Reklama

Nečekaný průjen v nevhodnou chvíli

Autor diskuse
Katka

Slalo se mi to na dovolené v Egyptě, když jsme cestovali místním autobusem z Káhiry. Najednou mě začaly hrozné křeče v břiše a chtělo se mi střašně na záchod. V autobuse WC nebylo a ani nebylo možné zastavit, někde, kde by se mohl člověk schovat. Nikdy na ty chvilky nezapomenu, jak jsem se svíjela v křečích na sedadle, tekly mi slzy a říkala, že to prostě musím vydržet, že se dospělá ženská přece nemůže po....v autobusu...Zadek jsem mačkala do sedadla a brečela.Když jsme konečně přijeli na místo a já se zvedla ze sedadla, tak už jsem to prostě neudržela. Byl to nejhorší trapas v mém žitotě...Stalo se vám někomu taky něco tak hrozného, nebo jsem jediná a největší smolařka na světě?

Pavel (St, 17. 4. 2019 - 16:04)

V Řecku po obědě jsme se šli koupat, přišlo to na mě 100m od břehu, myslel jsem že to stihnu a doplavu na břeh... měl jsem radši plavat od břehu, bylo by méně svědků.

Simona (St, 17. 4. 2019 - 13:04)

Jednou jse vylezla s kámoškou na valník s traktorem a vezly jsme se na zabíjačku k příbuzným. Mě se během krátké chvíle chtělo tak kakat, že jsem to musela udělat přímo tam v koutku a taky to byl velký průjem. Zadek jsem si utřela kapesníkem a na valníku bylo trochu písku v koutě a tak jsem ten můj výtvor tìm zasypala. Kámoška mně nepráskla, ani se mi nesmála. Naopak nejprve se bála, abych to vydržela a když bylo jasný, že to nezvládnu, tak mě chytla za ruku a nasměrovala do rohu a ihned jsem šíleně kakala.

Miki (St, 17. 4. 2019 - 11:04)

V koloně u vyškova. Nakonec jsem vyběhl z auta ven a udělal to u krajnice. Lidi asi koukali,ale v tý chvíli nemůžete nic. Buď se poserete nebo riskujete ponížení.

Nikola (St, 17. 4. 2019 - 10:04)

Na pouti a nebylo kde. Zaběhla jsem do dvora u náměstí a na poslední chvíli . Hned u zdi to šlo ze mně ven jako velký průjem.
Viděl mně nějakej kluk co sem přisel na malou potřebu zrovna v tom nejblbějșím momentě, kdy bylo asi všechno vidět, ale byl slušnej. Viděl to,ale otočil se a dál nečuměl. Ostuda, ale nechtěla jsem se pokadit a riskla jsem to ve dvoře.

Leoš (St, 17. 4. 2019 - 08:04)

Já na vojně při nástupu.

Vendula (Út, 16. 4. 2019 - 22:04)

Po vyhlídkovém letu okolo Benešova. Trval 20 minut a já vystupovala s křečemi v břiše a okamžitě to udělala hned vedle letadla do trávy, protože zadeček to nevydržel. Okolo lidi, ale nedalo se to. Bylo mi 22 roků a hanbou bych se propadla také. Nepos.... jsem se,ale byly to vteřinky.

Gábina (Út, 16. 4. 2019 - 22:04)

O maturitních písemkách, kdy se nepouštělo na záchod a já potřebovala šíleně a měla až křeče do břicha. Nakonec mně učitelka pustila a já doběhla na záchod, ale šlo to tak rychle, že jsem pokakala celou mísu zvrchu a zem okolo ní. Naštěstí moje šaty i kalhotky zůstaly nedotčeny a vylítlo to ze mně těsně poté, co jsem je svlékla, ale bohužel dřív než jsem si stačila sednout. Nepřiznala jsem se k tomu, zbaběle jsem se vrátila do třídy a dělala jakoby nic. Omlouvám se opožděně.

Terča (Út, 16. 4. 2019 - 19:04)

Holky nic si z toho nedělejte. Já to zažila dvakrát. Jednou jsem to zvládla, podruhé si nadělala do kalhot. Poprvé mě přepadl průjem při návratu z tělocviku ( cvičili jsme v přírodě) do školy. Měla jsem to už fakt akutní. To bylo asi v osmé třídě. Nakonec jsem až do školy nedošla a udělala jsem to ve křoví cestou zpět. Pár spolužáků to pobaveně komentovalo, ale prošlo to. Podruhé to už jsem to nedala jsem jela na víkend k rodičům když jsem studovala na vysoké. To už mi bylo 21. Jela jsem vlakem ten měl zpoždění a už v něm to na mě zničehonic přišlo. Nechtělo se mi na ten špinavý záchod, tak jsem doufala, že to dám až k nám domů, ale nedala. Přišlo to tak rychle, že než jsem se stihla odebrat na přijatelné místo a sundat kalhoty,tak všechno skončilo v nich. Máma mě pak doma vítala s úsměvem a zrovna tam jako na potvoru byla i moje mladší sestra. Ta z toho měla taky srandu, ale přežila jsem to. Holt stane se. Může to potkat každého, tak proč se z toho stresovat. A Ty Katko buď v pohodě. Chápu, že takový trapas navíc ještě před lidmi musel být hodně nepříjemný, ale stanou se v životě i horší věci. Určitě nejsi jediná, kterou něco takového potkalo.

