Reklama

agresivita afričanů

Bungala bungala (Čt, 23. 5. 2019 - 14:05)

Ty jedno pakoniku ty se posmivat mi moje co napsal ja? Ja dvacetsedum roku studentoval na Mudra V negerstanu. Vim ja co tu pisu ty nevzdelany bila huba. Dělam ja toho co urcovat deagnousu pacoentu tak vim co delat a jak. dnes mam nocni slouzbu fe špitalu a ty bíli sestry zas mysletbudou ze tam nesem ja.To stava casto se mi kdyz je tma.

D (Pá, 10. 5. 2019 - 23:05)

Ještě k té tvé poslední větě. Spíš mi přijde, že naopak nebýt rasistou je v české společnosti doživotní stigma. Problémy se svým rasismem mají spíše rasisté v západní Evropě. V Česku je být rasistou stále ještě norma, a nelichotivé nálepky získávají naopak odpůrci rasové diskriminace (je jim nadáváno do různých "vítačů", "sluníčkářů", "eurohujerů", "multi-kulti fanatiků" či "kulturních marxistů", vyhrožuje se jim a jejich rodinám smrtí, zakoušejí fyzické násilí, mají problémy v bydlišti i zaměstnání a podobně).

gogo (St, 18. 9. 2019 - 12:09)

chudinky.

Návštěvník (Ne, 24. 11. 2019 - 20:11)

proč myslíš?

xy (So, 11. 5. 2019 - 12:05)

Neděl nám z toho tady politickou agitku!!! Tady jsou diskuze o sexu a vztazích. Dojdi si na Twitter nebo Fejs!!

Bob (Pá, 3. 5. 2019 - 16:05)

Dvěma, původem afričanům, jsem nedavno v ČR něco prodával na inzerát. Prakticky jako první co je zajímalo byla sleva. Vzhledem k tomu, že brali hned dva kusy, nabídl jsem jim slevu cca 7 %. To se jim zdálo málo a kdesi cosi. Vysvětloval jsem, že je do ničeho nenutím, jen nabízím. Když to nikam nevedlo, "zavřel jsem krám" a odešel. Křičeli že to nemůžu a kdesi cosi. Co bych nemohl. Pak mi hned volali na mobil, ať se vrátím, že se domluvíme. Tak jsem řekl, pouze za předpokladu, že první vytáhnou požadované peníze a pak se budeme bavit. Peníze dali, zboží vzali, ale s naštvaným a uraženým pohledem, že nejsem obchodník a že takhle se byznys prý nedělá. Možná u nich ne, ale tady ano.

Ferda (Čt, 12. 12. 2019 - 15:12)

Ale čí je to chyba - celé společnosti - politiků, médií, učitelů. Nikdo tyto obory nepopularizuje, ve šškole jsou děti nuceni pouze k intelektuálním výkonům, nejsou oceňovány a podporovány jejich manuální zručnosti, atd.

D (Čt, 12. 12. 2019 - 17:12)

Podle mě to souvisí hlavně s růstem bohatství v demokratické společnosti, které se na nátlak mas hojně populisticky přerozděluje. Pokud pak ledaskdo či téměř kdokoli vyžije i z podpory, a navíc je spoustu pochybných pracovních příležitostí ve veřejném (nebo i státem dotovaném neziskovém) sektoru, lidi to demotivuje od tvrdé, nepříjemné či málo záživné práce nebo kvalifikační přípravy na ni. A časem to dopadá tak, že je nejen málo lidí na přebalování gerontů ve starobincích a špitálech nebo na údržbu silnic, ale dokonce i na servis praček a ledniček nebo opravu radiátorů.

Miloš (Čt, 12. 12. 2019 - 20:12)

Do veľkej miery máte pravdu. Ale časom prečíslia emigranti domácich obyvateľov. A domáci sa doma stanú cudzincami! Alebo inak: v Anglicku (Čechách, na Slovensku) bude Afrika, ak uvažujeme, že väčšina obyvateľov budú Afričania. Pekná perspektíva.

D (Čt, 12. 12. 2019 - 20:12)

Co to jsou emigranti a co to jsou domácí obyvatelé? Vždyť se to všelijak mísí, navzájem ovlivňuje, původní obyvatelstvo je nuceno se přizpůsobovat novému obyvatelstvu a naopak, a nakonec si potomkům nedávnějších přistěhovalců potomci těch dávnějších přistěhovalců nedovolí říct, že ti prvně jmenovaní jsou nepůvodní a ti druze jmenovaní původní. A tak je to i normální.

