Reklama

Obřízka

Zkoumal (Ne, 7. 10. 2018 - 18:10)

Jé si to z prstu...Kde jsou ty doby, kdy sis to mohl ještě cucat...ale je vidět, že i bez cucání ti to docela jde, alespoň to psaní nesmyslů a odrazování diskutujících. Tvá cesta může být podle tebe sebedelší, ale cesta obřízky lidstva trvá již mnoho tisíciletí a to ty nikdy nedoženeš , ani neovlivníš, jen budeš více zakyslejší a nesnesitelnější

Tony (Pá, 5. 10. 2018 - 19:10)

samozřejmě že tady je...Jé si to z prstu nevycucávám. Moje cesta od cirkumfetišismu k intaktivismu byla, velmi, velmi dlouhá.

Roman (Pá, 5. 10. 2018 - 18:10)

samozřejmě že tady je spousta báchporek. ale člověk se u nich pobavi. to tvoje mne ale moc nebavi. sranda to není a na vědecké rovině se ti jako velkému odpůrci také nedá věřit.nikdy neber vážně fanatiky a jejich rady nemají váhu. pouze člověka unudí k smrti.

Tony (Pá, 5. 10. 2018 - 17:10)

tobě tady také nikdo...Já píšu o věcných faktech, tys ale přznal, že toto jsou báchorky. Teď mám v programu Viktora Schieringa. Ten je ze Stevákovy branže. Ale nehraje na violu ale hraje na nějaký tenor. Ani nevím, jak to vypadá.

Roman (Pá, 5. 10. 2018 - 17:10)

tobě tady také nikdo nevěří, ale tyhle bávchorky narozdíl od těch tvých jsou zábavné a dají se číst.

Tony (Pá, 5. 10. 2018 - 16:10)

Náš sex nebyl nic moc. Moje...od jisté doby těmto báchorkám nevěřím

obřezaný (Pá, 5. 10. 2018 - 16:10)

Náš sex nebyl nic moc. Moje žena to tak neprožívala. Taková ledová královna. V sauně viděla švagra jak je obřezaný a začala mne k tomu nutit také. Dokopala mne k doktorovi, vše zařídila a postavila před hotovou věc. Říkal jsem si pro klid v rodině. A stejně ho moc doma nepotřebuji a souhlasil. Od té doby je z ní dračice. Miluje kouřeni a při šukáni ji přestávám stíhat. Nejprve jsem si myslel že to je tim počátečním nadšením, ale trvá to skoro 5 let. Já si tedy nestěžuji.

Tony (Pá, 5. 10. 2018 - 15:10)

Tu prý bys byl rád...Pravá Martina takto nepíše, dnes bych se nenechal vopižlat ani náhodou.

Jirka (Pá, 5. 10. 2018 - 13:10)

V Německu musí mít minimálně 3.000 éček, a u nás dá za obřízku jako za měsíční chlast 1/5 svýho platu. Za 6 dnů pobytu na lodi má na obřízku, to je za dáčo!

Martina (Pá, 5. 10. 2018 - 13:10)

Tu prý bys byl rád obřezán, ale nechceš za to platit. Tak jak to s tebou je? Proč nejdeš normálně k doktorovi, ten ti dá poukaz na urologii. Stateřečci s cukrovou se normálně obřezávájí na pojišťovnu.

Tony (St, 3. 10. 2018 - 22:10)

Přibrzdi trošku, tady...Emerický obřízkový průmysl vynáší dvě miliardy ročně, za ty prachy stojí za to zatlouci pravé vědecké poznatky. Prachy jsou samozřejmě až na posledním místě (vlastně úplně na tom prvním).

Obřezaný (St, 3. 10. 2018 - 17:10)

Další soukromé zařízení kam na obřízku je soukromá klinika ISCARE v Praze. Pak že to nefunguje ? a bez problémů, jak tu někdo píše o pojišťovnách a podobně bláboly o Hankách.Jen stačí objednat prohlidku a nutnost odstranění předkožky je prakticky dána jeli zúžená,pak z estetických nebo náboženských důvodů. Lze si pochopitelně dohodnout i množství odstranění předkožky, což je skvělé, že i ženy si mohou říct jaký výsledek chtějí u svého muže či svěřence. Prostě jen samé výhody. Klasická nízká a tuhá obřízka je nejlepší.Operace-Zákrok probíhá v lokální nebo celkové anestezii, operační rána je kruhovitá pod žaludem. Rozsah odstranění předkožky záleží na dohodě klienta s operatérem.Délka výkonuVýkon trvá 30-45 minut.Po výkonuNásledující dva dny je vhodné dodržovat klidový režim, na 14 dní omezit koupele, sprchování je možné, a pohlavní styk omezit po 3-4 týdny.Hospitalizace ta prý ani mení nutná. Zákrok se provádí v ambulantním režimu a za lidovku 13.000,- Kč. Myslím že to je dobře investovanych pár kaček ( jen si spočítejte, když někdo hulí krabičku denně je to cena za 4 mesiční huleni a k tomu ještě když dá skromě dvě tankové Plzně denně tak je to to samé! A 13.ooo je fuč za dva měsíce. Tolík utratí i za obřízku pro život a hnedle má člověk nový a zdravý pocit a navíc šťastnou partnerku či spokojenou matku. České soudružky údernice se také neholili podpaždí a na jiných částech těla, a teď moderní žena chcete obřezaného muže!

