Reklama

Gamblerství

STS Chvojkovice Brod (Út, 13. 11. 2018 - 18:11)

Veliteli směny - napiš Davidovi email, budete si rozumět. David nehraje už 3 roky - tedy říká to, tak to určitě bude pravda.
Ty, místo aby jsi začal hledat řešení, argumentuješ nesmyslně proč nehledáš brigádu a hledáš na Peterovi negativa. Ty chlapče budeš recidivovat a lhát jako Bud Bunda.
Snad do té léčebny nepůjdeš - zabíral by jsi místo někomu jinému, někomu - kdo to s léčbou myslí vážně.
Tak zase za měsíc po výplatě napiš.....a nezapomeň nejdříve do Alberta, pro rýži :-)

gulak0 (Út, 13. 11. 2018 - 18:11)

Jako myslíš sebe?velkého tipera?

gulak 0 (Út, 13. 11. 2018 - 17:11)

On je lesi gulak v depresi co furt se lituje

Peter81 (Út, 13. 11. 2018 - 16:11)

Ja viem lepšie je prehrávať....Gulak si nepríjemný a nervózny,útočný a podráždený, ale my za tvoju situáciu nemôžeme...inak je vidno že si nič neštudoval ohladne svojej choroby...keby brigadujes splácas rýchlejšie svoje dlhy, nemáš čas na hazard....ale už musím ísť ale okolo 19 sem mrknem, ak by si mal ešte ku mne nejakú otázku,vytku

gulak0 (Út, 13. 11. 2018 - 16:11)

K čemu mi je poslat 500 a upise se ti z 200 k 360 kc

Peter81 (Út, 13. 11. 2018 - 16:11)

Gulak ja mám zrušené všetky účty, už som o tom písal a to okrem fortuny, nakoľko nemali ešte a asi ešte stále nemajú možnosť zrušiť účet cez internet, ale musíš vyplniť žiadosť najlepšie na pobočke a poslať na sídlo spoločnosti. A ty to vieš lebo som tu o tom písal...Pravdu máš v tom že už som ho mohol zrušiť, ale nakoľko som zahodil klub.kartu, nechce sa mi ísť do pobočky, a požiadať o kartu, potom na základe karty o zrušenie účtu....ale kľudne si to nazyvaj zadnými dvierkami,nosím pri sebe aj hotovosť, aj to sú zadné dvierka? Veď môžem vsadiť v hotovosti...ja som písal a ešte ti to zopakujem, nerobil som žiadne opatrenia v podobe hotovosti, čo sa dalo zrušiť bwin, bet 365, Nike, atď som zrušil, niektoré zakázal u nás aj štát kvôli regulácii, ale to nie je pre mňa dôležité, lebo ma kontroluje rodina, hlavne staršia dcéra...ale kľudne sa ešte pýtaj na to čo ťa ohľadne mňa trápi? Ale opýtam sa aj ja? Prečo si si nehľadal brigádu keď sme ti to odporúčali?

Gulak0 (Út, 13. 11. 2018 - 16:11)

Ty resis jenom peníze a jejich splaceni můj cil je i se platkami žít normalne,a zit ne chodit z práce do práce,proto se doporučuje jit do lecebny a pak řešit dluhy

Ian (Út, 13. 11. 2018 - 13:11)

