Reklama

Muži v dámském prádle.

kenipap (So, 5. 1. 2019 - 10:01)

Dotaz? To píše o sobě?

Tomaš Jedno (Čt, 3. 1. 2019 - 17:01)

Cristiano Ronaldo nosí pančuchy. Neveríte? Fotografie nájdete na webe v albume. Dámske pančuchy nemajú nič spoločné so sexuálnou orientáciou! A hetero muži majú rádi silonky. Dokonca aj muži majú svojesilonky. Pančuchy pre mužov a ženy z celého sveta tu .. BEPON má pančuchy aj pre mužov! Slovenská predajná sieť BEPON, najväčší a najslávnejší pančuchový tovar a ponožky na Slovensku, prichádza so špeciálnou novinkou tento krát aj pre mužov - pančucháče a legíny ! http://www.pantyhose8.weblahko.sk
To že sa to niektorým z vás nepáči že muži obliekajú silonky, ktoré sa vyrábajú aj pre mužov už od 1974, už v bývalej NDR. Tak sa zamyslite nad svojou debilitou a hlavne ženy. Ženy zamyslite sa nad sebou, lebo vy samé ste nám mužom prebrali skoro kompletný šatník oblečenia!!! A nikto sa nepozastavuje nad tým, že nosíte napríklad nohavice!!.. Nikto Vám za to nenadáva, nesmeje sa...keby sme sa správali ako vy, tak sa na ulici muži budú k Vám ženám správať rovnako,.. posmievať a ukazovať na Vás prstom, že ste oblečené ako muži a že ste úchylné, alebo mužatky v mužskom oblečení. Vaše komentáre svedčia len o vašom charaktere a hlúposti. Idiotom sa ani nečudujem lebo z pravidla o histórii obliekania, vôbec nič nevedia, kto prvý nosil pančucha a od kedy ženy začali nosiť nohavice atď, ale vy ženy, ak chcete niekoho kritizovať naštudujte si tiež najprv históriu a potom píšte trápne poznámky, lebo Vaše názory sú primitívnejšie ako v stredoveku a nemajú logiku.
Mňa neskutočne vytáča ženská sebeckosť, bezohľadnosť a povýšenectvo a to, že si ženy myslia, že iba oni môžu na seba navešať čo sa im zachce, aj mužské veci. Veď nič sa nedeje...veď som žena...ale keď to spraví muž tak je oheň na streche, že ako si dovolíme si obliecť niečo čo nosia aj ženy!!!, Nosím aj páske silonky aj dámske, podľa toho čo mi vyhovuje viac. A komu sa to nepáči nech mi skočí... viete na čo. Keď môžu ženy môžeme aj my muži. A vy ženy máte možnosť iba jednu, ...rešpektovať to. Už ste dámy uvažovali nad tým prečo sa pančuchy, volajú pančuchy???, že nie?... tak si láskavo naštudujte históriu vzniku pančúch, kto ich nosil, ako prvý atď. V súčasnosti nám mužom ženy prebrali kompletný šatník oblečenia, v rátane spodnej bielizne. A muži preberajú čiastočne šatník žien. A aká je reakcia väčšiny žien???.. protestujú a píšu pod videa a články nenávistné prejavy, posmešky a nadávky!!! Mi ženy môžeme, lebo sme ženy. Vy muži môžete nosiť len to čo mi vám dovolíme a navrhneme. V opačnom prípade muži ste úchilovia, buzeranti, fetišisti a psychopati. Kedy skončí utláčanie mužov v obliekaní v Móde zo strany žien? Dočkáme sa mi muži konca toho aby skončilo privilegovanie žien v móde? Už ženy musíte uvedomiť, že na svete sú aj muži ktorým ide na nervy klasické a nudné obleky a že aj muži majú právo na rozmanitosť nielen ženy!!! Dôkazy, url odkazy, že si nevymýšľam.

Tomaš jedno (Čt, 3. 1. 2019 - 17:01)

Pohoršujete se nad tím, když muži nosí dámské prádlo a řikáte jím buzeranti, teplouši.... A to že ženy si defakto přivlastnily celý mužský šatník to je dobrý. Co se týká punčoch, to byl mužský oděv.
https://sdeleni.idnes.cz/i-puncochy-maji-bohatou-historii-co-se-nosilo-a-jaka-moda-stale-trva-1fk-/ona_sdeleni.aspx?c=A150202_151249_ona_sdeleni_ahr
Boty na vysokém podpatku:
https://cs.wikipedia.org/wiki/Obuv_na_vysok%C3%A9m_podpatku
A proto říkám, nos v čem se cítíš dobře.

Šedivec (Ne, 30. 12. 2018 - 12:12)

A ještě dodatek pro ty "proti". Nosím dámské silonky a přitom momentálně udržuji poměr se třemi přítelkyněmi. A ani jedním mužem. Jsem Bukvice?

