Reklama

NOHA V SÁDŘE

Nikola (St, 28. 8. 2019 - 16:08)

Tak je mi to pocitově příjemnější protože i ty prsty jsou opřené o pevnější podklad a i ten pot se nevsakuje do té punčoch a obvazu.Smrádek sice nezmizel ale s tím jsem ani nepočítala a nevnímat ho je docela složité :-)))Ono je to tak, že já to moc necítím,ráno v ložnici cítím že ta noha smrdí ale pak přes den doma ani venku ne.Ale cítí to druzí a musím říct že když jsem byla před dvěma týdny na návštěvě u kamarádky a po nějaké hodině jsem fakt silně sama cítila jak mi ta noha smrdí tak mi bylo trapně.Je to tak že já to sama necítila ale jak jsem odešla z pokoje a pak se vrátila zpět tak jsem to prostě i já sama cítila.Omluvila jsem se a kamarádka se smála,ale příjemné to tedy není.Mě ještě napadla jedna věc s tím výrazným pocením chodidla...asi je to tedy blbost,ale nemohl by v tom hrát roli fakt že mi při sádrování sestra na doporučení doktorky dala na chodidlo víc vrstvy toho sádrového obvazu?Když jsem hopsala po jedné z ordinace na sádrovnu se sestrou tak se pak objevila za námi doktorka a říkala sestře aby mi na chodidlo dala o "dva překlady víc".Nejdřív jsem to nechala být ale pak jsem se při tom sádrování sestry zeptala a ona mi řekla, že vzhledem k tomu že mám nadváhu je lepší to chodidlo sádrovým obvazem vystužit aby po přidělání podpatku a pak chůzi byla ta sádra odolnější a třeba se neprošlápnul ten podpatek dovnitř.A je pravda že od kolena k chodidlu dávala normálně obvaz a pak na to chodidlo od paty k prstům přidala navíc.Hodně mi pak kladla na srdce při dotáčení sádry a přidělávání podpatku abych 48 hodin vůbec na sádru nedošlapovala ani se o ni neopírala a nedošlo tak k prošlapu nebo prasknutí.Svědomitě jsem tedy 48 hodin skákala o berlích nebo o jedné noze a problémy žádné nejsou a i při kontrole když jsem byla po asi 3 dnech od dosádrování a pak ještě po asi týdnu tak doktorka i sestra byly spokojené jak to drží.Mám sádru poprvé v životě a hned na tak dlouho a navíc v létě :-(.Doufám že to aspoň dobře sroste a nebudou nějaký potíže....

Cvach (So, 20. 4. 2019 - 22:04)

Ta Vaňáčová je normální úchyl,ani ženská to není.

Ivana Vaňáčová (Ne, 31. 3. 2019 - 04:03)

Vážení čtenáři,
toužíte-li po sádře tuto radost vám velice rádi uděláme :).
Umožňuje fixace končetin:
SAC cast; LAC cast; SLC cast; SLWC cast; LLC cast*; LLWC cast*
*tyto fixace provádíme výjimečně.
Doporučená délka nošení 3 až 18 dní.
Cena 550 Kč; 650 Kč; 700 Kč; 790 Kč; 850 Kč; 950 Kč.
Fixace je prováděna přímo na sádrovně v nemocnici profesionály.
Termín natočení i sundání si dohodněte na e-mailu: [email protected]. Seriózní jednání samozřejmostí. Při dlouhodobé spolupráci lze získat slevu i se seznámit s ostatními co milují sádru a podělit se vzájemně o pocit a zážitky :D.
Potvrzení o fixaci nevydáváme! Do nemocnice je nutné se dostavit samostatně, jezdí sem však linkové autobusy.
Těšíme se na dlouhodobou spolupráci.
V žádosti prosím uveďte svoje jméno, telefon, odkud jste, jakou fixaci požadujete a kdy přijedete.
Hezký den.
Omlouvám se všem, ale na e-maily bez zpětného kontaktu či uvedení pouze přezdívky nemohu reagovat.
Uvést můžete pouze příjmení v tomto případě ovšem od vás bude vyžadována záloha alespoň 20% předem na účet. V ostatních případech se nevyžaduje a je jen na vás zda důvěřujete věříte a přijedete termín budete mít rezervovaný. V pondělí a v pátek počítejte s možným čekáním 20 až 60 minut podle toho kolik bude muset být přednostně obsluženo pacientů před vámi. Berle je možné zapůjčit. Doporučujeme ovšem mít vlastní.