Bára (Út, 16. 4. 2019 - 16:04)

Cestou ze školy, to jsem už byla slečna v páté třídě a styděla jsem se. Potřebovala jsem už ve škole trochu kakat a myslela, že to stihnu domů, je to asi čtvrt hodinky cesty. Chodila jsem se spolužačkou ze sousedství a ta poznala, že se cestou se mnou něco děje, protože jsem se kroutila a zpomalovala krok. Myslela si, že potřebuju na malou a tak chtěla hlídat a ať se vyčurám. Nebylo na co čekat, v mžiku jsem byla na bobečku a ze zadečku šlo do trávy velký průjmový nadělení. Myslela jsem si, že se hanbou propadnu, ale ona nikde to nikomu nevykecala a naopak, řekla, že se jí to stalo cestou ze školy dokonce dvakrát, ale naštěstí byla sama a že se nic neděje, ať si z toho nedělám hlavu. Kdyby šel se mnou nějaký kluk tak abych se asi po... nebo bych utekla někam za roh a tam to udělala. Nevím.

Karolína (Út, 16. 4. 2019 - 16:04)

Když jsem šla na první rande s klukem od nás ze střední školy. Pozval mne do cukrárny a dali jsme si zákusek a colu a šli se projít okolo nedaleké řeky. Hlídala jsem si, abych nemusela venku před ním na záchod a tak jsem si preventivně došla na WC v cukrárně, ale šlo jen to malý a nikde ani náznak, že by se mi chtělo na velkou. Pak to přišlo asi po půl hoďce když jsme byli u řeky, dostala jsem bolesti do břicha a chtělo se mi za chvíli na velkou ale tak, že jsem to nebyla schopna vydržet. Styděla jsem se, ale vzala veškerou odvahu a řekla tomu klukovi, že je mi špatně a že musím okamžitě na záchod nebo se stane velký trapas. Nechal mne dojít za keřík a ještě mi dal do ruky papírové kapesníčky a odešel stranou a já to okamžitě udělala za keříkem v podobě velkého průjmu, který ze mně doslova tekl v krátkých intervalech několikrát za sebou. Asi v tom zákusku byla nějaká salmonela, protože jsem to zopakovala za pár minut ještě jednou a pak jsem ho požádala, jestli nepůjdeme domů, že mi opravdu není dobře a šli jsme. Byl velmi ohleduplný, vedl mne za ruku a stále opakoval jsestli budu potřebovat, ať řeknu, nebo ať si odpočinu a sednu si a podobně. Trapas se završil než jsme došli domů, protože mně bylo tak zle, že jsem ještě dvakrát zvracela. Rande jako ze škatulky, co říkáte? No a máme spolu dvě děti. Po tom nejtrapnějším kakacíma blinkacím randeti on si mne vzal za ženu asi po necelém roce !

Martina (St, 17. 4. 2019 - 08:04)

Karolíno, ty jsi téměř zkopírovala v životě můj příběh ! Bylo mi 16 roků a kluk ze třídy mne pozval na rande do přírody. Tehdy ještě nebyla rozvinutá elektronika a sociální sítě a tak se randilo často opravdu venku a bylo to prima. Bydleli jsme na malé vísce nedaleko Mnichova Hradiště a randit jsme chodili nejčastěji kolem Jizery. Kluk se jmenoval Mirek a vím, že byl pátek a krásný slunečný den. Pozval mne také do cukrárny a já měla velkou chuť na jahody se šlehačkou a vídeňskou kávu atak jsme se v příjeném rozmaru zde zdrželi asi hodinu. Taky jsem si tam došla na WC, abych nemusela venku a to bych se před ním styděla a taky jsem udělala jen malou potřebu a nic víc. Pak mne vzal na prochízku kolem řeky a jelikož byl rybář domlouval si se mnou i , že mne pozve někdy na ryby. A to mně lákalo. Ale abych neodbíhala od tématu. V té šlehačce asi muselo být něco zkaženého nebo projímacího, protože jsem pak dostala také silné bolesti a můj plný zadeček zoufale volal po vykakání. Trapas, ale taky jsem to nakonec zvládla ařekla mu, že je mi po té šlehačce špatně a že budu muset urgentně na velkou nebo se pokadím. A odběhla jsem do blízkého křoví a už to šlo. Naštěstí jsem měla v kabelce hygienické potřeby a tak nebyl trapas ani tak. Tohle se opakovalo taky za chvíli znova a já procházku opět přerušila odběhnutím za strom a tekutou úlevou z mého pokaženého břicha. Bylo mi ale tak zle, že jsem pak nechtěla ani domů a jen jsem seděla na nějakém pařezu a omlouvala se Mirkovi za ten trapas,ale on to bral naprosto v pohodě a byl pro mne oporou v té chvíli. A završilo se to tím, že jsem cestou zpět navíc několikrát zvracela a ještě jednou ulevila svému zadečku. No hrůza! Nebylo mi dobře ještě druhý den a tak jsem celou sobotu proležela a střídavě navštěvovala WC a až odpoledne se to zklidnilo. Mirek se nestal mým partnerem,ale chodili jsme spolu ještě asi dva roky a on pak odjel do zahraničí a láska skončila. Plakala jsem pro něj dlouho.

Jitka (Út, 16. 4. 2019 - 01:04)

Mě to potkalo na procházce ve městě. Byl svátek, všechny WC zavřené, tak jsem se snažila dojít domů, ale až na záchod jsem to nestihla.

Reklama

Přidat komentář