Reklama

Jak poznat hysterku

jméno.. (Ne, 26. 5. 2019 - 15:05)

..je Jirka. Zničený:naslouchejte dobře míněným radám od těch,kteří vědí,o čem píší.Coudy a D mají pravdu.Rozumí Vám a snaží se Vám pomoct.Utečte a straňte se jí,jak jen to bude možné.Chápu,máte jí rád,ale zas Vy by jste měl pochopit,že milujete Kudlanku.Měl by jste se snažit myslet racionálně a zbavit se vzpomínek.Je to těžké a chce to čas,ale jde to.Některým pomohlo uvědomění,že vlastně vzpomínájí na to jediné krásné,co s ní bylo-na milovaní.

Zničený (Ne, 26. 5. 2019 - 13:05)

Odkud jste kluci?

D (Ne, 26. 5. 2019 - 13:05)

Já z Anglie. Mé osobní zkušenosti s ženami jsou ale neprezentovatelné. Psychoterapie a mezilidské i širší společenské vztahy však patří k mým koníčkům.

Zničený (Ne, 26. 5. 2019 - 13:05)

Já z toho nedokážu ven. Ať jí napíši cokoliv,nereaguje. A ještě to určitě všem ukazuje jak ji uhanim. Cožpak vážně v tuto chvíli nic necítí? Chtěl bych nahlédnout do její hlavy...

D (Ne, 26. 5. 2019 - 15:05)

What Happens When You Go No Contact with Narcissists: https://youtu.be/13MhOO_e8oc

D (Ne, 26. 5. 2019 - 12:05)

Nicméně ty třetí osoby bych komunikačně úplně neutínal. Toxičtí (ex)partneři mohou někdy kout na své oběti velmi nebezpečné pikle, a ti různí ex-manželé, obdivovatelé a podobná svoloč ve službách těchto toxických (ex)partnerů mohou dát člověku cenné signály ohledně toho, která právě bije. Anglo-američtí psychoterapeuti mají pro takovéto lidi označení "flying monkeys" (podle záporných postav z "Čaroděje ze země Oz" - zlovolných to létajících opic, které zmíněný čaroděj vysílal, aby nosily zlé a podlé zprávy či všemožně škodily vytipovaným čarodějovým obětem a nepřátelům).¶ "Létajícím opicím" není radno dávat jakékoli informace, které by tyto mohly předat toxickému (ex)partneru, aby je tento později zneužil k naší škodě. "Létající opice" se však lze ptát na to, co jí náš toxcký (ex)partner řekl a jak ji instruoval proti nám, a lze jí adresovat i dobré argumenty, které zpochybní loajalitu dané "létající opice" vůči našemu toxickému (ex)partnerovi.¶ A je asi zbytečné říkat, že nejtragičtější eventualitou je situace, kdy se nechá zneužít jako "létající opice" někdo, komu daná toxická osoba v minulosti sama ublížila. Touto obzvláště tragickou létající opicí v případě té tvé expartnerky je právě onen její exmanžel, který ti na její popud v noci psal.

Zničený (Ne, 26. 5. 2019 - 12:05)

Coudy: vím že máš pravdu,ale mě to tak ničí. Já pro ni udělal vše. Chtěl bych od ní alespoň vysvětlení nebo něco. Nic jsem ji neudělal a ona ze mě udělala tyrana,snad i násilníka... Pritom to byla ona kdo mě praštil. Skákal jsem kolem ní jako pejsek. Kdykoliv ji bylo špatně,přijel jsem. Co bylo potřeba,udelal. A nezasloužím si jediné slovo na vysvětlenou? Teď je pan božský exmanzel?

D (Ne, 26. 5. 2019 - 12:05)

Od své expartnerky nesmíš žádat žádné vysvětlení. Ona sama ve své zlovolnosti a škodlivosti je už tím vysvětlením. A ona sama očekává, chce a potřebuje, abys ji o nějaké vysvětelní ke své škodě marně pokorně prosil, a ona pak s tebou mohla dál vytírat podlahu.

Coudy (Ne, 26. 5. 2019 - 12:05)

Na žádné vysvětlení nečekej, ona ti to nebude vysvětlovat, je totiž nemocná, již to pochop a smir se s tím. Proboha utikej od ní rychle pryč, dobře ti tadim. Jednou mi za tu radu poděkujes.

Zničený (Ne, 26. 5. 2019 - 10:05)

Tak pánové,v noci mi psal její exmanzel,že teď ji má on,at jí dám pokoj a kolikrát ji to dělal a že jdou na další číslo... Ona byla u toho,takže s jejím svolením...

Coudy (Ne, 26. 5. 2019 - 11:05)

A co jsem ti říkal? Napsali jsme toho na tomto fóru dost o svých zážitcích a zkušenostech s hitrionkama. Je to pořád stejné a dokola. Utikej rychle pryč a daleko od ní, izoluj se od ní, blokuj její telefonní číslo. Budeš mít super vzpomínky na božský sex, ale možná ti to zachrání život a neskončís v blázinci. Já a ostatní co tu jsme víme o čem je řeč.

