Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Miluna (Po, 13. 5. 2019 - 15:05)

Já tě nějak nechápu.Jak píšeš to slovo JEN.Co bych měla mít ještě jinýho? Myslela sem tim i když udělá ona mě.Ale takovou Lucinku miluju i bez sexu jak vidíš.Potřebuju o ní vědět a mít její slova.A strašně jí už chci vidět osobně a i se bojim abych se jí aspoň trochu líbila.Co je lepší,sejít se s ní o samotě nebo s Alicí ve třech???

Miluno (Po, 13. 5. 2019 - 16:05)

Kamarádky se přece nemusí líbit, může být třeba ošklivá jak Babiš a bude to jedno. Proč si děláš naději, že je Lucka i na ženský. Myslíš si jak každá čeká na tebe? Lepší je nesejít se vůbec, ale když už, tak proč k tomu tahat Alici.

Miluna (Po, 13. 5. 2019 - 18:05)

S Alčou bych měla větší odvahu.Bojim se abych jí třeba nebyla nepříjemná.Myslim že i u kamarádek na tom záleží aby si sedly a nebyly si třeba protivný.A já se chci stát aspoň její nejlepší kamarádkou.Hrozně mi o ní jde prostě.Potřebuju její blízkost,strašně hezky na mě v tom krámu působyla.A proč Sany píšeš že je to marný? To tu dřív někdo psal v anonymu,nebyla si to ty? A s tim bičem to je od tebe anonyme hnusný! Ani se nepodepíšeš! A ty Jano já myslela že si hodná?

Jana (Po, 13. 5. 2019 - 21:05)

Miluno nejsem zlá, jsem upřímná.

Sany11 (Po, 13. 5. 2019 - 18:05)

Ne, Milco , nebyla jsem to ja,ale jak Lalla trefne pise, uz jsem tu pomyslnou hul asi zlomila.

Ty (Po, 13. 5. 2019 - 18:05)

jsi Miluno fakt blbá. Najednou bys potřebovala k tomu Alici. Proč jsi jí nevzala sebou když šlo o setkání s Radkou? Koho potřebuješ nejvíce ve tvé blízkosti jsou tvoje děti. Když se nudíš, jak píšeš na FB, tak si vem děti a nenechávej je jen u rodičů. Zkus se starat o děti třeba měsíc. Hned ti přejde nuda. Ono je lepší je strčit k mámě že?

Miluna (Po, 13. 5. 2019 - 18:05)

Protože tahle je až moc krásná a já sem z ní hotová a Radku přece Alice nezná a Lucku jo.Je to jak nějaký znamení.Dneska ale ještě nenapsala a ani se jí to nedoručilo.A děti tu mam,jen Zdena si nechce povídat a Ríšan povídá pubertální blbosti.Pořád mi dává nějaký otázky a pak má ze mě prdel když něco nevim a mě to nebaví.

no (Po, 13. 5. 2019 - 19:05)

snad už Alice prohlédla a nenechá se do ničeho zatáhnout. A jestli je Lucčinou kamarádkou, tak by bylo od ní hezké, kdyby Lucku o Miluně informovala. Stačilo tady sledovat Radku, jak trpěla, když se s Milunou seznámila a něco s ní prožila. Není to proti Miluně, ale ona se neumí normálně kamarádit. Hned vidí sex, to druhé ničí a zanechává v nich bolest, neb je mění jako ponožky.

Miluna (Po, 13. 5. 2019 - 19:05)

Teď sem psala ještě než sem si tě přečetla že mi chybí ženský povídání.A Alice sama Lucku ještě nezná.Prý se viděly jen jednou a daly se do řeči ale schůzku na domluvu ještě neměly.

