Reklama

Oprátka za osm mrtvých - Olga Hepnarová

Mordhauser (Po, 25. 3. 2019 - 20:03)

Oni jsou vrazi a vrazi. Nicméně třeba takovou vévodkyni z Kentu jen těžko někdy někdo nakopne do vaginy na tramvajové zastávce. To Olze Hepnarové se to stát mohlo._______________________________________________________________________________________________Mordhauser Ignát Aureola-Podlomský

Asi (Po, 25. 3. 2019 - 21:03)

by nezaškodilo, kdyby byl občas někdo kopnut někam. Aby se mu rozsvítilo b chorém mozku

20.1. (Ne, 20. 1. 2019 - 17:01)

Vždycky se najde někdo,kdo čin nějak zopakuje,bohužel. V Praze na Václavském náměstí se 18. ledna 2019 před sochou svatého Václava polil hořlavinou a zapálil čtyřiapadesátiletý muž.

luci (Ne, 20. 1. 2019 - 23:01)

Zbytečná smrt , nevím nic o jeho motivaci k této demonstrativní sebevraždě . V každém případě to není řešení problému ať už je jakýkoliv.

D (Ne, 20. 1. 2019 - 23:01)

Lidé si někdy rádi věci usnadňují. Takový Palach sice už dál nežil, ale na druhou stranu se už též nemusel před nikým hrbit. A justiční sebevražda neústupnéhu Husa na kostnické hranici, nebo třeba jedno tuniské sebeupálení před nemnoha lety, odstartovaly povstání.

D (Ne, 20. 1. 2019 - 14:01)

Když to Olga Hepnarová při svém Najetí m*dla do náhodného hloučku chodců a lidí čekajících na tramvaj, ve vězení se jí některé osoby, k tomu pověřené oficiální autoritou, ptaly: "a mezi těmi, do kterých jste najela, snad byl někdo, kdo konkrétně vám ublížil?" .................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................. Běda! .........................................................................................................................................................................Společnost - skrze své mocenské orgány, vůdce, establishment - jednotlivce nutí, aby (jako daňový poplatník, branec-odvedenec-povolanec-voják a kdoví ještě co jiného) benefitoval i ty členy společnosti, které toho kterého jednotlivce osobně nijak nebenefitovali a nebenefitují.............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................Jednotlivec je dokonce společností inkaridžován, aby oslavoval (!!) kdejaké národní hokejové či fotbalové hrdiny, kteří národu přinesou nějakou zlatou (nebo dokonce i méně hodnotnou) trofej z ledasjakého mezinárodního šampionátu! A má na takový úspěch hledět jako na kolektivní národní ačívment! Má v tom vidět zásluhu nejen různých dotyčných "zlatých hochů", Ledeckých a podobných kolektivních a individuálních celebrit, ale i jejich rodičů, učitelů, vychovatelů, trenérů, sportovních funkcionářů, sponzorů, médií, ano i daňových poplatníků, reklamou s danými celebritami ovlivněných masových konzumentů - potažmo zkrátka více či méně celé národní pospolitosti!! ..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................Jde-li však o křivdy vůči stejnému jednotlivci, má je jednotlivec naopak vnímat jako způsobené pouze konkrétními viníky, a má jim je dokonce odpouštět - a to zejména, pokud stát dané křivdy neuznává jako trestné činy, pokud je jednotlivec nemůže dokázat, či pokud jsou již z právního hlediska promlčeny!!

Mordhauser Ign… (Ne, 20. 1. 2019 - 20:01)

Ano. Společnost, respektive její elity a vůdci, si tváří v tvář jednotlivci berou kredit jen za věci dobré, kvalitní, laudatorní. Ohledně špatných věcí jednotlivce naopak odkazují k jiným konkrétním jednotlivcům, jakožto jediným a výlučným domnělým původcům těchto špatných věcí. ...........................................................................................................................................................................................................................................................................Správně řekla Hepnarová, že společnost sama sebe nikdy neodsoudí, neb je na to příliš velký suverén. Společnost proto musí být souzena jednotlivcem.

D (Po, 29. 10. 2018 - 15:10)

Et ego te absolvo a peccatis...Na Pankráci a před popravou takřka určitě ne. Československo nebylo Polsko, a českoslovenští bolševici nic podobného nepovolovali.

29.10. (Po, 29. 10. 2018 - 12:10)

Kněží se podobné věci...Et ego te absolvo a peccatis tuis in nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti.Možná i O.Hepnarová Svátost smíření podstoupila.

