Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

aladin (So, 3. 11. 2018 - 23:11)

"Keňské děti nazpívaly českou a slovenskou hymnu"

Jano, nejsi náhodou sluníčkářka??? Ptám se proto, jestli se "náhodou" tito zpěváci neobjeví u nás s vašim doporučením, že mají Českou republiku rády??? A jako důkaz bude ta hymna!!!

aladin (So, 3. 11. 2018 - 23:11)

"Slovensko by mělo přijmout deset sirotků ze Sýrie"
Dobře si ji prohlédněte, vůbec bych se nedivil, kdyby byla zednážka! Ale marťanka je určitě a proto od ní nemůžete chtít, aby někomu něco dala i když by to byla platba za jejího syna!
https://www.expres.cz/michaela-sojdrova-sirotci-syrie-jan-sojdr-podnikani-fyx-/zpravy.aspx?c=A180918_094558_dx-zpravy_vlt

aladin (So, 3. 11. 2018 - 23:11)

"Babiš: Migrace není lidské právo"
Naprosto souhlasím!!! Mělo by platit jen to, co bylo platné v okamžiku podepsání smlouvy s EU!!! Vše co přišlo po tomto datumu musí být z právního hlediska neplatné!!! Tak proč se pořád bavíme o nějakých migrantech??? V době, kdy Klaus podepsal smlouvu nebylo po nějakých migrantech ani stopy!!! Takhle by měla postupovat Česká vláda, ale to by to musela být vláda Čechů a ne sionistická!!!

aladin (So, 3. 11. 2018 - 23:11)

A jakého etnika jsou tito podnikatelé ???

sdfg (So, 3. 11. 2018 - 23:11)

Rusové si sem jezdí jak do nějakého zimoviště místo na Krym, jen aby si to tady neoblíbili natolik, že by si tu chtěli zahlasovat o Ruské čtvrti.

sdfg (So, 3. 11. 2018 - 22:11)

Ojojoj, na Slovensku se usadili vlci, Noční vlci si Slovensko vybrali jako svoje sídlo pro Evropu.
http://www.tvnoviny.sk/domace/1926365_rusky-motorkarsky-gang-nocni-vlci-si-vybral-slovensko-ako-svoje-europske-sidlo

aladin (So, 3. 11. 2018 - 23:11)

Proč ojojoj???

sdfg (So, 3. 11. 2018 - 20:11)

My žijeme v Praze jako hlavním městě české republiky a podle toho koho volíme dovolíme nebo nedovolíme ruským fízlům ovládnutí města přes svoje nastrčené firmy a podplacené radní,kde by došlo v ruském stylu k nekontrolovatelné komerční zástavbě celého města ,tak jak dnes vidíme všude v Rusku od Moskvy po Jekatěrinburg, Omsk,Perm a jejich satelity jako Kazachstán, Uzbekistán, Tádžikistán,které zcela ovládají i po jejich fingovaném osamostatnění přes svoje fízly.

aladin (So, 3. 11. 2018 - 23:11)

A to ti nevadí, že u nás operuje CIA a naše BIS má zakázáno zabývat se její činností???

sdfg (So, 3. 11. 2018 - 20:11)

Ruští fízlové ovládají skrze své kapitalistickým krytím schované rezidenty v česku útok na českou suverenitu a jejich primární snahou je odštěpit nás nejdřív od EU, pak dokonají připojení k Rusku metodami ,které už znají a to morbidními ,násilnými, diverzními a nebo popravami, fingovanými popravami jako sebevražda atd., první by obsadili svými agenty bezpečností složky, armádu a její zakázky a vnitro, a zlikvidovali disidenty, jak to umí v Rusku.

