Reklama

Tahání za tanga

Jana (St, 5. 6. 2019 - 18:06)

S citem pro zábavu...to známe. Ono když za ně taháš tak to zábava asi je, ale když jsi holka a někdo ti je vytáhne tak to žádná legrace není a jen to šíleně bolí. U nás to bylo ve škole to samý, nikdo z kluků si neuvědomí, že tanga se tak trochu zeřezávají celý den i při normálním pohybu - při chůzi, při ohýbání a tak. V půlce dne už to není zrovna pohodlný, a když vám pak někdo udělá zářez je to fakt bolestivý. Já si s tím užila v 8. a 9.třídě svý. Nosila jsem tanga a hlavně G-string, protože to byla taková móda, ostatní holky je taky nosily. Teď zpětně si říkám, že jsme byli hrozný telata, ale tenkrát to prostě bylo cool. Kluci zářez bohužel zbožňovaly takže nám ho dělaly v jednom kuse. Běžně mi je zařezávali až po ramena, někdy nedali pokoj dokud je neroztrhli. Natržený nebo roztrhaný jsem tanga měla věčně. Často jsem měla i odřeniny a opruzeniny. Pak v devítce někoho z těch blbců napadlo, že by byla sranda nás za ně věšet...no hrůza. Několikrát mě pověsili za tenký G-string tanga, bolest to byla neuvěřitelná, i jsem měla slzy v očích. Po chvíli vždycky ruply a byl konec. Prostě zábava dost blbá a nefér, naštěstí na střední už byli kluci mírnější.

Tonča (So, 22. 6. 2019 - 18:06)

Ty z toho naděláš, byla to zábava a kluci se tak bavili a co jako. Kdyby mě to nedělali, tak bych si připadala divně a přemýšlela, co je špatně. G-stringy nosím ráda i teď rok po střední a jsou moje nejoblíbenější. Když mě je roztrhli a to úplně, tak jsem chodila na ostro, mému klukovi v 9 a později se to líbilo a mě, když jsem si zvykla, tak taky. A když jsme to šli dělat, tak mě je vždycky stáhnul a nebo roztrhnul aby se nezdržoval a strčil si je do kapsy a už mi je nevrátil. Nijak jsem to neřešila, když je chtěl sbírat, tak je to jeho věc. Mojí kamarádce, když to spolu dělali, tak jí je taky sbíral. Asi to měl jako počet, kolikrát to dělal. A ano, kamarádku měl povolenou, proč by ne. Dnes už mám jiného kluka, ale kamarádku stále tu samou.

Kačka (Ne, 23. 6. 2019 - 11:06)

Přesně. Bylo to škádlení co patřilo k věku. My klukům dělaly taky pěkný naschvály tak oni zase tahali za tanga. Rozervaný jsem je měla často,koupily se za pár korun nový a bylo. Taky mě za ně věšeli,to bylo úplně běžný,i mi párkrát udělali jak to tu někdo nazval "prak". Bolelo to šíleně,to jo,přitom jsem si taky vzdycky stěžovala a ječela. Ale kdyby mi to nedělali,tak bych si myslela,že o mě nemají zájem a že se jim třeba hnusým. Prostě to patřilo k tomu jiskření mezi holkama a klukama. Ale jako bolelo to hodně,o tom žádná :D . Jinak i dál nosím jedině tanga a stringy.

Dan (Po, 24. 6. 2019 - 20:06)

Jojo u nás si holky taky stěžovaly, ale přitom tanga nosily dál a skoro pořád jim vykukovaly z kalhot. Tak to si prostě říkaly o to, aby jim to člověk vytáhnul až nad hlavu.

Linda (Čt, 4. 7. 2019 - 09:07)

Přesněě. Za mě to bylo to samý. Kluci nám je taky zářezáli, děsně to bolelo a stěžovali jsme si. Ale na druhou jsme je nosili vykasaný z bokovek protože to byla taková móda. Za bolest prostě za to být středem pozornosti stála :D

Miloš (Čt, 4. 7. 2019 - 13:07)

Ano, byla to krásná doba, bokovky a tanga pěkně nad nima, aby byla vidět. Některé kousky jsou pěkné a stojí za to je ukazovat. Nechápu ty dnešní kalhoty až pod kozama. To je hnus, ale ovečky se chytí a nakupují. A nebo proč nesmí být vidět tanga nebo kalhotky? A co je na tom špatného?

Linda (Čt, 4. 7. 2019 - 09:07)

*Ta bolest

Tonča (St, 26. 6. 2019 - 14:06)

Já si nedovedu představit, že bych nosila něco jiného, než G-string tanga. Měly by jít protáhnout prstýnkem, takové nosím. A to tahání, to už k tomu patřilo. A neustále hlídat, jestli mě vylezly? To bych nic jiného nedělala a je mi to jedno i teď.

Adéla (Čt, 27. 6. 2019 - 10:06)

Taky nosím jen G-string tanga. A souhlasím s váma, že pořád hlídat jestli nevylízají nejde. Nemám moc ráda kalhoty s vyšším pasem, spíš nosím džíny s kratším, takže někdy to prostě vyleze. Každopádně to tahání mi dost vadí, je to fakt otravný a nepříjemný. Bohužel se mi to děje dost často, ve škole od spolužáků, od kamarádek i doma od bratra. Jakmile mi tanga vykouknou, někdo za ně zatáhne. Bolí to a dost často se roztrhnou. To mě štve vždycky nejvíc, párkrát mi takhle rozrhli i celkem drahý tanga. Takže za mě pěkná blbost, nechápu proč ostatní nemůžou moje prádlo nechat být, je za ně ostatní taky netahám.

