vidět pasažéra, jak jí močí ve vlaku na širé trati z otevřených vagónových dveří.

ikk. (St, 19. 6. 2019 - 22:06)

Kláro 20 minut? Nebylo to 10? Hlavně mám obavy aby se některé z vás neudělal zánět močáku nebo močovych cest. Jste dooravdu naivní zvědavý kuřata, ale mám vás přesto rád.

Miška (St, 19. 6. 2019 - 20:06)

Taky už ho mám na stolečku. Krásnou dobrou noc z jihu na sever!

Martina (St, 19. 6. 2019 - 21:06)

Miško a Klárko a ty třetí,jen se modlete,aby se vám nerozvinul ošklivý zánět močových cest ! Hlavně Miško ty jsi tady psala o něm před pár dny, že tě trápí a tohle je opravdu neuvážený

Bobrik (St, 19. 6. 2019 - 20:06)

Já jsem ráno čůrál jako vżdy ve stoje venku a byl to střik na dva metry pak jsem bobra oklepal a schoval a šel do roboty..

Hahik (St, 19. 6. 2019 - 22:06)

A já si furt říkám, vod čeho ty máš ten nick, Bobřiku

Klára (St, 19. 6. 2019 - 20:06)

Udělej,Nikolka taky čůrala ješťě jednou a hodnně a musela okamžitě a bolí ji to, mne tak moc ne ,ale uděláme si ten čaj taky spolu. Máme ho v kuchyni. Snad nám nic víc nebude. Hezky se vyspinkej a písneme si zítra. Pa a děkuji za společný čůrací výzkum!

Miška (St, 19. 6. 2019 - 20:06)

Klârko já vydržela něco přes 6minut a pak jsem začala čurat ale dělala jsem to ve vaně,takže to nevadilo. Od tý doby jsem čurala asi za čtvrt hodinky znovu a hodně a bolí mně nepříjemně močâk a tak si jdu udělat ten čaj.

Reklama

Přidat komentář