Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Rakato (St, 17. 4. 2019 - 17:04)

Někdo žere trávu už teď, ale citrónovou, v luxusní restauraci. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tady dávám pár receptů: https://www.lidovky.cz/relax/dobra-chut/jak-v-kuchyni-vyuzit-citronovou-travu.A090922_144335_dobra-chut_glu

17.4. (St, 17. 4. 2019 - 19:04)

Ovšem,když na to má.

Jedovatej (St, 17. 4. 2019 - 13:04)

".Jedovatej,Jedovatej.....ty jsi asi fakt natvrdlej a žer si bolševika,žer ty inteligente a pěkně si ho vyžer a protože jsi někdy rudě kovanej,¨vyžer si ho pěkně ...patří ti to." ----- Co to zase meleš, Jahodovej troubelíne? Tys vopravdu nepochopil, že si z toho dvojjedinýho magora dělám bohapustou prdel? Přečet sis to pořádně? Seš schopnej pochopit psanej text?

Jedovatej (St, 17. 4. 2019 - 13:04)

Jahodovej, pochopils vůbec, že v těch uvozovkách jsou vocitovaný příspěvky dvojjedinýho magora z dnešní diskuse? Najdi si to, to bys moh s pomocí Boží, svýho psa a kočky snad zvládnout...

ShabbaTot-Jahoda (St, 17. 4. 2019 - 13:04)

ale já to zvládám,ale já to zvládám ...a to ,že se tomu divíš,že nějaký pošuk co volí neustále českou levice a podporuje její zlodějny je z toho šlouf.....asi tak jako podvedení ubožáci z H-Systemu,tam je to krásně dokázané jak to vše v tomto našem českém kvazistátě funguje...ale jo...když je volič levice debil at pěkně cáluje,patří mu to a ty Jedovatej,ty to všechno podporuješ tím jak zde žvaníš

Návštěvník (St, 17. 4. 2019 - 11:04)

Tak vážení, to je vrchol, celý polistopadový vývoje jsem si každou hodinu dával korun stranou do kasičky a nyní mám 264 240Kč v korunách. Šel jsem s tím do banky, oni mi to spočítali ať si přijdu druhý den a vystavili mi účtenku, prý že za každý spočítaný peníz si účtují jednu korunu a to bylo vše!
ZLODĚJI!

Chocholoušek (St, 17. 4. 2019 - 11:04)

Čučkaři ti ODSci-holota, žebrota, šupáci.Chtěli by víc si nakrást, 25 let zlodějského nanditerismu nestačilo...

Návštěvník (St, 17. 4. 2019 - 11:04)

Na ODS prý s*re i Begálský tygr. Kdo po 25 letech řádění pravice je stále nemajetnám ODSákem je buď totální pitoma, nebo se stal sám obětí řádění ODS.

Návštěvník (St, 17. 4. 2019 - 10:04)

Ma ma ma mafie...A vo tom to v Praze je...

ad/RITTIG (St, 17. 4. 2019 - 10:04)

Firma kvůli zpronevěře, zjednávání výhod při zadávání zakázek a kvůli praní špinavých peněz přišla údajně nejméně o 457,5 milionu korun.
„Vina byla všem obžalovaným plně prokázána,“ prohlásil Borgula. Spolu s Dvořákem a Rittigem navrhl proto potrestat také dalších 14 jejich spoluobžalovaných.
-------------------------------------------------------------------------------------
A ty lichvářské pokuty co vymáhala firma Judr.Tomáše Sokola.
Advokátní kancelář Brož & Sokol & Novák např. dále zastupovala Dopravní podnik hl. m. Prahy při vymáhání pokut od černých pasažérů.[11] V těchto kauzách mimo jiné vymáhala zaplacení pokut od nevinných pasažérů, kterým byl ukraden občanský průkaz.Jitka Seitlová (členka senát. klubu) má dnes narozeniny. Gratulujeme!
Dopravní podnik Prahy vyplatil za osm let víc než 300 milionů za externí právníky.
-----------------------------------------------------
Všichni se znají, všichni spolu drží a mají stejné právníky. Judr Sokol obhajoval i Krejčíře je přezdíván Ďáblův advokát a zcela naplnuje rozdělení právníků na dobré a advokáty.

Rakato (St, 17. 4. 2019 - 17:04)

A víš, jak obtížné je vymyslet nějaké šméčko, za které tě nezavřou? Ti chlapi se pořádně nadřeli, než se dokázali přisát na penězovod pražské radnice či nějakého městského podniku, museli vysolit hromadu úplatků, a pak ještě poslouchat takové jako ty, kteří jím kazí image. Za to si zaslouží svoje peníze, ne že ne. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Situace u nás je lepší, než si myslíš - oblíbený zdroj zisků každé italské mafie - svážení odpadků - je v Praze českými podnikateli nevyužit. (Aspoň si to myslím.)