Jindra (Pá, 13. 12. 2019 - 18:12)

To ani náhodou,nové obyvatelstvo je vždy povinno se přizpůsobit původnímu obyvatelstvu,nikdy ne naopak.Jiná věc je,když domorodci respektují v přijatelné míře kulturu,zvyklosti a náboženství nově příchozích lidí,to je v pořádku.Ovšem další otázka je,zdali je přínosem pro původní společnost masivní příliv lidí jiných kultur a náboženství,kteří většinově v nové domovině nehodlají ctít zákony a způsob života tamních lidí.Naopak,chtějí hostující společnost přetvořit ke svému obrazu.Masivní problém přitom je,že globální elity si přejí mimochodem exodus se zemí třetího světa do Evropy a jiných vyspělých částí světa,aby se to všechno rozředilo jako v tavícím kotlíku.To se nezlobte,ale na tom nevidím nic pozitivního.

Návštěvník (So, 14. 12. 2019 - 18:12)

Přizpůsobíme se my jim. Už je na čase, co si vytrpěli. Kolik Evropané vyvraždili indiánů, afričanů a muslimů (jen co jich padlo u Vídně). Teď by jsme se o ně měli postarat, dlužíme jim to. Uvolnit jim byty a domky, však můžeme žít na kupě a zbytečně nezabírat prostor. Mladí mohou i s rodinami zůstat u rodičů, nač potřebují další bydlení a tyto kapacity ba se daly použít pro imigranty. Takhle jsou chudáci v hrozných podmínkách ubytováváni kde se dá. Jejich rodiny potřebují pořádné bydlení.

Tony (Ne, 15. 12. 2019 - 01:12)

Žít v Africe, tak také vystačím s chatrčí. Co ten bezďák tu v Berlíně, co vlastní pouze stan na trvalo rozbitý u kanálu, který vede k západnímu přístavu? V létě tam vegetit je brnkačka ale když přijdou mraziska? Jinak vlastní ještě kolo, připnuté blízko stanu u zábradlí. Být v Africe, tak by mu bylo proti Berlínu teď v zimě hej.

gdyš (Ne, 15. 12. 2019 - 12:12)

ano velice správná poznámka, bezdomovec zanechává velice malou uhlíkovou stopu, navíc se často stává, že likviduje různý odpad. Offšem miliardář nadělá mnoho odpadu létá si letadlem atd . Vůbec bohatí zanechávají velmi výraznou uhlíkovou stopu.

Tony (Ne, 15. 12. 2019 - 13:12)

Takový Afričan zanechá v Evropě oproti původnímu obyvateli tu uhlíkovou stopu přinejmenším dvojnásobnou, protože je mu tu zima i v létě.

Návštěvník (Ne, 15. 12. 2019 - 10:12)

A proto je jim potřeba pomáhat. Poskytnout bydlení, uvolnit zbytečně obsazené byty a domky, nejezdit na dovolené a tím uvolnit hotely a ubytovací zařízení, každý z nás by se měl nad tím zamyslet, jak jim poskytne ubytování. Když se uskromníme, tak si tady mohou žít dobře a přečkat i tu zimu.

Jindra (Ne, 15. 12. 2019 - 11:12)

Aha,a nezamyslel jsi se náhodou nad tím,proč ta situace takhle vypadá a že je nejspíš něco hodně špatně?Kdysi v minulosti žádná masová a nesmyslná imigrace taky nebyla,a to přitom se nedá říct,že by v zemích třetího světa neměli žádné problémy.I tenkrát byly sucha,neúrody,občanské války,přírodní katastrofy atd.Nynější imigrace je plánovaná,řízená a prosazovaná globálními elitami,které si přejí nahradit bílé obyvatelstvo obyvatelstvem barevným a získat tak nějakou neurčitou barevnou směs,kterou potom mohou snadno ovládat.Hlavně ve státech západní Evropy a západního světa vůbec,jsou lidem vymývány mozky a jsou manipulováni tak,aby tento přeměnný proces plně akceptovali a přijali to jako fakt.Ještě jednou opakuji,s pomocí potřebným nemá tahle situace nic společného,je to jen plánovaný zločinný úmysl!!!

luci (So, 14. 12. 2019 - 23:12)

Bohu dík , všichni Evropané nevraždili Indiány a Afričany . Většina evropských států kolonie v Americe a Africe neměla . Co se týká vojáků tureckého sultána kterým velel velkovezír Kara Mustafa při obléhání Vídně , ti byly až početně silnější poraženi v regulérní bitvě , takže nešlo o vraždění .

Návštěvník (Ne, 15. 12. 2019 - 10:12)

A regulérní bitva není vraždění? Aha, to je jen zabíjení.

luci (Ne, 15. 12. 2019 - 16:12)

Pleteš si dojmy a pojmy , v bitvě u Vídně byly útočníky Turci a jak známo , útočník odpovídá za následky .

Reklama

Přidat komentář