Šedivec (Ne, 30. 12. 2018 - 12:12)

Myslím, že by nebylo od věci aby všichni ti, kteří jsou proti nošení dámských věcí, si založili samostatné diskuzní vlákno. Mohou si tam společně přitakávat jak je to špatné, nenormální a pod. A nemusejí chodit na tohle vlákno a své názory prezentovat zde. No a my jim tam zato taky nebudeme lézt a vysvětlovat jim co se nám líbí v oblékání. Názory všech, kteří jsou "proti", nás vlastně nezajímají a nepotřebujeme jim nic vysvětlovat. Choďte si dál na pivo v umaštěných montérkách, škrábejte se mezi půlkama a věřte, že vás za to nebudeme na vašem diskuzním vláknu kritizovat. Tak co, nejde se někdo aby založil vlastní diskuzi na téma "Proti silonkám"? Ukažte se.

hasič (Čt, 27. 12. 2018 - 22:12)

Kazatelé na youtube říkají, že transgender je nebezpečí pro společnost. Já souhlasím. Je to deviace převlékat se do dámského, když jste muži. Toto nikdy nebylo, třetí pohlaví, trans cosi, nyní se stímto roztrhl pytel. Muž má pracovat a chovat se jak muž a naopak. Je to moda, dělá se to z nerozumu a hlouposti. Přece Vám to prádlo nemůže sedět. Určitě existuje léčba.

Marek (Čt, 4. 10. 2018 - 22:10)

Tak jsem to v rychlosti precetl a za me:1) silonky nosim, protoze jsou z prijemneho materialu, navic obycejne ponozky (ne kotnikove) mi dost brutalne lisuji lytko a holen, coz se projevuje obcas velmi neprijemnymi bolestmi2) manzelka noseni silonek u me plne akceptuje a u milovani je to taky prima3) par kamaradek to vi, jejich prvotni reakce byly defakto stejne: PROC je nosis? Jinak to nijak dale nerozpytvavali.4) x krat jsem byl venku ve 3/4 kalhotech a v telovych silonkach, bez lesku, proste normalni. Kdo chtel, tak videl, kdo nechtel, nevidel. Nikdy se mi nestalo, aby si nekdo delal ze me posmech nebo hrdinsky z povzdali zarval buzik, buzna,... A i kdyby, je to pro me kapka v mori vuci potizim, co mi dokazou privodit obycejne ponozky.Tem co by radi v silonkach ven - jdete, neni to nic, za co by jste se meli stydet. Pochopitelne, nechodim ani ja ven v cernych, sitovanych, nebo extra lesklych, co by na dalku svitilo.

vonWOLF (Út, 2. 10. 2018 - 23:10)

Píšeš pokaždé pod jiným...Píšu pořád pod stejným nickem a nestydím se za to co tvrdím,bylo by i vhodné se podepsat. S Pozdravem vonWOLF

LUCIE (Út, 2. 10. 2018 - 18:10)

Jsem transgender,a nosím dámské prádlo.Ale já to vnímám jako samozřejmé,cítím se ženou.

Maca (Po, 1. 10. 2018 - 20:10)

Muži v dámském prádle jsou buzíci nebo případně transky";"Proti divným klukům

kenipap (So, 5. 1. 2019 - 08:01)

A nepočítáte se za Lepšolidi? A co ženy co nosí mužské věci třeba i kalhoty. (V Paříži stále platí zákaz nošení kalhot ženami). Takže podle tebe jsou všechny ženy mužatky?
Čim víc budou muži nosit ženské prádlo tim líp, Lepšolidi si nakonec zvyknou..
Otázka? co je horší, přijít do nemocnice v čistém ženském prádle, nebo v roztrhaných kalhotech?

Reakce? (Pá, 28. 9. 2018 - 21:09)

Jak to tady pročítám dámy...Píšeš pokaždé pod jiným nickem a mnohdy opravdu blbé příspěvky.

vonWOLF (Pá, 28. 9. 2018 - 21:09)

Jak to tady pročítám dámy i pánové tak sám za sebe:Nošení dámského prádla není úchylkou pokud tím někoho obtěžuji to za 1),úchylkou nebo deviací je pokud někomu vnucuji něco co nechce a je proti jeho vůli (odhalování se na veřejnosti,znásilnění,kradení prádla po půdách atp.) to 2).Jinak já nosím kalhotky nějakých x let a na vojně jsem je nosil také,posílali mne na různá psychiatrická vyšetření a nutili mi to své předepsané,svou vytrvalostí se mne chtěli zbavit na modrou ale nevyšlo jim to (hlavně soudruhům).Takže krátce jsem byl jediný na útvaru který je nosil a směl nosit veřejně (samozřejmě pro některé na vysvětlenou pod kalhotami).Velící a velitelé rot,pluků,praporů aj. museli respektovat stanovisko jak lékařů tak i soudů jinak by jim hrozil pobyt ve VÚ Sabinov velice to známý vojenský útvar.
V současnosti nosím kalhotky nadále a partnerka mi sama vybírá co se jí na mne líbí,prozatím vyhrává krajka která mi vyhovuje,kolegyně v práci ví co nosím a neřeší hlouposti jako některé dámy zde v příspěvcích.Naopak reagují pozitivně že si za svým stojím a nedám si to brát,kamarádky když mne chtějí potěšit příjemným dárkem pořídí mi kalhotky tak aby mi seděly a pokud se netrefí do velikosti jednoduše vymění v obchodě (podotýkám nebyl poškozen obal).
Teď by mne dámy a pánové zajímala Vaše ale seriozní a solidní reakce. S Pozdravem vonWOLF