Jiri kaderabek (Ne, 18. 8. 2019 - 10:08)

Mam zajem nevim kam se obratit popripade se s Vami spojit Dekuji

Casofor (St, 3. 4. 2019 - 13:04)

Ještě, že jsou takoví čiperní lidé. Jinak by to tady snad umřelo.

Luxpe (Út, 30. 10. 2018 - 21:10)

Na doktora se nemůžu...Vy jste měla LLWC cast? To Vás lituju protože SLWC cast je lepší a to i se SLC cast se to dá přežít. Samozřejmě, že rozumím tomu, že každý sádru snáší jinak. Mistři profesionálové s tím tady mají problém a dokonale to okomentovali, ale do prudičů je zbytečné se strefovat protože pořád si budou říkat to samé. Já mám vyzkoušeno SLC cast a SLWC cast. Chůze o franckách je fakt makačka. Nohu jsem měl jen spálenou a hodně trpěl se zádama která měl spálená to byla nesnesitelná bolest. Zde neporadil nikdo ani ten nejlepší odborník bohužel.

Leona (So, 27. 10. 2018 - 14:10)

Na doktora se nemůžu zlobit, že to přehlédl. Spadla jsem kolenem na obrubník a nejhorší bolest, otok a modřina byla kolen kolene. Kotník nikdo nerentgenoval, řešilo se koleno. Na rtg byla odlomená hlavička lýtkové kosti, ale pan doktor říkal, že to drží vazy a že stačí sádra, ale vysoká. Týden jsem měla sádrové dlahy omotané obvazem, ale i tak byla sádra prakticky kolem celé nohy, jen vpředu zůstal asi centimetrový proužek bez ní. Dál už to znáte. Díky. Lea

dr. Galén (So, 27. 10. 2018 - 13:10)

Dr Galene, díky za...Leo, děkuji za informaci. Samozřejmě bylo správně, že jste s tím prasklým obvazem šla na pohotovost. Docela mě však zaráží, že poškození kotníku neodhalili už při prvotním vyhodnocení roetgenových snímků. Jelikož jste měla zafixovaný i kotník, tak by to nemělo mít žádné větší následky, než jak je běžné při poúrazových stavech.

Leona (So, 27. 10. 2018 - 12:10)

Dr Galene, díky za doporučení, mate pravdu. Dala jsem na vás a sádru si nechala. Minulých 14 dní však bylo velmi krušných, veliká potíž nejen s pohybem o berlích, ale i se sprchováním ve vaně, obtížně se vejdu i nasednu do auta, hrůza. Teď ve čtvrtek jsem skákala po zdravé noze na wc a podklouzla podle mnou rohožka u dveří. Nespadla jsem, ale na zasádrovanou nohu silně došlápla. Sádra praskla nad kotníkem po celém obvodu, noha rozbolela úplně celá. Pohotovost, sádra dolů a rentgen. Zjistili, že mimo zlomeniny hlavičky lýtkové kosti u kolene nám i naštíplý zevní kotník. Toho si před tím nikdo nevšiml. Naštěstí se prý obě místa dobře hojí. Dostala jsem novou vysokou sádru až od rozkroku po prsty, ty mám nyní volně. Sádra je s velkým podpatkem a po 3 dnech můžu pajdat, to bude od zítřka. Sádra na další 3 týdny. Snad to užpřežiju. Díky. Lea

Casofor (Pá, 26. 10. 2018 - 21:10)

No, připadá mi, že to sem...No to je báječné doporučení.

tamara (Pá, 26. 10. 2018 - 18:10)

No, připadá mi, že to sem spíš nepasuje, ale třeba se to bude někomu hodit. Na zrasovanou nohu s komplikovanou zlomeninou jako jsem měla já, můžu doporučit léčivou vodu v Podhájské. Nejdřív to sice bolí víc (reverzní reakce), ale pak se to skokově zlepší. Táta si zranil páteř a učil se znovu chodit a taky mu to moc pomohlo.Tak můžete vyzkoušet. (my byli s MTM, jezdí na týden autobusem - www.mtmtour.cz)

