Reklama

Obřízka

Jelen (Po, 22. 10. 2018 - 21:10)

Podívej se do zrcadla gine,...Píšeš hovadiny já mám holou hlavičku a jdem spokojený a moje taky.

potíže (Pá, 19. 10. 2018 - 20:10)

s úzkou předkožkou má plno dospělých, jenže každý se o tom stydí mluvit, člověk se to dozví jen výjimečně, pomíjím případy publikované v televizi ap. Kde to šlo říkat třeba anonymně, ale v přímém přenosu. Aktivisti se ale nestydí, nafukují dokola pár snad skutečných případů, ale v zásobě mají arzenál toho, co si sami vymyslí. Jejich případy jsou nedohledatelné, omílají totéž dokola.

zas (Pá, 19. 10. 2018 - 20:10)

Už se mi podařilo pár...jen nedoložená báchorka, kdyby se šlo vyhnout obřízce, tak to doktoři dávno dělají, jen chorá mysl si bude myslet, že řežou naschvála, že je to baví nebo kvůli penězům. Pak řežou zbytečně i žlučníky, slepý střeva, nebo lidi s rakovinou. Žlučník se řezat nemusí, člověk má sice značný potíže a mohl by být zdravý, ale v 99% to jde bez operace. Slepé střevo jde často rozehnat a mít chornický zánět. A znám kohosi, kdo nešel na operaci kvůli rakovině, skutečnou amputaci a do doby něco přes rok ta osoba zemřela. Hlavní ovšem je, že se vyhnula operaci a nic neamputovali. Tady je naopak plno lidí, co se obřízce vyhli, ještě v dospělosti měli potíže, nemohli mít sex, nebo plnohodnotný sex, ale hlavní je, že nebyla obřízka. Úzká předkožka je častý problém, některé případy skutečně řezat nutné není, dávno to je tak, že se řeže jen tam, kde to je nutné nebo to je nejlepší možnost. Plno mužů ovšem má kvůli úzké předkožce různé komplikace, moří se s tím celý život. Jistě, malé procento těch obřezaných má nějaké potíže, stejně jako i u banálních operací občas někdo umře. Třeba u operací kýl je úmrtnost kolem jednoho z tisíce. A u některých operací, např. prasklé aorty, tam zemře dokonce většina pacientů. Ovšem bez operace zřemou zcela všichni a to velice rychle. Stejně tak by šlo nají i ty, co zemřeli po očkování, je to dojemné, zvl. když se zapomene na tisíce těch, kterým očkování zachránilo život. Pfrotože o tom se nikde nepíše. Je to príokázané, že některé nemoci co tu leta nebyly se kvůli určitým změnám vrátily zpět, jednou ze změn je např. i to, že ne každý je očkován. Tihle mrtví, to je ovšem v pořádku, kdežto úmrtí po očkování nebo při/po operaci, tak kolem toho obrovský povyk.

Tony (Pá, 19. 10. 2018 - 17:10)

Na bývalého studenta...Kdybych jsem se nestal nábožníkem, tak bych asi vůbec nevěděl, co ta obřízka je. Když jsem v osmnácti letech poprvé o té obřízce četl v Bibli, tak jsem vůbec netušil, která bije. Ve škole nám to za komunistů zatajili, že něco takového vůbec existuje.

Steve (Pá, 19. 10. 2018 - 16:10)

Gine, jestli chceš proti...Na bývalého studenta kněžského semináře je toto téma dosti mimo ... Zvláštní že si Tony zvolil zrovna toto téma a né jiné. Pak to háže stín na celou církev a kněze že jsou všichni totál sexuálně chlípní ... ono stačí sledovat ty pedofilní aféry a neustále dokonalé zametání pod koberec. Církev si tím dělá hodně špatnou reklamu! Já jsem toho názoru že v církvi jsou tata témata absolutně nemyslitelná a nemožná aby se konala. Pokud se u nějakého hodnostáře vyskytne, nejtvrdší trest by měl nastat. Svědomí a zpověd' je jim u zadku nebo co? Obyčejný člověk se má a musí zpovídat i z banalit oproti takovým prasárnám a ublížením druhému, navíc mladému, úder na psychyku mladého.

Tony (Pá, 19. 10. 2018 - 15:10)

Už se mi podařilo pár klučíků od zbytečné obřízky zachránit, jak tvrdí dosvědčuje například matka jednoho čtyřiapůlletého z Bratislavy?zuzulamimi @gin124 Dobry den. Vidim, ze tato tema stale pokracuje v hojnej debate.Tak pridam svoju skusenost.Maly 4r mal problem so zjazvenou fimozou, uz ledva cikal…na SK vsetci len obriezka, obriezka. Kontaktovala som toho pana doktora co ste mi ho spominali a bol uuuuplne uzasny, ci telefonicky a potom aj osobne. Najprv sme sli na konzultaciu, tam sme dohodli operaciu, potom siel na operaciu, ktora trvala chvilinku a hned ho doniesli muzovi (ja som nebola, siel len muz) a vsetko super zvladli. Prve dni boli tazke, jasne ze ho stipalo cikanie a tak…na zaciatku to vyzeralo hrozne ale kazdym dnom to bolo lepsie, asi treti den uz cikal ok…o 10 dni sme sli na kontrolu, tam mu ho prvykrat stiahol (kus poplackal ale v pohode) a odvtedy doma krasne stahujeme a vsetko je super. O dake tri mesiace mame poslat dr mail co je vsetko ok.Takze kto ma diagnozu naozaj na obriezku iba a nechce to, odporucam tohto uzasneho dr a ak mate tu moznost ist tam (z Bratislavy to bolo tri hodiny), tak chodte!!!Este raz dakujem za info, pomoc a radu.MÁ OSVĚTA OVOCE NESE.