D (Po, 29. 10. 2018 - 07:10)

Dokonce někdo prý ve...Kněží se podobné věci mohli dovídat ze zpovědí.

luci (Ne, 28. 10. 2018 - 23:10)

Znám případ dvou mladých...Dokonce někdo prý ve vatikánském archivu našel zápis kněze který zmiňoval , že Panna Orleánská byla před cestou na hranici žalářníky hromadně znásilněna .

D (Ne, 28. 10. 2018 - 23:10)

Právě proto ,že už to...Znám případ dvou mladých kluků v Íránu, kteří chtěli téma svého zneužívání ve vězení nadhodit při interview s novináři v den své popravy. A skončilo to okamžitým ukončením daného interview ze strany bachařů, a neprodleným odvezením kluků na popraviště, kde byli následně oběšeni.

luci (Ne, 28. 10. 2018 - 22:10)

: Ale násilností na...Právě proto ,že už to nemohli nikomu sdělit . Zrovna tak jako si inkvizitoři užívali s ženami nařčenými z čarodějnictví a potom je umlčeli a svedli na ďábla že je zardousil aby ho neprozradily.

D (Ne, 28. 10. 2018 - 11:10)

No teda datumko?? :)Člověk fakt nikdy neví, co od ní může čekat. Faktem ale je, že ženám opravdu dříve byly před oběšením vnucovány kusy těžkého oděvu, které měly zadržet všechny možné unikajicí exkrementy, a ušetřit tak diváky od toho, aby je museli sledovat.Naopak nacisté v okupovaných částech Ruska, Ukrajiny či Běloruska často vystavovali věšené co nejvíce na povinný odiv, aby je tak maximálně ponížili před jejich blízkými, soukmenovci a krajany.

Ouha (Ne, 28. 10. 2018 - 10:10)

Máš pocit,že by to s tou...No teda datumko?? :)

28.10. (Ne, 28. 10. 2018 - 09:10)

Máš pocit,že by to s tou sutanou a kápí de lux přes hlavu bylo snesitelnější? No proč ne...

Mordhauser Ign… (So, 27. 10. 2018 - 13:10)

Buď jak buď, pokud mocní generálové (!!) nebo plukovníci (!) komunistického "Sboru nápravné výchovy" nedali rozkaz (!!) k zavedení vaginálního a análního dilda do příslušných tělních dutin Olgy Hepnarové v den její popravy (!!), jistě tomu tak nebylo kvůli nějakým jejich zvláštním ohledům k Olze Hepnarové či obavám, aby dotyčná nebyla před svým oběšením neúměrně vystresována.Spíše prděli jak na Hepnarovou, tak na všechny, kteří museli být z titulu své funkce přítomni při její popravě, tak konečně i na ty zřízence a krematorijníky, kterým bylo dáno nakládat s tělem Olgy Hepnarové v jakékoli fázi mezi její popravou na jedné straně, a jejím zpopelněním a rozdrcením špatně spalovatelných dlouhých kostí na straně druhé.

D (So, 27. 10. 2018 - 01:10)

Je to jen spekulace , ale...: Ale násilností na mužích i ženách odsouzených k smrti bylo v celách vykonáno mnoho. Oni za to už nikoho žalovat nemohli.To zní věrohodně. Proč by zrovna vězni čekající na popravu měli být jako oběti násilí a zneužívání nějakou výjimkou mezi vězni obecně. Zejména když po popravě už ani nemluví.

luci (So, 27. 10. 2018 - 00:10)

Ad teoretická nabídka dild...Je to jen spekulace , ale pokud by jí násilně zaváděli dilda do pochvy a konečníku pěkně by ji takovým výkonem před exekucí vystresovali. Ale násilností na mužích i ženách odsouzených k smrti bylo v celách vykonáno mnoho. Oni za to už nikoho žalovat nemohli.

Reality Check (Pá, 26. 10. 2018 - 16:10)

Ad teoretická nabídka dild pro použití popravovanou vězeňkyní dle její vlastní úvahy:Komunisté nebyli právě typičtí tím, že by někomu nabízeli něco, co by pak dotyčný mohl využít nebo odmítnout podle své vlastní úvahy. Zejména pak ne vojákům základní služby, vojákům z povolání, vězňům nebo bachařům. Pokud by se rozhodli aplikovat dilda, aby se Hepnarová při popravě nepochcala ani neposrala, buď by jí ta dilda nasadili násilím, nebo by ji aspoň přinutili, aby si je nasadila sama pod bachařským dozorem.Nicméně aby měli komunisté motivaci nařídit aplikaci jakýchkoli dild, museli by brát zvláštní ohledy na popravčí personál, případné jiné vězeňské zřízence, či pracovníky krematoria. A to oni jistě nebrali.

Reklama

Přidat komentář