Reklama

Erotické prádlo

No tak pozor, (Út, 20. 11. 2018 - 15:11)

ja povazuji vubec za damske pradlo-nejen eroticke usite, nebo upredene POUZE ze silonu/polyamidu/nylonu. To je potom skutecne damske pradlo. A jako takove- i nenosene, zcela nove, nebo zena, ktera ho ma na sobe na me pusobi vice eroticky, nez kdyby byla naha. Protoze tim pradlem, co ma na sobe se jako chce zakryt, ale tim, ze je to pradelko polopruhledne, poloprusvitne, jemne v pastelovych barvach spolu s dlouhymi puncochami/FF/ s leskem, nebo luxusnimi puncochaci, take lesklymi je potom zena necim, jako diamant zasazeny do zlateho prstenu. Cimz vynikne jeji krasa i cena. A co se tu budu vypisovat-zensky ty to znaj-Kabat. A ruku na srdce, ze vetsina chlapu/asi tak 99%/ se rada podiva na celkem normalni beznou zenu, kterou to pradelko pozvedne nekam hrozne vysoko, ale ti chlapi to neresi, ale ona je tim vzrusi a oni se pak uz jen snazi ji z toho pradelka svleknout natolik, aby se s ni mohli milovat. A proto se vyrabi a vyrabet se bude a prodavat take a za velke penize. Za meho mladi udelaly paradu a me pekne vzrusily silonove kalhotky z Trikoty Vrbove, podprsenka z Upavanu Trutnov, nebo z Trioly Praha, pripadne koupena ve Femine, nebo v Tuzexu a nejake luxusnejsi damske puncochace z dovozu, nebo i z Elite, protoze i oni vyrabeli puncochace bez zesileneho sedu s klinkem. A pres tohle, kdyz mela divka pruhledne kombine, lehkou halenku a minisukni, tak ji pronasledovalo cele stado vlcaku, kteri by si radi kousli. A bylo to vlastne celkem normalni damske pradlo pro bezne denni noseni, ale ten kvalitni vyber a ta kombinace-zvlast, kdyz nekde neco vykukovalo, co nemelo, nebo se slecna trochu ohnula a nechala spatrit jista skryvana mista, tak se chlapu nezbavila. A neverim, ze se to od te doby nejak zmenilo. Jo mozna s navratem puncoch-coz si taky zaridili panove, ale je to taky hezke a vzrusujici, jen ta dama nesmi mit kyty jako valach a puncochy do pulky tech kyt, ale mit dlouhe az pod zadecek a pripnute na 8-10 podvazkovy pas. Pak to je vzrusujici pohled. Takze jsou lide, kteri potrebuji eroticke pradlo, ale me a myslim si, ze i vetsine ostatnich muzu vyhovuje na zenach kvalitni pradelko z nylonu, vcetne puncochacu, nebo puncoch a i v nem je ta jejich pro ne ta nejkrasnejsi a nejeroticteji bytost. Proto ji miluji a proto se s ni miluji.

no (Út, 20. 11. 2018 - 13:11)

pro mě je každé dámské prádlo erotické

Marika7 (Po, 19. 11. 2018 - 19:11)

Také používáme různé erotické prádlo, manželovi se to moc líbí a já si v pěkném erotické prádle připadám taky přitažlivě. Když si k tomu koupíte i erotické boty, žádný chlap neřekne ne.

Wivien (Pá, 23. 11. 2018 - 20:11)

Úplně s Vámi souhlasím. Přítel erotické prádlo přímo vyžaduje. Má moc rád župánky. Já se tomu taky nebráním, protože se mi erotické prádlo líbí a připadám si v něm sexy. Nakupuju na e-kondomy.cz, kde je velký výběr.

Jana (Ne, 18. 11. 2018 - 15:11)

Fakt to na vás chlapy funguje jo ? Jakej máte názor třeba na erotické hračky ? Které byste tak v posteli tolerovaly ?