Lalla (Po, 13. 5. 2019 - 18:05)

Ptáš se Jany , jestli je hodná? Ale my jsme tady všichni hodní na tebe, myslíme to s tebou dobře, ale ty tomu nechceš rozumět. No a někteří nad tebou lámou nebo už zlomili hůl, Milu

Alice (Po, 13. 5. 2019 - 14:05)

Miluno já jsem jí nic o nás neřekla.A mě psala že je na tebe zvědavá jaká si,že prý si jí ve psaní sympatická a že ona by neměla odvahu někoho takhle oslovit na internetu:)

Miluna (Po, 13. 5. 2019 - 12:05)

Moje lásky,On s Lucinkou.Jak bych si tak přála aby mi to s nima obouma fungovalo a mít je oba jak sem chtěla Jirku s Aličkou kde se mi to nepovedlo.Ale u Deniska a Lucinky by to mohlo jít když spolu nemaji nic společnýho.

Jdi uz nekam (Po, 13. 5. 2019 - 14:05)

Ty jsi s tim uz tak trapna. Jen aby ti to fungovalo s obouma. Umis myslet normalne? Tezko, jinak bys nemlela jednu vec dokola jak kafemlejnek. Denis je tvoje laska? A proc mu podrazis nohy. Lasce se to nedela. Vlastne ty nedokazes opravdu milovat, ty mas jen chtice.

Miluna (Po, 13. 5. 2019 - 14:05)

Protože to mam v sobě tak nastavený a během let sem se v tom našla.Nevydržim bez chlapa ani bez ženský.Ale stačí mi dva lidi který miluju.Jen nevim jak to udělat abych to s nima bylo tak jak si přeju.On teď semnou neni ale psal mi a Lucinka dneska ještě nepsala a už vnímam jak jí potřebuju,její slova a vědět o ní.

Ale (Po, 13. 5. 2019 - 14:05)

Hovno máš nastavený. Tobě dělá jen dobře když vidíš ženskou jak jí to děláš a ona je spokojená. Nemel dokola, že to máš nastavený. Kdyby to tak bylo, tak bys ty roky co jsi honila cigoše, hledala i ženskou. Kolik roků to bylo, co jsi měla jen ty cigáni? Tak tu nehraj jak to máš nastavený.

:) (Po, 13. 5. 2019 - 14:05)

nedávno jsi to měla nastavený na dvě mužský pr.dele

Miluna (Po, 13. 5. 2019 - 12:05)

Je to docela na psychiku zase.Nevim jak to vysvětlit.Právě že k němu cítim pořád stejně všechno a k tomu si žiju tak jak potřebuju "volnost" .Asi když si všechno odmyslim co a jak bylo,tohle by mi přesně nejvíc vyhovovalo.Jen sem to od něj nečekala.Teď mi dal novou naději,jenže co ta jeho touha po dítěti.A mě ta představa drtí že by měl mít někoho jinýho časem.A sám se mi taky vyptával co sem dělala,jestli sem se neseznamovala s jinym a když sem mu řekla že mě vůbec jiný chlapi nezajímaji tak koukal potěšeně.

Miluna (Po, 13. 5. 2019 - 11:05)

Lallo tak tu Denis přespal.Choval se jako jindy a věci co tady ještě má si neodvezl.Říkal mi že mu chybim že rozum mu sice říká že by mi měl nechat dát volnost když je to takhle ale city že má ke mě pořád.A chtěl se mazlit a pak se semnou vyspal,tak já nevim co si mam teda myslet :-O ..je to pro mě taky těžký:-(

Lalla (Po, 13. 5. 2019 - 12:05)

Je to jen na tobě, Milu. Ale vůbec neuvažuj, že by ti toleroval tu tvou volnost, nevěry a že by se o tebe dělil. To si myslím, že tak hluboko neklesne. Prostě se bude situace opakovat nebo to vše pomalu vyšumí

Návštěvník (Po, 13. 5. 2019 - 12:05)

Já si myslím, že si vybírá ty peníze. A proč by nebral, když má nastaveno.

Reklama

Přidat komentář