Setrvání v EU je pro nás klíčové.
Základní charakteristikou pre-totatitních otroků ruska,agentů grů a jejich následovníků je snaha poškodit obraz EU a pomocí referenda vystoupit z EU,podobně jako se zmocnili Krymu, pomocí falečných hlasů, změn bydliště, stěhování obyvatel, podplácení a zastrašování,likvidace nepohodlných a disidentů,internace protikandidátů,znemožnění jim kandidovat, detence během voleb, zatýkání, zákazy demonstrací, prostě vše co známe z Putinova KGB vedeného Ruska.

sdfg (So, 3. 11. 2018 - 20:11)

Současný kapitalismus v česku je vedený fízly a agenty GRÚ v rusku, jejich mafiánský kapitál se investuje zde a vykořisťuje české občany jako levnou pracovní sílu.

aladin (So, 3. 11. 2018 - 23:11)

A nejsou to náhodou marťani???

sdfg (So, 3. 11. 2018 - 20:11)

A ze strany bukvic, ty sice se nomohli vyplazit na pláž jak na západě, ale také nebyli posíláni do Uranových dolů...

sdfg (So, 3. 11. 2018 - 22:11)

Bukvice se měli právě oproti západu skvěle a dnes se mají jak v ráji. Bukvice ještě snad něco chtějí? Já bych jim to nedal, to už by bylo jen na náš úkor, jak by se pýřili, jak by se protěžovali na třídních schůzkách, jak by iritovali neustále v médiích.

sdfg (So, 3. 11. 2018 - 23:11)

Ruský příklad nás vede k tomu, že ačkoliv jsme tam většina nevycestovali, si myslet, že tedy jednou nás již osvobodili a že tyto frekvence jednou za dvacet let nebyly dobré.Jednou za 1000 let by bylo lepší nebo radši vůbec aby to nebylo potřeba.
Bída, bída, věčná chudoba v jejich systému.

aladin (So, 3. 11. 2018 - 23:11)

sdfg, jen aby nás jednou neosvobozovali o sionistu Arabové!!!

sdfg (So, 3. 11. 2018 - 22:11)

Dnes nemohou ještě se oplodnit navzájem, genové mutace a transplantace děloh a takovéto operace možné u gayů nejsou,ale můžou v nabídce sexshopů koupit cokoliv od análních lubrikačních gelů, které jsou základem spolu se speciálními análními proti HIV kondomi a také různé umělé zadky s umělými anály. Dnes již nemusí chytit HIV jak Mercury či Wurst.

aladin (So, 3. 11. 2018 - 23:11)

Někde jsem ti četl, že Wursta chtějí mocní v Evropě, či EU dotlačit na nějaké významné vysoko postavené místo!!! Snad satanisté!!!

sdfg (So, 3. 11. 2018 - 19:11)

Rozhodně nesouhlasím s tím, že jsme podržtažkové a slouhové jakýchkoliv mocných ,ale je i pravda, že volíme metody klidné a tiché rebélie než ostré vzpoury.
Jak se ale nechají lidé masírovat Babišovým impériem je zárážející.
Vždyť do jeho strany se dělá výběrové řízení na manažery v jeho firmách.
Též obměna a neokoukanost jeho manažerského týmu v poslanecké sněmovně je do očí bijící.
Kde je Komárek, kde Stropnický?!

Kdo kouká a chce tak vidí.
Byla to ČSSD co prosadila zrušení pravicové karenční doby, zcela nevýhodné pro všechny zaměstnance.Čím chudší tím horší pro ně. Čím fyzicky náročnější, tím nebezpečnější a zdraví a život ohrožující.
Takový kamioňák z chřipkou nebo řidič tramvaje, který by vás mohl nachlazen přejet při kýchnutí na přechodu, to těch pár set milionů na víc od zaměstnavatelů bohatě vynahradí na kvalitě odváděné práce.

Karenční doba ale silně nezajímá podnikatele jako je Babiš.
Jeho nekvalifikovaná pracovní síla jsou totiž jen otroci vykonávající rutiní práce.

sdfg (So, 3. 11. 2018 - 19:11)

V Rusku musí být hodně zima, chce to evidentně k rukavicím i kulich.

Reklama

Přidat komentář