Tonča (Čt, 27. 6. 2019 - 15:06)

Taky radši nosím nižší pas a hlavně těsné džíny a v létě orvané. Ta móda vysokého pasu se mi nelíbí, ne že bych je nemohla nosit, ale prostě je nemusím. Koupila jsem si schválně Levisky 501 skinny a nakonec jsem vzala nůžky a už jsou nižší. Třeba zase ta krátká trička jsou super. Nosím ta hodně krátká a musím si ale dávat pozor na zvedání rukou, aby mě tričko nevylezlo nahoru. V obchoďáku při nákupech mě ale tričko běžně vyleze nahoru a jsou mě vidět prsa, s tím nic nenadělám a jen tričko stáhnu dolů. Je to pěkná provokace, hlavně pro ty co čumí na monitory od kamer. A nebo nadměrně veliká mikina s kapucí je taky super, pod ní nic jen tak pěkně na ostro, ať to větrá. To s mikinou se mému klukovi hodně líbí a je to spíš jeho zásluha, přesvědčil mě, ať to zkusím a je to skvělé, jen ze začátku jsem byla trochu nervózní, že nic jiného na sobě nemám, ale jde o zvyk a už neřeším, jestli někdo něco uvidí. Ten můj kluk tam má dole volný přístup a v kině nebo autobusu toho využívá.

Honza (Út, 11. 6. 2019 - 15:06)

Prostě základka :D

niteres (Ne, 2. 6. 2019 - 16:06)

Zdravím,
Na prodej mám tyto léky, které jsou jinak na předpis. Vždy dodávám jednomu člověku jen omezené množství , balení - to je vše dál už dle domluvy, tak aby vše bylo bezpečné.
Cena u všech balení proti klasické ceně je +50%. Odeslání okamžité - druhý den je to u Vás.
Veškeré další informace v případě zájmu: email : [email protected] nebo skype: monitor504

Na hubnutí mám k okamžitému odeslání.
Adipex : 30 , 60 , 90
Alli : 30 , 60 , 90 , 120

Na úzkost , nespavost.
Neurol 20 , 50
Stilnox

Renča (Út, 21. 5. 2019 - 15:05)

I mámě jo? To bych si asi nedovolila,já to znám jen ze školy jako mezi vrstevníkama. Taky mi to kluci dělali,když jsem nosila tanga. Dost mi to vadilo-zaprvé to dost bolí, zadruhé často mi je roztrhli a spodní prádlo taky není zadarmo,a za třetí jsem se vždy cítila dost trapně,když všichni viděli,jak mám tanga vytaženy pomalu ke krku.

Julie (Pá, 31. 5. 2019 - 15:05)

Pomalu ke krku :D ...to je přesný. U nás na základce se to taky dělalo. Problém byl u kluků, co neznali míru. S holkama jsme si to vytahovali jen trochu...jako ze srandy, aby to moc nebolelo. I klukům jsme to dělali jen trochu. Ale někteří kluci jsou v tomhle věku jsou fakt poděsové a bavili je to rvát co nejvíc. Takže jsem pak taky často dopadla s tangama vytaženýna po ramena i po krk. Párkrát mě za ně i pověsili a viset několik vteřin vlastní vahou za šňůrky je fakt nesnesitelný. Byla ta hloupá sranda.

Julie (Pá, 31. 5. 2019 - 15:05)

Pomalu ke krku :D ...to je přesný. U nasr a základce

Iva (Út, 21. 5. 2019 - 17:05)

Tahání za tanga bolelo, ale byla to sranda a zábava v tom věku. A jestli je roztrhli a nebo mě je roztrhli tak, že je vytáhli celé a chodila jsem na ostro mi nevadilo. Koupila jsem si nové, aby měli kluci co trhat, těch pár korun co stáli jsem nijak neřešila a mámě to bylo jedno.

Renča (Út, 21. 5. 2019 - 17:05)

Vážně vám to nevadilo? Jako já to taky nijak nehrotila, ale vadilo mi to,byla bych radši kdyby to nedělali. Když mi je roztrhli a před ostatními vytáhli, bylo mi dost trapně. A někdy to bolelo fakt hodně, nevim jak u vás, ale nás za ně občas i věšeli, a to už bylo fakt moc.

Irča (Po, 13. 5. 2019 - 10:05)

Bože to je toho. Zářez zná ze základky asi každej. Bylo to běžný blbnutí. Já s holkama taky klukům vytahovala trenky až po záda, často jsme jim je taky rozthly. Oni nám to pak samozřejmě opláceli, to je jasný. V tý době se nosily tanga nebo string, klasický kalhotky byly out, takže jsme si to hold vždycky vytrpěli. Každou chvíli jsem za tanga visela, bolelo to ukrutně, ale nám to přišla jako sranda.
Jak tu někdo psal o Praku, tak my tomu tak neříkali, ale zažila jsem to párkrát taky a to je teda něco...větší bolest jsem snad nezažila. Ale stejně jsme byli pubertáci a neřešili jsme to.

Pavel K (Čt, 2. 5. 2019 - 15:05)

Nechápu, proč u holek nesmí být vidět tanga, vždyť je to něco hezkého a rajcovního, hlavně když jsou pěkná. To vždycky nějaký blb něco vymyslí a je to. Když přišly bokovky a z nich lezly tanga, tak to vypadalo hezky, pokud je holka neměla nějaké hnusné. Několik jich s tím provokovalo, že měly bokovky, tanga do pasu a krátká trička. Ta krajková nic byla moc hezká. A žádné tahání nebylo, protože se to snad každému líbilo.

Znalec (Pá, 26. 4. 2019 - 08:04)

Tak nevím no. Do prciny jsem to holce dělal vždycky zepředu. Anál mě neláká a asi proto jsem to zezadu nikdy nezkoušel. Holt jsem asi divnej no :)

Reklama

Přidat komentář