Reklama

Obřízka

Tony (St, 6. 3. 2019 - 22:03)

Nevěřím, že toto napsala pravá luci, kolik jich odtud uteklo, protože jim chorobný cirkumfetišista Zkoumal takto zneužil nick.

sardanapal* (St, 6. 3. 2019 - 20:03)

Ale to je nesmysl ...

Tony (Út, 5. 3. 2019 - 20:03)

Na konci měla být tečka a ne otazník.

Návštěvník (Út, 5. 3. 2019 - 20:03)

*Konečně moudříš, : jeho tělo - jeho věc *-----------------Jaké moudření? Tak se jmenuje můj projekt?---------- V jakém civilizovaném světě? On se tím ztotožnil s člověkem jeskynním?

Zkoumal (Út, 5. 3. 2019 - 23:03)

Ps. A on se snad jeskynní člověk obřezával, že tvrdíš, že obřezaný Justin se s ním ztotožnil ? Nebo spíše jeskynní jsi ty? Nemytý a neobřezaný??

Tony (St, 6. 3. 2019 - 03:03)

Vopižlával. Vždyť se všude píše, že je to ta nejstarší operace na světě.

luci (St, 6. 3. 2019 - 10:03)

Nemůžeš také věřit všemu , co se píše . Mnohdy jsou to ničím nepodložené hypotézy. Někteří lidé budou všechno možné dělat , jen aby nemuseli pracovat. Vezmi si jen prognostiky , kteří vypracovali zprávu o stavu planety země za pět miliard let . Nebo výzkumníci , kteří vyzkoumali , že nejlepším hnojivem je chlévská mrva. To kdyby před sto lety řekli sedlákovi , tak je bičem vypráskal ze dvora , že si z něho dělají blázny. To už totiž věděly celé generace jeho předků . Poslala bych je makat do fabrik , aby snížili počet volných míst na trhu práce. To by alespoň přineslo nějaký ekonomický efekt.

Tony (St, 6. 3. 2019 - 11:03)

Toto je ale logické.

luci (Út, 5. 3. 2019 - 23:03)

Jeskynní člověk měl určitě důležitější priority , než odřezání předkožky penisu .

Tony (St, 6. 3. 2019 - 03:03)

Záleží jak který kmen. Někteří aboriginci žili tímto stylem donedávna a takovou prioritu měli.

Zkoumal (Út, 5. 3. 2019 - 23:03)

Naopak on, dal všem příklad! Já si umím jen těžko představit jak ti asi je , když si uvědomíš ty stamiliony shlédnutí a lajků Biebrova obřezaného penisu, když se záměrně nahý koupal s přítelkyní, aby se předvedl. To nikdy neudělal neobřezaný!! On se asi za to i styděl...za tu svoji dětskou předkožku! tak se nechal obřezat a hnedle mu vylítlo sebevědomí, jako všem obřezaným mužům a chlapcům. To ani nepotřebuje jakýkoliv komentář...aby se tím podnítil maximální zájem o obřízku, neboť on je internetový INFLUENCER.! Kolik žen, manželek, přítelkyň, kamarádek a maminek a mužů hned zapřemýšlí o obřízce? Já vím, tobě je to jedno , ale kam se podívají ty všichni chlapci fanoušci? Na tvé stránky pro chlapce? a nebo na obřezaného idola Justina? A udělají wow, chci být obřezaný jako on !!

Tony (St, 6. 3. 2019 - 03:03)

Já takové věci nesleduju. Píšeš tu překrásné cirkumfetišistické bláboly. Třeba měl chobot jako náš muzikus.

Steve (Út, 5. 3. 2019 - 17:03)

Už to tady ani nečtu - je to totálně pod úroveň, profesionalita nulová. Mějte se tu pánové hezky.

u lékaře (Po, 4. 3. 2019 - 22:03)

https://www.ulekare.cz/clanek/obrizka-proc-by-ne-10534

Tony (Po, 4. 3. 2019 - 23:03)

Na to kontruju svým rozborem v rubrice: ---CIRKUMFETIŠISTICKÉ BLOGY NA ČESKÉM INTERNETU------------https://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/news/obrizka-proc-by-ne/

lékař (Po, 4. 3. 2019 - 22:03)

Obřízka určitě ano, říká plastický chirurg. Omezuje šíření HIV i rakoviny https://www.ctidoma.cz/zdravi/2019-01-25-obrizka-urcite-ano-rika-plasticky-chirurg-omezuje-sireni-hiv-i-rakoviny-47153

Tony (Út, 5. 3. 2019 - 00:03)

Znám původní text MUDr Lukáše Frajera. V tomto demagogickém cirkumfetišistickém článku je to převráceno zcela na hlavu.

Tony (Po, 4. 3. 2019 - 23:03)

Plastický chirurg, který na vopižlávání rejžuje a je tak ve střetu zájmů, tak bude samozřejmě obhajovat takové nesmysle.

ObřízkaProVšechny (Út, 5. 3. 2019 - 02:03)

On je veliký rozdíl mezi obřízkou z nouze tedy, jak píšeš opilce - staré tety z důvodu "cukřice" , kdy tě vopižlá městskej urolog za prachy daňových poplatníků nebo estetická obřízka "cukrouše" za jeho prachy, kdy ho zkrášlí plastický chirurg z estetického důvodu, aby pak takové tety jako ty, si mohli na Džbánu hlavu ukroutit! JAKO ADAM - Justin Bieber ukázal obřezaný penis.

Tony (Po, 4. 3. 2019 - 00:03)

Z neviditelného čokla k tomu papežovi:-------------------------Postoj tzv. levicových liberálů/neomarxistů je v tuto chvíli obrovským problémem. Tito lidé jsou ochotni kvůli svému egu odstartovat stěhování národů se všemi válečnými hrůzami, které takový proces nutně provází. Chtějí být totiž dobří a morální. Dobrý pocit ze sebe sama je pro ně důležitější než to, co svým jednáním mohou způsobit. Zajímavým způsobem tento postoj vyjádřil papež František: Bezpečnost jednotlivců je prý důležitější než bezpečnost národů. Ovšem národy se skládají z jednotlivců, takže tento krásný morální apel je prázdnou skořápkou, jinak též řečeno blábolem. Rezignujeme-li na bezpečnost národů, určitě tím neučiníme svět bezpečnějším místem.

Adam VotrubaPostoj tzv. levicových liberálů/neomarxistů je v tuto chvíli obrovským problémem. Tito lidé jsou ochotni kvůli svému egu odstartovat stěhování národů se všemi válečnými hrůzami, které takový proces nutně provází. Chtějí být totiž dobří a morální. Dobrý pocit ze sebe sama je pro ně důležitější než to, co svým jednáním mohou způsobit. Zajímavým způsobem tento postoj vyjádřil papež František: Bezpečnost jednotlivců je prý důležitější než bezpečnost národů. Ovšem národy se skládají z jednotlivců, takže tento krásný morální apel je prázdnou skořápkou, jinak též řečeno blábolem. Rezignujeme-li na bezpečnost národů, určitě tím neučiníme svět bezpečnějším místem.-----------------------

Adam Votruba

Reklama

Přidat komentář