Gulaku, jsi tady správně. Tebe by do růžovky nevzali, už chybí jen vulgární výrazy a podobnost s Davidem je čistě náhodná a okresní město je bonus. Nestalo se nic zvláštního, jsi jen další gambler, který zrecidivoval. Teď je jen na tobě, jestli se z této recidivy poučíš a dáš se cestou abstinence jako Peter, Luk, Tragik, Lemog, Kamil, Abstinentka, Lenka.., Jepice, Petra a další abstinenti z doktorky z posledních let nebo si budeš dál nalhávat a průběžne recidivovat jako David a skončíš v lepším případě na palačinkách s rýží. Přečti si své a Peterovy komentáře po recidivě - vidíš rozdíl? Já tě neodsuzuju, nehodnotím jen nezávisle sleduju. Myslíš, že jsi jediný, koho tady prudí provokatéři? Kdyby jsi tady potkal Narcise z Červenic, vydávající se tady za nespočet anonymů, to by jsi mohl brečet a naříkat, jak je na tebe svět zlý. Na smajlíka se nezlob, ten nezpůsobil tvou recidivu. To jen členové růžového fora drží střídavě stráž na doktorce a usměrňují Davida.
Takže gulaku - jestli chceš jít ve stopách Davida s rýží v tašce od Alberta - breč a naříkej a sváděj vinu na kdekoho a na forum. Jestli chceš být abstinujícím gamblerem - začni na sobě pracovat, nevymýšlej ptákoviny s propašováním telefonu do léčebny apod, vymysli si opatření ušité tobě na míru......ale opravdová opatření - taková, která zabrání v okamžiku bažení recidivě.
Cajk

peter81 (Út, 13. 11. 2018 - 14:11)

Ahojte všetci...dlhšie som sa neozval, priznám že chodím na stránky o závislosti pomenej, ale teraz zareagujem, hlavne smerom k Gulakovi.
Gulak, na tejto stránke ta nemá právo nik súdit, skoro všetci sme tu bývalí závislí, poznáme recidívu, poznáme život zo strany závislého.
Ja sa blížim k 180 dnom, priznám sa že to nerátam, pre mna je doležití každý den bez hrania, a potvrdením že som to zvládol je bankvý výpis bez hazardu.
Dnes je 13.11 a ja možem povedat že neuvidíš tam ani jeden poplatok za hazard a teší ma to.
A prínosy života bez hazardu? Dnes som prvykrát v živote pre rodinu navaril madarský guláš, ideme dnes na kúzel.predstavenie, vyššia výplata, stretávanie so známymi ktorých som nevidel velmi dlho, s bratrancom som bol minulý týžden asi po 10 rokoch, ušetrené peniaze, kludnejší spánok
Ale napr. v piatok bola výplata, chut na hranie sa objavila, aj ked u mna je to také protichodné, mám chut na hranie, ale pri predstave že by som na účet v SK mal poslat peniaze a vsadit vo mne vyvoláva úzkost. Velkú. Možno tí ktorí abstinujú už dlhšie mi to budú vediet vysvetlit, možno každý sme iní v prežívaní pocitov bez gemblu.
Tým ti chcem povedat že nikomu abstinencia nepadla sama z neba, u mna je to stále sem tam boj aj po 6 mesiacoch, aj ja som recidivoval, anie raz, dva, ale velakrát.
Ale ak to myslíš vážne že nechceš hrat, a neklameš sám seba, tak začni ihned prestat hrat.
Hodinové posedenie tvoju závislost nevylieči, ani táto stránka, ani liečenie.
Nemožeš íst niekde kde ti chcu pomoct s tým že ich chceš hned podviest s mobilom...To je šialené...
Nastav inkasá, trvalé príkazy, a z práce ta nevyhodia, myslím že liečenie by ti mali platit ako PN.
Nevyhováraj sa na toto forum, je tu vela dobrých rád,mna táto stránka naštartovala do nového života spoločne s nehraj sk.
Ja som ti raz napísal ked si ohodnotil že ja to mám lahšie lebo nemám dlhy, že ty bi si hral aj keby dlhy nemáš, lebo to nemáš zrovnané v hlave.
Ja sem tam v práci tiež zastupujem a vediem v práci ludí na svojej linke, nemám dlhy okrem hypo, achodím na nadčasy...
Terat to zhrniem, na tvojom mieste, a radíl som ti to aj pred pár mesiacmi,
- prestan hrat nie zajtra, nie večer, ale teraz hned
- daj žiadost o liečenie
-nahla si nadčasy,ak nemoýeš hladaj brigady
- kúp si niečo čo si si už dávno nekúpil
- splácaj dlhy
- najdi si záluby na ktoré nepotrebuješ peniaze/čítanie, beh, cvičenie/
- vyhýbaj sa alkoholu aj v malom množstve
- zmen myslenie neštastníka na myslenie úspešneho/čítal si knihy od R.Kiyosakiho ako som radil? Isto nie/
- daj si ciele,najprv realne krátkodobé, napr poplatím každo mesačne splátky a mesačne zaplatím naviac 1000 korún na dlh
Držím palce aj tebe aj všetkým ktorí mali alebo majú problém s hazardom. Ahojte

gulak0 (Út, 13. 11. 2018 - 16:11)

A můžeš mi Peter říct proč nemáš zruseny účet ?si nechavas zadní vrátka?

