Reklama

Syn a masturbace

Julie (Čt, 30. 5. 2019 - 11:05)

Taky se tak o svého syna starám. On si to vůbec neuvědomuje, ale je pod mým neustálým dohledem. Každý večer má po koupeli připraveno čisté prádlo a povlečení. Ráno, po jeho odchodu do školy vše pečlivě prohlédnu. Nestalo se ještě ani jednou, abych nenašla fleky po semeni. Jedny jsou z večera a druhé, ještě mokré z ranní onanie. Ty ranní vždy dokonale vycucám. Naučil se už utírat, takže spermie nacházím většinou v náhradním tričku, ale i na slipech či pyžamu. Prádlo mu hned připravím čisté. Na prostěradle je toho minimum, to měním po delší době. Už dělám přípravy k tomu, abych jej mohla i potají sledovat. Prostě přede mnou chlapec nic neutají.

luci (Čt, 30. 5. 2019 - 19:05)

Dokonalé šmíráctví , ale pokud tě to uspokojuje , tak v pohodě . Možná že časem dospěješ k tomu , že budeš mít jeho sperma čerstvé . Horem , nebo spodem ?

Julie (Čt, 30. 5. 2019 - 21:05)

Může být chlapec rád, že se tak o něho starám. Pořád má na sobě všechno čisté. A já si zase vedu přehled o jeho intimním životě. Tak mi to stačí a tak to taky zůstane.

David (Čt, 30. 5. 2019 - 22:05)

Tak mam proto pochopeni spis si to predstavujou chlapy nez ze by se tim chlubili zensky ...

Steve (Po, 27. 5. 2019 - 21:05)

Kecáte tady ... Já vám to nevěřím.

Žaneta (Po, 27. 5. 2019 - 03:05)

Pokud si syna měla Evo pod dozorem i při jeho sebeuspokojování, nestyděl se? Přece jenom ve 13 letech se to kluci snaží dělat co nejvíce potají. A když si ho takto měla pod kontrolou ochutnalas někdy jeho semeno?

Jakub (Út, 28. 5. 2019 - 11:05)

Potají to dělají kluci, kteří vědí, že kdyby se to máma dozvěděla nebo ho i načapala, tak bude vyvádět. Rozumná máma ví, že je to u kluků zcela normální a i potřebné, sperma se nám dělá pořád a někam se vypustit musí. A pokud si je schopna se synem klidně popovídat, že se před ní za to nemusí vůbec stydět, tak se z toho stane běžná součást jeho hygieny a nebude s tím zalézat bůhví kam. A mamce ubude práce s věčným převlíkáním postele, když si navykne onanovat každý večer před spaním. Takhle to bylo mezi mnou a mojí mamkou.

Abe (So, 23. 11. 2019 - 02:11)

Máme čtyři syny. Od mala masturbují před manželkou i přede mnou. Nejmladší bydlí s námi chodí po bytě nahý a dělá si to kdykoli se mu zachce. Já to před ním nedělám, abych jej nestresoval, protože mám o dost větší penis. Manželka se nahotou také netají (vždycky se mi bleskově postaví), ale nemasturbuje, protože o ní pečuji já.

David (Čt, 30. 5. 2019 - 21:05)

Tak vyvadet treba ne ale aby ji to spis nemrzelo kdyz matka syna nacape pri tom ... vi ze to bude trapas pro toho kluka , asi maloktera zenska podporuje syna v masturbaci , me v zivote mamka nevycetla postrikanou perinu nebo prosteradlo ... kdybych vedel ze se ji muzu sverit se vsim a zajimalo by ji to , tak bych si sni o sexu atd. rad povidal ...

Jakub (Pá, 31. 5. 2019 - 12:05)

Mezi synem a mamkou je ideál absolutní důvěra a tolerance. Já takovou mamku mám. Od kamaráda vím, že kdyby ho jeho máma při tom přistihla, že bude doma vyrvál. Mně mamka masturbaci doporučovala, pravidelně každý večer při sprchování. A když mne při tom i někdy viděla, nebyl z toho pro nikoho problém.

Dan (Út, 11. 6. 2019 - 05:06)

Nadruhou stranu z pozice žen by me zajimalo kdyz se syn matce prizna ze ho sexualne pritahuje a prozradi ji co treba by chtel ji delat a vcem se mu nejvic libi , je to horsi zjisteni nez kdyby ji rekl mami si hnusna ? co kdyz bych chtel treba dat hlavu matce do klina a jen si sni povidat a hladit ji po nožkách , bylo by fajn kdyby dovolila víc ...

luci (Út, 11. 6. 2019 - 18:06)

Když to nezkusíš , tak se to nedozvíš . Ostatně , nic horšího než že tě propleskne se nestane , nebo naopak se jí to bude líbit a potom je to v pohodě .

Martina (Út, 28. 5. 2019 - 13:05)

Záleží taky na tom, jak si to kluci dělají. Už jsem to tady někde psala. Já mám dva syny, školáky, oba dva onanují a vím, že mnohdy i vzájemně, ale dá se říct, že bych to ani nepoznala, že si dělají dobře. Predkožku si totiž nestahují, ale penis si třou prstem přes kůžičku. Po výronu jim tedy spermie zůstanou většinou pod predkožkou a poté se utřou. Prostěradlo tedy zůstává prakticky čisté. Vím od kámošky, že její syn to taky tak dělá, takže tady tímto způsobem to tak jistě dělá nemálo dospívajících.

Laďka (Út, 28. 5. 2019 - 14:05)

Je to tak. Můj syn si to taky dělá tímto způsobem. Jednou jsem ho nečekaně přistihla v jeho pokojíčku. Na uších měl sluchátka a postel má tak jakoby schovanou za rohem, takže si mě nevšiml. Pár vteřin jsem se na něj dívala. Taky si ho mastil jenom ukazováčkem.

Eva (Po, 27. 5. 2019 - 04:05)

Jeho semeno jsem ochutnala jen jednou. Je jeho tak at si ho hezky jí sám.

luci (Po, 27. 5. 2019 - 09:05)

Jak jsi ho ochutnala , orálně nebo vaginálně ?

Lucka (Po, 27. 5. 2019 - 09:05)

luci a ty máš také nějaké zkušenosti se synem (máš-li jej) a s jeho onanií? Zdá se mi, že ten můj puberťáček je na ní závislý až přespříliš. Dělá si to už tak od deseti let a nyní, kolem třinácti si ho honí snad pořád. Kámoška mi říkala, že nyní je ve zlatém věku onanie. A ať toho zavčas využiju. Dělám si dobře tak třikrát týdně no a vždycky k tomu mám synovo semeno,které si utírá do různých hadýrek a prádla. Ani nechci psát, co vše s tím provádím.

luci (Po, 27. 5. 2019 - 10:05)

Syna nemám , ale bratr masturboval často , někdy jsem mu s tím pomohla . U mladých kluků je to zřejmě normální , spíš by bylo divné kdyby nemasturboval . Ale je to na nátuře , některý to dělá tajně a jiný se klidně předvádí a řekne si.

Lucka (Po, 27. 5. 2019 - 16:05)

luci a užívala sis to když jsi svého bratra uspokojovala? Byla si při tom vzrušená? Já když vidím syna jak si to dělá a navíc když mám jeho semeno pro sebe tak su úplně v tranzu.

luci (Po, 27. 5. 2019 - 23:05)

Nijak zvlášť mne bráška nerajcoval. To opravdové vzrušení to nebylo.

Reklama

Přidat komentář