Miki (Čt, 26. 4. 2018 - 12:04)

Ale pratele, ony to zeny moc dobre vedi co na chlapy funguje! Jin se krasne pradelko take moc libi a chtely by ho, jenze krasne a kvalitni-ne nejaky ausus z Lidicke, a pod. A to je raketa, na to desitka nestaci, pocitej dvacet. A to je bezne, luxusni pradlo, ktere si muze obleknout jak do postele na hrani, tak na nakup, navstevu, na cestovani Ale je ten problem ve velikostech a v cislovani, takze neco objednat pres internet vam pak za 2,3,4,5 tisic muze pristat na hlave, protoze na 99% vam to nikdo za jinou velikost nevymeni. A byt za blbce a mit jeste na sebe nasranou drahou polovicku, kdyz jsem se vysypal za 5 litru do podprsenky a ona ji nesedi. Tak to nema chybu, to nevymyslis! Ja to tedy zatim zvladam, ale mam slabost pro zlutavy, hladky, mekky, leskly igelit, nebo telovy latex. Zatim mi to vychazi, ale ten igelit dost rychle nosenim tvrdne a ten latex to je taky hrozna rana, ale nejkrasnejsi je zena v pradelku-porad tam je takove to tajemstvi. Nahou zenu-nebo polonahou najdes bezne u doktora-nahore bez na plicnim a dole bez na gynde, ale mit svoji kocicku-ktera sice taky neni uplna kralovna krasy, ani my nejsme, ale kdyz se prikrasli temihle rozkosnymi vecickami, tak alespon me se zvedne tlak, ze neprestanu dokud mohu-diky Bohu!

lukas (Ne, 22. 4. 2018 - 08:04)

Mě by stačilo,kdyby holka se mnou spala nahatá

Ondra (Ne, 20. 3. 2016 - 18:03)

Mám doma tu košilku auroria...To bych chtěl vidět modrá je moje oblíbená barva

Ondra (Ne, 20. 3. 2016 - 13:03)

No tak ji nakup latexové...To nemá logiku to chce ženu do toho nasoukat celou a je to vzrušující i s hratkama

(!) (Ne, 20. 3. 2016 - 09:03)

No tak ji nakup latexové rukavice na úklid třeba v nich taky vynikne!

Ondra (Ne, 20. 3. 2016 - 05:03)

Mám doma tu košilku auroria...To musí být sexy .. ženy vzrušuje latex..

Iva (Ne, 20. 3. 2016 - 01:03)

Holky.. poraďte mi prosím....Mám doma tu košilku auroria modrá. Je vážně krásná a super materiál. Vynikne v nich zadeček, protože jsou k tomu string tanga.

Tom (Ne, 21. 2. 2016 - 11:02)

Ta modrá , jednoznačně ale to je ta co se líbí mě, ne tvímu chlapovi,
A pokud jde o mě raději bych (když už v prádle) ji chtěl vidět v body.

Leoš (So, 20. 2. 2016 - 11:02)

Holky.. poraďte mi prosím....To je těžké, například ta paní na fotce na sobě může mít i tepláky a bude to ok, jiné nepomůže ani nejerotičtější prádlo, no a samozřejmě záleží hlvně na tom, jak se v tom budeš cítit ty...ale nejsem holka, tak už mlčím :-)

:-( (So, 20. 2. 2016 - 10:02)

Holky.. poraďte mi prosím....Žádná,každá v tom vypadá jako piča

Libor (So, 20. 2. 2016 - 01:02)

Holky.. poraďte mi prosím....Jednoznačně ta druhá černá

Lucie (So, 20. 2. 2016 - 01:02)

Holky.. poraďte mi prosím. Která košilka se Vám líbí více ???
http://www.luxusnipradlo.cz/kosilka-auroria-chemise-obsessive/

http://www.luxusnipradlo.cz/kosilka-obsessive-charms/

Normal (So, 2. 11. 2013 - 06:11)

To je spatny kdyz chlapa...Co je špatný si prohlédnout ženu v prádle? Chci se tou pičkou bavit a pak ji sundat možná navlhlí kalhoty.. Máme možností spoustu jen si vyber....takových povolání co je muže vydráždit

Jj (Út, 29. 10. 2013 - 23:10)

To je spatny kdyz chlapa zajima vic blbej kus hadru vic nez picka a prsa.Vzdyt pod tim pradlem je porad to stejne telo tak cim je jako drak? Vysvetlí to nekdo? A taky by mi zajimalo jake eroticke pradlo maji napriklad chlapi? Prijde mi to nefer aby zenska porad ze sebe delala neco a chlap ma jen jedny blby trenky a nic vic.

JohankaDl (Út, 29. 10. 2013 - 20:10)

Nám s manželem pomohlo erotické prádlo docela oživit sexuální život, on je pak jako drak a i já si připadám hezčí a mám větší chuť. Asi nejlepší erotický prádlo mají podle mě na Astratexu (http://www.astratex.cz/eroticke-pradlo/damske-spodni-pradlo/).

Reklama

Přidat komentář