:-) (Út, 13. 11. 2018 - 14:11)

Musim říci jen...velice pěkné napsáno LUKu, nechť i tobě se daří :-)

David (Út, 13. 11. 2018 - 11:11)

Málo jsi se snažil gulaku. Svádět recidivu na fórum- nejsi ty z okresniho mesta? Az příště zagambliš - půjdeš rozbit hubu tomu borečkovi co ti vénoval hodinu svého času?

gulak 0 (Út, 13. 11. 2018 - 12:11)

Já se z toho někdy vyhrabu ne za měsíc , ale za rok třeba, ty nikdy, budeš sedět tady na foru a budeš čekat na svou další obětˇ,ty nejsi schopen nikomu pomoct, jsi egoista a hnusný člověk + další rádoby anonymové co je furt těžce duševně nemocný člověk, já si přiznám že jsem nemocný, ale vy všichni idioti si to o sobě nemyslíte protože máte vše pod kontrolou

gulak 0 (Út, 13. 11. 2018 - 12:11)

podle sebe soudím tebe že

Gulak0 (Út, 13. 11. 2018 - 08:11)

Dej si ho do pořádku a můžeš dělat i něco jiného tady jsem hledal nějakou inspiraci nestalo se,tak po těch měsících jsem ji našel venku a věřím že už bude lépe

:-) (Út, 13. 11. 2018 - 08:11)

:-)
No, ty vedoucí směny :-) jen pro info, ve slově ztroskotanec se píše "z" :-))))
Tvoje úroveň je opravdu nekde vedle Davida, nedělá vedoucího na druhé směně :-))))))))))))))))))))) to by sedělo :-)

Za úroveň diskuze poděkuj právě jemu!!!!

Gulak 0 (Út, 13. 11. 2018 - 08:11)

Ne jen jemu i ty mas vždy pomocne a přinosne rady,jsi stejný ne li horší jak on jen to tu pleveliš,kdybys byl cajk máš jine zájmy než tady vypisovat debiliny tak se nad sebou pozastav jaký život jedeš ty

gulak 0 (Út, 13. 11. 2018 - 04:11)

Tato diskuze je o ....., přenechám ji těm stroskotancům, můžete se bavit o palačinkách,je mi líto tady kdo příjde nový a bude tu ještě něco číst tak se žádné inspirace nedočká,pro mě to je dlouhá cesta z bahna ven, vy všichni jste evidentně vyléčení

Peter jsi ten jeden z mála co je silný přeji ti pohodový další život,a nezabývat se touhle dementní diskuzí, která nemá žádnou hodnotu,zdravím ještě těch pár co tu něco normálního napsali.

Včera jsem byl u borce, jedna hodina mi dala víc než tady ty měsíce psaní o ničem,všem doporučuji se obrátit na odborníka,vím stud je hnusný, ale vše probíhá anonymně, což nástupem do léčebny skončí, jsem smířený s tím, že mě mohou pod nějakou záminkou vyhodit z práce.

Třeba začnu jiný nový život a přestanu se furt litovat,že mi odešli milované osoby kde smrt nejde vrátit.

Hraní je jen důsledek prázdnoty v duši a uniku od reality.

mějte se zatím pěkně

Martin10 (Po, 12. 11. 2018 - 23:11)

Růžovko, klídek. Tady to vede doktor Davidnogamble. David nehraje 3 roky, je vyléčený

XYZ (Út, 13. 11. 2018 - 00:11)

O tom žádná, jen ten ťulda ja asi fest v piiici

Reklama

Přidat komentář