Tony (Út, 2. 10. 2018 - 23:10)

nepiš, tenhle týden já...To by měl psát na Esthetikon, kde odpovídejí doktoři, kteří tu obřízku provádějí ale i tam i u Lukona je poslední dobou mrtvo. Na toto téma je teď mrtvo všude.

Tony (Út, 2. 10. 2018 - 00:10)

Těch vyjímek je minimálně přes 10%. Dle jejich vlastních slov, když přijdou na takovouto diskuzi, tak jsou na ni zastánci obřízky kamenováni.

Obřezaný (Út, 2. 10. 2018 - 00:10)

většině mužů obřízka...Ano, měl jsem možnost se seznámit s názory celé řady obřezaných mužů, kterým byla obřízka provedena v nejrůznějším věku a v nejrůznějších zemích. Přestože se neznají, mají různé národností, různé osudy, mají ale také něco společného - jsou všichni maximálně spokojeni a nikdy by neměnili. Je zajímavé, že toto stanovisko zastává i celá řada Čechů. Ano mohou se najít výjimky, ale i to je možné. Bylo by dobré kdyby i oni mohli mít prostor vyjádřit svůj názor, aniž by byli zastrašováni a zatracováni.

no (Ne, 30. 9. 2018 - 22:09)

° Pokud doktorka to dala na...máš pravdu, že zavřeli bývalého ředitele Homolky, jestli se nepletu. A bylo jich víc. Ovšem ředitelé nemocnic, to jsou dnes bohužel i různí inženýři ekonomie a ne lékaři. Napiš radši konkrétně, kolik lékařů bylo odsouzeno za podvod na pojisťovně, co se týče zbytečně indikované a účtované obřízky? Obávám se, že tu není jediný případ, prosím z ČR, ne někde z Německa. Já nepopírám, že taková věc se stát může. Je známo, že dokud nebyly body, tak bylo zákroků méně. Doktoři chtěli za tytéž peníze mít méně práce. Když zavedli body, tak naopak, počet zákroků trochu vzrostl, to jsou oficiální čísla. Prostě jsou případy, kdy to jde tak i tak, nebo u nemocných s respirační nemocí/nachlazením, jeden praktik uzná, jiný myslí, že s tím jde ještě chodit do práce. Přitom u hraničních případů lze těžko vinit jednoho z nich. Pak jsou vyložené případy, kdy někdo je zdravý jak řípa nebo jasně nemocný a není o čem diskutovat. U těch obřízek to je podobně. Vedle jasných případů, kdy to je na zákrok nebo naopak není, tak je něco, kde to je na pomezí. A vůbec nemusí být výhrou, že některý doktor se snaží obřízce pokud možno vyhnout, kdežto jiný naopak ji provede, je-li jen trochu důvod. Nemysli, že pojišťovny doktory nekontrolujou.

Tony (Ne, 30. 9. 2018 - 05:09)

zdejší odborné lékařské...Z počátku mé obhajoby se vrátím ještě k tomuto příspěvku.

Evangelikál píše:

zdejší odborné lékařské články na téma obřízky. Jistě, nesouhlasíš s nima, pak nechápu, co tu děláš. To jsi jako od toho, abys je tady napravil? O tobě mluvil kdysi Klaus. Tomu vadili lidi, co chodí na mítingy ODS, aby to narušovali. Zmínil, že jim nikdo nebrání mít svoje shromáždění. Tak asi tak, ty jsi prevít, který kdekoli se co šustne o obřízce, tam vlezeš a znemožníš diskuzi, dokola svůj kolovrátek.

Odpovídám:

Klaus nebyl nikdy má krevní skupina a tak jsou mi jeho móresy cizí. Něco jiného je uzavřená společnost, ať rodinná (svatba) nebo třeba stranická schůze, tam normálně fungují vyhazovači. Když se ale pořádá stranický míting někde na náměstí je normální, že se tam vyskytnou oponenti. K diskuzi patří oponentura. Ty bys tu to ale nejraději viděl jako cirkumfetišistický monolog (jako agresivní cirkumfetišista ses tu nedávno zcela odkopal. Před třemi roky jsem se nemýlil, i když jsi evangelikál, tak jsou tvé móresy neomarxistické. Jsme tu na otevřené internetové diskuzi a nejsme tu na uzavřeném cirkumfetišisticlém fóru.