LUCIE (Pá, 28. 9. 2018 - 19:09)

Dívám se na to bez předsudků.Každý má nosit to, co je mu pohodlné.

Miki v plenkach (Pá, 28. 9. 2018 - 10:09)

ja jsem kvuli pocuravani na vojnu vlastne ani nemusel a dostal bych modrou knizku, ale v te dobe kdyz jsem mel jit k odvodu jsem si daval jen detske pliny a pres ne igelitovou. A protoze jsem se uz nevesel do detskych gumovych kalhotek, tak jsem si oblekal pres ten zabal bud divci modre trenyrky, nebo radeji divci, ci damske klasicke silonove kalhotky. A v tomhle se mi k odvodu jit zrovna nechtelo. Navic jsem byl rad, ze me vybrali k vyberove zbrani a musel jsem delat v UVN Stresovice celodenni psychotesty. Mel jsem ale problemy celou vojnu, protoze pres ty pliny jsem si v zime oblekal i damske puncochace, kvuli teplu-coz na vojne neslo. Ale vojnu jsem prezil a ridicak na temer vsechno za 300,-Kcs mi zustal dodnes a taky me dnes zivi. Ale damske pradelko-krome tech plinek a uz i kvalitnich gumovych kalhotek si oblekam a nosim casto. Nejsem gay, zeny se mi libi, vzrusuji me, ale to jejich silonove a nylonove pradelko ma pro me dodnes prichut neceho zakazaneho a tim vic se mi ty krasne jemne kousky libi oblekat a nosit. A nejvic se mi libi, kdyz mi moje partnerka znarodni moji jednu z nejhezcich podprsenek a nechce mi ji vratit. Pritom vsechny podprsenky co nosila byly mensi/velikost se kvuli oprani neda zjistit/ale ona trosku pribrala a v te moji 85A se citi skvele a nevraci. Ale to mam s s devcaty problemy i s kalhotkami-ikdyz ony rady jen uplne nove, ale i s puncochaci. Tech mam tolik/pres 500 orig. zabalenych/ a asi 100-200 roznosenych, takze nemam absolutne prehled ktera mi kdy co ukradla. Ale kradou mi i ty gumove kalhotky, ktere jsou podstatne drazsi, nez ty nejkrasnejsi a nejjemnesi puncochace, ale mam z toho takovou skodolibou radost.

Vlasticka (Pá, 28. 9. 2018 - 09:09)

To neznamena ked muz nosi spodne zenske pradlo tak ze si kazdy mysli ze ma uch.neni to prada a kazdy nosi go vcom sa citi dobre.tak aj ja bysom mihol povedat na zeny ze maju uchilku ked nosia muzske veci.nevim preco to resit

Vlasticka (Pá, 28. 9. 2018 - 09:09)

To neznamena ked muz nosi spodne zenske pradlo tak ze si kazdy mysli ze ma uch.neni to prada a kazdy nosi go vcom sa citi dobre.tak aj ja bysom mihol povedat na zeny ze maju uchilku ked nosia muzske veci.nevim preco to resit

Jo (Čt, 13. 9. 2018 - 21:09)

máš pravdu. Co tu dnes...Všichni Češi byli vždycky hrdinové a bojovali za vlast do posledního muže,aby neodevzdali republiku prvnímu,kdo na ně kdy zadupal.a nebo ne? A nebo všichni nosili dámské prádlo už od nepaměti?

kenipap (Po, 28. 1. 2019 - 07:01)

Ono je to, ale jinak, než si lepšolidé myslí. Chlapy dřív nosili hedvábné punčochy a krátké suknice, boty na vysokém podpatku a jiné věci. Tak nevím proč jim to dnešní ženy zakazují, když ukradly mužům ceký jejich šatník a zakazují jim nosit to, či ono. Zachvilku budou zakazovat nosit i kalhoty, protože je nosí ženy.. Podle mě, nos to v čem se cítíš dobře a ostatní ať ti skočí na to.

Emile (Po, 28. 1. 2019 - 18:01)

zdravíme tě. Zase tady plodíš svoje moudra?

Reklama

Přidat komentář