Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Kulda (Ne, 21. 10. 2018 - 14:10)

Téma kulag je zřejmé i v konfliktu na Ukrajině, ne nadarmo se říkalo, že sedláci kulaci byli páteří agrárnické části národa.

René (Ne, 21. 10. 2018 - 14:10)

máš vystudovanou střední...A to jsem si myslel, že nic horšího než Jahoda už přijít nemůže.

Kulda (Ne, 21. 10. 2018 - 14:10)

Nechme na hlavě, komunismus v ČR nebyl špatný a posloužil k stabilizaci české společnosti po poválečném ohrožení samotné existence nejen národa ,ale i personálně nositelů tohoto národa v případě vítězství Heydricha, který by Čechy vylikvidoval jak lidické muže a ženy a děti by poslal možná na Sibiř, či je také zabil,takový maniak byl nepředvídatelný.Nadávat na komunisty je plivnutím do tváře úsilí našich předků tvrdě zubožených oběma válkami a hlavně okupací.Také proto je zcela většnou výsadou potomků kulagů,prvorepublikové finanční oligarchie, majitelů domů,šlechty.Obyčejný člověk si pamatuje dobře od předků situaci na českém venkově a také i situaci za šlechty,panstva,statkářů a městské finanční elity.

Kulda (Ne, 21. 10. 2018 - 14:10)

Otázka kolektivizace v ČSSR, ústup od majetku feudálů a šlechty začal ihned po roce 1918.Nakonec, ono si to nakradlo po bílé hoře.Kolektivizační úsilí připravilo rovné podmínky jak chudým tak bohatým, ano docházelo k exscesům,ale to i ze strany seldláků k tzv. děvečkám a mládencům, kteří si o nějakém zákoníku práce mohli jen zdát.Ne nadarmo, je řada disidentů bývalé statkáři, kulaci, kteří se prostě nesmířili se ztrátou privilegií.Ovšem největším kulagem je dnes BABIŠ, nebo tzv. noví zbohatlíci co si nárokují jakoby celé kusance české krajiny ke svým privátním účelům a vyhánějí z nich "prostý lid" jako proslulá honitba exšéfa Hamé v příhraničí bílých Karpat, kam prý nikdo nesmí...

Kulda (Ne, 21. 10. 2018 - 14:10)

Je to prosté jak facka, stejně jako všichni cikáňi nekradou, a ptáci všichni nelétají, tak všichni komunisti nebyli stalinisti, a v československu, poválečném byla snaha lidí volit komunisty dána pacifismem a šokem absence vlastního státu v protektorátu.Snaha směšovat komunisty s stalinisty je to samé jako dát rovnítko mezi nacisty a němci , to pozná každé malé dítě.Kdo vraždil v ČR byli náckové a to v 1:1000 případů.

Kulda (Ne, 21. 10. 2018 - 14:10)

Z dnešního pohledu vražda...Mne zdá se , že justiční vražda, třeba zdůraznit, že to byla justiční vražda, která byla již pod vedením KGB poradců a zcela nebyla v rukou české justice, tak byla jen jednou velkou křivdou ,proti kterým stálo tisíce ba miliony dalších křivd nacistických.Z toho vyplývá, že v žádném případě tuto justiční vraždu nějak neobajuji nebo snad, co více, ba neschvaluji!Jen konstatuji, že to s českým komunismem nemá co dělat.Bylo to v režii stalinských komunistů, stejně jako lágry padesátých let.Český komunismus je poválečný a násilí se štítící.

Kuldo (Ne, 21. 10. 2018 - 13:10)

Z dnešního pohledu vražda...máš vystudovanou střední školu?

Kulda (Ne, 21. 10. 2018 - 13:10)

Z dnešního pohledu vražda Horákové a spol. jeví se sice jako obzvláště krutá, ale v srovnání s válkou a úmylem nácků zlikvidovat český národ jako takoví jeví se jako šťípnutí komára.

Kulda (Ne, 21. 10. 2018 - 13:10)

může existovat pojem...Já si také myslím, že ta generace co zažila nácky tu budu velmi chybět vlastní zkušeností.Komunismus u nás v ČR je takový specifický, až vlivem války, jinak jsme tu měli co si pamatuji pluralitní poměrnou zastupitelskou demokracii a to i svým způsobem za rakousko-uherska.

Kulda (Ne, 21. 10. 2018 - 13:10)

když ti seberou co jim...Dobrý den,nejdříve podejte stížnost na jednání exekutora a vyzvěte exekutora, ať toho nechá. Pokud se tak nestane, můžete postupovat soudní cestou.Exekutor může zabavit pouze ten majetek, který patří povinnému, tj. který patří té osobě, proti níž je exekuce vedena. Exekutor nemůže zablokovat účet jiné osobě, přestože tam chodí plat povinné.

