Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Vilík (St, 13. 2. 2019 - 20:02)

Klárko stačí mi to po netu

Vilík (St, 13. 2. 2019 - 20:02)

A vidělas kámošku jak ji to jde? A napiš mi něco jestli taky čůráš ráda venku a nějakou příhodu o čůrání.

Markéta (St, 13. 2. 2019 - 21:02)

Kámošku jsem viděla celou jak močí, protože jsme šly na malou cestou domů za stromy u řeky, Já si ve škole došla a ona ne a pak zoufale hledala čůrací úkryt. Tam u stromu to okamžitě pustila a já hlídala. Teklo jí to dlouho a pak jsem šla já a moje broskvička udělala až po chvilce malý proud,protože se mi moc nechtělo.
Ona měla dokonce i trochu mokré kalhotky, protože jí šly blbě rozepnout kalhoty a její broskvičkato už neudržela prý už to trochu pouštěla.

Adam (St, 13. 2. 2019 - 20:02)

jednou jsem se šel vychcat trochu stranou, jako za roští, aby bylo tam vidět, když tam lidi procházeli cestičkou skrz trávu, co vedla kamsi. Chodili tam hlavně pejskaři. Šel jsem se jednou takto vychcat, předtím ještě trochu pohonit. Pak tam vlezla nějaká holka, tak 25 s pitbulem. Musela vidět, jak ho mám vytaženýho a nahoněnýho. No co, tak jsem to dodělal před ní, teda ona byla metry ode mě, ale musela zas vidět, co tam dělám. Nijak jí to nevadilo, asi mě trošku omrkla. Vystříkal, vychcal a zas šel dál.

Klára (St, 13. 2. 2019 - 20:02)

Omlouvám se,ale ne. Stačí ti tohle sdílení po netu?

Vilík (St, 13. 2. 2019 - 20:02)

Napis mi Markéto něco o tvém dnešním čůrání.

Markéta (St, 13. 2. 2019 - 20:02)

Dnes jsem byla čůrat odpoledne a ted večer před chvílí. Co bys chtěl vědět? Teď jsem před chvilkou potřebovala hodně,protože jsem dodělávala věci do školy a trochu na svou potřebu zapoměla a pak se mi nutně ozvala,když jsem skončila s přípravou na zítřek, takže hupky na záchod, kalhotky dolů a už to teklo.
Odpoledne jsem byla na malé spíše proto, že šla kámoška a ta to měla hodně na poslední chvíli a já se pak vyčůrala taky,ale šlo mi to jen málo a až po chvilce.

Klára (St, 13. 2. 2019 - 20:02)

Tak to je daleko. Obávám se,že jsi nezkušený a při společném čůrání by ses do mně mohl zamilovat a já kluka mám.

Vilík (St, 13. 2. 2019 - 20:02)

A kdybych se nezamiloval a dojel za tebou a společně jsme chodili čůrat třeba jeden den. Šlo by to?

Klára (St, 13. 2. 2019 - 20:02)

Vilíku a ty jseš odkud? Trochu se bojím,abys mne nešpehoval cestou ze školy

Vojtěch (St, 13. 2. 2019 - 20:02)

třeba bys byla rád. Mám doma jednu knížku, psaná pro děti, ale zas tak slušná není. Autor vypráví o svém dětství (fiktivně ale zdá se, že tam je toho plno dle skutečnosti) a píše, jak jako kluci "sledovali žákyně, jak močí". Pak dodává, že od nich to bylo ještě neslušnější, protože holky věděly, že je kluci špehujou. Tohle se vůbec netýká jen holek, co chodí do školy a chcaní, to docela popisu ženskou mentalitu.

Markéta (St, 13. 2. 2019 - 20:02)

Vilíku ahoj. Jak se máš?