Zničený (So, 25. 5. 2019 - 15:05)

Postupně čtu všechny příběhy tady. Mám z toho slzy v očích,jak je to vše téměř stejné. Jen jedno mi u té mé nesedí. Všude se píše,že hysterie nakonec zas příletu a uhání vás. Tam má mě absolutně ignoruje. Na zprávy i telefon. Už čtvrtý den...

Ten co přežil Kosovo (Po, 26. 8. 2019 - 13:08)

To ještě neskončilo, nereagovat necist být důsledný, vše zablokovat a nezvedat cizí čísla.Ona si najde jinou oběť a bude klid, hysterky se moc dobře umí trefit do času v době kdy je například večer umí to.davkovat na to bacha!

zničený (Po, 26. 8. 2019 - 13:08)

To u mě to zřejmě z její strany skončilo. Ani si nevzpomene, Jen si užívá s jinýma...
Zajímavé je, jak píšeš, že žije pořád u rodičů. Ta,,moje,, sice má pronájem ( je jí přes 30), ale v pronájmu je jen někdy v týdnu a o víkendu, když nemá děti, tak to používá jako šmajchlkabinet. Jinak je pořád nakvartýrovaná u rodičů v baráku. Neumí být sama. Pořád potřebuje někoho kolem sebe a ujišťovat a ujišťovat, že je dokonalá a že dělá vše dobře.

Ten co přežil Kosovo (Po, 26. 8. 2019 - 14:08)

Jak píšeš nebožce kterou sem podruhý utratil je 36!!! naivně sem si myslel, že se jako normální člověk dovede v životě posunout ani vorel.A přesně stredobod pozornosti atd.Oni maji.charisma a lichoti na ego na to taky bacha a ty pocity znám tlak v pajslu co by kdyby, nene utéct a spalit mosty!

D (So, 25. 5. 2019 - 15:05)

Třeba tě odepsala už nadobro, nebo se chce nadále bavit už jen tím, že tě bude rozmanitě pomlouvat, obtěžovat tě a jinak ti pít krev. Nebo bude ochotna s tebou celý cyklus (či jeho vybrané části) zopakovat v řádu dní, týdnů, měsíců, let, či dokonce dekád. Buď jak buď, z jakékoli další interakce s ní ti nekouká nic dobrého. A pozor by sis měl jistě dát i na případné třetí osoby, které může podle své libosti manipulovat proti tobě.

Zničený (So, 25. 5. 2019 - 15:05)

Zní to až děsivě. Ale už se mi to stalo. Před třemi měsíci jsme byli na diskotéce,střídavě na mě visela a střídavě běhala za jinými neznámými,až mě jeden napadl. Když mě vyhodili vyhazovači,šla se mnou domu jako by nic a řekla že zaslouží potrestat. Nyní proti mě postvala svou rodinu,kamarády a okruh jejich obdivovatelů, kterým tvrdí,jak jsem ji ublížil.

Coudy (So, 25. 5. 2019 - 16:05)

To je u histrionek normální, vůbec se již ničemu nedivím. Vysledoval jsem, že ta moje pracovala v cyklech a točila se v kruhu. Dokázala mne ráno milovat až za hrob a odpoledne se stěhovala a nejraději by mi ten hrob šla rovnou vykopat, pak se chtěla ase usmiřovat. Nejhorši byl ten její atak, kdy startérem byla i titěrná hloupost, pak následovaly laviny výčitek, stížností všeho druhu, kritika všeho co jste kdy udělal až po mateřskou školku a po několika hodinách jekotu startující stíhačky se s očima zalitýma slzama na vás nečekaně vrhla a chtěla se vášnivě milovat. To, že měla vždy nějakého muže v záloze a s ním okatě flirtovala, aby vám ublížila a dělalo jí neskutečně dobře, když jste žárlil je již standart. Počet jejich rozchodů a návratů jsem po čísle 26 přestal raději počítat, bylo to již normální. Jsem šťastný muž, že je pryč, vyhodil jsem ji ze svého bytu, života a izoloval se od ní. To, že mne všude pomlouvá jak to jen jde, již neřeším, ona pomlouvala i své předcházející partnery a nikdy s tím nepřestane, je prostě nemocná.

D (So, 25. 5. 2019 - 15:05)

I třetí osoby, které rády naslouchají pomluvám různých toxických osob na adresu jejich bývalých partnerů, a které se ochotně nechávají využívat jako součást kampaní proti takovýmto bývalým partnerům, mají často svoje vlastní mentální problémy a komplexy. Je třeba s tím počítat, a setkáme-li se s takovými osobami, musíme rozumně revidovat jakákoli naše očekávání vůči nim. Ani je nezměníme, ale můžeme si na ně dát pozor.

Zničený (So, 25. 5. 2019 - 14:05)

Ano,stal měl jsem problémy v dětství,uzkostliva výchova... Ale to přece nemůže za to,že miluji srdcem i duší? Nebo za její chovani? Cožpak je normální si užít,zmizet,užít,psát ať ji věřím jak mě miluje a pak úplně zmizet a ignorovat?Cožpak si tito lidé neuvědomí,co v nás měli,co jsme pro ně dělali? A když už nás nechtějí,proč nás musí očerňovat a dělat z nás tyrany a zloduchy?

Reklama

Přidat komentář