Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Tony (Čt, 30. 5. 2019 - 15:05)

To není tak jednoduché. Já dle jeho reakcí s hrůzou trnu, že Jakub skutečně může být ten Jakub, kterého myslím a že se u něho rozjelo něco velice nepěkného. Tak je dobře, že mu byl utnut típec hned z počátku. Pokud je to on, tak opravdu potřebuje pomoc ale to nelze ani od Mišky ani od Klárky očekávat. Na ně může opravdu zapomenout.

Klára (Čt, 30. 5. 2019 - 15:05)

Miško pozdrav i tobě. Ve škole se to bude řešit zítra a má přijet někdo z inspekce. Mamča bude mít také vysvětlení a ségra taky. Tak jsem sama zvēdavá. Dnes bylo opět čůrání pod mostem, ale nemohla jsem se dovyčůrat a stále to šlo po velkým ještě malým pramínkem, ale mohlo to být tím, že přede mnou šel jiný kluk a tak jsem mohla být víc stažená. Vezmeme se ségrou králíčka a půjdeme na chvíli na zahradu. Musím se učit na blbý test zítra a tak si to vezmu s sebou pod strom. Posílám sluníčko.

Miška (Čt, 30. 5. 2019 - 14:05)

Ahoj Klárko. Pozdravuju z Dačic. Jak se s Nikolkou? Jsem zvědava na nové zprávy. Jakuba neřeším , je pro mne NULA. Ale všem děkuji za podporu a vážím si toho.

Tony (Čt, 30. 5. 2019 - 14:05)

Oslnils jsi Mišku, ale hlavně hodně zranil. Ty se hlavně srovnej, abys později nedělal ještě horší vylomeniny. Ono je hlavně pro tebe dobře, že to nakonec dopadlo takhle. Na Klárku můžeš tak jako tak zcela klidně úplně zapomenout. U tebe to asi klidně nebude ale taková je realita. U ní se už nechytneš nikdy, i kdyby ses stal znovu zlatým.

Jakub (Čt, 30. 5. 2019 - 13:05)

Jo, ale kromě toho kakání všechno ostatní opravdu chtěla společně. Že jsem ublížil přes Mišku Kláře mně bolí strašně. Měla mi dát přes držku ještě víc. Do prdele! Tohle ne.

Markéta (Čt, 30. 5. 2019 - 12:05)

Jakube. Uvědomuješ si, jak jsi Mišce ublížíl svým jednáním? Byl jsi její první kluk a asi to ona všechno chtěla,ale pak se to zlomilo a byla ponížená a zdrcená. Kolik týdnů plakala,zvracela a byla i ve stavu,kdy musela vyhledat rychlou pomoc, protože šla i do mdlob. Uvědomuješ si vůbec, co jsi v takové křehké holce zanechal za ránu v jejím nitru??? A jak jsi ublížil Klárce???

ikk. (Čt, 30. 5. 2019 - 12:05)

Ty vole , von teď bude dělat ze sebe chudinku? Potřebuje akorát nakopat do prdele aby se probral! Takovej kretén prostě nebude holkám ubližovat! Jediný ,co mu možná věřím, že Klárku platonicky miloval a když ji viděl poprvé a dostal po papuli od ní, tak to mohla být ta nejlepší a nejtvrdší lekce. Ale stejně nevěřím mu!

Jakub (Čt, 30. 5. 2019 - 12:05)

Já nevím. Klárka mě včera dala lekci a to mně nejvíc zasáhlo. Já ji viděl poprvé! A to co jsem jí psal jsem doopravdy tak cítil. Strašně jsem ublížil i jí. Moc se to ve mně motá. Potřebuju nějakou podporu někde.

Jakub (Čt, 30. 5. 2019 - 10:05)

Tohle jsi nemusel Tony. To je přes čáru!
Dejte mi už vșichni pokoj!!!

Jakube (Čt, 30. 5. 2019 - 10:05)

Jsi velmi citlivý kluk, který v sobě nese křivdu a bolest a má pocit, že nic nemá smysl jen si s holkama pohrávat,protože jsi zklamaný. Hrozně zklamaný. Ale ty máš přece na víc než jen holku využít a ponížit. Ty máš na to mít vztah a být spolehlivým klukem pro svou dívku. Agresí nikdy nikdo nic nevyřešil a po pravdě, jestli jsi dostal včera pár facek od Kláry za Mišku, tak to podle mne bylo oprávněné a mělo ti to minimálně něco ukázat. Vyslechnu tě a pomohu, když se svěříš. Mám rodinu a zkušenost. Je to na tobě. Kdybych nevěřila ve tvé dobré srdce, nikdy bych ti tuto pomocnou sílu nenabídla. Budu čekat na tvé vyjádření a děkuji za tvou vstřícnost. Zasloužíš si to.

