Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Vilík (Pá, 15. 2. 2019 - 17:02)

A veškole jsi byla čůrat?

Klára (Pá, 15. 2. 2019 - 17:02)

Dnes jsem čůrala u viaduktu taky. A jestli se mi chtělo, tak dnes víc než včera a tak to skoro nevydržela. Hned za silnicí od autobusu jsem mezi nohama musela držet pipinu rukou pod sukní a potkala jsem nějaké dvě cizí holky na kolech a jedna z nich když mne viděla jak si ji držím, řekla škodolibě té druhé, hele ona potřebuje chcát! To teda měla pravdu. Dnes jsem neměla silonky ale jen kalhotky a sukni, takže ikdybych se počůrala,nebyl by to takový trapas a kalhotky bych zahodila. Už hned na kraji viaduktu jsem to pustila. Pipina povolila a trochu jsem se do kalhotek tedy počůrala, ale hned jsem je stáhla a nechala ji vyčůrat celou. Opět to šlo ze začátku prudce a širokým proudem hodně dopředu pře mé nohy a pak jsem už čůrala normálně.

Lojza (Pá, 15. 2. 2019 - 17:02)

Super, holky paradaaaaa pište super se to čte

Vilík (Pá, 15. 2. 2019 - 16:02)

To je maximálně krásný! Klárko a ostatní holky napište mi taky.

GBB (Pá, 15. 2. 2019 - 16:02)

Super!!!

Soňa (Pá, 15. 2. 2019 - 16:02)

Na návrší se mi tehdy chtělo tak,asi jako dnes. Tedy potřebovala jsem velmi na malou. Řekla jsem si,zkus kam to vydržíš. Pomáhala jsem si rukou na pipině nahoře jen občas ale pak skoro neustále a občas se kroutila, cestou poskakovala, ale před garážíto povolilo a i přes ruku mezi nohama na pipině jem nezadržitělně začala čůrat. Když stáhla už počůrané kalhotky a šortky,tak jsem čůrala snad nekonečně. Chvíli prudce, chvíli to teklo málo,pak zase víc ale jsem se nemohla dovyčůrat jak jsem byla přeplněná.

Vilík (Pá, 15. 2. 2019 - 16:02)

A to jsi šla taky domů s rukou na pipině ? A jak jsi ještě čůrala dlouho když ses svlékla?

Soňa (Pá, 15. 2. 2019 - 16:02)

Když čůrám, moje pipinka má většinou pysky u sebe a tak čůrám jakoby pipinou celou. Když potřebuju na malou hodně a mám hned silný proud tak se pipinka trochu otevře více. Každá holka se asi dívá na pipinu jak jí čůrá a já taky ji při čůrání sleduji, to je normální.Dnes se mi pipina při čůrání po chvíli tím proudem taky rozevřela kolem močového otvoru odkud to teklo.Zkoušela jsem často, jestli dojdu až domů lesem bez vyčůrání,ale nejdéle jsem došla skoro před dům ale tam za naší garáží jsem samovolně začala čůrat. Měla jsem šortky a pod tím kalhotky a tak než jsem se svlékla byla jsem už hodně počůraná. Pak jsem to takto už nikdy nezkoušela dojít za každou cenu.

Vilík (Pá, 15. 2. 2019 - 16:02)

A máš při čůrání pipinku sevřenou nebo rozšířenou a dívaš se jak čůráš?

Vilík (Pá, 15. 2. 2019 - 16:02)

A jak nedéle jsi nekdy cestou domů vydržela se nevyčůrat ?

Soňa (Pá, 15. 2. 2019 - 16:02)

Když jsem vystoupila z autobusu tak ne,protože jsem si myslela,že až odjede,půjdu hned na malou za panel. Jenže jak jsem zjistila, že jsou na parkovišti další lidi ,tak jsem věděla, že tady nemůžu a musím to vydržet a chtělo se mi v tom okamžiku ještě víc. Zamířila jsem do lesa a to už jsem si rukou držela pipinu nenápadně pod sukní a hned za prvními stromy jsem se musela vyčůrat. Šlo to okamžitě ale nepočůrala jsem se do kalhotek, Stihla jsem to.

Vilík (Pá, 15. 2. 2019 - 16:02)

A měla jsi na pipince ruku a měla jsi kalhoty nebo sukni?

Soňa (Pá, 15. 2. 2019 - 16:02)

Čůrala jsem dost hodně a šlo mi to přes celou pipinu tak střeně rychlým proudem, ale čůrala jsem dlouho.

Vilík (Pá, 15. 2. 2019 - 15:02)

A jaký bylo čůrání? Hodně nebo málo?

Soňa (Pá, 15. 2. 2019 - 15:02)

Teď jsem přišla domů a Vilíku nezklamal jsi, jsi tu na netu. Dnes jsem dojela na návrší a už jsem byla hodně nastavená, že po výstupu z autobusu udělám rychle malou potřebu za panelem, ale byla tam nějaká skupinka u parkoviště a protože bylo hezky, tak jsem šla dolů domů lesem a malou jsem udělala až tam,

Vilík (Pá, 15. 2. 2019 - 15:02)

Holky, Klárko budeme si povídat o čůrání. Napiště mi.