Návštěvník (St, 17. 4. 2019 - 10:04)

Když tak uděláme sbírku a každý z milionu slušných voličů ČSSD a lidí spřízněných s řádem v ČR dá 187Kč a bude to srovnáno,budou umořeny Altnerovy dluhy...

Jedovatej (St, 17. 4. 2019 - 12:04)

"Když tak uděláme sbírku a každý z milionu slušných voličů ČSSD a lidí spřízněných s řádem v ČR dá 187Kč a bude to srovnáno,budou umořeny Altnerovy dluhy..." --- Tak za prvý, komiku, že by se našel milión socanskejch voličů? Zlatý voči... A za druhý - kolik je 187 krát milión, a kolik je ten socanskej dluh? Trochu divný počty... a divnej nápad s těma slušnejma voličema ČSSD - jen naprostej blb volí socany.

Návštěvník (St, 17. 4. 2019 - 10:04)

Altner nebýt nasátý na ČSSD tak by ho zmáčkla jakási pražská mafie, že by svůj úrok musel hezky rychle přehodnotit, ale tady prostě platí , že slušností leda pojdeš a že ten kdo dodržuje zákony jako ČSSD, tak prostě má s úřady ty nejhorší zkušenosti.
Teď naopak se všichni Altnerovi duševní dědici(rozuměj hochštapleři, veksláci jako Janoušek-"PRAHA Roman Janoušek platil v minulé dekádě za neformálního vládce hlavního města. Přineslo mu to miliardy na švýcarských účtech, byť v obchodním rejstříku jeho jméno nenajdeme u žádné firmy.") nebo Rittig.

Návštěvník (St, 17. 4. 2019 - 09:04)

Judr Altner byl lichvářsky uvažující právník, to jak žil a komu všemu dlužil jen potvrzuje tuto doměnku. Patrně dlužil podobným kafkám jako byl on.
Už z morálního hlediska i selského rozumu by bylo lepší ten dluh zrušit, tím pádem by ti dědici odmítli dědictví po svém otci a ti podobně nesmyslní věřitelé by nebyli uspokojeni.

Rakato (St, 17. 4. 2019 - 17:04)

Tento diktátorský způsob řešení problémů oblíbenců se hustě praktikuje - v Africe. Ale tady jsme v Evropě a ještě si hrajeme na právní stát. Takže zrušit dluh, který někdo nechce splatit, prostě nejde. Už dost na tom, že se moulům podnikatelům a teď i fyzickým osobám umožnilo oddlužení s poměrně přihlouplým odůvodněním, že část viny na dluhu mají věřitelé, protože si neprověřili bonitu budoucího dlužníka.

Návštěvník (St, 17. 4. 2019 - 09:04)

Altener byl lichvář, ačkoli o mrtvých jen dobře.
Je stejně nesmyslné takto se ohodnotit a dát takovéto nepřiměřené úroky k tomuto nadhodnocenému ohodnocení.
Je stejně nesmyslné jako půjčit korunu milionu občanů v ČR a na 50% denní úrok a za 1 rok chtít 183 milionů.

Rakato (St, 17. 4. 2019 - 17:04)

Na lichvářský úrok musí být dva - i dlužník, který jej podepíše. Kdejaký trumbera, který v životě neviděl fakturu, urve ve straně funkci a podepisuje smlouvy. To jsou ty konce. A když jsou socani tak blbí, že ani zpětně nenamítli úrok, odporující dobrým mravům, pak jim není pomoci.

Návštěvník (St, 17. 4. 2019 - 09:04)

Assagne odhalil nepřívětivou stránku USA, která se navenek snaží vypadat jako dobromil. Po tomto odhalení USA už hájí jen ostříži typu Kvaňa nebo Kolář a to nesmyslnými lži ,jako, že neonacisté na Ukrajině neexistují, Zeman že lže o novičoku, který asi nebyl vůbec přítomen v ČR, která byla velmocí co do chemických vojenských látek vždy,takže prostě to není pravda, tady se se věemi podobnými látkami vědecky pracovalo.

Wikileaks odh. (St, 17. 4. 2019 - 09:04)

Morbidní počínání americké armády vůči jiným kulturám a příkazy k ničení měkkých civilních cílů, včetně jasně zřetelných novinářů v plné zástavně, uvnitř center historických leč jinokulturních okruhů cizích měst.
SHAME ON YOU HILLARY, CLINTON, OBAMA,TRUMP, BUSH...
YOU ARE WAR CRIMINALS AND LIARS

Reklama

Přidat komentář