Jojo (Pá, 26. 10. 2018 - 12:10)

Pane wachmajstr, voni jsou...Však jsem ti psal že Luxpe je nejen úchyl ale hlavně debil :-)))Toho ta hlava bude brnět do konce života:-)))Musí to být hrozná fuška furt plodit ty jména a města či ulice kde bydlí všichni jeho virtuální nepřátelé:-))Navíc krom sádry na holkách ještě nahání ty amputovaný pahejly tak už má v hlavě cvrčka jak bábovku:-))Jsem zvědav kdy sem zase napíše jako admin a bude nabádat druhé k inteligenci:-)))Fakt je to matroš ten Luxpe alias Luki či Lucka:-)))

Casofor (Čt, 25. 10. 2018 - 21:10)

Pan Jojo je bohužel Casofore...Pane wachmajstr, voni jsou hlava úplnej Sherlock Holmes.

Luxpe (Čt, 25. 10. 2018 - 19:10)

Pan Jojo je bohužel Casofore člověk který jen umí lidi urážet a cpát na volné online diskuse odpad mimo téma.Furt se tento expert p. Čížek bude do mě strefovat protože si myslí, že zde je Mr. světa.

Robin Kudrnáč (Po, 22. 10. 2018 - 21:10)

Taky mam nozku v sadre a...Dobrý den. Mohu se vás zeptat , co se vám stalo? Máte zlomenou nohu? Jak se vám to stalo? Děkuji.

Jojo (Po, 22. 10. 2018 - 11:10)

Já mám takový pocit, že...Mě jen sere že kreatury jeho kalibru tady zmrší nač přijdou a ještě maj tu drzost tu druhým kázat a urážet je .Ty jsi taky přeci ujetý na sádru ale nikoho tu neurážíš a svoje “moudra” si necháváš do vašich “odborných” diskuzí o sádrování.A víš asi dobře co je Luxpe za debila....To nepopřeš.Tady chtej poradit lidi co maj nohu v sádře z úrazu a ne proto že na to maj těžkou úchylku.Tady třeba dr .Galén umí opravdu rozumně a odborně poradit,no a pak se do toho musí vložit ten debil Luxpe a je vymalováno!!!Takže asi tak.Nebo proč s vami nediskutuje na “odborných” duskuzích když tu jsou??!!

Casofor (Po, 22. 10. 2018 - 10:10)

Já mám takový pocit, že ty se zase musíš ukájet tím nesmyslným přebíjením Luxpeho. O stavu vás dvou musí mít už každý jasno.

Jojo (Po, 22. 10. 2018 - 09:10)

Uživatel s přezdívkou...Ty primitive,ty jediný v čem máš pravdu co jsi tady kdy napsal bylo právě teď a sice že krom toho že jsi měl úmyslně nohu v sádře tak halvně i "JINÉ ZDRAVOTNÍ PROBLÉMY" a to sice deviace a debilita.O slušnosti ty psychopate vůbec nepiš protože ty vůbec nevíš co to je.Ty jsi tady nikdy nikomu neporadil,tobě šlo jen o to abys z holek tahal fotky s pahýly a s nohou v sádře u kterých byses ukájel ty zrůdo!

Luxpe (Po, 22. 10. 2018 - 09:10)

Uživatel s přezdívkou Jojo, umí jen psát nesmysly to dr. Galén nebo Natálie to mají více v hlavě srovnané než vy pane Jojo.Vcelku je mi Vás líto, že se se svou demencí nedokážete vyrovnat a denně mě zde neoprávněně budete posílat do prdele. Jen si poslužte další tyhle Vaše výplody fantazie netřeba komentovat.Nohu v sádře jsem narozdíl od Vás měl, měl i různé zdravotní problémy, měl i jen tak protože se mi líbí. No a když zde nechcete poradit tak nechtějte, ale buďte od té slušnosti to taky slušně komentovat když už musíte.

Jojo (Ne, 21. 10. 2018 - 17:10)

Hele ty jdi do prdele jsi......jdi somrovat do diskuzí o amputacích ty deviante

Reklama

Přidat komentář