Evangelikál píše:

Svoje stránky, kde mj. nabádáš k masturbaci nezletilé chlapce, to máš. Je to divné, aby cizí starý chlap učil hochy na počátku puberty, že si mají stahovat předkožku. Od toho je rodina, nebo snad i škola, lékař ale ne nějaký osamělý stárnoucí muž, jehož jediným zájmem jsou obřízky a vůbec údy mladých chlapců. Ale nikdo ti tam nechodí to kazit. Kdežto ty vlezeš všude a otrávíš tam atmosféru, tím je úkol splněn. Buď si na svém, tam si "vyučuj" ty své prasárničky, jak mají chlapci přetahovat předkožku sem a tam, než bude orgasmus a vystříkne. Já tě udávat nebudu, neboj.

Odpovídám:

Už jsem to tu evangelikálovi vysvětloval jednou, ale on místo toho, aby jako seriózní člověk přijal mé vysvětlení, tak jako nebetyčný pokrytec a padouch vyrukuje po určité době se stejnou písničkou. Já nikoho nic neučím, to co mám na svých stránkách je pouhý překlad od německého spisovatele Maria Lichtenheldta. Když jsem byl na návštěvě ve Francii u Guy Sindena, tak mi řekl, že na jeho stránkách, z nichž jsem chtěl mnohé přeložit do češtiny, začne vycházet nový osvětový seriál pro kluky, a abych začal s ním. Já nevěděl a ani Guy Sinden ne dopředu, o čem tam Mario bude vůbec psát, tak jsem to překládal a zazařoval na své stránky jak to tam bylo (já už si ani přesně po čtyřech letech nepamatuju co tam vlastně je, protože osvětu pro náctileté kluky vůbec neprovádím. Samozřejmě, že se mi ty pasáže o masturbaci vůbec nelíbily, ale nechtěl jsem nic cenzurovat, protože se mi cenzura bytostně příčí a tak jsem to přeložil, jak to tam leželo (Mario mezitím své stránky zcela předělal, já mám původní verzi. Protože se osvětou náctiletých vůbec nezabývám, tu provádí jeden lékař s příslušnou atestací, tak jsem to na svých stránkách nechal ležet jak to bylo původně napsáno).

Jen jsem pro objasnění, že s tímto nesouhlasím, napsal do úvodu napsal tento text:

Tento oddíl sestavuje spisovatel, mimo jiné i literatury pro děti Mario Lichtenheldt. Bylo mi doporučeno, abych začal tímto. To ještě nebylo nic publikováno. S některými věci s Mariem nesouhlasím. Rozhodl jsem se však, že to nebudu cenzurovat, tak je to přeloženo, jak to Mario napsal. gin

Více zde: https://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/news/informace-pro-kluky-/

To už jsem tu minimálně jednou psal a vysvětloval, takže evangelikál buďto trpí alzheimerem, nebo je nebetyčný pokrytec a padouch. I když tu evangelikál mnohdy hraje to, že tím alzhemerem trpí, tak všechy indicie poukazují na to, že ho vůbec nemá a že je skutečně nebetyčný pokrytec a padouch.

Tony (Ne, 30. 9. 2018 - 01:09)

Lidové pořekadlo praví:

KDYŽ KOCOUR NENÍ DOMA, MYŠI MAJÍ PRÉ

Teprve teď jsem dorazil do Duisburgu

Nebojte, rozeberu si vás podrobně zítra. Hlavně ale musím podrobně rozebrat příspěvky pokryteckého evangelikála Joe, na které jsem opravdu dnes neměl kvůli cestování vůbec žádný čas.

Ano (So, 29. 9. 2018 - 21:09)

Vůbec je divné řešit kvalitu sexuálního života druhých lidí, zejména nedospělých chlapců, když dotyčný, jak tu vícekrát psal, žádný vztah dávno nemá a mít nebude. On říká, že to nejde, jen vycházím z toho, co sám psal.

Zkoumal (So, 29. 9. 2018 - 20:09)

Jméno: Antonín Vlas
Datum: 28. 6. 2018
Předmět: BXO
Vím, že on onemocnění je indikací pro obřízku.

Tohle píše dětskému lékaři chirurgovi, když sám žádné dítě nemá? Otravuje zoufale zaneprázdněné lékaře, aby uspokojil své chlípné chtíče? Pročpak potom tedy lékařům, kteří obřízky provádějí lege artis nadává do krizaků, hrabošů atd? Když sám ví že obřízka je nutná?

Reklama

Přidat komentář