Včera (Pá, 15. 2. 2019 - 12:02)

Včera jsem četl tuhle diskuzi a dostal jsem motivaci. Vyhlédnout si místo, kde by mohly chodit holky čůrat a o ten zážitek se podělím. Bylo to tak silný, že jsem se u toho okamžitě udělal jak dotyčná holka dochcala.
Od autobusáku vede cesta také kolem řeky a někdy tudy chodí lidi domů přes blízký náhon k vilkám. Tak jsem se tam potuloval a koukal jestli půjde nějaká holka tudy a bude potřebovat na malou čůrat. Jedna holka od autobusu potřebovala ale šla s kamarádkou a ta hlídala. Bylo to daleko ode mne a udělala to hned na kraji cesty do lesíka. Neviděl jsem jeji pipinu ani jak močí, ale asi potřebovala hodně, protože seděla na bobku poměrně dlouho. Ta druhá nečůrala a obě pokračovaly dál. Někdo tady psal, že je dobré potkat někoho, koho znáte a ten se vyčůrá před vámi snadněji. A když jsem se pohyboval na autobusáku a tipoval si holky, které by mohly jít tím směrem a mohly by se tam vyčůrat, potkala mne Veronika se kterou se znám léta, a ještě na základce jsme spolu zkoušeli chodit. Ona je z vilek a tak jsem tušil, že může jí domů odpoledne kolem náhonu. Nevypadala tak, že by potřebovala na malou, a tak jsme si popovídali a u nedalekého stánku dali pivo a panáka. Trochu jsme to prodlužoval s plánem, že bude cestou muset čůrat ale zase ne tak dlouho, aby odešla na WC, které byly na druhé straně autobusáku. Po hodince asi jsme se zvedli a já řekl, že ji doprovodím domů, protože bylím kousek ve vedlejší ulici a máme tedy stejnou cestu. Už jsem poznal jsem, že čůrání asi cestou bude. Byla taková načatá, že asi by si odešla na WC tady, ale nakonec jsme šli. Ještě si nedržela i pipinu rukou pod sukní,ale jen jsme vešli do lesíka a prošli kolem řeky povídá, Hele já potřebuju na záchod, někde se tady vyčůrám. Jenže situace byla taková, že každou chvíli někdo prošel a za námi šli taky v dálce lidi. Za asi 5 minut povídá, já už to asi nevydržím, zachraň mně a já viděl, že si rukou přes sukni drží a svírá pipinu. Verunko, pojď. Vzal jsem ji za druhou ruku a pospíchali jsme mimo cestu až k asi 300 metrů vzdálené větší skalce, odkud není naštěstí z cesty vidět. Ona pochopila, kde je to bezpečné a tak jsme tam směřovali. Zrychlovala krok a ted už si rukou pipinu držela neustále. Když jsme tam došli vůbec neřešila, že jsem tam s ní , s rukou na pipině hned za skálou si spěšně vyhrnula sukni a stahovala kalhotky a tak jsem si všiml, že je už má trochu mokrý a jak si dala ruku z pipinky pryč, okamžitě naplno čůrala přes kalhotky a silonky na zem. Byla to chvilička, ale když si dřepla se svlečenou pipinou tak už to šlo plným proudem. Koukal jsem na ní, jak dlouho a intenzivně čůrá a pak jsem se otočil, že taky potřebuju, ale byl jsem tak velikej, že jsem si ho jen kratičce vyhonil a udělal jsem se z toho.
Pak jsme šli domů a dověděl jsem se od ní už s trochou legrace, že než jsme došli ke skále několikrát se i přes ruku na pipině trochu počůrala do kalhotek a u skály to prý šlo samo ještě něž se svlékla i přes silonky a kalhotky. Její pipina jak potřebovala hodně na malou byla hnedna bobečku rozevřená a tak bylo vidět její proud přímo z močové dírky, ikdyž jí tekl skoro pe celé jak byl široký.

Tomáš (Pá, 15. 2. 2019 - 10:02)

A je tu nějaká holčina z Ostravy nebo okolí co chodí venku čůrat? Rád bych se mrknul někdy na silný proud

Karel (Pá, 15. 2. 2019 - 10:02)

Včera v Praze na konečné zastávce tramvaje ,holka asi 25 let taky potřebovala velmi nutně na záchod. Ruku na pipině měla jen kratičce po vystoupení z tramvaje,pak ji dala z ní ,ale věděl jsem, co bude následovat. Pustila to hned za za prvním kontejnerem. Ne dlouhý ale hodně prudký chcaní. Ten proud z ní šel naplno, hned jak si vyhrnula sukni a stahovala silonky s kalhotkama. Určitě se trochu musela vyčůrat ido nich na Pár lidí ji při tom muselo vidět a já taky, ale když potřebuješ a je to kritický , neřešíš to.

Bára (Pá, 15. 2. 2019 - 11:02)

Ta holka byla určitě nastydlá, protože já když jsem nastydlá tak čůrám taky krátce , ale hodně prudce a nejde to udržet a taky si při tom když jsem nastydlá často načůrám při svlíkání do kalhot. Takže ta holka se určitě taky trochu počůrala a jak jsi to popsal, tak to bylo kritický. Ještě že měla sukni, to jde rychle svlíknout co je pod tím.

Reklama

Přidat komentář