Vilík (St, 13. 2. 2019 - 20:02)

Ahoj mám se áčkově a moc se mi líbí vaše povídání o čůrání. Od Klárky a od tebe. Ale tys tady dnes dlouho nebyla. Jsem z Jablonce, tak se Klárko nemusíš bát,že bych tě špehoval,ikdyž bych to čůrání s tebou nebo s jinou holkou společně rád zažil

Michal (St, 13. 2. 2019 - 19:02)

Líbí a a cestou za školy, když to už nemůže vydržet, tak se schováme mimo cestu, rychle stáhne kalhoty a čůrá přes tanga viděla to prý na Péčku. Vždycky ji přes ně hladím a potom odhrnu a hladím ji pičku a mám mokrou ruku. Moc se ji to líbí. Přiznala se mě, že schválně ve škole nejde a šetří si to na mě. Už to taky několikrát nestihla za křoví a šlo to do kalhot. Koukal co budu dělat a já ji uklidnil, že je to v pohodě a hezké. Smějí se jen blbci, to bych ji naštval a byl by konec radovánkám.

Vilík (St, 13. 2. 2019 - 19:02)

A když někdy potřebuješ hodně, stane se ti,že se před klukem nevyčůráš a pak zažiješ to nekontrolované vyčůrání jak tu některý holky psaly?

Klára (St, 13. 2. 2019 - 19:02)

Tak já jsem před klukem chcala jen jednou a jak jsem napsala, šlo mi to naopak hned a hodně. Ale ten pocit jsem kupodivu zažila nedávno ale s holkou. Byly jsme na nějaké kulturní akci od školy a já se šla pak vyčůrat ven za kino,protože byla uvnitř na WC dlouhá fronta. Došla jsem až za nejtemnější opuštěný roh, když za mnou přiběhla se stejným úmyslem jiná holka a tak jsme si dřeply obě naproti trochu od sebe, ona začala okamžitě intenzivně chcát před sebe na zem a já nic. Jelikož jsem ji neznala najednou jsem se zablokla a nešlo to, ikdyž se mi chtělo taky moc. Ona se nejprve věnovala své pipině a pak se zaměřila na ,ne a koukala, že nečůrám a ještě se zeptala Nejde ti to,co? Já byla zoufalá a měla velký tlak do pipiny z močáku a pak se to stalo. Trochu mnou proběhla zimnice a kolem pipiny a do břicha divný chvění až brnění a pak se to vše uvolnilo a já čůrala nekonečně dlouho. Holka zatím zmizela a tak jsem to dostala ze sebe všechno v klidu.

Vojtěch (St, 13. 2. 2019 - 20:02)

tak před holkou chcát mi vůbec nevadí, ale kupodivu nemám moc rád veřejný WC, když vedle mě stojí nějakej chlap. Vychčiju se, ale trvá mi to taky dýl. Stydlivý močový měchýř, tak se tomu snad říká. Baba, co tam vytírá podlahu, ta mi v zásadě nevadí a před mladou holkou se vychčiju s potěšením.

Klára (St, 13. 2. 2019 - 19:02)

Zpočátkiu cestou ne ,ale ke konci hodně často a když jsem čekala až odejde ta paní s pejskem, tak jsem si pipinu držela šíleně. Už jsem si myslela,že to půjde a tak to bych se vyčůrala i tak, ale jsem to naštěstí vydržela.

Vojtěch (St, 13. 2. 2019 - 19:02)

před bábou ses klidně mohla vychcat, lepší sundat oblečení a vychcat se na zem než se pochcat. Jednou jsem šel kamsi za křoví, i když tam vede cestička, naproti šla baba, ale nechtělo se mi čekat, tak jsem ho vytáh a vychcal se před ní. Baba měla kecy, ale co, spousta kluků a chlapů to dělá, vychčijou se v praze na chodínku a neřeší že lidi chodí kolem. Navíc ty jako holka se nemusíš stydět před nějakou babou. I když chlap nebo kluk by zas neměl blbý kecy, leda by se podíval, já třeba jo, ale co.

Vilík (St, 13. 2. 2019 - 19:02)

A taky sil dávala na pipinu ruku?

Reklama

Přidat komentář