Tony (Čt, 30. 5. 2019 - 12:05)

Snad se probere. V takové situaci ji určitě vidět takto poprvé nechtěl, ale toto si svým jednáním vykoledoval a zasloužil si to.

Tony (Čt, 30. 5. 2019 - 10:05)

Jediný,kdo tu jedná přes čáru, jsi ty. Xindly šetřit nemíním.

Tony (Čt, 30. 5. 2019 - 09:05)

Dle mne toto pravý Jakub není i když zdánlivě píše stylem jako by to byl on. Pravý Jakub měl zcela jiné téma. Jeho prvořadým tématem tu byl nudismus. Jeho matka a teta totiž byly náruživé nudistky a on v tom jako kluk se svou a sestrou a sestřenicí vyrůstal a stal se tím samým. Nedovedu si představit bytostného nudistu, který by toto prováděl.------------------Dle mne jde o toho fejkařského zlotřilce, který mě tu před pár lety pod Jakubovým jménem napadal. Ani to, že by se z naprosto férového kluka stal takový hajzl.

Host (Čt, 30. 5. 2019 - 08:05)

... Á potrefená husa kope kolem sebe. Klídek kámo. Najdi si normální holku k sobě a zalez a buď v klidu.

Jakub (Čt, 30. 5. 2019 - 08:05)

Já jsem to v žádném případě nezabalil! Ten včerejšek mi krutě vykoupíte! Nedělám nic, co by ženský nechtěly a v tom telči to bylo jinak. Byla to hra a Miška to sama chtěla ! I to kakání tak jak se stalo. Všichni tady lžete a tohle jste včera nezvládli. Krutě nezvládli!!!!

Míla (Čt, 30. 5. 2019 - 13:05)

Tak určitě, Miška která má teprve 15 let, neměla žádné sexuální zkušenosti a ty jsi byl její první kluk nadšeně přistoupila na perverzní hru, při které se dobrovolně pokadí. Komu to chceš nabulíkovat? Radši nám řekni tu o Červené Karkulce...

Jakube, (Čt, 30. 5. 2019 - 08:05)

Kdo ti v minulosti tak ublížil,že nedokázeš mít úctu k sobě a k dívkám? Maminka? Vycházím z toho,že jsi Klárce dokázal psát taková mimořádně krásná vyznání,jenze ona už měla kluka a byla pro tebe neuchopitelná. Co by ti pomohlo?

Tony (Čt, 30. 5. 2019 - 08:05)

Ale jakým způsobem chceš pokračovat? Tu přes doktorku se už nechytáš a o jiném takovém podobném fóru nevím

Klára (Čt, 30. 5. 2019 - 06:05)

Taky přejeme dobré ráno. Dnes se ve škole bude ještě řešit ten incident s Dominikou. Tak dám vědět. Taky jsem měla dnes větší čůrání ráno, ale už jsem spala u sebe a tak nevím jestli ségra byla i v noci. Dáme něco k snídani a písneme si odpoledne.Pá na jih!

Miška (Čt, 30. 5. 2019 - 06:05)

Dobré ráno Klárko. Tady šťastná Miška zdraví Mimoň. Včera jsem usnula snad okamžitě a dnes už byla vzhůru po šesté,ale potřebovala jsem nutně čurat ,proto mně to vzbudilo.Opět jsem udělala dlouhý čurání ale s klidným ne prudkým proudem z baculky. Je to opravdu suprový, že ten kretén dostal po hubě a jsem za to ráda i za osatní holky,co mu nalítly. Užij si pohodový den a písnu ti zase po škole a moc a moc děkuji Liborovi a tobě za vše. Je to neskutečný. Přemýšlela jsem, jestli kdybych u toho byla bych mu nenakopala ten jeho ksicht, ale já bych spíš utekla a brečela, takže je dobře, že jste mne toho setkání uchránily. Pa

Reklama

Přidat komentář