Když (Ne, 21. 10. 2018 - 13:10)

"Uvědom si,že...může existovat pojem humanitární bombardování, proč by nemohl existovat humanitární kulomet nebo granát? Nebo třeba chemická humanitární zbraň....

Kulda (Ne, 21. 10. 2018 - 12:10)

Co to je nezákonná exekuce?když ti seberou co jim nenáleží, třeba důchod, protože sestra má exekuciDobrý den, mamince zablokoval exekutor účet z důvodu, že tam chodí plat mé sestry, která má exekuci. Vím, že se to nesmí, ale nevím jak se má maminka bránit. Pokud nějakým písemným protestem k soudu pak se ptám jak by měl vypadat. Děkuji

Kulda (Ne, 21. 10. 2018 - 11:10)

Co to je nezákonná exekuce?Tady není se o čem bavit, náckové měli koncentrační tábory, SSSR žádné neměla. Vraždy civilů byli za nacistů jen do smrti Haydricha 2 mil lidí, takže ano byla tam Katyň, tu posvětil Stalin,a byli stalinovy čistky vlastních elit 750 000 lidí.

co (Ne, 21. 10. 2018 - 11:10)

Rychlé půjčky, v české...Co to je nezákonná exekuce?

Kulda (Ne, 21. 10. 2018 - 11:10)

Rychlé půjčky, v české republice je 10x více exekucí, 300 000 nezákoných.Prezident Zeman je proti novele exekučního zákona, tak jak to máme ve vyspělých západních zemích.Lidé v ČR nemají šanci v dluhové spirále.

Jedovatej (Ne, 21. 10. 2018 - 10:10)

ha,ha,ha a nyní článek na..."Uvědom si,že největším humanitárním vývozcem je USA.Všude na pytlech s humanitární pomocí v třetím světě napsáno-MADE IN USA.USA pomáhá ve světě jak to jen jde a co má namísto vděku....?NIC!"To už je snad obsese, Jahodovej troubelíne.Meleš pořád to samý, a uboze vynechávoš to, co ti není vhodný.Co ten půlmilión mrtvejch dětí, a na náhrobku každýho z nich může bejt napsaný to tvý MADE IN USA?Co ta kvanta zbraní, dodávanejch s nápisem MADE IN USA do celýho světa, vobvykle voběma stranám konfliktu?Jasně, Jahodovej, účel světí prostředky...Vono těch americkejch kontejnerů se zbraněma s nápisem MADE IN USA bude zatraceně víc, než těch pytlů s pomocí, a hlavně - ty pytle jsou mnohdy nasměrovaný tam, kde to amíci předtím rozbili a rozvrátili.Jahodovej, pokud topící se děcko vytáhne z vody ten, kdo ho do tý vody hodil, bude zachránce, nebo sprostej vrah?

Kulda (Ne, 21. 10. 2018 - 08:10)

Vyhlazeno a zavražděno by...Ravenbruck třeba taky přípomínat, tam část matek určených k likvidaci byla "přesídlena" z Lidic, které byli náckem pohlazeny po Heydrichově smrti, ačkoli bylo zcela jasné, že jejich občané naprosto nic neudělali.Muži byli zlikvidováni palnými zbraněmi a děti dány na "převýchovu" v nácky.Tohle byla vize nácků s Čechy do budoucna.

Kulda (Ne, 21. 10. 2018 - 08:10)

Vyhlazeno a zavražděno by za Haydrichovy vítězné války bylo asi 30 mil slovanů, a zbytek by byli vysídlen za Ural na sibiř,kde by se nezuživil a zemřel.

Kulda (Ne, 21. 10. 2018 - 08:10)

Hodně se mluví o Ukrajinském hlodomoru, o čistkách Berii, ovšem tuhle partu po Stalinově náhlé smrti rychle eliminovala mafiánská parta Molotov-Chruščev.O čem se málo mluví, je, že osud 90 milionů slovanů by byl po Heydrichově způsobu při prohrané válce Sovětů s nacisty rychle vyřešen, 15% by přežilo pouze jako otroci, zbytek by byl zavražděn či přesídlen za Ural na sibiř.

Kulda (Ne, 21. 10. 2018 - 08:10)

Bezohledný terorista Heydrich se udělal Hitlerovi nepostradatelným, jeho bestiální záměr, který byl realizací díla psychiatrických případů dvou psychpopatů Hitlera s Himlerem byl spíše teroristou co se ve volném čase věnoval umění, nenahraditelný pan smrt, který vykonával vše z maximální efektivitou, továrním přístupem, množstevním továrním vykonáváním práce vrchního kata říše, který si sám vymyslel.Naštěstí tuto bestiální nacistickou stvůru hrdinně zneškodnili Gabčík s Kubišem vytrénovaní na Skotské vysočině a poslaní exilovou Benešovou vládou do Prahy vykonat misi a tuto podivnou kreaturu odstranit.

Reklama

Přidat komentář