Mates (Pá, 19. 10. 2018 - 14:10)

Gine, jestli chceš proti něčemu protestovat a dělat osvětu, tak se místo předkožky záměr na trhání mandlí...zde by to vzhledem k několika případům poslední doby možná nějaký smysl. S obrizkou je to zbytečné a Tvé působení naprosto nicotné.

jo (Ne, 14. 10. 2018 - 22:10)

Jinak, předevčírem a...Íránci, ti nemají hloupé řeči rádi. Zato tady to je pod ochranou.

Bobrik (Ne, 14. 10. 2018 - 21:10)

Je to tady pretonovano.

Rád (Ne, 14. 10. 2018 - 20:10)

Teď jsme právě přijeli do...na Hamburk vzpomínám. Ale nějak jsme se tam s autem zamotali. Takže přes most sem, přes most tam.......

Tony (Ne, 14. 10. 2018 - 20:10)

Tony, asi tak po půl roce....Jinak, předevčírem a včera jsem chlastal u Íránců. O té obřízce se ale s nima vůbec bavit nemíním. Bojím, bojím, že bych dostal do budky.

Tony (Ne, 14. 10. 2018 - 20:10)

Teď jsme právě přijeli do Hamburku. S tou rukou to zvládám. Horší je na tom střídač. Marodí. Moc kouřil a teď má raka na plících.

Zdravím (Ne, 14. 10. 2018 - 19:10)

Vědci? Cirkufetišisté!!!Tony, asi tak po půl roce. Jak je v Německu? A co zdraví?

proč (Ne, 14. 10. 2018 - 19:10)

VPříspěvky tu dodávaš...tu teda píšeš, nikdo sem nechodí krom tebe a tvých dvou opnentů. Je ti jasný, že jejich názory nezměníš

Tony (Ne, 14. 10. 2018 - 19:10)

Vědci? Cirkufetišisté!!!

Zkoumal (Ne, 14. 10. 2018 - 18:10)

Zkoumale, ty jsi vedle jak ta...Ty jsi odpůrce všeho, dokázal jsi to! Admin na doktorce by tě měl pochválit ! za pět dnů sem nikdo nedal žádný příspěvek, jsi pašák.ale jak píší vědci , tak s neobřezaným penise není lepší sex, tak tahej, třeba neco vytáhneš!HARD SCIENCEHARD SCIENCE‘Foreskin doesn’t increase pleasure’New meta-study aims to dispel long-held notion that having an uncut penis makes for better sex

Tony (Čt, 11. 10. 2018 - 04:10)

Není, protože tomu vůbec...Zkoumale, ty jsi vedle jak ta jedle. Já byl vždy těžký odpůrce jezovitů, dokonce jsem chtěl vstoupit k jejich církevní konkurenci. Proto mě zná osobně Duka. Jeho předchůdce, Vlk, mě osobně neznal.Mimoto, o Dukovi, ještě když byl hradeckým biskupem jízlivě napsali, že nemá rád homosexuály ale že má rád myslivce.

Zkoumal (Čt, 11. 10. 2018 - 01:10)

Zkoumale, jakou práci...Není, protože tomu vůbec nerozumíš, jsi jen nedoučenej jouda, prostě nejsi košér a tak do obřízky doktorům a rabínům nemáš co mluvit, navíc vůbec na tomto fóru nejsi KOŠÉR, u tvůj nemytý chuj už vůbec ne.Ten příspěk Any měl za účel parodizovat tvé bláboly, neboť jsou přesně stejné, takhle se totiž na netu žvaní a nabízí zázračné metody , zvláště ty "INTAKTIVISTICKÉ" ... I když u tebe je to zvláště nebezpečné, neboť tebe pronazali Jezuiti, a ty hledáš jen cestu za jakou zástěru schovat své úchylné inklinace Jezuity v tobě probuzené.

Tony (St, 10. 10. 2018 - 21:10)

Narazila jsem na tyhle...Protože mě těsně před sedmou vypadl signál, tak se mě můj příspěvek nezobrazil.Zkoumale, ono to dá fušku vymýšlet si ženská jména k tvým báchorkám. Napíšeš příspěvek pod nickem Ana, pak si vymyslíš báchorku a jenom tam k Ana přidáš stázie. On už Steve o tobě napsal, že jsi v tomto průhledný jak prvok. Teď se mrknu, co jsi vůči mé osobě nablil pod nickem Ana.

Tony (St, 10. 10. 2018 - 21:10)

dává nebezpečné rady....To by ti odborníci museli mít jednotný názor. To, že kvůli amputaci předkožky mnozí hodně trpí, zcela ignoruješ. U tebe je evidentně na vině tvá zvrácená evangelikální víra, která jde ve skutečnosti zcela proti Evangeliu.

Reklama

Přidat komentář